Cuvao sam Will Smith-a

Strongman RSS / 08.02.2008. u 02:38

original.jpgA onda vidim i Tom Kruz ustaje pa se grli sa njima, pa Will Smith i njegova supruga. Spale se vraca do mene.


"Sto ih bre zajebavas?"

"A ko su pa oni?"

"Jel me zajebavas, glavonjo?"

"Pa ne moram ja bas svakog da znam. Ovog nabildovanog se secam iz teretane ali ovu dvojicu..."

"Ma jel me zajebavas?"

"Ne bre! Sto?"

"Pa ovaj sto ga "znas iz teretane" je Vin Diesel, jedan od najpopularnijih glumaca na svetu. A ovaj crni to je Sami Sosta najbolji bezbol igrac na svetu..."

"Zato mi bio poznat Vin Dizel." I meni smesno. "A ja mislio iz teretane... ma setio bih se ja njega sigurno... nego me zbunio onaj sa sesirom."

 

music-notes.gif

 

"Makedonsko devojce,

Kitka sarena,

Vo gradina nabrana,

Dar podarena..."

 

Iz drugog pokusaja, s mukom otvaram oci. Kakva li je ovo muzika? U mracnoj sobi, sa debelim zavesama hermeticki rasporedjenim po prozoru nikad neznam da l' je dan ili noc. Zamagljenim pogledom uspevam da, kao Davincijev kod, desifrujem sta pise na displeju na Televizoru: 9:11! Jebote, pa ja sam lego pre 3 sata. Dok se protezem uz zvuke makedonske narodne muzike, osecam pritisak u slepoocnicama od hronicne neispavanosti i standarni bol u kolenima od stajanja.

 

"...nema, nema neke se rodi

poubavo devojce ot Makedonce..."

 

Nesto me tera da pogledam telefon. Pa da bre telefon zvoni... Podesio sam, odavno, telefon da peva na makedonskom kad zove Makedonski bodyguard. Na telefonu mi svetli displej "Spase Will Smith calling".



" Alo bre, Makedonac, gde gori ?"

"Brat mi, sho baras?

"Pa spavam jebaga...Spavate li vi Makedonci po nekad..."

"Evo sum na aerodrom vo Los Angeles, nemam mnogo vreme. Ke doadjam utre. Will Smith ke ima koncert, i ke mi treba uste edan, backup, badigard."

"Taj sam. Ajde javi se kad sletite... I ponesite uste malce pari."

"Ima pari, nema da se sekiras. Kazi mi, da li ja donese familijata?"

"Nisam jos.. Do nove godine se nadam i zena i deca da mi dodju. Hvala sto pitas."

"Mora da mi go pokazes trikot da dodam 30 kg na benc kad doagam..."

"Jebo te benc u 9 ujutru. Cu ti pokazem... Jednog dana."

"Ajde bre medvede...Zajebajem se. Ke zborime koga ke doagam. Idi da spijes sega."

"Idem sega. Javi se."

"Begaj."


Probao sam da nastavim sa spavanjem i za malo da se uspavam. medjutim nece. Nije islo sa opustanjem. Poceo mozak da razmislja i umesto da se uspavljujem, poceo sam da se rasanjujem. U mislima mi se stvorila jasna slika filma, sa Spaletom, Will Smitom i Strongmanom u glavnoj ulozi. Akcija do jaja sa hepi endom u kome, posle uspesne akcije sprecavanje otmice, moja faca u svim medijim pokazuje osmeh novo otkrivene zvezde. Vec zamisljam sebe na crvenom tepihu zapadne obale, sa tri primerka dnevnih novina u dzepu kako hodam rame uz rame sa Will Smithom. Pa pocinju pozivi za sledeci film, pa prva glavna uloga,... Ali cun se ljuljnu ode sanak pusti. Pa kad sam se vec probudio zasto ne bih popio jedan proteinski napitak. Za 4 nedelje imam strongman takmicenje u Bankoku pa da ne prepustam nista slucaju. Treniram kako treba. a ne spavam dovoljno, pa bar da probam da ispostujem savete nutricionista. Otkrio sam dobar protein sa ukusom narandze od koga ne prdim kao konj pa mogu cesce da ga pijem.

Dok, onako sanjiv, treskam po kujni blenderom i dzinovskom kutijom proteina sa ukusom narandze, kroz glavu mi prolaze scene iz prososti. Spaleta znam vise od deset godina. Upoznali smo se pod veoma napetim okolnostima, u nekom konfliktu. To je bila scena kao iz Tarantinovog filma. On je bio je u nekoj ekipi koja je uterivala neke dugove po Nisu. Svi celavi, nabildovani i u koznim jaknama. Ja sam bio u odbrambenom timu, i mi celavi, nesto sitno preko 100 kila svi ali imamo perjane prsluke. Igra koju smo u to vreme cesto morali da igramo, bila je bez pravila i nosila je visok rizik od povrede pa smo svi bili spremni na sve. Verujem da su i oni bili naoruzanii i isli na pobedu, bas kao i mi. To je bio mec kola pa je zapaljiva atmosfera vrlo brzo dosla blizu tacke bez povratka. U jednom prekidu igre, dok smo mi postavjali zivi zid, Spase i ja smo se, nekako, razumeli u pogledu i uspeli smo, za pocetak, da ispumpamo tenziju i odlozimo izvodjenje slobodnog udarca. Tom prilikom i on i ja smo ubadili suigrace da sednu na klupu i u vrlo sazetom i kvalitetnom razgovoru dogovorili ishod meca u kome obe ekipe dobijaju premiju. Uspeo sam da organizujem, na tajnoj lokaciji, rucak sa predsednikom naseg kluba koji je Spasetu potvrdio podelu bodova i objasnio ko je nama duzan i dao ideju i garancije da ce problem biti resen. Zbog dobro obavljenog posla, Spase je cak hteo da mi se zahvali na 500 evra nacina ali ja nisam mogao da prihvatim takvu zahvalnost. Lep gest kapitena protivnicke ekipe i centarhalfa domace je doveo do bratimljenja rivalskih timova. Tu smo se sprijateljili do koske. Doduse, nikad nismo bili toliko dobri da mu pokazem tajnu kako treningom, do najjaceg benc pressa u bivsoj Jugoslaviji. Ne volim da mi se niko muva oko nacionalnih rekorda u powerliftingu.

Sutradan, u zakazano vreme cekam na uglu cetrnaeste ulice i Washington avenije. Nemam pojma iz kog pravca i kakvim prevozom ce da se pojavi. Probam da nagadjam. Intuitivno prilazim ogromnom crnom GMC subarban dzipu sa zatamljenim staklima, parkiranom "na bezobrazno" na autobuskom stajaliostu. Kao dobar sudki grafolog prepoznajem rukopis vozaca koji je cuvao Kiru Gligorova. Prozor se otvara i vidim dobro poznatu golgetersku facu tima sa Vardara. Tek tada Kapiram da se nismo se videli 3 godine. Cesto se cujemo telefonom pa sam imao osecaj da smo se videli nedavno. Ispunjava me poznati osecaj radosti kad se vidis sa nekim ko ti je drag. Jeste da mi se Spale malko naborao i smezurao i izgleda neispavano ali mu je pogled odlucniji nego ikada. Dok sedam u prednju fotelju GMC-a zagledjujemo se kao da se prvi put vidimo. Kroz smeh i dugovite opaske konstatujemo da se Spale smanjio a ja povecao. Kaze da radi, po nekad, i 16 sati pa ne stize da ode do teretane. Stalno putuju negde i nema vreme za sebe. Situaciju popravljaju pare i odlicni usovi za rad. Kaze da su bracni par Smith izuzetno fini ljudi koji vode brigu o svojim zaposljenjima kao da su clanovi porodice. Iznenadjuje me i informacija da je Will po bogatstvu u prvih 40 Amerikanaca mladjih od cetrdeset godina. Saznajem i da se cela porodica bavi show businessom ukljucujuci i suprugu i oba klinca.

Dok caskamo, vozimo se po Majami Bicu. Mahom se zezamo kao desetogodisnjaci. I ako radimo vrlo odgovoran i zahtevan posao obezbedjenja nema potrebe mnogo da pricamo o poslu funkcionisemo kao jedan. Obilazimo mesta na kojima ce biti nasi klijenti, da vidimo gde je najbolje mesto gde bi klijent bio najmanje izlozen. Gde su pozarni izlazi, gde stoji obezbedjenje, da li smo vidljivi spolja, gde je najbolje da se parkiraju kola, kako se prilazi zadnjim vratima... Ne prepusta se nista slucaju. Izvidjanje obicno radi zaseban tim ali zbog skracivanja procedure idemo nas dvojica. Koristim priliku da ga malo zafrkavam.

"Ti si im bre kao dadilja. Garantovano nastupas i na koncertima. "A sega nas makedonski badigard ima solo tacku na zurli" "

"Za 150 000 godisno ke igram i ke peam ako treba."

"I ja bih... Nego kad me cuju kako pevam ima da ti smanje platu..."

"Ne sumnjam... Ja sam vidjao mecke da voze biciklu.. Ali da pevaju - nikada... Jel mogu ovde da parkiram?" Pita Spale, dok gledajuci u retrovizor, sece put autobusu i jednoj klinki na skuteru.

"Moze, al ke da ti ga zemi pauk. Nego eto ti je garaza." pokazujem rukom preko puta ulice na ulaz u garazu na sest spratova.

I kao da mu nisam rekao da je zabranjeno parkiranje, stari kadar makedonske tajne policije, nepogresivo se parkira uz hidrant. U srcu Saut Bica, na uglu sedme ulice i Vasington avenije, mladi kosooki par sa kosookom bebom u kolicima nas radoznalo gleda dok izlazimo iz dzipa ispred restorana "Grazie". Graci ima neopisivo dobru italijansku hranu, skupu klijentelu i skoro uvek je pun. Vise godina unazad su dobitnici prestiznog "Four diamonds" o cemu svedoce brojni clanci u novinama. Kad god me klijenti pitaju da preporucim mesto za veceru ne dvoumim se mnogo. Gazde Mosha i Salomon su me milion puta zvali da dodjem sa suprugom, i decom, ali ne mogu to da im uradim. Dobri su mi prijatelji. Posle obroka sa mojim klincima verujem a bi morali barem da krece ako ne i da menjaju inventar. Nije retkost da Sekil provede ugodno vece sa prijatljima, dva puta sam video Majkl Dzordana, dodje i Stalone, ... Upoznajem Mosu sa Spasetom.

"Mosho, ovo je moj mnogo dobar prijatelj Spase. On je telohranitelj Will Smita, pa smo dosli da mu pokazem raspored prostorija, vrata, prozora,... Ako nam dozvolis."

"Milane ti znas da si ovde domaci kolko i ja. Radi sta god treba. Nego Mister Spasa, vidim da ste krupni.Sigurno ste iz Srbije... "

"Ma cist Srbin." Odgovaram ja pre nego je Spale zinuo.

Koristim njegovo cutanje kao odobravanje da ga provedim kroz restoran.Prvo mu pokazujem dva stola u uglu. Mosa nudi kao opciju skoro neprovidne roletne budu spustene i odvoji porodicu Smith od radoznalih pogleda. Odlicna ideja biva prihvacena i Spasa prepusta meni da potvrdim koji od stolova da uzmemo. Nakon razgledanja oba taoleta, pokazujem mu bocni i zadnji izlaz. Preslisavamo se na glas i setimo se jos par sitnica koje proveravamo.


3721184789.jpgIz Gracija se vozimo Vasington avenijom 7 blokova na sever, do kluba "Snatch" gde, po planu, treba da provedemo vece. U voznji pozivam Andya, sefa obezbedjenja, da obavesti cuvara da nam otvori vrata da razgledamo klub. Spase za promenu parkira na mestu rezervisanom za parking invalida. Na ulazu u Snec se sepuri lobanja preko celih vrata a u izlogu velika americka zastava. Dok ulazimo u klub Spase, iskusno, stavlja 40$ cuvaru u ruku. Od namrgodjenog cice dobijamo nadahnutog vodica koji je spreman da nam pokaze sve. Ambijent u Snecu je drugaciji od ostalih klubova na Saut Bicu. Dok sam bio obezbedjenje, nosili smo kozne prsluke sa mrtvackom glaviom na ledjima a konobarice bile obucene u teksas sorceve sa kariranim kosuljama vezanim na stomaku. Stari Harley Davidson pravi drustvo elektricnom biku koji je i tek kako u funkciji. Dva ogromna lustera od jelenskih rogova se redizajnirana ukrasima od donjeg vesa gosci koje na vrhuncu zurke skidaju gacice i bruseve i bacaju na luster da bi ostavele trag svog prisustva i poslale poruku buduci gostima. Na zidovima od neomalterisane cigle dremaju originali gramofonskih ploca na plisanom krevetu pokriveni staklom, na jednom od stubova ljudski kostur sa cigaretom u zubima koji se penje, sesirom i kaubojkama, odmah pored njega igracica odevena kao model viktorije sikret uspeva da ga prestigne penjuci se uz hromirannu sipku. Tu je i preparirani medved koji cuva prolaz ka veceu koji je oblepljen posterima koncerata rok grupa. Par stolica za sankom su u obliku starovremskog sedla. Opet je Spase saglasan sa mojim izborom separea. Na balkonu, iznad mase, pored DJ-a sa blokiranog prilaza sa tri strane. Kao dzoker vadim foru sa postavljanjem VIP konopca sa otvorene strane i tako i fizicki ogradim naseg klijenta od radoznalaca. Dok smo mi pricali o VIP konopcu, cuvar je vec doneo dva stubceta i konopac. Na brzinu prolazimo kroz ostatak kluba i objasnjavam kakav je raspored obezbedjenja i koja vrata se na koju stranu otvaraju. Dakle sve je spremno i mozemo da predjemo u drugu fazu naseg posla.


Oko 9 Spale obavestava gazdu da smo ispred hotela. Ja ostajem sa soferom drugog, identicnog, subarbana a makedonac odlazi na zadnji sprat "Shore Club" hotela. Kapiram da je Spale obezbedio dva sofera, tako da cemo moci da radimo lakse ulazak u objekte, bez uspornosti parkiranja. Bio sam prijatno iznenadjen kada sam osim bracnog para Smith video Tom Kruza u drustvu par ljudi. Neverovatno harizmatican sa licem vecitog decaka izgleda svezije od svih ljudi koje poznajem. Svi se vrlo ljubazno upoznaju samnom, dok Will zafrkava Spaleta da ima neko krupniji i od njega. Ja se nevesto pravdam da smo obojica bili slicne konstitucije i pridrzavam vrata dok se elita holivuda ukrcava. Spale i ja ulazimo u prednji dzip i polazimo na veceru. U voznji obavestavam Mosu da smo blizu restorana. Za razliku od izvidjanja sada smo skroz ozbiljni. Spase iskace iz vozila u pokretu i prilazi drugom dzipu. To isto i ja radim sa malim kasnjenjem, ipak sam krupniji os makedonskog Dzeki Cena, za takvu akrobatiku. Bez mnogo teatralnosti ih uvodimo u restoran, ja ostajem ispred, a Spale unutra. Stojimo tako da se vidimo kroz staklo restorana. Primecujem da je Mosa inspirisan i da uz hranu servira odusevljene osmehe na lica gostiju i po ko zna koji put dokazuje da nije Graci bez razloga u top 5 restorana na Floridi.

Pred polazak iz Gracija uspevamo i Spase i ja da omandamo po jedan file minjon i sladoled na brzinu. Da nesmo jeli tada, verovatno bi morali da cekamo narednih 7 - 8 sati. A sto mozes da pojedes sada ne ostavljaj za posle, kako kaze stara bilderska doktrina.

Posle vecere, uz neznatnu paznju slucajnih prolaznika prilazimo dzipovima. Neki tip probao da uvali Tom Kruzu flajer za neku zurku na Ocean Drive. Sklonili smo ga skoro nezno i uveli klijente u vozilo. Na brisacu je zataknut flajer za neki sushi bar. Skidam ga i sa kracim ustezanjem bacam na gomilu drugih flajera na trotoaru. Uvek mi je nervirala gomila stampanog materijala razbacanog po ulicama, nocu, u okolini jacih klubova. Cini mi se da promoteri za vece podele dve milijarde flajera koji zavrse na plocnicima kao tepih. Impresivno je kako komunalna sluzba kao drustvo madjionicara, do zore ucini svo to djubre nevidljivim. Neka cura obucena u skoro nista vristi:

"Evo ga Tom Kruz!" Pa pita mene "Izvinite jel je u kolima Tom Kruz?"

"Ne. To je bivsi kosarkas Charles Barkley."

Ne mora ni da ga pogledam, Osecam da se Spale smeje. Ulazimo u prvi GMC i polazimo i kroz vecernjhu saobracajnu guzvu, uobicajenu na Washington aveniji, polako plovimo ka Snecu.
Gledam ljude kroz prozor dzipa. Trotoari su puni mladih ljudi koji idu u susret svojoj nocnoj dozi zadovoljstva. Kao roditelj zabrinuto gledam mlade cure kako se plasticnom casom i picem polu pijane i polu gole obilaze niocne klubove. Kao muskarcu mi nije neprijatno da vidim nabujalu mladost kako kipi iz dekoltea i sliceva prosto mameci poglede. Jasno mi je da je granica izmedju pristojno i neprojnog odevanja ukinuta i da je napravljena unija izmedju porno kostima i vecernja garderobe, sa odecom za plazu kao predsedavajucim.



U karnevalskoj atmosferi prepunog Sneca, Endi i jos jedan momak iz obezbedjenja nam pomazu da smestimo bracni par Smith i drustvo na stratesku poziciju na balkonu. Pokazalo se da je izbor separea bio idealan. Guzva je ogromna, atmosfera je vruca a brojni obozavaoci zele da pridju bloze i dodirnu svoje heroje, ima dosta cura koje su htele da zagrle i poljube Tom Kruza, slikanje sa Willlom... Sve znatizeljnike smo mahom uklonili osim sto se Tom Kruz slikao sa jednim paralizovanim momkom u kolicima. Alal vera.

Nas separe, sa staklenom ogradom, dominira nad dens podijumom sa koga sevaju blicevi u nasem pravcu. u jednom trenutku mi se ucinilo da je dva telohranitelja malo u atmosferi na korak od histerije. Primecujem da se Spaletu mnogo svidja sto smo konopcem ogradjeni od znatizeljnika. Mahom devojke iznova i iznova objasnjavaju kako samo za trenutak zele da udju u nas separe i slikaju se sa Tom Kruzom. neke cak i probaju da prodju na silu a neke krisom. To je prilicno nemoguce jer je prolaz malo uzi od sirine mojih ramena a iza sebe imam makedonskog komandosa. Will, Tom i drustvo su se vrlo lagano opustali bez icega sto bi moglo da izazove paznju paparaca. Vecina mojih zurki su mnogo neodmerenije od ove njihove. Valjda su ljudi nasli meru u duhovni mir. Spase, s hajnekenom u ruci, gleda i njih i mene. Kaze da svako vece popije po jedno pivo da smanji tenziju. Postujem, jedno pivo sigurno ne smanjuje njegovu koncentraciju. Ja nikad ne pijem alkohol kad radim. Po nekad sam toliko stegnut da ne mogu da se osmehnem jos par sati nakon posla.

Primecujem trojicu tipova, obucenih u skupa odela kako mi samouvereno prilaze. Prvi od njih, sa sesirom na glavi, me nezno dodiruje po ramenu da se sklonim ocekujuci da se pomerim da udju u nas separe. Ukopao sam se kao tvrdoglava domaca zivotinja. Zacudjeno me pogledase kao da su videli magare sa dve glave. Morao sam da objasnim:

hr-sosa70802.jpg"Momci ovo je privatni separe. Zao mi je."

Sesirdzija je napravio gest kao da je cuo mlaku salu i opet probao da me mimoidje.

"Da ponovim: ovo je privatan separe. Ne mozete da udjete."

Vodja puta sa sesirom ne odustaje. Vrlo znacajno mi pokazuje mi na dvojicu ljudi iza njega i u totalnoj neverivci mi kaze:

"Ali ovo su Sammy Sosa i Viny. Oni su..." Nisam bas mogao da cujem od muzike

Vini, ova latino , mi poznat, verovatno iz teretane. A ovog drugog nikad nisam video.

"Gospodo moj odgovor je NE!" kazem vrlo razgovetno

"Ali Sammy Sosa i Viny.."

"NE bre! Koji deo od "NE" ne razumes?"

"Ali Sammy Sosa je poznati igrac bejzbola..." Nisam cuo nastavak

"Drago mi je. Ja sam Milan, poznati badigard!"

Sammy Sosa i Vini se smeju i vrte glavom. Nije to ono podsmesljivo smejanje.Osecam spaleta kako me sklanja i prilazi grupici i grli sa Sosom i Vinijem kao da su rod rodjeni. Kapiram da su neki njegovi drugari. A onda vidim i Tom Kruz ustaje pa se grli sa njima, pa Will Smith i njegova supruga. Spale se vraca do mene.

44c505f7-0005a-04dd0-400cb8e1"Sto ih bre zajebavas?"

"A ko su pa oni?"

"Jel me zajebavas, glavonjo?"

"Pa ne moram ja bas svakog da znam. Ovog nabildovanog se secam iz teretane ali ovu dvojicu..."

"Ma jel me zajebavas?"

"Ne bre! Sto?"

"Pa ovaj sto ga "znas iz teretane" je Vin Diesel, jedan od najpopularnijih glumaca na svetu. A ovaj crni to je Sami Sosa najbolji bezbol igrac na svetu..."

"Zato mi bio poznat Vin Dizel." I meni smesno. "A ja mislio iz teretane... ma setio bih se ja njega sigurno... nego me zbunio onaj sa sesirom."

"Taj sa sesirom je Sosin surak. Znas onu aferu, sto bila na televiziji? Onu za steroide?"

"A moram i da znam i afere o steroidima?"

"Ma bre, nego nisu ga skidali sa TV nekoliko meseci."

Prilaze nam Sosa i Tom Kruz. Osecam da komentarisu "malu neprijatnost" sa badigardom. izgleda da im bas smesno sto ih nisam pustio.

"Milan, do you realy don't know who is SAMMY SOSA? Samy Sosa MVP '98, more than 600 home runs..." Pita me kroz smeh Tom kruz.

"Kunem se da nisam imao pojma. Mi u Evropi ne pratimo bezbol. Moj jedini dodir sa bezbolom je sto imam palicu u gepeku. U zivotu nisam gledao bezbol mec..." Nepotrebno se zapetljavam.

"Rusija... Ti si iz Rusije ili iz Makedonije" Pogadja Sosa iz drugog pokusaja

"Jeste, on je Makedonac" Potvrdjuje Spase.

"A ti si Spaso Makedonac?" Pita Sosa.

"Pa naravno... Vidi kolko smo krupni mi Makedonci." Odgovara centarfor i dize se na prste dok me grli kao za slikanje u osnovnoj skoli.

"Primetio sam, da su, po klubovima u New Yorku" Konstatuje bezbol legenda. "po pravilu su najkrupniji izbacivaci Srbi. Nisam znao za vas Makedonce..."

"Ma ni mi MAKEDONCI nismo sala. tajna je u nasem pasulju. T - e - t - o - v- a - c! Tetovac! Najjaci pasulj na svetu." Hvalim ja "nase" proizvode.

"Ma jel znate da Milan nije pustio Paf Dedija sa 3 telohranitelja da udju u disko Mansion jer nisu imali karte."

"Zajebavas? jel stvarno?" Cudi se Sosa.

"Ma nije tako bilo..." Branim se .

"Kako nije kad jeste. Jel ih nisi pustio?"

"Pa kako je imao nastup ako ga nisam pustio?"

"Pustio si ga jer si prepoznao badigarda. Jel tako bilo? Jel ti dao covek 100$ da ga zapamtis?"

"Jeste... Dobro. priznajem."

"Da l' ima neko ko nezna ko je Paf Dedija?"

"Ima." Priznajem ja. A osecam da mi usi vrele.

"Pa sta ima veze sto nezna?" Prilazi Will Smith, "Pa neznamo ni mi makedonske fudbalere i glumce"

Pa jeste. Jel znaju oni ko su Vasil Ringov i Vasil Zafiriev? Neznaju. Onda smo 1:1. Oni neznaju nase, makedonske glumce i fudbalere a ja neznam njihove, Americke.

Za makedonske fudbalere se svi nasmejli. Sosa me zagrlio i dok smo se rukovali osetio sam zacudjen pogled Bendzamina Frenklina sa novcanice od 100$ koja mi je ostala u ruci.

"Vidi brat, vo Amerika i glupi i neobavesteni prave pare."

"Vidim."



Komentari (185)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Mara Mara 03:05 08.02.2008

...

Стронги...
Супер...

пс. једном и ја да стигнем прва да похвалим !
Strongman Strongman 03:07 08.02.2008

Re: ...

maro za prvog posetioca

Mara Mara 03:38 08.02.2008

јао, хвала!

...
Ово сам нашла и нисам могла да одолим (надам се да не замераш)

Strongman Strongman 03:39 08.02.2008

Re: јао, хвала!

Ajte molim vas...
kurceljant kurceljant 13:21 08.02.2008

Re: ...

preporuka naravno. ali kad ce kimbo nastavak?
Strongman Strongman 18:50 08.02.2008

Re: ...

Hvala za preporuku i pohvalu a Kimbo 2 u ponedeljak. Svecano obecvam


Moze samo ranije da bude.
petomilos petomilos 04:52 09.02.2008

A Eva Mendes?

Pusti Willa kad ces na Evu malo pripaziti, to bi bilo zanimljiivo cuti!
Posto si ranije spomenuo da radis za neke xxx sajtove sta mozes da kazes na momke iz BangBros ekipe, sigurno znas za njih, da li moguce da su pokupili preko 2000 hiljade riba dole?

Sve najbolje



http://users.teol.net/~evamendes/

clean coal clean coal 18:12 14.02.2008

Re: ...

Strongman
Hvala za preporuku i pohvalu a Kimbo 2 u ponedeljak. Svecano obecvamMoze samo ranije da bude.


Opet si slagao.
Evo vec je cetvrtak.
Strongman Strongman 00:43 15.02.2008

Re: ...

PONEDELJAK 18. FEBRUAR!

valjda
Hemičarka Hemičarka 03:18 08.02.2008

Evo i mene iz trece smene...

...sa 6 sati vremenske razlike jos uvek u laboratoriji.

Strongman Strongman 03:21 08.02.2008

Re: Evo i mene iz trece smene...

Lele, nema krv, nema sise, nema



Mi gradimo prugu pruga gradi nas. A za laboratoriju neznam ni jednu poslovicu.
Obrenović Obrenović 03:19 08.02.2008

Lele :-) ....

Lele, nema krv, nema sise, nema cak ni ljupene paprike .. 'ce dobijes samo 250 komentara ovaj put ... sad si k'o rock ili holivudska zvezda, ne smes da razocaras publiku, ako si prosli put imao dorucak na glavi a sad nista, lele razocarenje, 'bes telohranitelja sas' musterje sas' dusevni mir ... za kaznu sledeci put da opises onu tucu sa "gasite kamere" ...
Strongman Strongman 03:22 08.02.2008

Re: Lele :-) ....

Moze. Gasite kamere je 40% napravljena. Skicirao sam je sada idu detalji.
DJ REMA ENERGY DJ REMA ENERGY 03:29 08.02.2008

+++

Super tekst

Preporuka


Pozdrav
Strongman Strongman 03:33 08.02.2008

Re: +++

Hvala lepo

jel si ti DJ odistinski ili ti to samo nadimak?
DJ REMA ENERGY DJ REMA ENERGY 10:40 08.02.2008

Re: +++

Samo nadimak
Strongman Strongman 10:54 08.02.2008

Re: +++

Pa i to je nesto. Nego daj da mi pustis onu Cecinu pesmu... "Prodala sam zadnjeg igraca"
Nietzsches Aprentice Nietzsches Aprentice 03:33 08.02.2008

...

Hm, bez dileme, najinteresantnije blogove koje sam citao u poslednjih par meseci citao sam kod Dejana Stankovica i tebe. Nema politike niti iceg slicnog. Opustajuce, zanimljivo, a i naracija nije losa. Imaces ti sta da pricas unucima...
Strongman Strongman 03:35 08.02.2008

Re: ...

A sta trazis na politickim blogovima? Ostani na beletristici i uzivaj )
die hard die hard 01:11 24.02.2008

Re: ...

Strongman
A sta trazis na politickim blogovima? Ostani na beletristici i uzivaj )


Eh, da je zivot samo preko bare preci.Volke preporuke ni Thomas Mann nikad nije imo.Mnogo lepo i zanimljivo.
sintetika sintetika 03:37 08.02.2008

Neznanje...

Pa jeste. Jel znaju oni ko su Vasil Ringov i Vasil Zafiriev? Neznaju. Onda smo 1:1. Oni neznaju nase, makedonske glumce i fudbalere a ja neznam njihove, Americke.


Samo sto oni nisu dosli da rade u Makedoniji vec ste vi otisli tamo da cuvate njihove glumce...

Priznajem da nigde na Zapadu nisam naisla na praksu da se ljudi hvale svojim neznanjem i jos hoce to da prestave kako je to super cool. Ja bih se pokrila usima kada ne bih znala ko su Tom Cruise, Vin Diesel... narocito kada uzmemo cinjenicu da oni non stop iskacu na naslovnim stranama svih americkim magazina, non stop su na tv-u, bilbordima...
Strongman Strongman 03:42 08.02.2008

Re: Neznanje...

Ajde ponovo da procitas. Tom kruza sam cuvao - dakle znao sam ko je.

Vin Dizela sam prepoznao, ali nedovolno. Opravdanje mi je sto nije bio bas pored mene nego malo dalje. Samija Sosu u evropi niko i nezna a on je ovde superstar.

U poslu, znanje koje imam nije neko ali je mnogo vece nego sto je minimalno potrebno. Dakle promasio-la si temu.

Mara Mara 04:18 08.02.2008

...

sintetika
Samo sto oni nisu dosli da rade u Makedoniji vec ste vi otisli tamo da cuvate njihove glumce...Priznajem da nigde na Zapadu nisam naisla na praksu da se ljudi hvale svojim neznanjem i jos hoce to da prestave kako je to super cool. Ja bih se pokrila usima kada ne bih znala ko su Tom Cruise, Vin Diesel... narocito kada uzmemo cinjenicu da oni non stop iskacu na naslovnim stranama svih americkim magazina, non stop su na tv-u, bilbordima...


Признајем да врло често овде на Западу наилазим на праксу (не знам једино како се то наилази на праксу, ал' ајде - уметничка слобода, ко би га знао) да се људи хвале сопственим незнањем и то најчешће јесте врло симпатично и смешно (понекада иритира, опет: признајем).

Признајем додуше, да не разумем особе које - када немају баш ништа да кажу, ипак проговоре (то јест, напишу/откуцају). Критика јесте пожељна, али када је добро усмерена (да не кажем конструктивна). Понављање је мајка учења (Repetitio mater studiorum est), те је препоручљиво прочитати текст више пута "да се материја слегне"...

Напослетку, признајем да "волим" оне критичаре који указују на детаље (ох, тако небитне за поенту текста), а имају проблем са реченичном конструкцијом и чини се, падежом (је л', кад смо већ код "замерки"..

поздрав!
Srki Srki 05:34 08.02.2008

Re: Neznanje...

sintetika

Pa jeste. Jel znaju oni ko su Vasil Ringov i Vasil Zafiriev? Neznaju. Onda smo 1:1. Oni neznaju nase, makedonske glumce i fudbalere a ja neznam njihove, Americke.


Samo sto oni nisu dosli da rade u Makedoniji vec ste vi otisli tamo da cuvate njihove glumce...

Priznajem da nigde na Zapadu nisam naisla na praksu da se ljudi hvale svojim neznanjem i jos hoce to da prestave kako je to super cool. Ja bih se pokrila usima kada ne bih znala ko su Tom Cruise, Vin Diesel... narocito kada uzmemo cinjenicu da oni non stop iskacu na naslovnim stranama svih americkim magazina, non stop su na tv-u, bilbordima...


Ma ne diraj nam u Milana Strongmenoskog, bre!!! ;-)

Hej, Sinte, salim se, ali nisam nesto primetio da se covek hvalio time sto ne zna ko je Vin Dizel, posto je dakle jedino on ostao sporan, ako znas koga cuvas a ne pratis bezbol, niti je to predstavio kao
"cool". Meni se cini da je prosto bio iskren, ko i u svim drugim tekstovima i da ga je ocigledno bilo blam. Mada nesto nisam siguran ni da je Stronge ista propustio ako nije odgledao ni jedan film sa Dizelom pa ne zna ko je covek...Da je na primer tu dosao Daniel Day Lewis, pa da ga Stronge ne prepozna, e imao bi posla sa mnom! ;-).

Stronge, dobar ti bre makedonski, podseti me na daavne "jenea" dane, uludo stracene podno dvorca Krali Marka. Odlican tekst, kao i uvek.





Strongman Strongman 10:05 08.02.2008

Re: ...

Признајем да врло често овде на Западу наилазим на праксу (не знам једино како се то наилази на праксу, ал' ајде - уметничка слобода, ко би га знао) да се људи хвале сопственим незнањем и то најчешће јесте врло симпатично и смешно (понекада иритира, опет: признајем).



To ja nazimam sindromom "Ja mogu bolje ali me mrzi"..

Mislim da je Sintetika promasio-la blog. Ovo nije politicki gde se po difoltu pljuje.. Hebiga, neki ljudi cim otvore usta izbija kiselina i gorcina...
sintetika sintetika 11:42 08.02.2008

Re: ...

Mislim da je Sintetika promasio-la blog


Primecujes valjda toliko da sam post napisala u zenskom rodu

i cuvao si Will-a Smith-a
Strongman Strongman 11:44 08.02.2008

Re: ...

Tek sad primecujem.

Ovo drugo se uklapa u vidjenje Mare. Tako te je i opisala.

Hvala.
shOOter shOOter 21:35 08.02.2008

Re: ...

Pa sto ne napisa Repetitio mater studiorum est cirilicom?
Strongman Strongman 23:37 08.02.2008

Re: ...

tako je!
oldtajmer oldtajmer 03:40 08.02.2008

:)

Ajde cik Sekila da ne pustis :)))
Strongman Strongman 03:43 08.02.2008

Re: :)

imam pricu i za Sekila. Dobar je lik.
oldtajmer oldtajmer 03:44 08.02.2008

Re: :)

Jedva cekam!
Doctorinho Doctorinho 04:42 08.02.2008

Re: :)

Sad si se setio da spremaš priču za Shaq-a kad je već otišao za Phoenix.
Strongman Strongman 10:44 08.02.2008

Re: :)

Doctorinho

Sad si se setio da spremaš priču za Shaq-a kad je već otišao za Phoenix.


Pa i Kusturica bio tamo...
bauer bauer 05:20 08.02.2008

strong,

good stuff!

Strongman Strongman 10:44 08.02.2008

Re: strong,

Godfather Godfather 06:03 08.02.2008

Pozdrav

Ocekivao sam mozda nesto bolje do kraja, posto si ga dugo uvodio u celu stvar, ili se meni cini. Uglavnom dobar text, u tvom stilu.
Sad redje izbacujes nove 'stvari' ali su dosta duze i detaljnije? Ili se meni cini?
Pozz, dolazim ti u komsiluk za vikend.
Strongman Strongman 10:43 08.02.2008

Re: Pozdrav

Ako bude tepanje u svakom blogu ima i svima da dosadi. Ako ti kazem da sam za 10 meseci imao 156 tuca...

I sad svaku da crtam.
shOOter shOOter 19:55 08.02.2008

Re: Pozdrav

Bravo Mile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opet strasan Diary. Raznorazni blogeri opisuju neke teme i dnevna desavanja, a ti si se usredsredio na licni dnevnik. Ako bi rekao da nevalja lagao bi. Mislim da je SUPER. Smaraju me one svakodnevne politicke temi i blogovi o tome.

Ti si neobicno neposredan i lakocom osvaja spaznju citalacke publike, pisuci na rubu komentara i svakodnevnih refleksija o stvarnosti ovih vremena i njihovih protagonista. U tvom pisanju mogu videti crte Kapora i Balasevica. E sada da pises o Vasilu Ringovu ili mozda o Branku Brstini, verovatno te ne bi mnogo citali, ali US celebrities are totally different story. Da ne pricam sta bi bilo da pricas o emiliji Kovacev ili Zecu.

Slazem se sa godfather-om from Tennessee, da si postao malo vise deskriptivan, ali je idalje dobro.

Keep the good work up!

P.S. Ima li koja fotka za Vilom, za potporu?
Strongman Strongman 20:16 08.02.2008

Re: Pozdrav

Piosanje je trening. ja vidim ono sto hocu da kazem i mahom sam usredsredjen na radnju. Vremenom sam ukapirao da se iz moje price ne vidi onako kako ja vidim. Radnja je tu ali ih nema kulise. S tim u vezi mi je mnogo drago kad mi neko napise da "mogu totalno da zamislim scenu kao da sma nio-la tamo".

Ma verujem da bi ja pronasao nesto interesantno i o Vasilu Ringovu. Znas ti mene.

Pozz i hvala na citanju
shOOter shOOter 21:50 08.02.2008

Re: Pozdrav

Ma ne sumnjam da bi ti nesto iskopao, ali ne bi to bilo toliko zanimljivo sirim narodnim masama kao recimo da pises o Shaq-u i kompaniji.

Nego planiras li da izdas knjigu kratkih prica? Ili da ovo sve lepo pretopis u jedan zivopisam roman? Sve ti je ovo jako "citljivo" pravi slager, islo bi ko 'alva. I bre iskoristi ta svoja poznanstva sa poznatima da te ubace u neki film. Ako ne zbog sebe, onda zbog nas-citaca tvojih blogova. Bio bi perfektan negativac. kako bi to bilo cool da te 007 uz dosta muke istepa a? Hahahahaha, Pa da se i ja hvalim ovim mojima, e vidite ja znam onog velikog ciku. On je iz Nisa, kao i ja.

GO NISH!!!!!!!!!!!

[url=http://outdoors.webshots.com/photo/1188934414054106702jVvgUp][/url]

Jos jedna stvar, nisam ja niko da ti dajem savete, ali verovatno si cuo za izreku " In US you HAVE to do two things only, to pay taxes and die"! Jedan Capone ja pao na utaji poreza, znaci obrati paznju na taj momenat. Neznam kako te placaju za BD, ali taxe moras da platis, kad tad. Vec ces i to da vidis...

Godfather Godfather 06:07 08.02.2008

a sto se tice "neznanja"

ili neobavestenosti. Ja pojma nemam ko je taj ball player koji je ovde zvezda. Mrzim baseball, totalno mi je besmislena igra.
Vin Disela naravno znam, ali ga bas nesto ne obozavam. Covek je na trenutak bio popularan sa Fast and Furiors i XXX, i onda poceo da snima filmove o cuvanju dece i slicnim glupostima. Nije on uopste neka "velika zvezda".
Strongman Strongman 10:42 08.02.2008

Re: a sto se tice "neznanja"

Gledao sam par filomova sa Vin Dizelom i bas mi je gotivan lik. Ali u polumraku diskoteke mi se nije upalila lampica da povezem ono sto vidim sa onim sto znam. Valjda starim.
Macak Macak 06:17 08.02.2008

Dobro dosao!

E pa bas mi je trebalo nesto da odmorim mozak od mojih finansijskih kalkulacija.

Sta su te napali? Pa sta je trebalo da se desi? Da maznes zenu Will Smith-a?
Strongman Strongman 10:41 08.02.2008

Re: Dobro dosao!

Greota u takvu vezu da se ubacuje bili ko. A i gospodja Smith nije moj tip.

Macak de si bre ti? Sha ima?
Macak Macak 06:22 08.02.2008

Preporuka

Evo, ode i preporuka.
Prijace ljudima, sto rece neko, pored toliko politickih blogova.
Vlasta Vlasta 07:47 08.02.2008

:-)

Dobro jutro! Uz Strongmana, vaš osmeh sijaće više..
Prep, but u already know that...
Strongman Strongman 10:40 08.02.2008

Re: :-)

Vlastrix

sa velikim uvazavanjem se bacam na kolena pred zenom ratnikom (vidi blog "Kucka"

Kod mene je nesto izmedju laku noc i dobro jutro. Svanulo a ja teba da legam.
tigrich tigrich 08:19 08.02.2008

A jeeeeeeeee

Suuuper, novi tekst! I to kakav!
TOOOO Milancheeeee:)
Nego, retzi ti meni, pade mi na pamet kad si rekao ono za Bankok i takmichenje, je l' ti kad letish avionom morash 2 mesta da rezervishesh? Mislim, kako stanesh uopshte u one uske stolitze?
I samo da dodam, kako mi to super izgleda kad spomenesh u tekstu kako se svi ishchudjavaju kako su Srbi krupni:)
ksks
Strongman Strongman 10:30 08.02.2008

Re: A jeeeeeeeee

tigrich

Suuuper, novi tekst! I to kakav!
TOOOO Milancheeeee:)
Nego, retzi ti meni, pade mi na pamet kad si rekao ono za Bankok i takmichenje, je l' ti kad letish avionom morash 2 mesta da rezervishesh? Mislim, kako stanesh uopshte u one uske stolitze?
I samo da dodam, kako mi to super izgleda kad spomenesh u tekstu kako se svi ishchudjavaju kako su Srbi krupni:)
ksks




Taj let za Bankok je bio cudilo. 31 sat ukupno a jos smo leteli na pogresnu stranu. Umesto na istok mi smo leteli na zapad. Ja sam kao po obicaju dosao neispavan i jedn astjuardesa me zgotivila (nije ono sto mislis) pa sam drzao 4 mesta u srednjem redu sam. Leteli smo u cugu 21 sat. Miami preko Vegasa i Zapadnje kanade, pa preko Aljaske na doole. Preleteli smo malo Rusije, Kine i sleteli u Koreju. Tu bila pauza i ja jeo nesto odvratno. Nekako mi Seul Bangkok zvucalo blizu. E pa nije. Leteo sam jos 7 sati.

A stvarno se zalomilo da smo Svi srbi u Majamiju kao kosarkaski srpskoligasi . Sve preko 190.
Gaston Gaston 08:25 08.02.2008

Je li Mialne...

S kojom generacijom si ti iso u skolu , '69 il '70?
Strongman Strongman 10:24 08.02.2008

Re: Je li Mialne...

Gaston

S kojom generacijom si ti iso u skolu , '69 il '70?



Rodjen sam 5. februara 1970 a isao sam sa generacijom '69 u skolu.
margos margos 10:28 08.02.2008

Re: Je li Mialne...

Rodjen sam 5. februara 1970

Hej, Jaki, pa srećan ti rođendan!!!!:))))
(do tri dana se ne računa neko zakašnjenje, zar ne?)
Strongman Strongman 10:56 08.02.2008

Re: Je li Mialne...

Ako si isla sinama sa JZZ onda i nije zakasnjenje.

Margose fala lepo.

Evo meze za pocetak

die hard die hard 01:30 24.02.2008

Re: Je li Mialne...

Strongman

GastonS kojom generacijom si ti iso u skolu , '69 il '70? Rodjen sam 5. februara 1970 a isao sam sa generacijom '69 u skolu.


Znas ono, svi moji heroji su valjda stariji od mene.A ti mladji, malo doduse.Pisi Strongmene i dalje, razgali nam dusu balkansku.Preporuka 100.
Strongman Strongman 03:23 24.02.2008

Re: Je li Mialne...

ce bude - sto kazemo mi Nislije.

Pozz
jinks jinks 08:48 08.02.2008

Ne znam koliko

vremena unazad ... ali izgleda kao da je nastala potpuno nova elita unutar u.s. - ultrabogati Afro-amerikanci. Da li je to uopste neki potpuno nov sloj - ili je to bogata elita kao i bilo koja druga bogata elita bilo gde u svetu.

Izgleda kao retka prilika, posto ne moze cesto da se vidi kako kao na filmu nastaje potpuno nova kasta. Kako se siromasniji crnci u u.s. odnosi prema njima? Da li na isti nacin na koji se odnosi bilo koji siromasniji u.s. u poredjenju sa bilo kojim dobro stojecim u.s.
Strongman Strongman 10:23 08.02.2008

Re: Ne znam koliko

Pa naravno. Sirotinju niko ne voli.

Kad je neko bogat niko mu ne gleda boju koze, osim ako je bas obucen kao dileja a uz to je i crnac.
Spiridon Spiridon 09:26 08.02.2008

..

Pa jeste. Jel znaju oni ko su Vasil Ringov i Vasil Zafiriev? Neznaju. Onda smo 1:1. Oni neznaju nase, makedonske glumce i fudbalere a ja neznam njihove, Americke.



Will Smith vise nije moj omiljeni glumac posle ovakvog propusta. Ejjj covece, Vasil Ringov


Atomski mrav Atomski mrav 09:30 08.02.2008

Re: ..

Da, zamisli... c c c c. Ipak, možda su čuli za Pančeva, Najdoskog, Kanatlarovskog?
Strongman Strongman 10:21 08.02.2008

Re: ..

Will Smith vise nije moj omiljeni glumac posle ovakvog propusta. Ejjj covece, Vasil Ringov




Mislim da se folira, da se osetimo Spale i ja lose. Gde moze da nezna Vasila Rongova. Njegovu sliku i papa drzi u novcaniku.
Strongman Strongman 10:22 08.02.2008

Re: ..

Atomski mrav

Da, zamisli... c c c c. Ipak, možda su čuli za Pančeva, Najdoskog, Kanatlarovskog?


Smo za Tupurkovskog.
Djole Djole 10:49 08.02.2008

Re: ..

A golman Mutibaric? Njega ste zaboravili.
Strongman Strongman 10:57 08.02.2008

Re: ..

A makedonski vaterpolo.

"Frli go topkata na Dimce da se ne udavi"
Djole Djole 11:07 08.02.2008

Re: ..

Uh ... to je jak vic ... i na kraju - se utopi Dimce

Nego, ti se pozali na proteine (prgavi po stomak), a vamo, hvalis T-E-T-O-V-A-C (made in Leskovac). Pa ima Sosa da te pozdravi ako ga bude probao. Jos ako je zaljucen kako treba (pisao Vasovoc blog o pasulju - ne znam da li si citao, odlican)
Strongman Strongman 11:18 08.02.2008

Re: ..

pisao Vasovoc blog o pasulju - ne znam da li si citao



Sta cito - prdeo.
Atomski mrav Atomski mrav 12:54 08.02.2008

Re: ..

Smo za Tupurkovskog.

Aaaaa, za Vasila Džemperovskog? :)
Strongman Strongman 12:54 08.02.2008

Re: ..

Bas taj. Model za Rasicu.
zizavac zizavac 10:33 11.02.2008

Re: ..

Djole

Nego, ti se pozali na proteine (prgavi po stomak), a vamo, hvalis T-E-T-O-V-A-C (made in Leskovac).


Nemoj da mi prozivate Leskovac po blogu
saphira saphira 09:30 08.02.2008

:-)

Lepo si nas pustio da se nacekamo od prethodnog teksta, ali vredelo je!

Pozdrav i preporuka, standardno vec

Strongman Strongman 10:20 08.02.2008

Re: :-)

saphira

Lepo si nas pustio da se nacekamo od prethodnog teksta, ali vredelo je!

Pozdrav i preporuka, standardno vec




Saphira slatka


poceo sam vise tekstova a ni jedan me ne greje kao sto bi trebao da finisiram. Pustio sam da se uoblici sam i nije ispalo lose.

Ne udaram ja ceznu namerno, nego tako ispada.

A i cele nedelje sam spavao ko za opkladu po 3 sata. Veceras sam cuvao neke klince, pobednike Ruskog "American Idol". Sutra treniram gazdu od 10.... Sve u brzini.
Modesty Blaise Modesty Blaise 09:35 08.02.2008

Wow

Uspeo sam da organizujem, na tajnoj lokaciji, rucak sa predsednikom naseg kluba koji je Spasetu potvrdio podelu bodova i objasnio ko je nama duzan i dao ideju i garancije da ce problem biti resen.


Evo ti jedna muzicka podlogica za fudbalski deo price.

A kakav je Toma uzivo? KOLIKO JE ZAPRAVO MALI???? I je l stvarno lud ko zvono ili nije? Je l nadobudan ili nije? I je l stvarno nosi cipele na stikle? I je l to bilo negde oko 3. jula? I moze li da se rastegne bar malkice da se kaze da je dasa u najavi??? Kako trosi? Je li ljubazan?
Strongman Strongman 10:18 08.02.2008

Re: Wow

Ma bre baja je sasvim nomalne visine. Nije kolos ali nije bas ni plejmeker. Nije bilo puno situacija da mu otkrijem sve osobine koje si trazila da prodiskutujem, ali je skroz OK tip. Rekoh da nisu mnogo divljali. Nisu u opste divljali ustvari.

Zapanjilo me je koliko sveze izgleda. Ali bas sveze, pa beli zubi... Super je frajer i uzivo.
Djole Djole 09:43 08.02.2008

Samo da pohvalim ...

... pa da idem jos jednom da procitam.
Pozdrav
Strongman Strongman 10:16 08.02.2008

Re: Samo da pohvalim ...

Da se zahvalim pa da odgovaram dalje.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 10:27 08.02.2008

SRELI SE MAKEDONAC I BOSANAC...

.......
- Odakle si - upita bosanac makedonaca ?
- Ja sam vo makedonija
- ja sam vo iz bosne- odgovori bosanac....
Još si super.

SUPERRRR
preporuka
Strongman Strongman 10:46 08.02.2008

Re: SRELI SE MAKEDONAC I BOSANAC...

nemojte tako za volove
margos margos 10:25 08.02.2008

Odlična priča:)

Liči na običan dan, a toliko mnogo detalja i akcije da se pokrije sve da ne bude iznenađenja.
Prijalo mi je i što nema krvi ... čini mi se da sam onog ludaka iz prošle priče sanjala, onog Mister E, kako li se zvaše...
I Spase je car. I ubavo zboruvaš makedonski... I baš mi je prijala ova tezga s vama - odlično si je dočarao, kao da sam bila.

Biće uživanje čitati tvoju knjigu:)
Strongman Strongman 10:48 08.02.2008

Re: Odlična priča:)

Margos, znam da se malo palis na Makedonce.

Da me ne ukori razredna tj mentorka, ja bi pisao samo radnju a detalji nista. Sada ih skupljam kao usisivac.

Dobijes moju knjigu sa potpisom...












... u pdf obliku
Strmoglavi badža Strmoglavi badža 10:35 08.02.2008

Pa nije Diesel Šerbedžija



Super text, once again!
Ko kaže da nije zanimljivo i kad nema nasilja.
Ajd' što dobro pišeš, znao sam i ranije.
Ali što dobre slike postavljaš, tu se tek vidi da imaš oko za detalje ;-)

Sad će za koji dan da izadje kod nas u tabloidima kako se u odbrani KIM-a
G.Kluniju i Šeron Stoun pridružuju i Toma Kuruz i Van Dizelaš, koji su jel'te oduševljeni nama i
stalno imaju naše telohranitelje jer im je to preporučio Robert DeNiro koji isključivo iznajmljuje naše ljude.
Doduše, ako je sudeći po tvom pisanju - možda i nije daleko od istine?

Pozdrav i hvala na lepom odmoru od politike!
Iskreno,
Strmoglavi
Strongman Strongman 10:51 08.02.2008

Re: Pa nije Diesel Šerbedžija

Toma i Vini ima da se odazovu kada se brani 15 posto Makedonske teritorije.


Hvala na podrsci i lepim recima. Svidjaa mi se sto i bez krvi i seksa mogu da odrzim paznju. Ali cu za svaki slucaj da napravim jednu seksi pricu pa makar mi ugasili nalog na B92. Prica ima da bude toliko puna seksa da ce Severina da izgleda kao pionirka.
Strmoglavi badža Strmoglavi badža 11:13 08.02.2008

Re: Pa nije Diesel Šerbedžija




Može samo ne merači, ima nas koji 'radimo' dok čitamo ovo,
jer pored tebe Severina će još ispasti nevina šiparica.

Pretpostavljam da ti žena čita blog pa te neću pitati da li si čuvao i onu plavušu
kao što si čuvao ostale sa slika.
Ne bih voleo da te izgubimo, hehe.


Strongman Strongman 11:20 08.02.2008

Re: Pa nije Diesel Šerbedžija

Ma sve su price u trecem licu. Ja i dalje tvrdim da nisam sreo lepsu, bolju, pozeljiju... od moje zene.

A za erotsku pricu, zatekao sam se u badigardingu grupi svingera. I tako to.
Nadpalfi Nadpalfi 22:42 11.02.2008

Re: Pa nije Diesel Šerbedžija

Ali cu za svaki slucaj da napravim jednu seksi pricu pa makar mi ugasili nalog na B92. Prica ima da bude toliko puna seksa da ce Severina da izgleda kao pionirka.

Milane, nemoj da pretjerujes sa seksom, mislim, bar na blogu. Jer, ako tebe ugase, moram da citam samo politicke tekstove, a to nije dobro za srce i dusu. Srecan ti rodjendan sa zakasnjenjem, a kasnis li ti malo sa Kimbo 2, trebalo je da bude u ponedeljak gotovo?
Strongman Strongman 23:21 11.02.2008

Re: Pa nije Diesel Šerbedžija

Ovd eje jos ponedeljak. )

Hvala za cestitku i izvinite sto kasnim ali obavezeeeee

care!

zakasnicu na posao zbog tebe
Strongman Strongman 10:49 08.02.2008

Re: care!

De si be ti Ancice. Stalno klikcem na moje VIP blogere a tebe nema. Ajde pali mercedesa i nemoj preko 90 na sat. Milja naravno.
nikolla90 nikolla90 12:11 08.02.2008

..

super pričice! :thumbsup:
Strongman Strongman 12:53 08.02.2008

Re: ..

Hvala lepo

Re: care!

Strongman
De si be ti Ancice. Stalno klikcem na moje VIP blogere a tebe nema. Ajde pali mercedesa i nemoj preko 90 na sat. Milja naravno.

malo sam zauzetija nego inace ovih dana. of note, ne vozim mecku
Strongman Strongman 13:01 08.02.2008

Re: care!

ne vozim mecku




Re: care!

he, sta se ti u stvari pitas?
kako stvari stoje (sredila sam ligamente kolena na skijanju, junacki se drzim, al' oce da me operisu) necu moci ni da hodam ni da vozim neko vreme.
Strongman Strongman 18:52 08.02.2008

Re: care!

Pitao sam zasto ne vozis mecku. A sad pitam dal si tolko kurafte srece?

Re: care!

nije u pitanju sreca. lozila sam se kako dobro skijam pa su mi tvrdo podesili vezove, tako da mi nije spala skija kad sam pala.
sad moram kao ti - svaki dan u teretanu, pa ako i posle toga koleno bude nestabilno, onda ce da seku i usivaju
shOOter shOOter 23:17 08.02.2008

Re: care!

Ma pusti ti te stranske lekare imam ja lek, ali kakvi doktori kurtzi palci, ovo je nadrilekarstvo.
Koje je koleno u pitanju levo ili desno?

Re: care!

levo. je l' to menja stvar?
Buum Buum 11:20 08.02.2008

Još jedan sjajan tekst...

...za dobar početak radnog dana! :)

pozz,
Buum
Strongman Strongman 11:22 08.02.2008

Re: Još jedan sjajan tekst...

Buum

A sada svi na svoje radne zadatke.


pozdrav i hvala sto me citas.
Ljahze Ljahze 11:26 08.02.2008

Tema

A kada će biti nova priča da se sledeći put mogu bolje pripremiti?
Malo mi je jedna kafa,jer sam počeo ovo čitati više puta zajedno sa komentarima.Totalno je opuštajuće...!
Strongman Strongman 11:33 08.02.2008

Re: Tema

Pa kada bi tebi odgovaralo? Pisemo po porudzbinama i po kucama )

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana