Ljubav| Sex| Život

Maja, Berlin

FINAL ROUND ART RSS / 03.11.2014. u 18:52

Nisam znao kako izgleda niti me je zanimalo, jer je u petoj rečenici na ICQ četu napisala da je upravo odgledala ‘’Šaputanje na jastuku’’. To sam tražio. Devojku sa kojom mogu da razgovaram. Devojku kojoj neću tražiti footografiju nakon 20 rečenica. Koja mi neće reći da sam prenizak za nju i prekinuti dalji razgovor. Maja je bila normalna devojka po svim mojim kriterijumima.

Brzo se ispostavilo da oboje volimo komedije sa Rok Hadsonom i Doris Dej, oboje Sinatru i Din Martina...

Nastavili smo redovno dopisivanje, sve dok nije postalo polumuvanje – zaista mi se sviđala. Pre svega mentalno, duhovita i prizemna devojka. Naravno da smo nakon nekog vremena razmenili fotografije. Fizički je bila meni savršena. Sitna, velikih grudi, zelenih očiju i plave kovrdžave kose. I divno se oblačila – otprilike kao Ameli Pulan.

Jedina stvar koja nas je delila bile su granice. 

Beograd – Berlin.

Razmenili smo brojeve telefona, ako je radnica na trafici radila na procenat od dopuna – na mojim dolascima plata joj je utrostručena za ta tri meseca. Maja bi mi poslala poruku ‘’Spavaš ?’’ ja bih odgovorio, i tako do duboko u noć, iz toplih kreveta.

Nasa ‘’veza’’ trajala je 2-3 meseca, pričali smo o svemu mogućem, a onda je na red došao i trenutak vođenja jubavi.

Sajber sex.

Ono kada ja napišem ‘’ u čemu si ’’ a završim na ‘’ imaš divan klit ’’, a ona započne sa ‘’u čipkanim gaćicama’’ a završi sa ‘’kako ti je tvrd, voliš da te gledam dok ti pušim ?’’

Banalno zvuči na papiru, ali mi smo zaista vodili ljubav. Nije mi bila potrebna prava ženska osoba pored, Ona me je sasvim ispunjavala. I mentalno i fizički. 

Ja svaki dan bio na radiju, dopisivali se dok je ona na poslu ... znači tucali smo se preko neta tokom radnog vremena. Onda se dogovorismo da nam se ‘’upoznaju’’ reproduktivni organi.

I tu mi pomogne moj prijatelj iz Osnovne škole, Manda.

Manda je uvek mi uskakao kada treba - najviše lova, naravno ... Kome je do seksa dok krče creva...

I dođemo zajedno na ideju da fotkam kitu idiot aparatom a posle kada u radnji razviju fotke da moj ponos skeniramo kod njegovog komšije koji nije tu mesecima a ima skener i sve potrebno za elektronski transport moje kite od Beograda do Nemačke.

Uzeh aparat. Uperih u spolovilo. Erektivno, naravno. Najveći problem je bio taj što je erektivni sunđer različito videlo moje oko i stakleni filter na aparatu koji će realizovati projekat. Stakleni filter mi umanjuje veličinu erektivnog sunđera. Bili smo u frci sa vremenom, odlučih da se ne zamaram tim stvarima koje izmeniti ne mogu – potkresah dlake iznad korena muškosti, da se sve lepo vidi i škljocnuh nekoliko puta. Naravno da sam uvukao stomak i potrudio se da u kadar ne upadnu moja stopala u Grubin sandalama.

Ostatak filma ispucah na pogled s prozora i hrpu letnjih oblaka.

Naravno da me je bilo sramota da komšiji koji radi u foto radnji odnesem film I vratim se posle dva sata, kao da sam fotografisao cveće, a ne kurac. Da je on sam radio, ne bi bilo problema, muške stvari, lako bih mu objasnio. Ali četvoro zaposlenih, dve devojke … Neka hvala.

Dadoh majci da odnese film. Zamolih je, usput joj je. Naravno da nije posumnjala ništa, nije prvi put da joj uvaljujem filmove na razvijanje.

Žena ko da pa gleda u fotke.

I dolazi iz radnje foto, i pita me

'' Što su me čudno sa osmehom gledali u radnji ? Šta si fotografisao ?''

'' Nešto sa utakmice, pusti, šta znaju seljaci šta je fudbal''.

Ok, to smo prošli.

Uzeh fotke đoke - imam oko, pogodih ga dobro, bio je jasan.

Onda zvao Mandu i odosmo do komšije da skeniramo kitu.

Jebiga, šta od njega da krijem đoku, jednu smo ribu kasnije zajedno kresnuli. Skenirasmo i prebacismo na flopi disk. Čim sam došao kući, poslah joj sms –

'' Stiže !!! ''

Moram priznati da sa nestrpljenjem čekah odgovor.

Ali čim u onom delu mejla gde je ''subject'' videh smajli … e sve je bilo OK. Još kada pročitah zahvalnicu uz šta je sve moja fotka izazvala njenom telu, sreći kraja nije bilo. 

Od tog trenutka smo bili bukvalno kao par koji je sticajem okolnosti razdvojen. Svaki dan mejlovi, ICQ, sms. Fotke iz raznih životnih situacija.

I samo smo odjednom prestali da komuniciramo. Zapravo nije odjednom, ali kako mi psihijatrica reče – lakše je ne sećati se nečega divnog što zapravo nisi ni imao. I mozak tako registruje stvari i zaista zaboravi pravi razlog ‘’razlaza’’.

Trebalo je da odem pred ambasadu i tražim vizu i odem u Berlin i poljubim je i osetim. Trebalo je, ali nisam uradio ništa od toga.

I bukvalno 10 godina kasnije, od potkrovlja na Dorćolu do pogleda s terase na Holivud bulevar, našao sam način da ne zaboravim  Maju.

Berlin. Sajber prostor.

Zove se Alraaz. Umetničko ime, naravno. Cam model. Ona i nas stotinu koji je gledamo, i mislimo da je samo naša. Ali Alraaz pruža divnu iluziju da je samo moja, i nije me briga za ostale koji je gledaju istoga trenutka sa ko zna koje tačke planete Zemlje. Lepo mi je dok je gledam. Intimnost.

Alraaz je gledala u ekran, pospana. Umila se, to je sigurno, ali u Berlinu je bilo 10 ujutru, a kod mene 1 po ponoći.  Umio sam se i ja.  Dva popijena piva pretila su da me uspavaju. Alraaz nije ništa pričala, samo je sedela u uskoj majici i donjem delu pižame, na IKEA krevetu skromno opremljene sobe. Nisam video ništa od tehnike, knjiga, nakita ili čeka god - samo se kroz zavese naziralo da je u Berlinu tmurno jutro.

Ćutao sam i ja i gledali smo se. Valjda je tako kada si zaljubljen, ne moraš ništa da pričaš. Tako je i kada ti je dosadno u vezi. Jedina razlika je što si u prvom slučaju opušten, a u drugom želiš nekome da polomiš zube i onda olupaš hrpu pejnkilera i sedativa o svoj želudac. Onda je uzela pametni telefon, i počela da mi pokazuje fotke iz provoda sa drugaricama. Izlistala je preko 50, videh svega par muškaraca – ako se tako mogu nazvati Nemci rumeni od steroida u Ed Hardy majicama i smešnim cipelama i sportskim čarapama koje su od bliceva sevale kao laseri. Naravno, ili paperjasti brkovi ili minđuša u desnom uhu. Kada je neko džiber, tu pomoći nema. Alraaz je među njima izgledala blesavo – kao da su je u fotošopu ubacili među te seljačine. Ortakinje su bile ok, klasika, svaku da tucaš i ništa više od toga. Sa svakim od tih tipova je bila zagrljena, ali ortački. Oseti se to, posebno kada si zaljubljen. Nije ljubav uvek slepa. I ako nekome verujem, verujem njoj. Bez obzira na sve razlike – od kontinenata do godina.

Onda me je pogledala. Počela je da nešto traži po pametnom telefonu i  približila ga spikerfonu.  Kao da je znala da sam mnogo voleo – i nostalgično volim još uvek – bend  ’’Suede’’.  Prepoznao sam glas Bret Andersona. Lagana, lepa, nežna pesma. Predivna pesma   Približila je ekran kamerici, da bih video ko peva. ’’Back to you’’.  Uz Breta, pevala je i Emanuele, za koju nikada ranije nisam čuo. Bilo mi je krivo što je ja nisam napisao za nju,. Za Alraaz.

Počela je da donosi odeću za izlazak, verovatno je išla na fakultet, i samo sam čekao da mi napiše kako završavamo razgovor i kada ćemo moći da se sledeći put vidimo.

Otkucala je – ’’možda večeras, ne obećavam’’.  Nisam ni računao koliko je to sati u Los Anđelesu niti me je bilo briga, naviću sat i ako mi se bude spavalo ubaciću glavu pod ledeni tuš i ušmrkati 120mg kodeina.

Poslala je poljubac, sačekala nekoliko sekundi da uzvratim, i isključila kamericu. Nije mi se spavalo jer sam bio srećan. Zaljubljen.

Ujutru ću je gledati kako polako dodiruje bradavice. Dok se igra sa vibratorom i  mazi picu široko raširenih nogu. Spreda, od pozadi, sa strane.

Onda se naprasno osetih loše i pridigoh s kreveta, jer ja njoj ništa nisam ’’poklonio’’ danas ! Iznervirah se, uzeh 60mg kodeina uz Miller Lite, i počeh da kopam po netu muziku koju ću joj pokloniti na sledećem dejtu. Ili možda film koji nije gledala. Da. Možda film. Pade mi na pamet ’’ Falling in Love ’’.  De Niro i Meril Strip. Snimljen 1984 godine. Deset godina stariji od Alraaz. Sigurno ga nije gledala. Bilo mi je malo lakše. Iz grozničavog zaljubljenog razmišljanja prenu me sms.  Kolin je želeo da dođe da pričamo o njegovim ljubavnim jadima. Nisam raspoložen. Treniraću. Zaklopih lap top. Uz muziku Blink 182 ‘’Dude Ranch’’ I Offspring ‘’ Americana’’ sa slušalica, i motivacionu majicu na kojoj piše ‘’Nobody beats me – FEDOR’’, započeh sklekove.

Bez zagrevanja.

 

Džoni Fejvorit 



Komentari (57)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

reanimator reanimator 20:08 03.11.2014

...

Samo se ti upoznaj po internetu...
dr.wagner dr.wagner 21:29 03.11.2014

Re: ...

.... večer

reanimator
Samo se ti upoznaj po internetu...


-Možda je i ovaj poslao fotografiju "nečega" ....
..., ali izgleda da je ostavio nešto bolji dojam jer dama ne odustaje ...


Wagner

FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 06:34 04.11.2014

Re: ...

Ma ovaj je imao bolju kameru, o tome se radi...
stefan.hauzer stefan.hauzer 21:27 03.11.2014

.

koji si romantik,u duši naravno
(ali nisi sam:)


FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 06:42 04.11.2014

Re: .

ma prijatelju, i na javi... ali oko mene sve azdaje, ne zna to za romantiku...

jednoj sam, davno, na mejl poslao ovu stvar



i ona mi je poslala odgovor sa znakom pitanja.

a i u Kinoteku sam je vodio, dzast for d rekord !


riply riply 08:08 04.11.2014

Re: .

super priča.
I dobre filmove voliš, preporučujem nešto nalik ovom iskustvu, film "Her":
http://www.imdb.com/title/tt1798709/
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 09:30 04.11.2014

Re: .

hvala :)

a HER sam gledao u bioskopu i zakucao me.

fenomenalno.

narednih 5 dana sam imao razgovor sa samim sobom na temu ''sta bih na njegovom mestu uradio''.
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:05 04.11.2014

Re: .

a i u Kinoteku sam je vodio, dzast for d rekord !

uuuh
bio jednom u kinoteci,ali onoj fensi
gledao blue velvet i ne znam ;da li od utiska sjajnog prevoda koji išao na platnu ili stvari koje mi je pričala prijateljica koja me je vodila tamo ,poprviput, sam skapirao film dejvida linča:)

to oko titla
u trenutku kada denis hoper,provali kako kajl mekKaklan izlazi iz stana gde je zatočio izabelu roselini i kaže
:who's that fuck?
a titl ide - "ko je taj kulov?"

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 16:07 04.11.2014

Re: .

da li od utiska sjajnog prevoda koji išao na platnu ili stvari koje mi je pričala prijateljica koja me je vodila tamo ,poprviput, sam skapirao film dejvida linča:)

jbg, nisam imala tu sreću da skapiram dejvida linča.
stefan.hauzer stefan.hauzer 16:16 04.11.2014

Re: .

jbg, nisam imala tu sreću da skapiram dejvida linča.

ni američki fudbal,to već moj poor diki-tik ne može da izdrži :)


edit:
i meni je njesra
sve što je radio posle twin peaksa,osim možda ove stvarke:

apacherosepeacock apacherosepeacock 19:29 04.11.2014

Re: .

twin peaksa


Greska u koracima loviti smisao kod Linca. (on krene, mislim kad rezira, pa gde stigne, stigo je:)

NNN NNN 22:42 04.11.2014

Re: .

meni je njesra
sve što je radio posle twin peaksa
Čekaj, bre, a Lost highway?
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 00:39 05.11.2014

Re: .

:who's that fuck?
a titl ide - "ko je taj kulov?"


politicki korektan prevod

sto se Linca tice, nekapiranje nam je zajednicko, meni je i pakleno dosadno.
ljubitelji istog mogu da kazu - pa naravno da ti je dosadno kada ne kapiras. okej, sta god.

americki fudbal - a bejzbol ?? to kapiras ?? :)

stefan.hauzer stefan.hauzer 00:39 05.11.2014

Re: .

Čekaj, bre, a Lost highway?

nikad ga nisam odgledao do kraja
stefan.hauzer stefan.hauzer 00:45 05.11.2014

Re: .

americki fudbal

pa ja sam totalan zaluđenik! mene apsolutno fascinira,kada vidim ljude građene poput troklirnog ormana - a kretaju se kao balerine.




dok bejzbol ne kapiraju ni ameri,sve dok ne popiju par piva:)
blue rider blue rider 09:21 04.11.2014

Bozze ICQ

Koliko dugo ovo nisam cuo :)

Meni se svidja i verzija gdina Chees-a, ko ne zna opus, sada je vreme.

FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 09:32 04.11.2014

Re: Bozze ICQ

''tvoja'' /odlicna/ verzija pesme je za uzivo, nikako za mejl :)

dobitna kombinacija :)

ICQ... hehe, kao da je bilo pre 100 godina...
bocvena bocvena 09:47 04.11.2014

eh, vi internetske kukavice:)

koliko truda uloženo u slikanje spolovila, razvijanja fotki, skeniranja, slanja, sajber seksa...a mira iz osnovne škole, dve zgrade niže, pati za tobom još od kad si joj pomogao da isturpija šper ploču na otou.

short skirt long jacket
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 11:12 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

ma ovo je bio trenutak...

a sa ''Mirom'' setam psa po Dorcolu / kada sam tu :) / i filozofiramo i fotografisem je dok sljampavo hoda i kada se razidjemo posaljem joj i ovu pesmu



a ona meni uzvrati sa i ovom pesmom


sta ja tu sada da radim kada mi udara ceznju !!!

bocvena bocvena 14:48 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

sta ja tu sada da radim kada mi udara ceznju !!!

hoće to mire da rade:)

(jednom kad mi bude dosadno možda napišem blog kako internet komunikacija kreira tu instant lažnu bliskost. to kao - slušamo istu muziku i gledamo iste filmove, mora da smo rođeni jedno za drugo! još ako uključiš kameru... na svu sreću, protok vremena je keva! on niveliše sve zablude)
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:12 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

kako internet komunikacija kreira tu instant lažnu bliskost. to kao - slušamo istu muziku i gledamo iste filmove, mora da smo rođeni jedno za drugo! još ako uključiš kameru...

pa dobro,a ono u američkim filmovima,kada zatvorenik dobija pisma od neke cice i ona ga čeka na izlazu iz zatvora kada odsluži kaznu? obično,ako to ispadne neka lepotica - znači,da je zatvorenik najebao i posle odsluženja,jer je potreban nekoj ekipi za veći posao,a cica je tu samo da zavede ,podvodljivog.mislim,samo sam hteo da kažem da je to starije od interneta
tj. da svi ,tamonegde, maštamo da postoji osoba kao mi:)


bocvena bocvena 16:01 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

kad gledaš tako istorijski i filozofski, skroz si u pravu!

nego ja odmah zamišljam kako ovom mom malom plavom povodljivom sinu neka cica (ili dasa:) slama srce na komadiće sve koristeći lako dostupan, jeftin i brz internet. nije mi za mene nego za druga, da citiram tajsona:)))
stefan.hauzer stefan.hauzer 16:19 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

neka cica (ili dasa:)

a možda i veštačka inteligencija,idemo u korak s vremenom:)))


BebaOdLonchara BebaOdLonchara 16:23 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

nego ja odmah zamišljam kako ovom mom malom plavom povodljivom sinu neka cica (ili dasa:) slama srce na komadiće sve koristeći lako dostupan, jeftin i brz internet.

izvini, ali ovo je malo bzvz. nije internet uzrok tome, ne dešava se to samo preko interneta, dovoljna je jedna žurka da se dogodi to isto (kad si mlad :) . da li misliš da će više da ga boli nego kad mu ga slome uživo? ljudi se žene i udaju, prave decu sa ljudima za koje veruju da su srodne duše. posle se uspostavi da je to tako daleko od istine, pa se razvode i tu već pati više ljudi. internet zbliži ljude brže, to je tačno, ali ih isto tako mnogo brže i udalji. taj koji pomisli da mu je neko "srodna duša" samo zato što gleda iste filmove i sluša istu muziku će pasti na internetu isto kao i u životu.
bocvena bocvena 16:28 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

a možda i veštačka inteligencija,idemo u korak s vremenom:)))

jeste, brate, kad dođe ona dokova transhumanizacija, najebali smo!

u osnovi, ljudi žele da veruju u laži. a ovaj gugl mož' da napravi idealnu sliku za svakog kupca. znaš koliko odrastao i jak karakter treba da budeš da ne zaviriš u deep web, npr.:)
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 16:31 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

a možda i veštačka inteligencija,idemo u korak s vremenom:)))

tiću. (oni ne slamaju srca, samo im promeniš baterije )

stefan.hauzer stefan.hauzer 16:35 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

sad sam se setio,kada su na njuz netu objavili onaj članak ;naučnici utvrdili da prisustvo partnera povećava seksualno zadovoljstvo.
(a prvi komentar)

sve sam probo samo to nisam


bocvena bocvena 16:50 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)



bebo, sve si u pravu. internet je oruđe, nije sam sebi svrha. ali dok se ne opasuljiš kao jedinka i naučiš da razdvojiš žito od kukolja (internet uvodi mnogo više nepoznatih u jednačinu, sa sve lažnim osećajem sigurnosti) možeš baš da nagrabusiš. tek će sociolozi da drve o tome kako je internet promenio socijalne kontakte i njihovu dinamiku.
jedino što ja verujem da će generacije koje su rođene s internetom, kao bubašvabe, da razviju i odgovarajuće mehanizme odbrane na prljavštinu. bolje nego mi koji smo već kao odrasli zalutali u njega.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 17:17 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

jedino što ja verujem da će generacije koje su rođene s internetom, kao bubašvabe, da razviju i odgovarajuće mehanizme odbrane na prljavštinu. bolje nego mi koji smo već kao odrasli zalutali u njega.

upravo. stariji, koji na to nisu navikli, su učili na najgori način.
Gospodja Klara Gospodja Klara 18:56 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)


jedino što ja verujem da će generacije koje su rođene s internetom, kao bubašvabe, da razviju i odgovarajuće mehanizme odbrane na prljavštinu. bolje nego mi koji smo već kao odrasli zalutali u njega.


Zalutali, nego šta... Konačno jedan blog sa solidnim ko-ti-dirka-gaćice-pornografskim potencijalom (ne računajući one političke), a vi udarili po sociologiji i psihologiji.



apacherosepeacock apacherosepeacock 19:40 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

a vi udarili po sociologiji i psihologiji.


Da, odmah se uhvatili hardkora...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:51 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

Da, odmah se uhvatili hardkora...

toga nema čak ni u najširim pornografskim kategorijama. stvarno smo bolesni.
bocvena bocvena 21:26 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

reanimator reanimator 21:39 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

Zalutali, nego šta... Konačno jedan blog sa solidnim ko-ti-dirka-gaćice-pornografskim potencijalom (ne računajući one političke), a vi udarili po sociologiji i psihologiji

Mali veliki ljudi. Sankcije im uzele detinjstvo, a tranzicija mladost. Ja im ne bih sudio preoštro
NNN NNN 22:37 04.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

sve sam probo samo to nisam

(a si vid'o potpis?)
ja sam se ko lud smejao na poslu
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 00:42 05.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

@ bocvena
(jednom kad mi bude dosadno možda napišem blog kako internet komunikacija kreira tu instant lažnu bliskost. to kao - slušamo istu muziku i gledamo iste filmove, mora da smo rođeni jedno za drugo! još ako uključiš kameru... na svu sreću, protok vremena je keva! on niveliše sve zablude)


pazi kada imam potpuno suprotna iskustva, ali 100% suprotna.
mozda jer je postojalo neko predznanje o meni, devojka bi slusala ''ritam herca'' ili iscitala nesto syo objavih, ali najkvalitetnije zene sam upoznao preko neta.
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 00:46 05.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

@Gospodja Klara
Zalutali, nego šta... Konačno jedan blog sa solidnim ko-ti-dirka-gaćice-pornografskim potencijalom (ne računajući one političke), a vi udarili po sociologiji i psihologiji.

slazem se. 101%

i poslacu ''mojoj'' Miri tvoju pesmu, mislim da je adekvatna situaciji u kojoj smo...



FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 00:53 05.11.2014

Re: eh, vi internetske kukavice:)

@Stefan.Hauzer
pa dobro,a ono u američkim filmovima,kada zatvorenik dobija pisma od neke cice i ona ga čeka na izlazu iz zatvora kada odsluži kaznu? obično,ako to ispadne neka lepotica - znači,da je zatvorenik najebao i posle odsluženja,jer je potreban nekoj ekipi za veći posao,a cica je tu samo da zavede ,podvodljivog.mislim,samo sam hteo da kažem da je to starije od interneta


u pismu posalje i fotku ta cica, da ne bude zabune kada izadje iz tvorza lik.

podsetilo me na film koji pogledah pre 2 dana


p.s. uz Dzems Kana uvek idu dobre cice.
bladerunner92 bladerunner92 01:24 05.11.2014

E Dzoni

ceo dan zbog ovog tvog bloga mislim na Mitra Mirica i orgazmicne carapice (i sto ne koristim cesce sve one dokolenice - ne pitaj me kojim sam guglovanjem dosla dotle, eto ti sta mogu da ucine mracna bespuca interneta)

But fear not, our Internet Dating Tips section knows its way through the dating jungle (preporucujem Be a player levo u meniju)



i za tebe west coast
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 02:04 05.11.2014

Re: E Dzoni

pogledao sam ovaj ''internet dating tips''...

cudno mi je kada citam sve komentare, uvek se misli da se laze.

a ja sam ubedjen da ljudi vise lazu u susretima uzivo. uverio sam se XY puta.

posebno jer ce me, doticna sa blajnd dejta, odmeriti od glave do pete da vidi ''koliko kostam''. ako je cifra zadovoljavajuca, prvih 5 stepenica preskocih, ostalo jos 5. A tih 5 ce srediti auto koji vozim i moja gajba. A koje mi knjige stoje na polici, koji diskovi ploce i ko je oslikao crncariju po celom stanu - nece ni primetiti. Mozda ce primetiti cvece u saksijama, i odmah pomisliti da ima konkurenciju i da sedim na 18 stolica. Nece pomisliti da mozda JA volim cvece i da kupujem i zalivam i gajim.

i ovo gde / valjda / maltezer kaze da se predstavio kao pit... pa zasto se nije predstavio kao maltezer ? manje ce ga ''gotiviti'' ona s druge strane ? jbg, maltezer sam, kome ne valja - srecno u daljem zivotu. A mozda sam Doberman ?

p.s. ne pitam za Mitra :)



bladerunner92 bladerunner92 08:37 05.11.2014

Re: E Dzoni

ne pitam za Mitra :)

guglala sam saputanje na jastuku

posebno jer ce me, doticna sa blajnd dejta, odmeriti od glave do pete da vidi ''koliko kostam''. ako je cifra zadovoljavajuca, prvih 5 stepenica preskocih, ostalo jos 5. A tih 5 ce srediti auto koji vozim i moja gajba. A koje mi knjige stoje na polici, koji diskovi ploce i ko je oslikao crncariju po celom stanu - nece ni primetiti. Mozda ce primetiti cvece u saksijama, i odmah pomisliti da ima konkurenciju i da sedim na 18 stolica. Nece pomisliti da mozda JA volim cvece i da kupujem i zalivam i gajim.


e pa ovako ako razmisljas ne das joj sansu u startu
pusti da te neka iznenadi
vidis, ovo za cvece je bas zanimljivo, nikad mi ne bi palo na pamet ali moguce da bi zaista tako nesto pomislila ...
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 09:39 05.11.2014

Re: E Dzoni

a zbog cega ne bi pomislila da ja volim cvece ? bas me zanima.

mozda jer sam poprilicno istetoviran i navijam za RAD, pa se cvece konfrontira sa ostalim ljubavima / pasijama ? :)

i nemam nikakva ocekivanja, nikada, bas iz razloga jer zelim da me iznenade necim. i uvek iznenadjenje koje me smori.

ne mogu da podnesem ovaj kvazi fenseraj
kad prošetam bendžija kroz strahinića bana
punu mladih blejača u svako doba dana
u dva reda kola, nikad nema praznog stola
bez brige se ćaska uz flašicu sola
neki rade kombinacije, većina su gistro
što nije ništa čudno, pa sve je ovde isto
kao fensi ribe što sad slušaju rege
na performanse se ide, kojot pogledom se jebe
ne čuje se ništa, nema veze dok se djipa
(ma to je meni hevi, mi smo urbana ekipa)


e nekako ovako, bas ovako.
stefan.hauzer stefan.hauzer 14:26 05.11.2014

Re: E Dzoni

a ja sam ubedjen da ljudi vise lazu u susretima uzivo

i ja sam siguran,da se najviše laže na prvom dejtu
ili u noćnom klubu
pri susretu sa nepoznatom cicom

(na primer,ja sam se uvek lažno predstavljao )
NNN NNN 15:01 05.11.2014

Re: E Dzoni

(na primer,ja sam se uvek lažno predstavljao )
Nekim ženskim imenom?
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:42 05.11.2014

Re: E Dzoni

Nekim ženskim imenom?

kad kažem saša; to je unisex
bladerunner92 bladerunner92 21:36 05.11.2014

Re: E Dzoni

ma maltezer je bio onako, kao primer kako verovatno u vecini slucajeva moze da izgleda online dating
ako mene pitas najbolja bi bila kombinacija maltezera i dobermana
a sto se tice cveca -- ja bi zapravo pomislila da ti volis cvece , htela sam da kazem nikad ne bih pomislilada ga neka druga(druge) neguje ...
FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 09:03 06.11.2014

Re: E Dzoni

sto se tice cveca -- ja bi zapravo pomislila da ti volis cvece , htela sam da kazem nikad ne bih pomislila da ga neka druga(druge) neguje ...


i onda kada se posvadjamo, ja ti kazem - e to su ih druge gajile, ne ja !!
bladerunner92 bladerunner92 18:44 06.11.2014

Re: E Dzoni

i onda kada se posvadjamo, ja ti kazem - e to su ih druge gajile, ne ja !!


da, zivot ume neprijatno da iznenadi, trazis saputanje na jastuku a dobijes mitra mirica
onda sta ces, pustis dobru muziku
(mada to kad neka druga gaji tu moze da bude vise resenja-- od toga da pozajmis od tatice nesto sa nisanom do toga da i ti pocnes da gajis tudje cvece)



FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 06:45 07.11.2014

Re: E Dzoni

ja sam za obracanje tatici :) on ce resiti probleme.

FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 09:05 06.11.2014

Stefane...odnosno



stefan.hauzer stefan.hauzer 12:15 06.11.2014

Re: Stefane...odnosno




lažno unisex ime i boban petrović! do-bi-tna kombinacija,verujmi

Gospodja Klara Gospodja Klara 14:20 06.11.2014

Re: Stefane...odnosno

lažno unisex ime i boban petrović! do-bi-tna kombinacija,verujmi


Dakle, Stefi Hauzer (uz đusđusđuskaj, naravno):):



stefan.hauzer stefan.hauzer 16:17 06.11.2014

Re: Stefane...odnosno

Dakle, Stefi Hauzer (uz đusđusđuskaj, naravno):):

ako obratiš pažnju na korake,prepoznaćeš me



FINAL ROUND ART FINAL ROUND ART 06:51 07.11.2014

Re: Stefane...odnosno

a mozda ovako...Stefi ?

reanimator reanimator 07:43 07.11.2014

Re: Stefane...odnosno

ako obratiš pažnju na korake,prepoznaćeš me

Da,da..to su ta univerzalna imena..
Džej Džej Jankovićka, Džej Džej Hauzer..
Gospodja Klara Gospodja Klara 13:26 07.11.2014

Re: Stefane...odnosno

ako obratiš pažnju na korake,prepoznaćeš me


Ma koraci manje-više, ali ta izražajnost gestova, tisisavmojbol-mimika (bemti, ovo štipa za oči)...:)

Kad smo već u temi(?), malo podsećanje:

stefan.hauzer stefan.hauzer 14:13 07.11.2014

Re: Stefane...odnosno

:)

mi smo opako u temi ;nisam još skupio hrabrosti za ovo,ali petak je
i sve je moguće ,kad sam već džej



samo da nađem nekog da mi daje bit.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana