Gost autor| Ljudska prava| Zdravlje

Pomoć za Ninu Spremović!

bocvena RSS / 20.05.2015. u 14:20

Ne bih da dužim. Prosleđujem vam mejl moje najbolje drugarice i svima vam se unapred zahvaljujem na strpljenju i pomoći!

  Ako možes, molim te, stavi na blog. Imaš sve informacije na listiću u prilogu. Ivina drugarica je u pitanju. Idu zajedno na odbojku, inače se znaju iz parkica 10 godina.  Nije dolazila na trening dve nedelje (inače prati Ivu do kuće kad se vraćaju uveče) i večeras se Iva vrati sa ovim papirom, podelili im u klubu...Leukemija, retka. Dete jedinica. Moraju i donora koštane srži da traže. Nađjino godište. Svi smo u šoku. Prvo smo plakali, sad gledamo kako da pomognemo, da vidi što više ljudi, pa da uplate što pre. Imaš dva korisna linka na papiru: fejsbuk i preko sajta OŠ "Jelena Ćetkovic". Tamo su svi detalji... Ja šaljem svima koje znam...

                           POMOZIMO NAŠOJ DRUGARICI!

Nina Spremović, naša učenica iz generacije 2013/14, obolela je od teške bolesti-akutne leukemije. Da bi pobedila bolest, Nini je neophodno presađivanje koštane srži. Nažalost, naši lekari nisu u mogućnosti da spasu Ninu, i njena jedina nada je operacija u specijalizovanom zdravstvenom centru u Rimu, koja se mora obaviti najkasnije za 3-4 nedelje. Pomozimo našoj Nini u borbi s bolešću i vremenom, tako što ćemo prikupiti sredstva za operaciju. Svaki prilog je važan, svaka pomoć je dobrodošla, jer za Ninu znače život!
Ukoliko želite da date dinarski prilog, za Ninu je otvoren račun u Banca Intesa.

  • Dinarske uplate iz neke ekspoziture Banca Intesa mogu se uplatiti na račun broj
    51-102-00154710
  • Ako se uplaćuje iz neke druge banke,  uplatnica se popunjava na sledeći način:
    Račun primaoca: 160-1-73
    poziv na broj: 51-102-00154710

Informacije o deviznom računu za pomoć Nini i sve ostale informacije možete pronaći na FACEBOOK stranici “ZA NINU“/ https://www.facebook.com/pages/ZA-NINU/378885868974387
Sve informacije o humanitarnim aktivnostima za Ninu u okviru OŠ „Jelena Ćetković“ možete naći na sajtu www. jelena.edu.rs
Hvala na pomoći!
Učenici i nastavnici OŠ „Jelena Ćetković“

 (vidim na sajtu Jelene da Munđa (čuvena profesorka muzičkog, čak i meni predavala:) sprema koncert u Šestoj, a da će u Jeleni biti humanitarni sportski turnir. vidim da će i klinci iz Veljka na Bazaru da skupljaju pomoć za Ninu, a da je nešto slično organizovano i u ATŠ-u. namerno ostavljam sva ova imena i čudni pravopis. mi smo vam skroz izmešani u ovoj priči. i povezani. a vreme je ključan faktor. uključite se i vi ako možete! HVALA!)

 

 



Komentari (1)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

bocvena bocvena 16:01 22.05.2015

najnovije vesti

Želimo da informišemo sve Vas koji se nesebično angažujete za našu Ninu, o trenutnim dešavanjima i da tako, ujedno i odgovorimo na Vaša dobronamerna pitanja.

Nina trenutno iščekuje rezultate obavljenih analiza, po završenoj terapiji. U zavisnosti od dobijenih rezultata, znaće se da li terapija mora da se ponovi, ili će biti dato zeleno svetlo za uvođenje u reemisiju i transplataciju.

Predali smo medicinsku dokumentaciju državnim fondovima, oni su, na čemu smo im beskrajno zahvalni, ubrzali proceduru donošenja rešenja, jer Ninino oboljenje spada u red retkih bolesti.
Čekamo odgovor, koji će, nadamo se, uslediti za koji dan.

Po dobijanju odgovora državnih fondova i shodno sadržini istih, našu akciju će podržati i ukljućiče se u nju i humanitarna organizacija *Podrži život*, sa kojom smo u kontaktu i čiji Sms će tada biti korišćen i za Ninu.

U narednih par dana očekujemo rezultate i odgovore, pa ćemo, u zavisnosti od ishoda istih, uz Vašu pomoć, proširiti ovu humanitarnu akciju i na medije...

Još jednom želimo da izrazimo nemerljivu zahvalnost svima vama, svakom pojedincu, školi, fakultetu, ustanovi i organizaciji, na dirljivoj pomoći i podršci koju nam pružate u ovom, za nas, vrlo teškom trenutku. Takođe, neizmernu zahvalnost dugujemo lekarima i osoblju Klinike u Tiršovoj na pažnji i tretmanu koji pružaju Nini.

Ninini roditelji

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana