Putovanja| Sport| Zabava

Davis Cup: Na Licu Mesta

Nikola Olić RSS / 05.04.2013. u 23:34

Petak

Prvi pogled na Americku drzavu Idaho bio je kroz prozor aviona koji je isao ka aerodromu koji ce ovog vikenda verovanto biti poseceniji no obicno. Aplikacija na telefonu kojom je bilo moguce pratiti ceo let pokazala je plavi nacrtani avion kako prelazi granicu. U popularnoj kulturi ova drzava nema puno materijala, osim recimo uzgajanja i prodaje krompira, pa nema covek odakle da se seti kako ova drzava zapravo izgleda. Teksas je trouglast, Kalifornija malo duza i zavrnuta, Florida takodje. Idaho je, kasnije ce ispostaviti, sasvim jednostavnog trouglastog oblika koji bas lici na obrnutu Floridu.

krompiri.gif

 

Ni oni o nama puno ne znaju, reklo bi se bar na prvi pogled. Mada je na aerodromu bilo nekoliko postera koji objasnjavaju otkud ovde toliko ljubitelja tenisa, soferi koji ih razvoze manje su znali. 'Srbija' im je zvucala, citiram, kao ime nekog sponzora koji placa americke igrace. U dvorani ka kojoj nas je vozio, vec je pocelo naplacivanje racuna. Amerikanac Izner uzeo je vec Djokovicu jedan servis i vodio sa 3:1 u prvom setu.

Sa raznom audio-video opremom u rancu, novinari koji su prilazili ovoj dvoranu u sredini 'Boise State' univerziteta nisu se puno razlikovali od studenata koji su ovde petkom normalno setaju. Oko dvorane u kojoj ovom momentu tenis igra prvi reket sveta, klinci su se malocas spretno dobacivali sa frizbijem i slusali na razglasu imena tenisera koja ih izgleda uopste nisu interesovala.

Na pauzi na 4:3 u prvom setu, dva tenisera se razlicito odmaraju. Isner prica sa trenerom Jim Courier-om dok Djokovic verovatno zadovoljno gleda ispred sebe. Poslednji put kad su igrali jedan protov drugog u polufinalu Indian Velsa, vetar je bio veliki faktor koji je vise isao u korist upornom serveru Izneru. U ovoj dvorani glavni faktor koji bi mogao biti protiv nasih tenisera je naravno publika, medjutim od toga za sada nema nista.

Na pauzi u prvom setu pri 6:5 za Djokovca cujemo malo tehno muzike i cujemo tri slova: U, S i A. Nasih navijaca nema puno ali su fino raspodeljeni po ovoj skromnoj ali velikoj dvorani. Njihovo navijanje za sada svodi se na mahanje manjim transparentima. To se ovog momenta menja jer ulazimo u taj-brejk, koji je protiv visokog Amerikanca uvek opasna stvar. Manje je bilo napeto od njihovog proslog taj-brejka u Kaliforniji pre godinu dana, i meteoroloski i teniserki manje uzbudljivo, Djokovic je medjutim imao dva servisa koja ce se pamtiti, jedan je bio as sredinom taj-brejka, drugi je bio servis kojim je taj-brejk zavrsio, koji je imao mnogo vise spina i putanje nego brzine i preciznosti, i Isnera je potpuno izbacio iz ravnoteze, a bogami i iz prvog seta.

Drugi set je poceo manje kao sukob servi i vise kao jednostavniji sukob udaraca. Ritam se usporio, vise kod Iznera nego kod Djokovica, pogotovo na forhend strani. Posle nekoliko udaraca koji su mu zavrsili u mrezi, Izner je promenio stragetiju i vise prilazio mrezi. I navijaci u dvorani -- i nasi i njihovi -- su promenili svoj pristup i postajali glasniji u toku samih poena. Sudija je ljubazno na engleskom zamolio da se strasti smire, i zahvalio se publici na oba jezika, i zavrsio sa 'Hvala'.

 

arena.jpg

 

Osim teniserskog spektakla sa najboljim igracem sveta, u ovaj mali grad uz teniserski cirkus dosao je i sarenolik istorijat americkih uspeha u Davis Cup-u. Ispisan je na plavim zastavama koje vise iznad terena, pocevsi sa americkom Davis Cup titulom nad engleskom 1900-te godine, pa sve do pobede nad Rusijom 2007. I kako stvari stoje za sada, Srbija je sledecoj plavoj zastavi bliza za dva seta, posto tretuno vodi sa 7:6, 6:2.

I rezultat i situacija na terenu ukazuju da se Izner sredinom drugog seta predao. Mozda je u pitanju Novakova jednostavna dominacija svim aspektima igre, ili neka druga kalkulacija kojom ce Izneru biti potrebna sacuvana energija u toku treceg seta, sa nekom novom strategijom. Glavni strateg, Jim Courier, i dalje mirno sedi na klupi ispred americkih tenisera, aplaudira svom teniseru daleko manje od suparnika Obradovica.

Lepa je tradicija dovoditi Davis Cup okrsaje u manje gradove koji obicno ne bi videli ovako kvalitetan tenis. Mozda ce sofer koji nas je vozio sa aerodroma posle ovog vikenda i znati sta je Srbija, bas kao sto smo i mi eto naucili kog je oblika Idaho i po cemu je poznat. I ako ovde ima ljubitelja tenisa koji nisu puno znali o Izneru, sasvim je jasno da je poznat po tome sto je veoma visok i da samim tim ima mocan servis. Medjutim publika bi se zavarala ako pomisli da Izner cesto menja rekete. Danas ih je zasad promenio bar 3, a to obicno mnogo redje radi.

Ceo gem pri 5:5 u trecem setu bio je nekarakteristicno slab od strane Iznera. Ne radi se samo o kvalitetu tenisa nego i o borbenom zaru, kog nije bilo dovoljno. Mada je publika kako na tribinama tako na timskoj klupi pomagala koliko je kulturno mogla. Izner je gubio poene dosta melanholicno, kao da je rezultat u trecem setu bio 5:0 za Djokovica, a ne mnogo jednostavnijih 5:5. Mozda je tako kad se igra protiv prvog reketa sveta, mnogo je teze nego sto rezultat to pokazuje. Izner od tog gema vise nije uzeo ni jedan poen, sto je mec brzo privelo kraju i dalo dotatnog samopouzdanja celom temu, i nadamo se Viktoru Troickom koji sledeci nastupa, i kom cemo se pridruziti cim se ova konferencija za stampu sa Novakom Djokovicem privede kraju.

 

vlada_tim.jpg

 

Razgovor sa Djokovicem posle meca

Kako se osecas posle meca?

"Odlicno se osecam posle meca, fenomalno. Laknulo mi je sto sam uspeo da donesem prvi poen srbiji. Igramo protiv Amerike koja je najtrofejnija drzava u ovom takmicenju. Nije lako, uslovi su naklonjeni servisima koje poseduju Izner i Kveri. Odlicno sam odigrao danas, bio sam vrlo strpljiv sa svojim prilikama."

Kako poredis ovaj veliki turnir u malom gradu, sa manjim turnirima od 250 poena?

"Ne moze da se poredi. Individualni turnir bilo koje kategorije ne moze da se poredi, ovde se igra za zemlju. Jedinstven je osecaj predstavljati svoju zemlju, i odgovornost."

Da li mozes da prokomentarises nasu publiku ovde?

"Publika je odlicna. Sigurno da nije lako nasim ljudima priustiti put i pokriti sve troskove finansijske jer mnogo njih zive van ovog grada i zahvalni smo na njihovoj podrsci, jer ta podrska moze da bude presudna."

Viktor Troicki vs Sam Querrey

Djokoviceva zarka zelja u toku konferencije za stampu da se sto pre vrati na klupu da bi sa saigracima bodrio Troickog je izgleda uspela. Tenis je pun malih ili vecih sujeverja i rutina, i Djokovic nije hteo da njegovo prazno mesto na klupi bude povezano sa rezultatom koji je u toku konferencije za stampu bio uveliko na strani Viktorovog protivnika Sam Querry-ja.

Mada je Viktor prvi set izgubio, Djokovicevo prisustvo zajedno sa Viktorovim odlicnim servisom u drugom setu pise neku drugu pricu. Nas teniser vodi sa 5:2 i uziva u muzickim numerama publike koji na momente dobijaju prizvuke muzike iz nasih krajeva. Mozda je to samo navijacko prizeljkivanje, kompenzujemo sto ipak ima vidljivo manje publike u toku ovog meca, sto je na neki nacin razumljivo.

 

viktor.jpg

 

Uza specijalnost Amerikanaca koji su danas na terenu su naravno velike serve. Isner cesto zavrsi turnire kao igrac sa najvecim brojem asova, i danas u mecu protiv Djokovica je daleko dogurao da tako bude i ovog vikenda. Querry nema toliku visinsku prednost kao Isner, ali je i dalje svestki rekorder u broju zaredjanih aseva u toku meca, cini mi se da je recimo 9. U kombinaciji sa igranjem u dvorani i sa povecanom nadmorskom visinom, loptice ovde putuju znatno brze no obicno, a poeni traju krace. Zato publika dodatno pozdravlja aplauzom poene koji malo duze traju i koji imaju neku drugu temu.

Tema treceg seta je strpljenje. Querry izgleda sporije no sto jeste, i Viktor strpljivo gradi poene i ceka gresku protivnika vec nekoliko puta za redom. Rezultat je 5:3 za Viktora, i izmedju poena se pokrece sa entuzijazmom igraca koji vodi sa mnogo vise. To moze i dodatno da deprimira njegovog protivnika, sto je mnogim novopecenim ljubiteljima tenisa u ovom zdanju interesantna lekcija. Poslednji gem treceg seta od publike nije zahtevao puno strpljenja: Querry je prvo imao dve forhend greske, da bi Viktor dodao dva brza asa. Sa rezultatom 2:1 za Srbiju, pauza pred cetvrti set prolazi brzo i uzbudljivo.

U ovoj sarenoj dvorani pod jarkim reflektorima, bela boja je upadljivija, nase igrace je mnogo lakse prepoznati i okom pronaci nego njihove suparnike iz Amerikog tima, u tamno plavim trenerkama. I sam poster za ovaj turnir u glavnoj ulozi ima nekog anonimnog tenisera u belom dresu. Skoro smo sigurni da je u pitanju Federer iz recimo 2004, sto je pomalo zbunjujuci izbor bez obzira koliko dobro izgleda. Najpoznatiji u beloj uniformi je naravno Djokovic, koji nastavlja da bodri Troickog bez prestanka, sa vise paznje nego bilo ko u novinarskoj sekciji.

 

nole.jpg

 

I publika je cetvrtom setu konacno imala sta da kaze. Uz sve bolji rezultat na ostarelom malom semaforu koji visi iznad terena, publika je posle meca u kom je Djokovic uglavnom potpuno dominirao Isnera imala prilike da vidi set u kom je konacno njihov igrac slicno dominirao situacijom. Cetvrti set zavrsio se sa 6:1 za Querry-ija, a delimicno objasnjenje zasto je to mozda tako bilo dobili smo dugackom pauzom pred peti set, u toku koje je Viktoru bila ukazana medicinska pomoc.

Davis Cup, peti set, potpuna tisina. Tako se najjednostavnije opisuje tenzija i atmosfera koja traje vec tri gema. Rezultat je 2:1 za Viktora, i na teren ulaze nove linijske sudije. Za razliku od igraca i publike i glavnog sudije koji su takodje mozda malo umorni od ovoliko tenisa, jedino linijske sudije mogu da se menjaju, jer uz ovako brze i precizne serve, njihovim ocima treba najvise odmora.

I nasoj publici treba odmora. Viktorove dve propustene brejk lopte dovele su publiku do ludila, a nasu klupu do potpunog smirenja. Znaju bolje od nas sta i kad odgovara Viktoru, i valjda nema sta puno da se kaze. Posle nekoliko tesnih momenata, sitnih gresaka i jedna duple servis greske, Querry zadrzava servis i nastavljamo dalje sa 2:2.

Na terenu su sada nove loptice, one stare su sigurno dovoljno istraumirane. Navijanje USA! USA! USA! postaje sve glasnije, medjutim sasvim kulturno i na mestu. Osecaj je da su na kraju meca gemovi trajali duze nego setovi na pocetku meca. To je valjda znak dobrog meca, pogotovo ako navijate za Ameriku, koji su pobedom Querry-ija izjednacili na 1:1 posle prvog dana nadmetanja.

Razgovor sa Viktorom Troickim i Bogdanom Obradovicem posle meca

Viktore, kako se osecas posle meca?

"Mislim da sam igrao dobar mec i da sam dao sve od sebe. Imao sam malo nesrecan dan u tom petom setu gde sam imao par brejk lopti gde ih nisam iskoristio. Krivo mi je sto sam poceo sporije u drugom setu, sto sam posle morao da jurim rezultat. Mislim da sam igrao dobro. Krivo mi je sto sam izgubio mec ali verujem u tim i verujem da cemo da prodjemo dalje."

Viktore, kako ti se cinila publika danas, i nasa i njihova?

"Navijali su sve vreme, bili su sjajni. Pohvalio bi nasu publiku sto su dosli u velikom broju i navijali sve vreme. Takodje americka publika je navijala sasvim fer i korektno. Znaju tenis, nisu opste smetali. Bili su zaista fer, pohvalio bi i americku i nasu publiku."

Bogdane, kakva je atmosfera na timu?

"Kad se pogleda ova svetska rang lista koja ovde visi, Svedska 20-ta, Australia 17-ta, ogromni Brazil 15-ti, sportske i ekonomske vele sile su daleko daleko iza nasa. Tako da se ja zaista ponosnim ovim momcima i znam da ce narednih dana biti mnogo mnogo odlicnih rezultata."

Bogdane, sta tim planira veceras, kako ce izgledati razgovori?

"Mi imamo dosta retke trenutne ozbiljnih razgovora. Emotivno smo toliko bliski da znamo ko sta misli i kako misli tako da to dosta kratko traje, a onaj drugi deo price koji je daleko zabavniji je takodje tu. Mi zaista nemamo neki veliki pritisak u nasem timu. Meni je drago da je to malo drugacije nego na ATP-u jer mogu ovde malo da se druze da se opuste. Oni su puno ulozili u svoje karijere, oni su puno toga odsekli, da tako kazem, u svom zivotu, pocevski od skole, druzenja i normalnog zivota. Taj neki normalan zivot i ta neka kucna atmosfera za njih sigurno jeste Davis Cup. Meni je drago da im sto vise vidim osmeh na licu. "

 



Komentari (10)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 00:17 06.04.2013

Hvala za ovaj blog

Nadajmo se da ćemo nekim čudom da osvojimo još neku pobedu
(osim Đokovića kome su već "upisane'').
Viktor nije imao sreće u 1. setu - izgubio TB.
Mislim da bi ovaj meč mogao da odluči ishod četvrtfinala.

Ps. znam za jednu osobu iz Srbije koja trenutno živi baš u Bojsiju
Vasa S Tajcic Vasa S Tajcic 03:23 06.04.2013

Навиајчи

Сад сам се вратио са меча. Викторов меч је био дугачак без потребе. Тенис није био нападачки, само су пребацивали лоптице и чекали на грешку. Витор игра добро на моменте и онда губи концентрацију.
Било је доста наших навијача, поготову иза наше клупе. Били смо гласни, али наравно било је више Амера. Кад се узме у обзир да нема доста наших и Ајдаху и да смо сви морали да допотујемо авионом и да узмемо хотел....итд. Онда није лоша посета.

Што се коначног исхода тиче, амери су у предности. Новак сигурно добија кверија, али нисам сигуран у Виктора.
j.bre j.bre 08:26 06.04.2013

Re: Навиајчи

pozdrav nikola! hvala sto nam prenosis utiske s lica mesta :)

nazalost, tek negde pocetkom petog seta, sasvim slucajno sam otkrila da australijanci prenose mec. potpuno neocekivano s njihove strane, s obzirom na to da ne prenose stosta kada je svetski sport u pitanju.

Vasa S Tajcic
Било је доста наших навијача, поготову иза наше клупе. Били смо гласни, али наравно било је више Амера. Кад се узме у обзир да нема доста наших и Ајдаху и да смо сви морали да допотујемо авионом и да узмемо хотел....итд. Онда није лоша посета.

hehehe, na trenutak sam se zbunila ne znajuci gde se igra, jer publike je bilo iznenadjujuce malo, a vi, iako malobrojni, bili ste glasni i pruzili sjajnu podrzku nasim teniserima :)

Што се коначног исхода тиче, амери су у предности. Новак сигурно добија кверија, али нисам сигуран у Виктора.

joj viktor... toliko je nestalan u igri. nema ni koncept, niti je u stanju da se fokusira u presudnim trenucima. imao je onu fenomenalnu sansu na 15-40 u cetvrtom gemu petog seta. prokockao je ukupno desetak brejk lopti, sto je neoprostivo.

slazem se s NNN-om, ovo je bio najvazniji od pet meceva, a i s tobom, vaso - ameri su u velikoj prednosti nakon ove pobede.
prakticno sve sad zavisi od dubla, jer ako nedeljne singlove svi budu odigrali u skladu s rejtingom, novak ce dobiti, a viktor izgubiti poen. ali hajde da ne bajemo, loptica je okrugla, a igraci su ipak samo ljudi :)

koji su sastavi timova u dublu?

i zasto tipsarevic nije u timu?
michiganac michiganac 11:42 06.04.2013

Re: Навиајчи

koji su sastavi timova u dublu?

i zasto tipsarevic nije u timu?


Janko je u dosta losoj formi posljednjih mjeseci i reklo bi se da teske volje odigrava svoje meceve, primjecuje se ocigledan pad na mentalnom planu. Odlucio je ovu sezonu i da odustane od reprez. nastupa, sve u svemu, ne treba mu nista uzimati za zlo i odati mu zahvalnost za sve sto je doprinio prethodnih godina.
Samo, ubjedjen sam da bi onakvog Querrya sinoc uzeo bez pola muke, steta..

Nakon 1:1 pritisak ostaje na strani Srbije. Kad je rijec o parovima predvidjen je Zimonjic u paru sa Bozoljcem, ali ne bi me cudilo nimalo da Novak uskoci (unaprijedio je donekle i igru na mrezi na prethodnim turnirima) i danas iznenada umjesto Ilije, i time stvori malu pometnju i efekat iznenadjenja na strani amera. Sa IB i VT u paru sa Zimonjom protiv Brajanovih, nazalost, mislim da nema se cemu mnogo nadati.
j.bre j.bre 12:43 06.04.2013

Re: Навиајчи

michiganac
Janko je u dosta losoj formi posljednjih mjeseci i reklo bi se da teske volje odigrava svoje meceve, primjecuje se ocigledan pad na mentalnom planu. Odlucio je ovu sezonu i da odustane od reprez. nastupa, sve u svemu, ne treba mu nista uzimati za zlo i odati mu zahvalnost za sve sto je doprinio prethodnih godina.

taman posla da mu zameram, samo pitam jer nemam pojma sta se desava.
bez namere da umanjujem zasluge ostalih, ako je neko ostavio dusu i srce na terenu za reprezentaciju, onda je to tipsa.

Samo, ubjedjen sam da bi onakvog Querrya sinoc uzeo bez pola muke, steta..

zbog toga mi je i zao sto ga nema.
ali ok, viktor je dao svoj maksimum u ovom trenutku, e sad sto to nije bilo dovoljno, sta da se radi.

ne bi me cudilo nimalo da Novak uskoci (unaprijedio je donekle i igru na mrezi na prethodnim turnirima)

upravo zbog toga i pitam. mislim da je, pored poboljsane igre na mrezi, ipak znacajan i njegov autoritet na terenu, kao i iskustvo i samopouzdanje.

ali, sta sve to vredi kad...
protiv Brajanovih, nazalost, mislim da nema se cemu mnogo nadati.

ja se ponadala da braca mozda nece igrati, jer ih komentatori uopste nisu pominjali jutros.
ovako, ostaje mi da povucem izjavu da sve zavisi od dubla. ipak cemo morati viktoru da duvamo u jedra :)
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 13:17 06.04.2013

Re: Навиајчи

sasvim slucajno sam otkrila da australijanci prenose mec. potpuno neocekivano s njihove strane, s obzirom na to da ne prenose stosta kada je svetski sport u pitanju.



HOST BROADCASTER

The Tennis Channel (USA)
5 April: 13:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 13:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 12:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

INTERNATIONAL BROADCASTER

RTS (Serbia)
5 April: 21:20 (19:20 GMT) Day 1 Live
6 April: 20:50 (18:50 GMT) Day 2 Live
7 April: 19:55 (17:55 GMT) Day 3 Live

Fox Australia (Australia)
5 April: 08:00 (20:00 GMT) Day 1 Live
6 April: 07:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 04:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Super Tennis (Italy)
6 April: 06:00 (04:00 GMT) Day 1 Delayed
7 April: 03:00 (01:00 GMT) Day 2 Delayed
8 April: 06:00 (04:00 GMT) Day 3 Delayed

Globosat (Brazil)
5 April: 16:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 16:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 15:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Sports Channel (Israel)
5 April: 22:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 21:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Sport TV (Portugal)
5 April: 19:30 (19:30 GMT) Day 1 Live SPORT.TV2
6 April: 20:40 (20:40 GMT) Day 2 Delayed SPORT.TV3
7 April: 22:00 (22:00 GMT) Day 3 Delayed SPORT.TV2

UBC (Thailand)
5 April: 03:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 03:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 01:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Rogers Sportsnet (Canada)
5 April: 15:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 15:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 14:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Sport + (France)
5 April: 21:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 20:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

SCTV (Vietnam)
5 April: 03:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 03:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 04:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

DTB (Germany)
5 April: 21:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 20:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Neo (India)
5 April: 01:00 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 00:30 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 23:30 (18:00 GMT) Day 3 Live

PCTV (Mexico)
5 April: 13:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 13:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 12:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Dubai Sports (Dubai)
5 April: 23:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 23:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 22:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Sport 1 (Netherlands)
5 April: 21:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 20:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Solar (Phillipines)
5 April: 04:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 04:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 05:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Dolce Sports (Romania)
5 April: 22:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 21:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

NTV + (Russia)
5 April: 23:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 23:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 22:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Canal Plus (Sweden)
5 April: 21:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 22:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 20:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Eurosport (UK)
5 April: 20:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 20:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 19:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

Starhub (Singapore)
5 April: 04:30 (19:30 GMT) Day 1 Live
6 April: 04:00 (19:00 GMT) Day 2 Live
7 April: 05:00 (18:00 GMT) Day 3 Live

j.bre j.bre 13:29 06.04.2013

Re: Навиајчи

Dont Fear The Reaper

to je za one koji se sete da provere

thanks reaper
pape92 pape92 12:00 06.04.2013

odlicno

soferi koji ih razvoze manje su znali. 'Srbija' im je zvucala, citiram, kao ime nekog sponzora koji placa americke igrace.

Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 13:23 06.04.2013

Stolnjak ;)

I sam poster za ovaj turnir u glavnoj ulozi ima nekog anonimnog tenisera u belom dresu. Skoro smo sigurni da je u pitanju Federer iz recimo 2004, sto je pomalo zbunjujuci izbor bez obzira koliko dobro izgleda.


Na kojeg misliš - na ovog baš u belom ili na ovog u kafanskom stolnjaku? ☻

             

U stvari misliš na ovaj

           

Pa taj je valjda "generički".

j.bre j.bre 13:32 06.04.2013

Re:

Dont Fear The Reaper
Na kojeg misliš - na ovog baš u belom ili na ovog u kafanskom stolnjaku?

ma neee... federer je iznad njih, pa nije stao u kadar

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana