Kultura| Ljudska prava| Politika

Multukulturalistika ... i šampite

Đorđe Bobić RSS / 21.10.2014. u 10:56

Jutarnja etida o ravnopravnosti i toleranciji i o onoj multikulturalistici ... ovde samo o lišću ali kad je reč o te tri stvari iliti pojma u etidi prilika je da se samo malo podseti da treba ostaviti na miru poslastičare ... šampite i saher torte nisu etnički ili drugačije opredeljeni ...  

 

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

max.cohen92 max.cohen92 20:51 22.10.2014

bu!

Da je ovaj anarhicni kalifat makar nesto vise od pukog reona za prinudnu naplatu globe i cekaonice u iscekivanju sudnjeg dana, The Drona ne bi bilo, a time ni rusvaja po izlozima sa baHklavama i tufahijama. Da ovde ima d od Drzave (veliko D radi dramskog efekta), d Dron bi popio metak u cefalni deo GPS-a jos na pokusaju poleta, a bolid koji glumi lansirnu rampu bi popio zvekete medju razdragane blentave okice i cao. Dve rahmetli muhe jednim udarcem. Medjutim, ovde Drzava postoji samo kad se uteruje porez kakvoj gerijatriji, kad se uteruje 5K dindzi kakvom Flojdu sto je vozio 11kmh vise od ogranicenja caletvog Juga iz '88.

Kod chopavog Zagorca bi nicim izazvan The Dron popio asfalt za 15 sekundi, ako ne snajperski, ono garant od nekog iznerviranog brkatog zastavnika u penziji i Zbrojovke mu. A i tri politicka neistomisljenika pride. Kenedijev lutajuci metak patent. Savremena UDBA ima znacke za beskontaktno placanje, odnosno kao sredstvo pokaznog neplacanja, bahacenja, lozi se na zatamnjene Skode, balavi na Cecu i sanja da bude Cema u Stupici bar na 2 chuke...a Iliri lete The Dronom sa crkve! Tragikomicno. Da je scenario za B produkciju, pa ajde, al' nije.
Nezainteresovanost, nedoraslost, nesposobnost epskih razmera Drzave Srbije. Nista drugo. Latentni teroristi vam izigravaju Kvazimoda sa cetvoromotornim zmajofima 300m od VMA, iznad stadiona sa 10+K ljudi, 50m od Vojnog internata. Drzava. Lider. Ej! Pa Izrael bi nicim izazvan do Kinshase dosao za 4 dana u zaletu da im se ovo desilo. Pokazne vezbe radi. Svrsavate na Ruse. Pa Specnaz bi ga izuo i oglodao kad pomislio da bude simpichantno shaljiv Posljasticar turned Piljot. A vi? A ko 'te vi?

Đorđe Bobić Đorđe Bobić 08:46 23.10.2014

Re: bu!

Lepo napisano i svaka reč je na mestu gde treba ...
Черевићан Черевићан 21:19 24.10.2014

дрономаам

шушка лисје, зујкају дронови,
немош касти - ето нам новине
ново сутра изазовом маами
из пространства и неба ширине

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana