Hronika| Istorija| Mediji| Životinjski svet

Kako je umro Poligraf

freehand RSS / 29.11.2015. u 19:35

Hodnik u OUP Palilula. Sa obe strane nizovi vrata. U hodniku pored svakih vrata klupa. Metalni ram, narandžasti plastični nasloni i sedišta. Pred vratima na kojima je providnim selotejpom na dve tačke, u gornjim uglovima (štednja, reforme) crnim markerom krupnim štampanim slovima napisano ПОЛИГРАФ sedi ozbiljan mlad čovek na pragu sredovečnosti. Izraz lica koncentrisan ali ne i zabrinut, fokusiran ali optimističan. Pored njega drugi mladić, uzdrhtalom rukom dodiruje mu rame u želji da mu do znanja stavi svoju privrženost i lojalnost. U očima briga i teskoba.

Iz prostorije izlazi policijski službenik: "Aleksandar Vučić?"

Prvi mladić, smiren i dostojanstven ustaje. Za niim i ovaj drugi, ustreptao od nekakvog uzbuđenja i očigledne brige.

"Izvolite unutra, gospodine Vučiću. Vi, gospodine ministre, ostanite tu. Po pravilima službe niko sem ovlašćenih službenika ne može prisustvovati ispitivanju."

Nebojša Stefanović - jer on je taj drugi brižni mladi čovek - napravi korak nazad. Pravila i institucije su iznad svega.

Vučić mu setnim ali neustrašivim pogledom stavi do znanja - hej, ne boj se! Pa ovo je naša država! Mi smo je načinili da bude stabilna i čvrsta, moćna ali pravedna! Nema razloga za strah i brigu!

I smirenim korakom uđe, a vrata se za njim zatvore.

vucko.jpg


POLIGRAF: Vi ste gospodin Vučić?

Vučić: Da, ja sam gospodin Vučić. U stvari, ja sam veći Vučić od Vučića!

POLIGRAF:  Da li ste Vi, gospodine Vučiću, ikada pred događaj iz 1999. pominjali gospodina Ćuruviju?

Vučić. Ne. Ja ne znam ko je gospodin Ćuruvija. To je laž neprijatelja Srbije.

POLIGRAF (policijskom službeniku): Maknite onu budalu od Vučićevića sa prozora! (Vučiću): Da li ste Vi govorili kako ćete za jednu srpsku skidati stotinu muslimanskih glava?

Vučić: Ne. Ja se glavama nikad nisam igrao. Meni su sve glave iste. Sem moje.

POLIGRAF (lampice trepere, tanak prutić dima leluja iz kućišta) Da li ste Vi tvrdili da su izbori 2012, pokradeni i u tu svrhu pred novinare na platou ispred Skupšitine iznosili džakove sa glasačkim lisitićima?

Vučić (zapanjen i zgrožen): JA? NIKAD! Prvi put u istoriji čujem za ovo!

POLIGRAF (ozbiljno varniči, crni dim kulja kroz sastave kućišta): Sto milijardi evra na granici, deset hiljada milijardi evra koje samo što nisu, četiri milijarde od Mubadale... To nema veze sa Vama?

Vučić: Ne! Pa mene su ubili dvanaestog marta da bi ti, bezobrazna spravo, mogla da me pišaš ovako nešto!"

Poligraf se raspada uz eksploziju, režiser prebacuje na studio u kome sede Urednik, Analitičar i Marketinški stručnjak spremni da populusu objasne uzroke i posledice ovog ataka na Lik,Delo i Reforme.



Komentari (88)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 19:45 29.11.2015

Ko god...

...zna nešto malo o tome šta je poligraf ne sme da izjavi da je poligraf pokazao da glavni glumac govori istinu.
Ovaj doktor je elementarna neznalica i ulizica. Ništa novo ali moram da napišem opet.
"Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu"
freehand freehand 20:07 29.11.2015

Re: Ko god...

KRALJMAJMUNA
...zna nešto malo o tome šta je poligraf ne sme da izjavi da je poligraf pokazao da glavni glumac govori istinu.
Ovaj doktor je elementarna neznalica i ulizica. Ništa novo ali moram da napišem opet.
"Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu"

Mislim da je to pitanje potpuno irelevantno. U današnjem ludorijumu ja se potpuno slažem sa Draganom J. Vučićevićem o pojavi osobe sa dijagnozom, ali čisto sumnjam da pri tome mislimo na istu osobu. Ovo što se dešava, naime, liči na delirijum sa specijalkama na Pinku, Urednicima koji otkrivaju državne udare, profesorima FPN koji to blaže menjajući termin u "prevrat", četiri ministra koji mudro zbore o čitavom budalesanju i svi se utrkuju ne bi li Onoga koji sme, ume i može i koji se stavio Poligrafu na raspolaganje - što više i što uverljivije uporedili sa Đinđićem!
A osnovno je pitanje, da ponovim - čije je ovo ludilo koje se valja Srbijom?
a_jovicic a_jovicic 20:33 29.11.2015

Re: Ko god...

freehand
... četiri ministra koji mudro zbore o čitavom budalesanju i svi se utrkuju ne bi li Onoga koji sme, ume i može i koji se stavio Poligrafu na raspolaganje - što više i štop uverljivije uporedili sa Đinđićem!
A osnovno je pitanje, da ponovim - čije je ovo ludilo koje se valja Srbijom?

Poručite Vučiću da je i Milošević pred kraj imao problema sa ... "zaverama"!

Sve ovo i nije tako loše za nas "gradjane pokorne" ... znači da mu je kraj* blizu
-----
* kraj u smislu političkog života ... nikako i onog biološkog ... mora prvo da odrobija za svu štetu koju je naneo gradjanima (a i institucijama) ove države.
ai.machine ai.machine 21:09 29.11.2015

Re: Ko god...

American Psychological Association

The Truth About Lie Detectors (aka Polygraph Tests)

Most psychologists agree that there is little evidence that polygraph tests can accurately detect lies.

milos13 milos13 13:02 01.12.2015

Re: Ko god...

Prva recenica ti je netacna. OUP Palilula ne postoji vec dosta dugo.
blogovatelj blogovatelj 19:47 29.11.2015

A šta imate da kažete

A šta imate da kažete za individuu u A8? Bagzi ili nije?
niccolo niccolo 20:03 29.11.2015

Re: A šta imate da kažete

A šta imate da kažete za individuu u A8? Bagzi ili nije?

Ja sam razumeo da su ga viđali kod Vučića na gajbi jer je išao na sastanke organizovane kriminalne grupe?
isidora.k isidora.k 00:35 01.12.2015

"Ne mislim da je bilo državnog udara"

U razbijanju sicilijanske Koza nostre sudiji Falkoneu pomogao je svedok Tomazo Bušeta, koji je prvi put otkrio unutrašnju strukturu mafije.


Zastićeni svedok suda , Dejan Milenkovic Bagzi , svedočio je u presudi koja je postala pravoznažna, da je Čedomir Jovanović sa dva pratioca predao policijsko naoružanje šefu mafije Ljubiši Buhi Čumetu i njemu lično ispred Skupštine grada Beograda, sa kojim su oni započeli "puzajući državni udar".



Boris Tadić, nakon pravosnažne presude kojim je svedočenje zastićenog svedoka postala javna "optužnica",otvoreno se ruga pravosuđu i građanima Srbije, istim onima koje je obmanjivao tvrdeći da se zalaže sa istrage masovnih političkih likvidacija u Srbiji.

Sa policijskim oružjem , koje je kao dokazni materijal zaključano kod poznatog specijalno tužioca u sefu, "zemunski klan" ubijao je "sa prepoznatljvim potpisom" od 2000 – 2010 godine na ulicama Beograda i neometano ubio predsednika vlade Srbije posle dvomesečne jurnjave .

Razgovaraćemo sa građanima širom Srbije kako bi građani mogli da čuju istinu van medijskih obmana.




Šef svih obaveštajnih službi Aleksandar Vučić direktno je ugrozio bezbednost zemlje sastajući se sa Čedomirom Jovanovićem i treba da se povuče i omogući nezavinsu istragu političke pozadine ubistva predsednika vlade Srbije.

Neću da dozvolim da me bilo ko povezuje sa kriminalcima niti da padne ikakva senka na sve ljude koji se sa mnom bore protiv kriminala u ovoj zemlji.





Premda je Bagzi u pravoznažnim sudskim procesima optužio šefa mafije Ljubišu Buhu Čumeta za najteže krivična dela, vrh srpske policije održavao je radne sastanke u "zloglasnoj Kotobanji".

Nezavisna komisija koja je radila na istrazi ubistva Đinđića nepobitno je utvrdila da su neki ljudi koji su bili zaduženi za bezbednost premijera aktivno učestovali u pripremi atentata .( Momir Stojanović, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti)




Generalu "Falkoneu" nikako da otkriju spomen-ploču u Specijalnom sudu !?


Biće perušanja.
highshalfbooze highshalfbooze 20:05 29.11.2015

Jedinstven slučaj

Vučić je sam sproveo istragu protiv sebe i sam je sebe oslobodio optužbi. I to je sve uradio u roku od odmah. Čovek je brz i ekspeditivan.
nim_opet nim_opet 17:27 01.12.2015

Re: Jedinstven slučaj

highshalfbooze
Vučić je sam sproveo istragu protiv sebe i sam je sebe oslobodio optužbi. I to je sve uradio u roku od odmah. Čovek je brz i ekspeditivan.

A usput nije spavao, niti je stizao da ide u toalet redovno.
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 20:39 29.11.2015

...žurka

 
                
tasadebeli tasadebeli 21:42 29.11.2015

Re: ...žurka

looping looping 20:40 29.11.2015

1

To je vučićev poligraf. Zato svi beže od njega.

Link.
ivana23 ivana23 20:42 29.11.2015

Re: 1

looping
To je vučićev poligraf. Zato svi beže od njega.
Link


mala pomoc :)
a_jovicic a_jovicic 21:12 29.11.2015

Re: 1

looping
To je vučićev poligraf. Zato svi beže od njega.

Link.

Mož' biti da je zbog nečeg ovakvog ...

Beogradski advokat Zora Dobričanin Nikodijević kaže da je da je veliki protivnik poligrafa, jer je vrlo podložan manipulaciji: "Postoji niz metoda da se poligraf obmane, a vrlo je podložan manipulaciji onih koji postavljaju pitanja, jer mogu da ih formulišu tako da dobiju odogovor kakav žele", rekla je Dobričanin Nikodinović.

Ona je kazala da svim svojim klijentima savetuje da ne idu na poligraf. "Na to ću pristati onda kada to bude propisano ZKP-om, kada budem mogla da kontrolišem pitanja, tok ispitivanja i na kraju kada budem mogla kao branilac vidim rezultate ispitavanja. Bez toga, to je samo populistička metoda koja služi uglavnom u medijske svrhe i kao zabava za narod", rekla je Dobričanin Nikodinović...


N1 - Advokat: Šta kad obe strane prođu poligraf?
freehand freehand 21:29 29.11.2015

Re: 1

Mož' biti da je zbog nečeg ovakvog ...

Scena sa poligrafom zaista je najmanje bitna, sem što je prosto nezaobilazna u svojoj vulgarnosti.
Čitava epopeja sa sukobom na relaciji Kurir Vs Informer&Pink, Vučićevićevo bulažnjenje o državnom udaru, današnja agonija sa specijalkama - rekoh to već - u kojima se ređa pola vlade pokazuje stepen entropije vlasti u Srbiji.
Gde će se ovo i na koji način zaustaviti ne smem ni da mislim.
looping looping 06:07 30.11.2015

Re: 1

a_jovicic
looping
To je vučićev poligraf. Zato svi beže od njega.

Link.

Mož' biti da je zbog nečeg ovakvog ...

Beogradski advokat Zora Dobričanin Nikodijević kaže da je da je veliki protivnik poligrafa, jer je vrlo podložan manipulaciji: "Postoji niz metoda da se poligraf obmane, a vrlo je podložan manipulaciji onih koji postavljaju pitanja, jer mogu da ih formulišu tako da dobiju odogovor kakav žele", rekla je Dobričanin Nikodinović.

Ona je kazala da svim svojim klijentima savetuje da ne idu na poligraf. "Na to ću pristati onda kada to bude propisano ZKP-om, kada budem mogla da kontrolišem pitanja, tok ispitivanja i na kraju kada budem mogla kao branilac vidim rezultate ispitavanja. Bez toga, to je samo populistička metoda koja služi uglavnom u medijske svrhe i kao zabava za narod", rekla je Dobričanin Nikodinović...


N1 - Advokat: Šta kad obe strane prođu poligraf?

Lepo ja kažem da je to vučićev poligraf. Kad malo bolje razmislim, sve je vučićevo.
JJ Beba JJ Beba 21:03 29.11.2015

poligraf u srba...



....samo kaži: NE!

Ona je jedina prošla, ostali lažu



izliv poligrafa u mozak
urbana_gerila urbana_gerila 21:17 29.11.2015

Re: poligraf u srba...

ebga, plavuša - nije ukapirala.
JJ Beba JJ Beba 21:19 29.11.2015

Re: poligraf u srba...

urbana_gerila
ebga, plavuša - nije ukapirala.

urbana_gerila urbana_gerila 21:28 29.11.2015

Re: poligraf u srba...

bebac, em znam da i šeronica, kao i lik koji ovde glumi, ima visok iq em je gerilica nenadjebiva plavuša.

JJ Beba JJ Beba 21:47 29.11.2015

Re: poligraf u srba...

nenadjebiva plavuša.


nenadjebiv
urbana_gerila urbana_gerila 22:10 29.11.2015

Re: poligraf u srba...

pajz, kada sam dobio knjigu - jer sam najavio i brajovićev blog na zadatu temu.


emsiemsi emsiemsi 20:17 01.12.2015

Re: poligraf u srba...

JJ Beba


....samo kaži: NE!

Ona je jedina prošla, ostali lažu



izliv poligrafa u mozak

Бебо, могла си да се потрудиш и поставиш ону сцену (знаш коју).
urbana_gerila urbana_gerila 21:08 29.11.2015

*


eh, šta napravi vesna pešić - dok je poligrafe nabavljao dule deset posto petrović, ovakva havarija se nije mogla desiti, pa makar i bagzija ispitivalo(ako ga nahvataju kada ne hrani svinje)...


*narodna mudrost glede licemerja, koja zbog broja karaktera ne staje u prostor za naslov teme:

drž mi, nane, kopilče, da se nasmejem kopiluši!
anonymous anonymous 21:18 29.11.2015

Шта је сврха овог блога .... ?


....да ли треба да нас засмеје .....забави ......?

......окупи истомишљенике спремне да испљују и исмеју председника владе..... ?

......коме иде у прилог ......... ???

....да ли нама нешто помаже у економско -политичкој ситуацији у којој се налазимо ....или....

.....да ли нашим потенцијалним савезницима и могућим партнерима ...олакшава или ....отежава тренутну ситуацију ......

...да ли ...да ли.... да ли.....


...спреман да будем ....бот .........
freehand freehand 21:32 29.11.2015

Da si Poligraf

Jedna od ideja svakako je bila da postavim pitanje: da si Poligraf, šta bi pitao/la Vučića?
anonymous anonymous 21:34 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

freehand
Jedna od ideja svakako je bila da postavim pitanje: da si Poligraf, šta bi pitao/la Vučića?


....da si o svemu razmislio ....iz šireg globalnijeg konteksta ....aktuelnih događaja....da li bi postavio isti blog ....?
freehand freehand 21:36 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

anonymous
freehand
Jedna od ideja svakako je bila da postavim pitanje: da si Poligraf, šta bi pitao/la Vučića?


....da si o svemu razmislio ....iz šireg globalnijeg konteksta ....aktuelnih događaja....da li bi postavio isti blog ....?

Ne reci da opet gori Hilandar?!
a_jovicic a_jovicic 21:40 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

freehand
Jedna od ideja svakako je bila da postavim pitanje: da si Poligraf, šta bi pitao/la Vučića?

"Ej 'leba ti Vučiću pa jesi li peder ili nisi?" ... to bi ga razbesnelo i uznemirilo tako da šta god da kaže poligraf bi "detektovao" da laže.
anonymous anonymous 21:40 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

freehand
anonymous
freehand
Jedna od ideja svakako je bila da postavim pitanje: da si Poligraf, šta bi pitao/la Vučića?


....da si o svemu razmislio ....iz šireg globalnijeg konteksta ....aktuelnih događaja....da li bi postavio isti blog ....?

Ne reci da opet gori Hilandar?!


.....gori nam dupe....samo još nije počelo .....da cvrči ....


freehand freehand 21:46 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

.....gori nam dupe....samo još nije počelo .....da cvrči ....

Te u skladu sa tim nije pametno/suvislo/patriotski postavljati pitanja o ludilu koje se Srbijom valja, i svakim danom sve ogoljenije?
Toliko da danas slušamo i vučićevića i Vulina kako pričaju sa pijetetom o "pokojnom premijeru" pominjući hajku na njega a poredeći ga sa ovim velikim klovnom?
anonymous anonymous 21:49 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

freehand
.....gori nam dupe....samo još nije počelo .....da cvrči ....

Te u skladu sa tim nije pametno/suvislo/patriotski postavljati pitanja o ludilu koje se Srbijom valja, i svakim danom sve ogoljenije?
Toliko da danas slušamo i vučićevića i Vulina kako pričaju sa pijetetom o "pokojnom premijeru" pominjući hajku na njega a poredeći ga sa ovim velikim klovnom?



.....treba sačekati ....trezvene glave .....da se vatra razgori .....pa videti na koju će stranu plamen....a ne dolivati ulje ....

freehand freehand 21:52 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

anonymous
freehand
.....gori nam dupe....samo još nije počelo .....da cvrči ....

Te u skladu sa tim nije pametno/suvislo/patriotski postavljati pitanja o ludilu koje se Srbijom valja, i svakim danom sve ogoljenije?
Toliko da danas slušamo i vučićevića i Vulina kako pričaju sa pijetetom o "pokojnom premijeru" pominjući hajku na njega a poredeći ga sa ovim velikim klovnom?



.....treba sačekati ....trezvene glave .....da se vatra razgori .....pa videti na koju će stranu plamen....a ne dolivati ulje ....


Joker - They're Coming To Take Me Away, Ha Haaa!
anonymous anonymous 21:53 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

freehand
.....gori nam dupe....samo još nije počelo .....da cvrči ....

Te u skladu sa tim nije pametno/suvislo/patriotski postavljati pitanja o ludilu koje se Srbijom valja, i svakim danom sve ogoljenije?



.....ludilio koje se valja .....refleks je ludila onih ..... koje nam ne dozvoljava .....da prepoznamo sopstveno i sa njim se izborimo....
milisav68 milisav68 22:19 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

a_jovicic

"Ej 'leba ti Vučiću pa jesi li peder ili nisi?" ... to bi ga razbesnelo i uznemirilo tako da šta god da kaže poligraf bi "detektovao" da laže.

Ma ne, to je stara fora:
- Jel` znaju tvoji kući da si peder?
a_jovicic a_jovicic 22:37 29.11.2015

Re: Da si Poligraf

milisav68
a_jovicic

"Ej 'leba ti Vučiću pa jesi li peder ili nisi?" ... to bi ga razbesnelo i uznemirilo tako da šta god da kaže poligraf bi "detektovao" da laže.

Ma ne, to je stara fora:
- Jel` znaju tvoji kući da si peder?


A ima i onaj logički paradoks ... "Odgovori sa DA ili sa NE da li će tvoja sledeća reč biti NE"
inco inco 21:56 29.11.2015

Poligraf je umr'o ovako...



Ovo sad je neki drugi poligraf... i neki drugi gospodin Vučić.
G.Cross G.Cross 22:32 29.11.2015

Nema vise sedenja na dve stolice

Posto su Fri i Brajovic postavili dupli blog a nisu Filip ja cu da postavim isti kometar kod obojice.

Je li iko obavestio ove budale da policija, pa cak i ministar policije ne odlucuje ko je kriv a ko nije.

To odlucuje sudstvo a to je u demokratiji sasvim odvojeno od policije.
Posao policije je da prikupi dokaze i prosledi ih sudu a ne da pravi konferencije za stampu.

Mada ovo smrdi na frku za Vucica, nema cak ni Krleta da ga brani.

Nema vise sedenja na dve stolice.
freehand freehand 22:35 29.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

Posto su Fri i Brajovic postavili dupli blog a nisu Filip ja cu da postavim isti kometar kod obojice.

Meni ovo liči na to da ni jedan nisi pročitao. No ni to ne bi bila prvina, kao ni više blogova na istu temu.
G.Cross G.Cross 22:40 29.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

freehand
Posto su Fri i Brajovic postavili dupli blog a nisu Filip ja cu da postavim isti kometar kod obojice.

Meni ovo liči na to da ni jedan nisi pročitao. No ni to ne bi bila prvina, kao ni više blogova na istu temu.

Jesi li ti procitao moj komentar?
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na dve stolice."
anonymous anonymous 22:41 29.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

G.Cross
Posto su Fri i Brajovic postavili dupli blog a nisu Filip ja cu da postavim isti kometar kod obojice.

Je li iko obavestio ove budale da policija, pa cak i ministar policije ne odlucuje ko je kriv a ko nije.

To odlucuje sudstvo a to je u demokratiji sasvim odvojeno od policije.
Posao policije je da prikupi dokaze i prosledi ih sudu a ne da pravi konferencije za stampu.

Mada ovo smrdi na frku za Vucica, nema cak ni Krleta da ga brani.

Nema vise sedenja na dve stolice.


...u ovoj zemlji se nikad nije vodila suverena politika .....

...već uvek pod budnim okom ......onih ...

...i svaki put kad neko ...pokuša da se otrgne kontroli ....nastaje problem....

......zato ću ja i sada kao i uvek biti na strani.... naših ....protiv onih....

....pa ma ko bili naši .....i ma ko bili oni .....



freehand freehand 22:43 29.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

Jesi li ti procitao moj komentar?

Jesam, pa pokušavam da shvatim šta je to "dupli blog".
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na eve stolice."

Jesam i to, pa pokušavam da shvatim da li time upućuješ da mu neko, na neki način, šalje neku preteću poruku?
A on ne sluša ni Vučićevića ni te poruke nego trči na poligraf.
G.Cross G.Cross 23:35 29.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

freehand
Jesi li ti procitao moj komentar?

Jesam, pa pokušavam da shvatim šta je to "dupli blog".
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na eve stolice."

Jesam i to, pa pokušavam da shvatim da li time upućuješ da mu neko, na neki način, šalje neku preteću poruku?
A on ne sluša ni Vučićevića ni te poruke nego trči na poligraf.


Ja Sam pre svega rekao da je ministar policije prekoracio sva ovlascenja tvrdeci da je neko kriv ili nevin. To je posao sudstva a ne njegov.
freehand freehand 07:57 30.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

G.Cross
freehand
Jesi li ti procitao moj komentar?

Jesam, pa pokušavam da shvatim šta je to "dupli blog".
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na eve stolice."

Jesam i to, pa pokušavam da shvatim da li time upućuješ da mu neko, na neki način, šalje neku preteću poruku?
A on ne sluša ni Vučićevića ni te poruke nego trči na poligraf.


Ja Sam pre svega rekao da je ministar policije prekoracio sva ovlascenja tvrdeci da je neko kriv ili nevin. To je posao sudstva a ne njegov.

Možda si ro rekao kao prvo, ali si podvlačio sedenje na dve stolice.
No što se nastupa ministra policije tiče - ja tu ne vidim ništa sporno. On je samo iznosio sumnje i indicije te izvršavao zadatak. Nisam čuo da je ikog proglasio krivim kako kažeš.
A sve ovo je ogoljena slika srpske vlasti i srpske javnosti.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 08:41 30.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

freehand
G.Cross
freehand
Jesi li ti procitao moj komentar?

Jesam, pa pokušavam da shvatim šta je to "dupli blog".
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na eve stolice."

Jesam i to, pa pokušavam da shvatim da li time upućuješ da mu neko, na neki način, šalje neku preteću poruku?
A on ne sluša ni Vučićevića ni te poruke nego trči na poligraf.


Ja Sam pre svega rekao da je ministar policije prekoracio sva ovlascenja tvrdeci da je neko kriv ili nevin. To je posao sudstva a ne njegov.

Možda si ro rekao kao prvo, ali si podvlačio sedenje na dve stolice.
No što se nastupa ministra policije tiče - ja tu ne vidim ništa sporno. On je samo iznosio sumnje i indicije te izvršavao zadatak. Nisam čuo da je ikog proglasio krivim kako kažeš.
A sve ovo je ogoljena slika srpske vlasti i srpske javnosti.

Free, zezaš se?
freehand freehand 09:22 30.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

Free, zezaš se?

Ne. Slušao sam ga juče i čuo mnoštvo insinuacija i budalaština, ali ne direktno kršenje zakona u smislu o kome smo ovde govorili.
mariopan mariopan 09:28 30.11.2015

Re: Nema vise sedenja na dve stolice

G.Cross
freehand
Posto su Fri i Brajovic postavili dupli blog a nisu Filip ja cu da postavim isti kometar kod obojice.

Meni ovo liči na to da ni jedan nisi pročitao. No ni to ne bi bila prvina, kao ni više blogova na istu temu.

Jesi li ti procitao moj komentar?
A narocito naslov komentara "Nema vise sedenja na dve stolice."

Сад још и Крле да се одлучи за једну столицу...биће то тешка борба.....и трећи блог на исту тему?

Биће занимљива ова недеља?
freehand freehand 22:50 29.11.2015

I šta smo

... čitali sutra:
anonymous anonymous 23:18 29.11.2015

Mrtva trka...

....u komentarima 40 : 40


...nastavljamo ...
milojep milojep 01:09 30.11.2015

Vonj prevare

Cela ova zajebancija kobajagi sukoba Informer vs Kurir mi smrdi na nešto drugo!
Ko će sutra biti u stanju da prodaju Telekoma ,američkom investicionom fondu, -Vučiću prebaci kao akt izdaje nacionalnih interesa?
Ko će jednom osvedočenom borcu protiv najvećeg zla otelotvorenog u CIA ministarki Mihajlović (koju u vladi valjda drži sotona lično) i njenom patronu ambasadoru Kirbiju moći da prebaci šurovanje sa nekim američkim investicionim fondom?
Čini mi se da u Telekomu i sličnim problemima treba tražiti uzrok ovom cirkusu!
Drugim rečima mnogo bi bolje bilo da imamo premijera koji će NE reći američkim ili bilo čijim investicionim fondovima nego američkim-sopstvenim ministrima i ambasadorima sa kojima ispija kafe, i prave a i one koje im zakuvavaju Rodići i Vučićevići.
milisav68 milisav68 08:57 30.11.2015

Re: Vonj prevare

milojep
a i one koje im zakuvavaju Rodići i Vučićevići.

Ma šta ima da pretresamo pošten svet, kad se zna ko ovde krade.

Šta oni mogu da zakuvaju, ako im služba ne da informaciju.

Sad je samo u pitanju šta se desilo:

- Da li su ova dvojica previše poletela, pa su postali bivši.

- Rat unutar službe(i)

- Zamajavanje naroda zbog moguće prodaja Telekoma/njiva u Vojvodini/opšte besparice/nešto drugo (što sad ne mogu da se setim)/sve zajedno.

A ta priča da psiho sedi na dve stolice mi ne drži vodu.Pre neki dan je bila vest da smo počeli da proizvodimo municiju po NATO standardu (pored raznog oružja koje već proizvodimo, kao i potpisanog ugovora da USA vojska može ovde da se šeta kako hoće - 2009. potvrdila skupština).


milojep milojep 09:16 30.11.2015

Re: Vonj prevare

Šta oni mogu da zakuvaju, ako im služba ne da informaciju.


Pa to! Oni samo zakuvaju! Narudžbu, kafu,vodu,džezvu...im da služba il' već neko.

Zamajavanje, naravno! Naprave veštački sukob i polarišu narod a onda poput trojanskog konja provlače Telekom, Stoltemberga,eto tu municiju,zakone o zemljištu...
freehand freehand 09:21 30.11.2015

Re: Vonj prevare

Pre neki dan je bila vest da smo počeli da proizvodimo municiju po NATO standardu (pored raznog oružja koje već proizvodimo,

Koliko znam - Prvi partizan i Zastava već decenijama proizvode i municiju i oružje u kalibru 5.56mm. Pitanje je usvajanje standarda u oružanim snagama. što podrazumeva zamenu kompletnog streljačkog arsenala.
ne pratim već dosta dugo ali ne bih se čudio ni da Rusi u nekom momentu sa svog 7.62 i 5.45 standarda pređu na 5.56 NATO.
milisav68 milisav68 09:43 30.11.2015

Re: Vonj prevare

milojep
Pa to! Oni samo zakuvaju!

Ma jok, oni donesu/iznesu, a "kuvari" skuvaju/zakuvaju.

@freehand
Ma znam, nego meni to deluje kako se na mala vrata saopštava gde smo i šta smo.

Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

freehand freehand 10:01 30.11.2015

Re: Vonj prevare

Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

Kalibar 5.56 je NATO standard, kao što je 5.45 VU standard.
milojep milojep 10:04 30.11.2015

Re: Vonj prevare

freehand
Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

Kalibar 5.56 je NATO standard, kao što je 5.45 VU standard.


Milisav je 'pričao' u žargonu. Mislio je na korišćenje naziva 'NATO standard' umesto navođenja tačnog kalibra.
milisav68 milisav68 10:15 30.11.2015

Re: Vonj prevare

milojep
freehand
Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

Kalibar 5.56 je NATO standard, kao što je 5.45 VU standard.


Milisav je 'pričao' u žargonu. Mislio je na korišćenje naziva 'NATO standard' umesto navođenja tačnog kalibra.

Još ima i smajli.
freehand freehand 10:21 30.11.2015

Re: Vonj prevare

milisav68
milojep
freehand
Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

Kalibar 5.56 je NATO standard, kao što je 5.45 VU standard.


Milisav je 'pričao' u žargonu. Mislio je na korišćenje naziva 'NATO standard' umesto navođenja tačnog kalibra.

Još ima i smajli.

Pa Vojska Srbije je i reformom ušla u mnoštvo NATO standarda. Zvanično. A bogami i ruska, koliko se sećam.
milojep milojep 10:49 30.11.2015

Re: Vonj prevare

freehand
milisav68
milojep
freehand
Znaš, nije kalibar 5,56mm nego NATO - standard.

Kalibar 5.56 je NATO standard, kao što je 5.45 VU standard.


Milisav je 'pričao' u žargonu. Mislio je na korišćenje naziva 'NATO standard' umesto navođenja tačnog kalibra.

Još ima i smajli.

Pa Vojska Srbije je i reformom ušla u mnoštvo NATO standarda. Zvanično. A bogami i ruska, koliko se sećam.



Ama niko to ne dovodi u pitanje!
Nego primećujemo da se u svkaodnevnoj upotrebi koristi fraza 'NATO standard' iako NATO nije institucija za standardizaciju
Milisav govori ,a i ja se slažem, da koriščjenje pomenute fraze 'NATO standard' umesto tačnog navođenja kalibra takođe ima svrhu!
Svrhu svrstavanja u NATO interesnu sferu recimo...
milisav68 milisav68 08:34 01.12.2015

Re: Vonj prevare

milojep
Svrhu svrstavanja u NATO interesnu sferu recimo...

Ne svrstavanja, već tihog saopštavanja da se to već desilo (jer je malo nezgodno pričati na sva usta da smo postali neformalni član ekipe koja nas je pre 10-15 godina bombardovala).

I onda se tu javljaju ove EU/NATO narikače, manji (pametniji) deo koji od tog naricanja ima i ličnu korist, i veći (gluplji) deo koji to nema, već veruje u bajke i deda maraza.

Srbija je razoružana, Srbi su geografski vraćeni u "kućicu", i više ne postoji "opasnost" od pravljenja neke veće države (zajedničke, pošto smo svojom raštrkanošću bili kohezioni faktor).

A za unutrašnje uređenje Srbije ih baš zabole, dokle god ovde ima profita i jeftine radne snage (a i možemo da poslužimo kao sanitarni otklon od izbeglica).

Eno, BIH i Kosovo procvetaše pod stranom upravom.
jkt2010 jkt2010 13:15 01.12.2015

Re: Vonj prevare

milojep
Nego primećujemo da se u svkaodnevnoj upotrebi koristi fraza 'NATO standard' iako NATO nije institucija za standardizaciju
Milisav govori ,a i ja se slažem, da koriščjenje pomenute fraze 'NATO standard' umesto tačnog navođenja kalibra takođe ima svrhu!

Naravno da postoji NATO standard. Mislim, imaš Military Standard, pa Army/Navy standard ... imaš i SAE standard (Society of Automotive Engineers), a da NATO nema svoj standard...
vera.nolan2 vera.nolan2 09:34 30.11.2015

commedie dell'arte

E, nasmeja me freehand, za nekoliko narednih dana !
Bravo za blog i sve komentare blogera.



Zavesa se neće skoro pustiti; očekujem silazak glumaca,
zanatlija sa scene u publiku i sveopšti performans.
freehand freehand 09:38 30.11.2015

Re: commedie dell'arte

vera.nolan2
E, nasmeja me freehand, za nekoliko narednih dana !
Bravo za blog i sve komentare blogera.



Zavesa se neće skoro pustiti; očekujem silazak glumaca,
zanatlija sa scene u publiku i sveopšti performans.


Na žalost neće to tako lako ići. Sav potencijal sile - fizičke i mentalne/propagandne - skoncentrisan je na jednoj strani
, a ova vlast može da padne samo tako što će se njeni entiteti međusobno zakrviti i poubijati.
Ovo što im je dato ti intelektualni i moralni insekti imaju sad i nikad više. I bez sile je se odreći neće.
Ja drugu varijantu ne vidim.
looping looping 09:47 30.11.2015

Re: commedie dell'arte

Ovo što im je dato ti intelektualni i moralni insekti imaju sad i nikad više. I bez sile je se odreći neće.
Ja drugu varijantu ne vidim.

Izbori?
freehand freehand 10:00 30.11.2015

Re: commedie dell'arte

looping
Ovo što im je dato ti intelektualni i moralni insekti imaju sad i nikad više. I bez sile je se odreći neće.
Ja drugu varijantu ne vidim.

Izbori?

I izbori tek kad se među sobom pocepaju i zakrve, a i onda je tuča neminovna. Ista je ovo dijagnoza kao sa SK onomad, kad se naduvao do pucanja. Samo je u tom SK bilo i normalnih, pametnih i čestitih ljudi, mada to nije spaslo ni njega ni državu.
tess tess 10:59 30.11.2015

Hm

Ne znam stvarno šta je problem sa tim Vučićem, više?
I do kad da vam dokazuje da nema dara? - izuzev dara šahovske rutine 'žrtvovanja figura za naredna tri poteza'.

E, 25 godina je u politici i evo iznova i iznova izaziva, i proizvodi, konfuzije i vi mu pružate početničku šansu. Zatečeni.
Svašta.

Čovjek koji ne umije da se izvuče iz problema a da pri tom ne uvuče u glib sve oko sebe: Nije vođa.
I tu nema nikakvih emocija. Ne znači da je Vučić loš čovjek, ni da je lopov, ni ubica.
Jednostavno nema preglednost - elastičnost - da bi vodio računa i o sebi i o vama siročićima, onomad ostavljenim od kralja.

I, evo dio Milanovog komentara, sa Milanovog bloga, bez Milanove dozvole:

Pa nam je evolucija donela i želju da ubedimo druge da smo mi prave osobe da ih vodimo, to je evolutivno sredstvo za selekciju boljih, u proseku - ako je grupa dodatna moć onda onaj ko ume da ubedi ljude da se grupišu, i pored raznih odbojnih sila, ima neke evolutivne prednosti u odnosu na nekog drugog ko nema takve sposobnosti.


Hvala, Milane. :)

Evolutivne prednosti il sposobnosti koje kada si u kontaktu sa ljudima - i sa životinjama - lako prepoznaš.
Harizmatični ljudi „vođe“ misle glatko, neki drugi kao kamion u blatu kraj Amura, na proljeće.
Zaribaju i ni makac.

Što bi rek’o Rambo:

„Kresnem mašinu dam gas do kraja povučem ručnu puštam kuplung.
Nafta ne može da sagorijeva zato što je auto pod opterećenjem“

mariopan mariopan 12:17 30.11.2015

како је умро полиграф?

Чујем трачеве да је неко на њега дрекнуо ТИШИНА ТАМО!
freehand freehand 20:23 30.11.2015

Državni udar

O tome je reč, valjda. I neki od blogera značajno insinuiraju da se krupne stvari iza brda valjaju.
A od onoga što smo mogli da vidimo i čujemo šta na to ukazuje?
Vučićević vrišti u Pinkovim specijalkama.
Bivši direktor Kurira tvrdi da su ga Vučić i ekipa ucenjivali.
Izvesni policajac/kriminalac i plaćenik više država iz okruženja krajnje profesionalno i neprimetno Audijem A8 sa zatamnjenim staklima i stranim tablicama kruži oko vučićeve kuće.
A Vučić se samoinicijativno podvrgava poligrafskom ispitivanju na nepoznata pitanja dok izvesna spodoba poznata kao lažni doktor sa nadimkom "Slina" a na mestu ministra policije u maniru Montipajtonovaca drži nekakve nesuvisle pres konferencije.
Šta tu, tačno, "miriše" na krupnu igru i državne udare, nisam skapirao?
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 20:28 30.11.2015

Re: Državni udar

freehand
O tome je reč, valjda. I neki od blogera značajno insinuiraju da se krupne stvari iza brda valjaju.
A od onoga što smo mogli da vidimo i čujemo šta na to ukazuje?
Vučićević vrišti u Pinkovim specijalkama.
Bivši direktor Kurira tvrdi da su ga Vučić i ekipa ucenjivali.
Izvesni policajac/kriminalac i plaćenik više država iz okruženja krajnje profesionalno i neprimetno Audijem A8 sa zatamnjenim staklima i stranim tablicama kruži oko vučićeve kuće.
A Vučić se samoinicijativno podvrgava poligrafskom ispitivanju na nepoznata pitanja dok izvesna spodoba poznata kao lažni doktor sa nadimkom "Slina" a na mestu ministra policije u maniru Montipajtonovaca drži nekakve nesuvisle pres konferencije. Šta tu, tačno, "miriše" na krupnu igru i državne udare, nisam skapirao?

Pretpostavka:
Nema tu državnog udara. Ovim predstavama koje traju poslednjih dana (od kada se KURIR preokrenuo) se verovatno maskira nešto krupno.
Neko krupno i smrdljivo govno koje treba da se rodi tj. izađe.
freehand freehand 20:30 30.11.2015

Re: Državni udar

KRALJMAJMUNA
freehand
O tome je reč, valjda. I neki od blogera značajno insinuiraju da se krupne stvari iza brda valjaju.
A od onoga što smo mogli da vidimo i čujemo šta na to ukazuje?
Vučićević vrišti u Pinkovim specijalkama.
Bivši direktor Kurira tvrdi da su ga Vučić i ekipa ucenjivali.
Izvesni policajac/kriminalac i plaćenik više država iz okruženja krajnje profesionalno i neprimetno Audijem A8 sa zatamnjenim staklima i stranim tablicama kruži oko vučićeve kuće.
A Vučić se samoinicijativno podvrgava poligrafskom ispitivanju na nepoznata pitanja dok izvesna spodoba poznata kao lažni doktor sa nadimkom "Slina" a na mestu ministra policije u maniru Montipajtonovaca drži nekakve nesuvisle pres konferencije. Šta tu, tačno, "miriše" na krupnu igru i državne udare, nisam skapirao?

Pretpostavka:
Nema tu državnog udara. Ovim predstavama koje traju poslednjih dana (od kada se KURIR preokrenuo) se verovatno maskira nešto krupno.
Neko krupno i smrdljivo govno koje treba da se rodi tj. izađe.

Ja, na primer, čekam da vidim kako će izgledati sve to oko poglavlja 35.
mariopan mariopan 21:12 30.11.2015

Re: Državni udar

KRALJMAJMUNA
Neko krupno i smrdljivo govno koje treba da se rodi tj. izađe.

Već je izašlo, sad ne mogu da ga vrate.. i jako će da zasmrdi uskoro, otuda toliko histerije na sve strane.
vera.nolan2 vera.nolan2 13:00 01.12.2015

Vladar filosof

vidim samo naslov:
" Vojska formira štab za zašitu Vučića"

I treba! Državnike treba čuvati, posebno reformatore, posebno one koji, ima nade,
imaju viziju idealne države zasnovane na prosvećenoj vrlini apsolutnog vladara.
Kakva aristokratija duha i demokratija. Narod je nezreo za demokratiju.
" Čovecanstvo nece moci da predahne od muka sve dok pravi filozofi ne dobiju politicku vlast ili dok politicari nekim cudom ne postanu pravi filozofi”.

Ja vidim i podržavam stremljenja našeg premijera da uči i da se menja, neprekidno i bez prestanka;
od gimnazijskog čitanja Vebera etc, ostane samo protestant, onaj koji protestuje - protiv svega !
Treba učiti u i političkoj praksi. Razum i iskustvo dolaze s godinama.
ebga, strpljen spasen ! Strpite se i trpite, o narode mooooj...


freehand freehand 13:03 01.12.2015

Re: Vladar filosof

vera.nolan2
vidim samo naslov:
" Vojska formira štab za zašitu Vučića"

I treba! Državnike treba čuvati, posebno reformatore, posebno one koji, ima nade,
imaju viziju idealne države zasnovane na prosvećenoj vrlini apsolutnog vladara.
Kakva aristokratija duha i demokratija. Narod je nezreo za demokratiju.
" Čovecanstvo nece moci da predahne od muka sve dok pravi filozofi ne dobiju politicku vlast ili dok politicari nekim cudom ne postanu pravi filozofi”.

Ja vidim i podržavam stremljenja našeg premijera da uči i da se menja, neprekidno i bez prestanka;
od gimnazijskog čitanja Vebera etc, ostane samo protestant, onaj koji protestuje - protiv svega !
Treba učiti u i političkoj praksi. Razum i iskustvo dolaze s godinama.
ebga, strpljen spasen ! Strpite se i trpite, o narode mooooj...



Ja mislim da mi živimo u novom obliku političkog uređenja: šlihtaturi.
vera.nolan2 vera.nolan2 13:24 01.12.2015

Re: Vladar filosof

Ja mislim...

Dođem ja u novu firmu, ima tome..., napustim staru, ne mogu više da gledam propadanje i raspadanje, narod puk'o, ujeda sam, rep svoj; mržnja zavladala međ' radničkom i ostalom klasom, rukovodećih 'ebivetra...Samo ta firma još ostala, sve rastraćkali i ugasili, raščerupali i odneli mašine u svoje privatne firmičice...i mi na redu za "solve et coagula"...
i pitam ja mog dragog tehničara da mi ne zameri: e, ajde da ovo radimo ovako, ovo treba i može bolje, ovo ćemo...
Jel' vi mislite Vera da nisam to predlagao ( e, sve papirne i ostale nebuloze...)
Ovde vam je ovako, " kad uđeš na kapiju, zaboravi da imaš mozak "

Nema, snaga klade valja, a UM caruje...e sad...ko nam je kriv kad smo glupi...

mariopan mariopan 13:28 01.12.2015

Re: Vladar filosof

Ja mislim da mi živimo u novom obliku političkog uređenja: šlihtaturi.

A ja mislim da živimo u cirkusu.

vera.nolan2 vera.nolan2 14:22 01.12.2015

Re: ... može (muzičko-dramskom ) groteskom

'ajde, ali lepa asocijacija, na Pjeroa...



E, volim Šenberga
tasadebeli tasadebeli 21:16 01.12.2015

Јављам покорно

на оба блога о полиграфу.


Данас је Курир објавио да су сви просветни радници добили ону обећану помоћ од 7000 динара.


А Курир лаже.


Ето, и сам премијер синоћ рече да Курир лаже.



mariopan mariopan 21:38 01.12.2015

Re: Јављам покорно

tasadebeli
А Курир лаже.

Taso, moraćeš na poligraf, da priznaš da si dobio te pare.
mirelarado mirelarado 00:35 02.12.2015

Re: Јављам покорно

Оно чега се највише бојим јесте да је Полиграф узалуд умро, јер ко зна шта ће нас у овом тужном циркусу тек снаћи...
ivana23 ivana23 01:06 02.12.2015

Re: Јављам покорно

mirelarado
Оно чега се највише бојим јесте да је Полиграф узалуд умро, јер ко зна шта ће нас у овом тужном циркусу тек снаћи...


Ovog autora ne volim, al su mu tvitovi 'na mestu'.
link
mirelarado mirelarado 01:11 02.12.2015

Re: Јављам покорно

ivana23
mirelarado
Оно чега се највише бојим јесте да је Полиграф узалуд умро, јер ко зна шта ће нас у овом тужном циркусу тек снаћи...


Ovog autora ne volim, al su mu tvitovi 'na mestu'.
https://twitter.com/RatkoDmitrovic


Сад погледала. Сасвим на месту.
niccolo niccolo 11:20 02.12.2015

Re: Јављам покорно

Ovog autora ne volim, al su mu tvitovi 'na mestu'.

Meni se najviše dojmio ovaj

"Sada je valjda jasno, ako nije bilo, zbog čega su Bugarska i Rumunija preko noći primljene u EU i NATO. Zbog njihove geografske pozicije."

Uvek se obradujem kad ljudi konačno shvate očigledne stvari.
urbana_gerila urbana_gerila 11:20 02.12.2015

Re: Јављам покорно

tasadebeli
на оба блога о полиграфу.


Данас је Курир објавио да су сви просветни радници добили ону обећану помоћ од 7000 динара.


А Курир лаже.


Ето, и сам премијер синоћ рече да Курир лаже.





na oba bloga glede, ajd nek bude, poligrafa:

dokle misliš da će ti uspevati to baronisanje - kupi gospatasinici te čizme dok je tih tvojih 7 soma donacije još dovoljno.
mariopan mariopan 11:48 02.12.2015

Re: Јављам покорно

urbana_gerila

kupi gospatasinici te čizme dok je tih tvojih 7 soma donacije još dovoljno.


mariopan mariopan 11:49 02.12.2015

Re: Јављам покорно

ivana23
mirelarado
Оно чега се највише бојим јесте да је Полиграф узалуд умро, јер ко зна шта ће нас у овом тужном циркусу тек снаћи...


Ovog autora ne volim, al su mu tvitovi 'na mestu'.
link

Da, čovek je u pravu.
tasadebeli tasadebeli 12:27 02.12.2015

Re: Јављам покорно

urbana_gerila


na oba bloga glede, ajd nek bude, poligrafa:



Да се свртимо на једноме ипак? И ја волим оне журке где сам стално на релацији кухиња-соба, али овде то ипак не иде...


dokle misliš da će ti uspevati to baronisanje - kupi gospatasinici te čizme dok je tih tvojih 7 soma donacije još dovoljno.



Госпођа Тасиница овде аплаудира одушевљено и већ је изразила жељу да се упозна са тобом.

Што сам ја, наравно, одбио. Ко те не зна, поготово у женском друштву, скупо би те платио.

Може овај твој предлог али да госпођа Тасиница онда почне да пере веш на руке уместо покварене машине за веш.

Она се већ сложила са овим што рекох.

А ти?


mariopan







Овде морам за моју госпођу Тасиницу која толико воли фанки:



urbana_gerila urbana_gerila 19:50 02.12.2015

Re: Јављам покорно

tasadebeli
urbana_gerila


na oba bloga glede, ajd nek bude, poligrafa:



Да се свртимо на једноме ипак? И ја волим оне журке где сам стално на релацији кухиња-соба, али овде то ипак не иде...


dokle misliš da će ti uspevati to baronisanje - kupi gospatasinici te čizme dok je tih tvojih 7 soma donacije još dovoljno.



Госпођа Тасиница овде аплаудира одушевљено и већ је изразила жељу да се упозна са тобом.

Што сам ја, наравно, одбио. Ко те не зна, поготово у женском друштву, скупо би те платио.

Може овај твој предлог али да госпођа Тасиница онда почне да пере веш на руке уместо покварене машине за веш.

Она се већ сложила са овим што рекох.

А ти?


mariopan







Овде морам за моју госпођу Тасиницу која толико воли фанки:






kad ti nećeš - biću ja i kavalir i kupidon:

ti kupiš te čizme, a veš opereš kod mene uz uslov da te gospatasinica i zbog čizama i zbog veša poljubi, bar po jednom, kada se vratiš...


ako gospatasinica i ne voli zydeco, uvek može da te iskoristi kao virtuoza na, uz accordion glavnom instrumentu ovog žanra - dasci za veš.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana