Gradjanske inicijative| Zdravlje| Život

648 na 3030

nurudin RSS / 14.05.2019. u 17:00

Kad te pritisne život, pa ti ne da da dišeš. 



 

Milan boluje od Adenokarcinoma jednjaka, sa metastazama na jetri i plućima. Milan nije imao nikakve simptome bolesti, koji bi omogućili rano otkrivanje iste. Reagujući na peckanje u preponama, Milan se javio lekaru, misleći da ima neki urološki zdravstveni problem. Prilikom ultrazvučnog pregleda urologa, konstatovano je da je na tom polju sve u redu, a doktor je rešio da pregleda i abdomen i uočio promene na jetri, nakon čega je savetovao da se hitno uradi MSCT- skener.

Pregled za pregledom je ukazivao na ozbiljnost situacije, da bi konačno 18. maja 2018. godine u Urgentnom centru Milanu bilo saopšteno da boluje od karcinoma i da je bolest uznapredovala, te je za operaciju kasno. Ne zna se kada se ova zloćudna bolest razvila u Milanovom telu. Na više puta postavljana pitanja lekara, Milan je strpljivo odgovarao - nikada nije pušio, nikada pio, bavio se sportom celog života...

Milan je lečenje započeo u Kliničkom Centru Srbije, na Klinici za gastroenterologiju i hepatologiju, gde je najpre primio osam ciklusa hemioterapije, a zatim i šest ciklusa imunoterapije. Na žalost, bolest se, uprkos terapijama, progresivno razvijala. Kako su u Srbiji iscrpljene mogućnosti za Milanovo lečenje, plan je nastaviti lečenje u Turskoj, u klinici Acibadem i potrebna je pomoć ljudi dobre volje i velikog srca da Milan sakupi sredstva za terapiju u Turskoj. 

Pomozimo Milanu! Upišimo 648 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Milanov život! Budimo humani!

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana