Budućnost| Društvo| Moj grad| Planeta| Život

Ej, alo, o čemu vi pričate, koji problem tek ON ima ...

Đorđe Bobić RSS / 21.09.2012. u 20:09

8008560914_a58f48b706_z.jpg

  I reče On … ovo sve zaista više nema smisla, eto, kad sam onomad u besposlici i da prekratim dosadu napravio ovu loptastu scenografiju sve je izgledalo ok. Ali ubrzo posle čupanja rebra onoj muškoj budali i stasavanja još jednog pola bez kojeg, verovao sam, nema opstanka, odmah je počela zajebancija, prvo ona kokoška Eva flertuje sa zmijom, pa glupi Adam grize poturenu jabuku, ništa ne misli šta će da bude posle jer samo mu je ona stvar bila na pameti te sam morao da ih isprašim iz Edena, posle kad su stvarno unišli u moj dekor tamo dole nastala je neprekidna teatarska predstava, od onda do danas, netalentovani režiseri bez ideje, tekstopisci do mojega, glumci skupljeni sa konca i konopca, ništa od Adama nisu naučili, kao i on samo na ono misle, u međuvremenu Noe izabere na Arku sve pogrešne živuljke, žirafe na primer.

Ali sam sam kriv, nisam se umešao na vreme, a gledalište uvek prazno, probao da ga napuni i Cezar i Rišelje i Apis, pa Tito, ovih dana nadošli neki sa demokratijom u onoj zemlji gde je super neka tekućina od šljive  a ipak prazno gledalište  jer ako neko i naiđe posle pet minuta ide dalje, istina jbte, ko će tu splačinu od teatra da gleda ...

Došlo vreme da se menja ... pre svega jbni ansambl, svi ovi sadašnji da idu i nađu primeren posao ako uopšte nekom treba nešto tako blesavo i blisko retardiranosti, a onda mi treba novo ljudstvo da spasem stvar, o tome ću ovog puta sam da se brinem, valjda ću da ih nahvatam ali za to, kao i nekada treba mi novi dekor, možda je onaj od pre bio destimulativan, jbga, okrugao pa nema gde da se zakačiš i sve skliznulo u pzdmtrinu, ...

Sada da probam sa novim kulisama, scenografija da bude moderna, postmoderna, geometrijski zaokružena, koloristički sređena i ekološki atestirana, napaljiva i ... ajde sad da ne kažem, pa onda, možda, i nove ideje nadođu kao za po kući, izgleda da je to sa idejama sve jedno, samo da nije kao pre a i ja nemam neku zamisao, malo mi ih je pun qrac , dosta sam im pričao i kazivao, …  izgleda da mi ne ide baš ko nekada .... uostalom baš me boli ... Komentari (7)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

zemljanin zemljanin 20:27 21.09.2012

rekoh ti ja

"a lepo sam ti rekao šta će da bidne"
Zevs
Đorđe Bobić Đorđe Bobić 20:53 21.09.2012

Re: rekoh ti ja

Ama i ja sam mu isto to doviknuo onomad, ali šta vredi, svojeglav do koske ...
anamarkana anamarkana 22:03 21.09.2012

kad

ovu loptastu scenografiju


zamenis kockastom bice sve jos bolje (gore) !?
vishnja92 vishnja92 06:17 22.09.2012

Re: kad

ovu loptastu scenografiju


zamenis kockastom...


pa arhitekte :))) (obojica)
fenomenalna ilustracija, dizemkapu.


Đorđe Bobić Đorđe Bobić 10:17 22.09.2012

Re: kad

kad


... biće kockasto i drugačije, i biće još ... e pa kako ko voli ...
jinks jinks 08:07 22.09.2012

...

Postoje tačke stabilne ravnoteže i tačke nestabilne ravnoteže. A zamislite koliki bi problem imao neko ko bi održavao stabilnu ravnotežu u tački totalne haotične ravnoteže :)
max.cohen92 max.cohen92 11:16 22.09.2012

dia

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana