Na današnji dan| Politika| Satira

Erekcija Ivice Dačića

Strongman RSS / 28.06.2012. u 08:39
DACIC.jpg 
 
Kada bi me neko ko je recimo totalno neobavešten, pitao šta se dešava u Srbiji, ovo posle izbora, kako god da objašnjavam ličilo bi ba pornić u kome buckasti lik malo kara jedne, pa druge, pa opet prve, … Pa ovi drugi skinu gaće pa se naguze, … A on tako u erekciji već nedeljama i ne svršava. Lepo mu. A učesnici u pregovorima iz dana o dan kupuju nove zalihe kondoma i peru zavese o koje se narečeni superpotentni bucko obrisao. Dve najveće stranke skidaju gaće i guze se kao najgrđe sponzoruše samo da bi se provozale u najnovijem Ivicinom mercedesu zvanom VLAST.
 
Ne tako davno, kada je Boris “ugažen” sa par procenata od strane svršenog opozicionog studenta nije mi bilo dobro. Danima sam bio u nekom polusnu i sve se nadao da kad se probudim sve ima da bude po starom, Boris akka Džordž Kluni precednik a Toma dvoglava aždaja koje se svi plašimo. U tom trenutku me je tešila džoker činjenica da je gojazni političar sa velikim libidom uveravao i sebe i druge da će u vladu sa DS-om pod copy-paste uslovima iz prethodnog mandata. I to je trajalo nekoliko dana. Onda je odlični student sa prosekom 10.00, koga je lično Mira Marković otkrila i ubacila u političke vode, verovatno umesto da prvo lepi plakate počeo direkt od donošenja bureka, ukapirao da mu se pojačao rejting i da može da se dobaci do više ministarstava i javnih preduzeća. Bilo je od prilike ovako:
“Borise ti kao najveći gubitnik i ja kao najveći pobednik moramo da revidiramo odnose”
DS je to naravno ladno odbio jer u svojim redovima ima previše partijskih bizinsmena, gladnh ličnih koristi i privilegija i kako oni sada da od “svog kolača” daju tamo nekom Ivici. Ja sam tada sedeo ispred ekrana i navijao da se što pre oformi vlada i da nastavimo sa svojim životima kao i pre izbora, kao da ako ne bude DS na vlasti neće biti sunca.
 
Tadic_Dacic_u_h_488254756.jpg&size=article_large&scale_by=width

U međuvremenu, na površinu su počele da izbijaju mnoge gadosti sakrivene iza debelih zidova u Krunkoj tako da mi je postalo sve jedno, ili čak pritajeno, mazohistički počeo sam da navijam da DS ispadne iz vlade. Kaže mi ortak, visoki oficir DS da 3 od 4 demokrata kažu “ako i treba to da nam se desi”.

Dugo me je kao enigma mučila konstatacija jedne moje drugarice koja radi u američkoj ambasadi. Poznato je da oni svet dele na republikance i demokrate. Bio sam frapiran kada mi je rekla da Tominu ekipu vide kao demokrate a profitnu organizaciju DS kao republikance. Kaže sa SNS je lakše pričati i dogovoriti nešto jer su razumni, dok su DS-zadrti i teški. Kao omađijan sam odbacivao da prihvatim da postiji nekakva logika u njenim rečima.

Za to vreme dok su Boris i Ivica ćarlijali oko davanja i nedavanja, na izgled monolitni SNS, koji se sastoji u stvari od SNS-Toma i SNS-Aca, bare sudeći po različitim žiro računima, izlazi sa ponudom

“Ivice dajem ti premijersko mesto”.

Tu zapravo Toma, koji je dobio svoj precednički feud, od potencijalnog Acinog kolača kida komade da nahrani Dačića koji je nezasit. Time, osim što povećava mogućnost da poentira sa SNS vladom, zadržava i distancu u odnosu na Vučića, koji naravno da ima ambicije da postane Toma jednog dana. Jer Svaki Šešelj ima svog Tomu.
 
ivica-dacic-tomislav-nikolic-1339421963-145226.jpg

Potentni Ivica ima s jedne strane DS koji kao zubato sunce greje njegove narasle ambicije i Tomu koji se razbacuje Acinim feudom nudeći ga predsedniku partije za koju je glasalo ljudi kao za pola ulice u Moskvi. Kad smo već kod Moskve mnogo bre često idu te Toma te Ivica... Đilasovo pitanje:

“Ivice kaži (ako smeš) zašto nećeš sa nama?”

kao da implicira da je Ivica osim instrukcija dobio još nešto u Moskvi. Naravno samo nagađam.

I u jednoj i u drugoj varijanti nabujala Miljacka nema toliko poslaničkih mandata da bi mogla da ucenjuje sa punim pravom. Onda se Ivica setio da se nikad sa Mlađanom Dinkićem nije svađao i da može da izvrši nadgradnju sa 16 poslanika plus KNOW HOW iz oblasti finansija.

Teoretski, moguće je da osoba sa najvećim koalicionokohabitacionim potencijalom svrši danas na crveno slovo, na onaj dan kada su mu odveli Slobodana u Den Hag. Time bi totalno obesmislio peti oktobar i vratio crveno crnu koaliciju. Milošević je počeo svoj pohod baš na Vidovdan. Bilo je kako je bilo. Spakovan je i odnešen u haški sud isto na Vidovdan.
Stariji pamte frazu “posle Tita Tito. Bila je neuspešna. Kako sada stvari stoje Slobodan je imao više sreće u sličnim frazama. Ima potentnog naslednika koji jebe uzduž i popreko dve najveće stranke, državni sistem kao i građane Srbije. Jebe nas u glavu debeli pa ne popušća. Pitam se samo dokle će ga držati ta erekcija? Ili do Vidovdana ili dok ne dobije identičnu ponudu od Borisa kao od Tome koji mu nudi sve. A onda će reći:
“Borise izvini ali i Amerikanci i Rusi i Brisel podržavaju demokrate, odnosno Tomu”

Da dodam da u SPS takođe ima dve struje. Jedni su za koitus interaptus sa DS a drugi su za SPS is in relationship with SNS. Neće biti lako da se to skocka da i jedni i drugi imaju svoj šestocifreni interes. Mirin đak te sukobe vešto drži u senci svoje narasle erekcije.

20101208_207-ItemID-186090-lrg_420x0.jpg


Dalje, postavlja se pitanje, kao u maratoncima, “Šta će biti s kućom”, odnosno sa Beogradom. U sadašnjem trenutku tata u Beogradu je Đilas uz podršku SPS-a. Međutim kada se oformi vlada SNS-SPS-URS nekako će biti nelogično da glavnim gradom vlada opozicioni funkcioner, baš kao što je nelogično da Boris ostane na čelu DS-a posle ovakvog poraza. Sada ulazimo u domen ljute kombinatorike. Ako SPS u Beogradu otkaže servisiranje projekta “Beograd - Đilas kapo di tuti kapi”, gradonačelnik mora da pazari 6 odbornika, bilo transparentno kao nekada Karić, bilo kroz poziv pomirenju starim drugarima iz DSS. S obzirom da mu je ta kombiatorika jasna on je danas nudio mesto premijera Dačiću u manje verovatnoj ali izvodljivoj vladi DS-SPS-URS čime rešava dva problema. Odmah seče Borisa (ne moram da objašnjavam i taj rivalitet) a ostaje mu i 4 godina da liči na Đulijanija i nervira Aleksandra Vučića kome je pozicija gradonačelnika Beograda ozbiljan fetiš i fiksacija. Podsećanja radi Vučić se opekao na Dačića pre neku godinu kada je isto prepošteni prečasni dačić dao ruku i rekao “Aco ništa ne brini ja sam uz tebe” pa se predomislio. Mada je oguće da se i “ljubav” između Đilasa i Dinkića koja tinja iz prethodnog saziva beogradskog parlamenta prenese i na Dačića pa možda i na koaliciju sa SNS, ali u tom slučaju može da dođe do rađanja RDS ili ti Riđe Demokratske Stranke po principu DS - nepotrebno precrtati.Teoriju o Đilasovom otcepljenju potvrđuje i priča koja cirkuliše čaršijom po kojoj je pre neki dan, na glavnom odboru DS, Boris, koji je shvatio da u vlasti biti nemere, pozvao rodbinu, kumove i partijske drugove da, ko je god na nekoj poziciji i u nekom dilu zvanom koaicija isti napusti i pređe s mesta u opoziciju. Čaršija kaže da je tu Đilas bio energičan u nejebavanju direktive i da su razmenili par oštrijih reči. Više parova oštrih reči. Ne zaboravimo i onaj spin u noći predsedničkog poraza kada je grupica na čelu jedne filijale DS osmislila da se raspusti beogradski odbor. I tu beše isto NO PASARAN.


Evo u današnjim novinama na slikama Tadić i Dačić. Boris ispružio prst i preti otkrivanjem afera SPS. Koliko je meni poznato, do sada je postojao nekakav kodeks. Neću da kažem kodeks lopova, nemam dokaza, ali važilo je pravilo o netalasanju. Svi nešto mute, svako zna svačije tajne i naravno, niko nikog ne proziva. Inače bi u Srbiji izniklo više desetina Sanadera i Sanaderčića. Ovako svako svakog, ispod stola drži za jaja, i kad jedan stisne, stisnuti refleksno stiska još dvojicu i tako vrlo brzo umesto jednom igraču, celoj ekipi su trnu jaja.
 
555958_10150910602647496_1242004003_n.jpg

Malopre postavljano pitanje otkud Dinkić u varijanti sa Dačićem, kad bolje razmislim, Ima dva moguća odgovora. Prvi je da je namazani Dačić ukapirao da bi ulaskom u vladu sa DS i LDP (ja ih zovem i DS 2.0) bio makaziran i da bi se ono njegovo JASNO, ČVRSTO, STEGNUTO (kao gej pornić da prostite) izgubilo u čestim preglasavanjima koalicionih partnera i da bi od policijskog simbola muževnosti postao Super-Mirko, krpa za brisanje paučine i prašine. Zato je pristupio Dinkiću, koji je bio spreman da se bavi politikom iz opozicije (setimo se i tu je bio odličan, obrušio se na Miloševića i njegove poluge Jezdu i Dafinu). Matematika je jasna. Više poslanika, veća moć ubeđivanja. Međusobno imaju komplementarne želje odnosno Ivica je bio zainteresovan za ministarstva u kojima se ujutru duže spava. Druga varijanta je da je već tada imao dogovor sa SNS pa nije znao kako da se otkači pa je uzeo žabu koju Boris ne može da proguta a koja se zove Dinkić. Zgodno je i da se objasnimo zašto Boris ne voli Dinkića. Čista hortikultura. Dinkić je predsedniku stalno zamerao za onaj fikus bele boje koga neki zovu i Mirko Cvetković. To je onaj lik na kome je Marko Somborac napravio karijeru. Govorio mu je “Borise skloni ovaj prašnjavi fikus i stavi Đilasa da vodi vladu”,  to nije lepo. Usledilo je “Hasan seckati” i odstranjivanje Mlađe, koji da ne bi doprinosio svojoj lošoj reputaciji ovoga puta nije rušio vladu i ako je bio u mogućnosti. Kad smo već kod loše Mlađine reputacije ubeen sam da je to spin ovih koji imaju kuhinje za spinovanje. Prostoje DS i Mlađa radili zajedno a zajedniki uspesi se fakturišu nama a neuspesi Mlađi.




Pao je četrnaesti kilometar ali Kadinjača nikad neće... A u međuvremenu očekujemo bukake na političkoj sceni kad se Ivica odluči da svrši sa ovom trgovačkom farsom i ponižavanjem glasača. Ako se pitate da li ja mislim da mi zaslužujemo sve ovo, odgovor je DA.

Atačmenti



Komentari (154)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

expolicajac expolicajac 08:42 28.06.2012

Vidim JA

Da će neko da bude "karan"
dragan7557 dragan7557 11:54 28.06.2012

Re: Vidim JA

Erekcija Ivice Dačića


Pa đe ti je slika?

Strongman
skroz mi je polude računar. isključim on ga vrne

Onda nije ni čudo što nema slike erekcije!

cerski
alselone alselone 11:57 28.06.2012

Re: Vidim JA

Pa đe ti je slika?


A volo bi malo, a?
Cerski cale Marka Vidojkovica, jebe - ne pita.
kaolavanda kaolavanda 12:02 28.06.2012

Re: Vidim JA

alselone
Pa đe ti je slika?


A volo bi malo, a?
Cerski cale Marka Vidojkovica, jebe - ne pita.

loader loader 13:05 28.06.2012

Re: Vidim JA


Evo ekskluzivnog XXX izdanja na hrvatsko-srpskom.
No, i tko ne razumije dobro jezik taj,
razumeće slike na kojima su (u gornjim komentarima tražene) opskurne scene :)


wukadin wukadin 13:15 28.06.2012

Re: Vidim JA

Preporučio.
I cinično se složio
Znaš šta znači cinično se složiti, to je inače moj izraz
Atomski mrav Atomski mrav 13:16 28.06.2012

Re: Vidim JA

Evo ekskluzivnog XXX izdanja na hrvatsko-srpskom.
No, i tko ne razumije dobro jezik taj,
razumeće slike na kojima su (u gornjim komentarima tražene) opskurne scene :)


Ja mislio novo izdanje stripa "Družina od vješala"...
dr.wagner dr.wagner 13:35 28.06.2012

Re: Vidim JA

...dan

loader
Evo ekskluzivnog XXX izdanja na hrvatsko-srpskom....


-"Duboko grlo" (da ostanemo u ovoj sferi ) mi je prije dva dana
reklo da je to skuhano ...
... ali opet "glavni" kaže da još nije 100% , no svi su u niskom startu

-Pa nije valjda da se odavde bolje vidi , nego tamo blizu vatre .... ?


Wagner
loader loader 14:26 28.06.2012

Re: Vidim JA

-Pa nije valjda da se odavde bolje vidi , nego tamo blizu vatre .... ?

Jeste da to pomalo zavisi od blizine vatre,
ali, mislim da najprije ovisi od voajerske talentiranosti :))

dr.wagner dr.wagner 14:55 28.06.2012

Re: Vidim JA

Pozdrav L

loader
... mislim da najprije ovisi od voajerske talentiranosti :))


-Da ... treba znati gdje gledati

-Problem je što su moji "izvori" za KOMŠILUK privredno-medicinski , a
to je uglavnom nepouzdano ...
-Prave informacije dobijem od burzovnih mešetara , ali je problem
što su regonalne burze inferiorne (slaba likvidnost) i nisu im zanimljive
, a time ni ovakve informacije ...

-Ovako , nešto saznam , pa onda pitam u MVP , pa onda malo "mafijaše" i
na kraju dva-tri "vaša" ...
-Ali sve to ... tek je korak od bacanja graha



W




laziiprevare laziiprevare 17:35 29.06.2012

Re: Vidim JA

nema slike erekcije!

erektilna disfunkcija (kolektivna masturbacija) 2000


predizborno jutarnje drvo 2012



postizborna nekontrolisana plato faza 2012-



štetne posledice: snažna bol u području gde se očekuje postojanje mozga
alselone alselone 08:44 28.06.2012

Bold

Zaboravio si da iskljucis bold.
Strongman Strongman 08:59 28.06.2012

Re: Bold

skroz mi je polude računar. isključim on ga vrne
alselone alselone 09:04 28.06.2012

Re: Bold

skroz mi je polude računar. isključim on ga vrne


verovatnije je da blog stuca.

U svakom slucaju - o temi: Pazi dokle smo dosli kad mi Gljiva deluje najbolje u ovoj novopredlozenoj vladi.
stefan.hauzer stefan.hauzer 10:39 28.06.2012

Re: Bold

kad mi Gljiva deluje najbolje u ovoj novopredlozenoj vladi.


meni je gore to,što sam došao u situaciju da mi svejedno koje u novopredloženoj vladi

ps. išao sam na jedno mesto gde navodno imaju dobre ljute kobasice i to je ispalo obična patka . izgleda da ne postoji mesto s ljutim kobasicama - eto . sad bih i ja bio zadovoljan da neko reklamira ljutu ,ali baš baš ljutu, kobasicu :)
jessie.la jessie.la 09:07 28.06.2012

Gde smo?

Deja vu?
Matrix?
Zona sumraka?

Strongman, svima su nam gaće smaknute i tumaramo po mraku ovog kupleraja.
coachko62 coachko62 09:10 28.06.2012

Dr Laza Lazarevic

Bravo!Napokon da neko uradi "kompletnu analizu pacijenata"!Hvala doktore
myredneckself myredneckself 09:34 28.06.2012

Ne volim o politici, ali ta dječačka posla

Strongman
... pornić u kome buckasti lik malo kara jedne, pa druge, pa opet prve, … Pa ovi drugi skinu gaće pa se naguze, … A on tako u erekciji već nedeljama i ne svršava. Lepo mu. A učesnici u pregovorima iz dana o dan kupuju nove zalihe kondoma i peru zavese o koje se narečeni superpotentni bucko obrisao...


Stvarno, težak porno.
A gle šta kaže njegov kolega Bez starca nema udarca.
Znači, size doesn't matter?!

Atomski mrav Atomski mrav 10:21 28.06.2012

Re: Ne volim o politici, ali ta dječačka posla

Znači, size doesn't matter?!



"Say hello to my little friend"

(To može i Nikolić da kaže Tadiću grleći Dačića)
Strongman Strongman 10:36 28.06.2012

Re: Dr Laza Lazarevic

Mogao sam još da dodam ali to je to. danke
dragan7557 dragan7557 12:20 28.06.2012

Re: Ne volim o politici, ali ta dječačka posla

myredneckself
Strongman
... pornić u kome buckasti lik malo kara jedne, pa druge, pa opet prve, … Pa ovi drugi skinu gaće pa se naguze, … A on tako u erekciji već nedeljama i ne svršava. Lepo mu. A učesnici u pregovorima iz dana o dan kupuju nove zalihe kondoma i peru zavese o koje se narečeni superpotentni bucko obrisao...


Stvarno, težak porno.
A gle šta kaže njegov kolega Bez starca nema udarca.
Znači, size doesn't matter?!


Krka je ozbiljan stari gospon drug, umeren i odmeren tip.

cerski
zovitemegrunf zovitemegrunf 14:26 28.06.2012

Re: Ne volim o politici, ali ta dječačka posla

Bojim se da Krka ne pokazuje ha nego fi
Colin_bgd Colin_bgd 09:12 28.06.2012

Nemojte da smo naivni...

Dacic je realni pobednik ovih izbora. Sta god mi mislili o njegovoj proslosti, nasledstvu, stranci, politici, stavovima, ponasanju, izgledu, kilazi, on je zasluzio (po rezultatima izbora, tj. po realnoj volji naroda) da bude premijer. Plakanje za prosutim mlekom se odavno ne radi u zrelim drustvima. Jedino sto bi u Srbiji trebalo da cine sada 'demokratske' stranke, je da dobrano stave prst na celo, i da se zapitaju i izvuku zakljucke zasto su sada izgubili, da bi mogli eventualno da pobede sledeci put. Sve ostalo je infantilno...
Hansel Hansel 11:35 28.06.2012

Re: Nemojte da smo naivni...


thebee269 thebee269 15:30 28.06.2012

Re: Nemojte da smo naivni...

da bi mogli eventualno da pobede sledeci put

nada umire poslednja, a mi cemo pre toga...
Colin_bgd Colin_bgd 15:46 28.06.2012

Re: Nemojte da smo naivni...

thebee269
da bi mogli eventualno da pobede sledeci put

nada umire poslednja, a mi cemo pre toga...

eventualno ne znaci nada. samo znaci da postoji verovatnoca veca od nule. sad, koliki su to procenti realno, to je drugo pitanje...
maksa83 maksa83 09:18 28.06.2012

esencija

Ovo bih izdvojio kao koren svog sranja ovde, vrlo loš i vrlo stabilan sistem:

Svi nešto mute, svako zna svačije tajne i naravno, niko nikog ne proziva. Inače bi u Srbiji izniklo više desetina Sanadera i Sanaderčića. Ovako svako svakog, ispod stola drži za jaja, i kad jedan stisne, stisnuti refleksno stiska još dvojicu i tako vrlo brzo umesto jednom igraču, celoj ekipi su jaja u procepu.
zilikaka zilikaka 10:08 28.06.2012

Re: esencija

Sa naglaskom na vrlo stabilan!
g.radicevic g.radicevic 11:57 28.06.2012

Re: esencija

Sa naglaskom na vrlo stabilan!


najstabilniji mogući
kad ti neko stegne ljuske
plašiš se i da dišeš, a kamo li da se pomeriš


savamala savamala 09:37 28.06.2012

Ko to?

A u međuvremenu očekujemo bukake na političkoj sceni kad se Ivica odluči da svrši sa ovom trgovačkom farsom i ponižavanjem glasača.



Ovo je nejasno. Ko ponizava glasače? Samo Ivica?
Spiridon Spiridon 09:54 28.06.2012

koincidencija

sudbina je tako htela da na dan kada je Sloba isporucen u Hag, Dacic postaje premijer






- a sta se desava sa nasom malom crnom Srbijom? Upita neko iz poslednjeg reda.



beobb beobb 09:55 28.06.2012

Što se čudite?

Ljudi nemojte se čuditi. Koalicija SNS + SPS + URS, ma kako neverovatno zučalo, je logična. Ona zbog poklapanja interesa, kako domaćih tako i stranih, shodno rezultatima izbora, ima najmanji mogući zajednički imenilac što ju je, obrnuto proporcionalno, još pre izbora, učinilo izglednom. Po istom principu je bila logična i koalicija iz 2008. godine (DS + SPS + G17+).
freehand freehand 09:55 28.06.2012

Master reset

Tako se sve nekako prirodno uklopilo na Vidovdan...
Ivica, Toma, Velja, pucnjava na Kosovu...

Jedva čekam slavljenički "Peščanik"!

Nego, da zapevamo:




g.radicevic g.radicevic 10:19 28.06.2012

Re: Master reset

Jedva čekam slavljenički "Peščanik"!


a ja Filipov post
freehand freehand 10:35 28.06.2012

Re: Master reset

g.radicevic
Jedva čekam slavljenički "Peščanik"!


a ja Filipov post

Sa pobedničkim qrčićima, kad ih dobije od RIK-a?
predatortz predatortz 10:37 28.06.2012

Re: Master reset


Sa pobedničkim qrčićima, kad ih dobije od RIK-a?


Qrčić mu sleduje. Kao i svima nama...
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 10:42 28.06.2012

Re: Master reset

Nekom qrčić, a nekom qrčina.

predatortz predatortz 10:46 28.06.2012

Re: Master reset

Vojislav Stojković
Nekom qrčić, a nekom qrčina.


Jedino će Peđa da profitira
dragan7557 dragan7557 12:22 28.06.2012

Re: Master reset

predatortz

Sa pobedničkim qrčićima, kad ih dobije od RIK-a?


Qrčić mu sleduje.

Vala baš me čudi za Filipa?

Kao i svima nama...

Pa mi nikad drugo i ne dobijama!

cerski
Atomski mrav Atomski mrav 13:31 28.06.2012

Re: Master reset

Tako se sve nekako prirodno uklopilo na Vidovdan...
Ivica, Toma, Velja, pucnjava na Kosovu...


Ovih dana sve vrvi od simbolizma... evo na primer juče:

Srđan Fuchs Srđan Fuchs 09:24 29.06.2012

Re: Master reset

predatortz

Qrčić mu sleduje. Kao i svima nama...

au, brate, da svi svi zvuče tako samoporaženo, ali i ti? ti si barem širio optimizam vezan za srbiju? šta je sad ovo? po meni je ovo odličan scenario, najbolji mogući da se preseče tumor kohabitacije koji je zahvatio zemlju od atentata na đinđića. 4 godine manje više, ionako kaskamo 50 za normalnošću. još 4 ne menja previše.
predatortz predatortz 09:30 29.06.2012

Re: Master reset

au, brate, da svi svi zvuče tako samoporaženo, ali i ti? ti si barem širio optimizam vezan za srbiju? šta je sad ovo?



Nadao sam se drugom scenariju:

Toma predsednik, vlada okupljena oko DS.

Tu bi svako svakog držao na oku...
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 11:25 29.06.2012

Re: Master reset

pa, po meni, samo je neophodno da DS uništi kult Vođe, kao demokratija, a ovamo se svi lože na 1 lika - i da uhapse kojekoga, nego bi morao da padne za ove godine pljačke, tadiću šut-karta, i ćao, idemo dalje, mo'š misliti, jedan političar, manje-više. valjda će se i konačno javiti neko u toj demokratskoj opoziciji da će biti čovek, i boriti se protiv tih pljačkaških poriva? JEBEM LI GA, ako imamo dobre sportiste, naučnike, pojedince, valjda može ova zemlja da rodi nekoga ko će biti normalan i dobar državnik? interesantno da drugari blogeri-demokrate ne prežu nešto od javljanja na ovu temu lejtli.
freehand freehand 15:44 29.06.2012

Re: Master reset

i da uhapse kojekoga

U pravcu demokratije u kojoj političke stranke hapse? Izvanredno.
Šta misliš o šerijatu u Hananu?
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 17:15 29.06.2012

Re: Master reset

у правцу да ухапсе некога ако су тачне оптужбе за масовну пљачку. премда, крстић каже да је све измишљено. шеријат у ханаану је добар за те људе тамо очигледно - сами су га бирали, међутим не видим какве то везе има са темом. јесу хрвати ухапсили санадера? новопечена министарка је дала отказ недавно јер је испливало у јавност да је тражила протекцију за своју фамилију, као министар, и ургирала за запослење. о томе говорим, а не о неким фиктивним, нетрпељивим "аргументима".
freehand freehand 18:33 29.06.2012

Re: Master reset

Srđan Fuchs
у правцу да ухапсе некога ако су тачне оптужбе за масовну пљачку. премда, крстић каже да је све измишљено. шеријат у ханаану је добар за те људе тамо очигледно - сами су га бирали, међутим не видим какве то везе има са темом. јесу хрвати ухапсили санадера? новопечена министарка је дала отказ недавно јер је испливало у јавност да је тражила протекцију за своју фамилију, као министар, и ургирала за запослење. о томе говорим, а не о неким фиктивним, нетрпељивим "аргументима".

Bitno da ti znaš o čemu govoriš.
U demokratiji hapsi policija. Ne političke partije, ne Hrvati, ne Srbi, ne Jevreji. ne talibani raznih boja i sa raznim parolama.
A to što Krstić kaže - odgovori Krstiću tamo gde je rekao.
Jebiga, ja ne mogu, malo sam banovan.
loader loader 20:10 30.06.2012

Re: Master reset

malo sam banovan.


- Ju, Mirko, šta ti je?
- Ništa... Otac me malo tukao...
- Malo?! Crni Mirko, pa kako izgledaš kad te mnogo tuče?!!

g.radicevic g.radicevic 09:58 28.06.2012

šiljenje...

problem je što je ovaj visokobudžetni pornić
preskup za našu posrnulu kinematografiju
i što zatvaranje finansijske konstrukcije moramo platiti u naturi

šta reći OSIM

EDIT:
AlexDunja AlexDunja 10:21 28.06.2012

Re: šiljenje...

šta reći OSIM

gr briljiraš ovih dana
g.radicevic g.radicevic 10:25 28.06.2012

Re: šiljenje...

gr briljiraš ovih dana


to zbog leta


politicar politicar 10:59 28.06.2012

Ovaj tekst je za Ninovu nagradu

Kako mudro napisano, ovaj tekst je za Ninovu nagradu :)


Sve je u skladu sa definicijom političara!
Strongman Strongman 11:01 28.06.2012

Re: Ovaj tekst je za Ninovu nagradu

Ma to svi znamo. Ja sam samo napisao
silver bullet silver bullet 11:59 28.06.2012

Re: Ovaj tekst je za Ninovu nagradu

Ma to svi znamo. Ja sam samo napisao


Pa bolje pišeš od nekih ozbiljnih novinara i smrtno ozbiljnih analitičara. Još sa dozom seksi aluzija... kao nekad novinari Starta.

Viš... moš se ponudiš nekome za kolumne.:<_<

A tek ono "Hasan seckati"...

Doduše, samo za trideset+. Ovi mlađi su turbo YugiOh generacija.

bookez bookez 11:02 28.06.2012

stiskanje jajca

Ja glasam za da krenu da skiskaju jedni drugima što se stisnuti može i da se tako fino zatalasa da u odnosu na političku scenu španska serija izgleda kao obično predavanje o baštovanstvu.
predatortz predatortz 11:04 28.06.2012

Re: stiskanje jajca

Ja glasam za da krenu da skiskaju jedni drugima što se stisnuti može


Taj film nećeš gledati. Pre će narodu pući grbača nego njihova jajca!
dragan7557 dragan7557 12:27 28.06.2012

Re: stiskanje jajca

predatorz:
Pre će narodu pući grbača nego njihova jajca!


Pa kako bre može narodu da pukne, ono što nema?

cerski
sevarlica sevarlica 11:15 28.06.2012

XXX

Kada bi me neko ko je recimo totalno neobavešten, pitao šta se dešava u Srbiji, ovo posle izbora, kako god da objašnjavam ličilo bi ba pornić u kome buckasti lik malo kara jedne, pa druge, pa opet prve, … Pa ovi drugi skinu gaće pa se naguze, … A on tako u erekciji već nedeljama i ne svršava.


Znao sam da će radovi Ron Jeremy-a pre ili kasnije početi da se koriste u političke svrhe
g.radicevic g.radicevic 11:19 28.06.2012

Re: XXX

Znao sam da će radovi Ron Jeremy-a pre ili kasnije početi da se koriste


a iz koje je on partije ????
ivana23 ivana23 11:35 28.06.2012

Re: XXX

sevarlica
Znao sam da će radovi Ron Jeremy-a pre ili kasnije početi da se koriste u političke svrhe


g.radicevic g.radicevic 11:40 28.06.2012

Re: XXX

znači SPO
verovatno nije istaknuti član
sevarlica sevarlica 12:20 28.06.2012

Re: XXX

g.radicevic
znači SPO
verovatno nije istaknuti član


Zavisi od doba dana, a khm, i sagovornika
b92fmember b92fmember 15:23 28.06.2012

Re: XXX

tvrdo krilo SPO

sevarlica sevarlica 16:58 28.06.2012

Re: XXX

b92fmember
tvrdo krilo SPO



Tvrdo, ko Danin osmeh :)
freehand freehand 11:18 28.06.2012

A gde nestade

komentar Maxa Cohena?
Stongmane?
moderator05 moderator05 11:33 28.06.2012

Re: A gde nestade

freehand
komentar Maxa Cohena?
Stongmane?

Nije Strongmen. Moderacija je obrisata taj komentar.
freehand freehand 11:36 28.06.2012

Re: A gde nestade

moderator05
freehand
komentar Maxa Cohena?
Stongmane?

Nije Strongmen. Moderacija je obrisata taj komentar.

A što? Komentar je bio oštar ali ne vidim da je u njemu bilo išta za brisanje?
moderator05 moderator05 11:42 28.06.2012

Re: A gde nestade

freehand
A što? Komentar je bio oštar ali ne vidim da je u njemu bilo išta za brisanje?

Moderacija je videla. Nastavak na PP.
predatortz predatortz 11:43 28.06.2012

Re: A gde nestade


Moderacija je videla. Nastavak na PP.


Muvanje
loader loader 12:12 28.06.2012

Re: A gde nestade

PP? Hm...
Znači ništa ispred sena,
nego samo iza sena,
da ne vidi i ostala rodbina
zilikaka zilikaka 12:22 28.06.2012

Re: A gde nestade

PP? Hm...
Znači ništa ispred sena,
nego samo iza sena,
da ne vidi i ostala rodbina


Zato će naš kolega učiniti sve (što treba) da zadovolji našu majmunsku radoznalost

sevarlica sevarlica 12:22 28.06.2012

Re: A gde nestade

loader
PP? Hm...
Znači ništa ispred sena,
nego samo iza sena,
da ne vidi i ostala rodbina


A tako li se dodaju ovi brojevi moderatorima, a ja tupan mislio ...ma nema ni veze
freehand freehand 12:42 28.06.2012

Re: A gde nestade

zilikaka
PP? Hm...
Znači ništa ispred sena,
nego samo iza sena,
da ne vidi i ostala rodbina


Zato će naš kolega učiniti sve (što treba) da zadovolji našu majmunsku radoznalost


Naškako - em je vlas', em je dama. I kako ja sad da bez odobrenja prepisku učinim javnom?
Uglavnom - mogu ovo da kažem: razloge za brisanje razumem ali nisam siguran da se slažem.
zilikaka zilikaka 12:50 28.06.2012

Re: A gde nestade

mogu ovo da kažem: razloge za brisanje razumem ali nisam siguran da se slažem.


Čoveče, ubio se za političara!

Des tolke godine smlatio bezbeze?
loader loader 13:18 28.06.2012

Re: A gde nestade

zilikaka
mogu ovo da kažem: razloge za brisanje razumem ali nisam siguran da se slažem.


Čoveče, ubio se za političara!

Des tolke godine smlatio bezbeze?


Blog, blog...
max.cohen92 max.cohen92 13:42 28.06.2012

Re: A gde nestade

freehand
komentar Maxa Cohena?
Stongmane?


Kad ja stavljam politiku, sex i religiju u isti komentar,tri vecite tabu teme, normalno je da amputiraju komentar.

plumeria plumeria 11:21 28.06.2012

Nikad nije kasno....

Ako ivica nakon 5.oktobra nije dobio zasluzenu kaznu, koja bi se po meni sastojala u cupanju svake travke duz magistrale, bez mogucnosti da progovori ni rec tj.flaster na usta, nadam se da ce ga stici zasluzena kazna pa makar i nakon premijerovanja. Ma pasce taj kad tad. Pa takvo kurcevito ponasanje i vodi ka tome....Nikad nije kasno....nadam se bar.....

Takodje se nadam da ce naci nacina da se oduzi Tadicu i za to sto nije kaznjen a i za to sto mu je BoTa umesto kazne uturio povecu dozu viagre, pa sad moze duuuugo sveodreda.
g.radicevic g.radicevic 11:31 28.06.2012

Re: Nikad nije kasno....

Ma pasce taj kad tad. Pa takvo kurcevito ponasanje i vodi ka tome....Nikad nije kasno....nadam se bar.....


nada poslednja umire....
u zemlji gde je većina ljudi sklona mentalnom mazohizmu

SA SRECOM nam
dragan7557 dragan7557 12:31 28.06.2012

Re: Nikad nije kasno....

Ako ivica nakon 5.oktobra nije dobio zasluzenu kaznu, koja bi se po meni sastojala u cupanju svake travke duz magistrale

To bre radi Mrka!

cerski
loader loader 13:16 28.06.2012

Re: Nikad nije kasno....

To bre radi Mrka!


vesna7592 vesna7592 11:22 28.06.2012

xfucfuvjcp0w9a

osciliram između tuge i besa...pa ne znam da l' bih plakala ili' bih psovala...

strong, ODLIČAN tekst
fijumau fijumau 11:26 28.06.2012

Ja bih samo

da vam cestitam novog mandatara
Hansel Hansel 11:41 28.06.2012

Re: Ja bih samo

Čestitamo i mi tebi.
buba_truba buba_truba 11:28 28.06.2012

Vlada od samo 12 članova?!?



Ako nije patka, meni se početak sviđa (dopadanje se odnosi na broj, ne na kvalitet). Oni prethodni nisu valjali (to smo videli i znamo), za ove ne verujem da će valjati (uglavnom su svi već viđeni od ranije)... ali ovo ipak nisam očekivala od ovih, od onih prethodnih - jesam.


Ivica Dačić: premijer i Ministarstvo unutrašnjih poslova

Aleksandar Vučić: vicepremijer i Ministarstvo za evrointegracije

Mlađan Dinkić: Ministarstvo privrede i regionalnog razvoja

Velimir Ilić: Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Borislav Pelević: Ministarstvo odbrane

Vladimir Cvijan: Ministarstvo pravde

Jorgovanka Tabaković: Ministarstvo finansija ili predsednica Skupštine Srbije ili guvernerka NBS

Suzana Grubješić: Ministarstvo spoljnih poslova

Saša Milenić: Ministarstvo dijaspore

Slavica Đukić Dejanović: Ministarstvo zdravalja, porodice i socijalne zaštite

Milutin Mrkonjić: Ministarstvo infrastrukture

Žarko Obradović: Ministarstvo prosvete

Cela vest
g.radicevic g.radicevic 11:35 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Ako nije patka, meni se početak sviđa


meni se upravo početak ne sviđa
(mislim prvih pet)
a ni kraj
(poslednja dva)

loader loader 12:01 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Come back Pelevića baš raduje.
Jukie Jukie 12:23 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

buba_truba

Žarko Obradović: Ministarstvo prosvete

odlično, biće još Krugolininih blogova sa 237 poruka u diskusijama
Ala ćemo se lepo družiti
loader loader 12:28 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Ala ćemo se lepo družiti

Jukie,
bumo se družili u svakom slučaju,
kaj god ovi oko vlade budu zdelali
alarih alarih 12:59 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Velja...
reanimator reanimator 13:02 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

A kamo ga Vulin? Šta će sa njim da nam prirede?
Atomski mrav Atomski mrav 13:14 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Velja...


Pravi čovek za "pregovore" sa malinarima i traktoristima...
g.radicevic g.radicevic 13:17 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Pravi čovek za "pregovore" sa malinarima i traktoristima...


poznaje sleng....

alarih alarih 13:29 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Atomski mrav
Velja...


Pravi čovek za "pregovore" sa malinarima i traktoristima...

I za slikanje na otvaranju raznih Delta...
Sepulturero Sepulturero 13:53 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

loader
Come back Pelevića baš raduje.


Аха, то је онај кога је Вучић назвао "професор за ударац у главу".


mikimedic mikimedic 13:54 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

Ako nije patka, meni se početak sviđa


e bubo, pa ja mislio da bar ti verujes mikijevim prognozama.

zar si morala da cekas nezavisnu verifikaciju?

ali ako, lepo je primetiti da se i kurir i b92 primaju na mikijev spin



wukadin wukadin 13:57 28.06.2012

Re: Vlada od samo 12 članova?!?

reanimator
A kamo ga Vulin? Šta će sa njim da nam prirede?


Ministarstvo za rad?
Kad je mogao Ljajic da "toplom ljudskom" smiruje strasti, sto ne bi mogao i dugokosi levicar & prevodilac Alan Forda...
noboole noboole 11:35 28.06.2012

Eh, sad

Peti oktobar ce biti totalno ponisten onog momenta kada neki sledeci izbori budu pokradeni. Ovaj deo o kome, cini mi se, ti pricas, tj lustracija, prestao je da
bude bitan ubrzo posle petog oktobra. Jedina lustracija koja se do sada desavala je
to sto smo glasali protiv SRS i derivata.
loader loader 12:16 28.06.2012

Re: Eh, sad

Peti oktobar ce biti totalno ponisten onog momenta kada neki sledeci izbori budu pokradeni. Ovaj deo o kome, cini mi se, ti pricas, tj lustracija, prestao je da
bude bitan ubrzo posle petog oktobra. Jedina lustracija koja se do sada desavala je
to sto smo glasali protiv SRS i derivata.

Potpisujem.


Mada i nije neka uteha što je ostalo samo to, da se izbori ne kradu kao u vreme socijalista.
Hansel Hansel 13:15 28.06.2012

Re: Eh, sad

Pa, pazi, posle ovih izbora, bar u onom uličnom teatru, i to je bilo dovedeno u pitanje. Koliko vidim, to pada u zaborav, iznosiocima optužbi ta priča, izgleda, neće odgovarati, a ja bih i dalje da odgovaraju krivci - ili za krađu ili za klevetu. Stvarno je mučno slušati i gledati svakojake (ne samo ove) optužbe bez epiloga.
loader loader 13:26 28.06.2012

Re: Eh, sad

a ja bih i dalje da odgovaraju krivci - ili za krađu ili za klevetu


a ja bih i dalje da odgovaraju krivci - ili za krađu ili za klevetu


a ja bih i dalje da odgovaraju krivci - ili za krađu ili za klevetu


Ako oni onamo mogu da pričaju već sedamnaesthiljaditi put o tome kako su Serbi 90-tih silovali žene samo jedne nacije,
valjda se može više puta tražiti, onako tiho i stidljivo,
da se istraži slučaj onih džakova sa glasačkim listićima
koje su po trgovima nosali čićvu i grobar.
Hansel Hansel 14:17 28.06.2012

Re: Eh, sad

Ma, nema to veze s njima (spolja), ima pre svega s nama.

Tim "performansima" uzdrmana je maltene jedina tekovina 5. oktobra, uzdrmana je, da to tako nazovem, elementarna "politička sigurnost". Ako glasovi gube na svojoj vrednosti, ako i oni mogu biti moneta za potkusurivanje, čemu onda izlazak na izbore itd. itd.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana