Ronaldo u kandžama brazilskih noći... chillout entry

Srđan Fuchs RSS / 05.05.2008. u 12:54

ili, kada prijateljice noći nisu toliko ženstvene koliko se na prvi pogled može pomisliti...

 _42588561_macedo_guar_group_416.jpg

Brazil star Ronaldo arrested after row with transvestites

Apr 29 2008

BRAZILIAN football star Ronaldo was questioned by police after becoming involved in a row with transvestite prostitutes in Rio de Janeiro.

It is believed trouble flared when Ronaldo, who had taken the hookers to a motel, discovered they were not women.

The AC Milan striker told police the tranvestites had then demanded money from him or they would go to the Brazilian media.

A Brazilian police spokesman said Ronaldo had realised the transvestities were prostitutes but thought they were female. Prostitution is legal in Brazil. 

Police inspector Carlos Augusto Nogueira said: "He admitted to everything, he wanted to have fun. But he committed no crime at all, it was immoral at best."

Nogueira said the transvestities had accused Ronaldo of asking them to buy drugs for him.

In a statement released to Brazilian TV, Ronaldo said he was a victim of extortion and denied ever using drugs.

The World Cup winner is in Rio de Janeiro recovering from surgery on his left knee.

DailyRecord.co.uk

priscilla_wideweb__470x312,0.jpgRonaldo: "Napravio sam glupost"

Brazilski fudbalski as Ronaldo izjavio je da mu je žao zbog prošlonedeljnog skandala sa trojicom transvestita, koji su tvrdili da je pokušao da provede noć sa njima. "Zaista me je sramota zbog svega što se dogodilo. Učinio sam glupost. Ipak, svi ljudi u životu čine greške, pa ni ja nisam izuzetak", izjavio je Ronaldo za Globo televiziju.

Brazilski fudbaler je objasnio pozadinu ovog skandala: "Sve je počelo posle svađe sa mojom verenicom.", rekao je Ronaldo i naglasio da u trenutku kada je "pokupio" tri prostitutke nije ni posumnjao da se u stvari radi o transvestitima. Ronaldo je potvrdio da je te večeri zbog svađe sa verenicom bio u pijanom stanju, i da je sa navodnim prijateljicama noći otišao u hotelsku sobu, gde je otkrio da je bio u zabludi.

Tu je po Ronaldovim rečima "počeo užas", jer jedan od tri transvestita nije pristao na cenu koju je Ronaldo ponudio, kako bi se veče sa njima odmah završilo.

"Ta osoba je tražila apsurdnu sumu preteći da će sve otkriti novinarima", rekao je Ronaldo. Brazilski fudbaler zaključio je na kraju da se oseća kao "kuća koju je srušio uragan". 9007898004816ff3c915c1668917616_big.jpg

"Sada sve moram da gradim iznova, ali ne od temelja, nego od krova", rekao je Ronaldo.

Uprkos skandalu koji je poput "uragana" obišao svet, Ronaldo je i dalje siguran da ova "mrlja" neće upropastiti njegovu karijeru i izrazio uverenje da će i dalje obavljati ulogu ambasadora UNICEF-a, kao i da neće izgubiti podršku spopnzora.

b92.net

 

siroma' ronaldo... kad čoveka neće pa neće... žena ga šutnula, pokupio nekompletne (ili previše kompletirane) noćne dame, ostao uskraćen za ugođaj, za opijate... totalno loš dan u kome je sve išlo naopako.

 



Komentari (23)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Vračarac Vračarac 13:03 05.05.2008

vic

Ovo mi liči na čuveni vic o Crnogorcu i prostitutki:
Rešio pijani Crnogorac da se počasti seksom na brzaka i greškom umesto prostitutke uhvati transvestita.
I tako u sred "akcije od pozadi" marne Crnogorac transvestita za "muškost" i u šoku prozbori
"Izvini, ja te probi"
Umal' i Ronaldo da prođe ka Đetić.
Vodzo Modzo Vodzo Modzo 13:05 05.05.2008

Hahahahaaaa!

Auuuu.... Ne mogu ni da zamislim sta je Zubi proslo kroz glavu kada je ugledao tri ćune, prave pionirske, a on sam... )
Inner Party Inner Party 15:59 05.05.2008

Ah...

(I)t is believed trouble flared when Ronaldo, who had taken the hookers to a motel, discovered they were not women.

Desi se svakome...
Queeria Queeria 16:21 05.05.2008

Hoće da se hm hm a da mu ne uđe?!?!?

Laže, bilo mu je lepo... Bio sam tamo



Ratravee Jirapraphakul - pobednica izbora za najlepšeg transvestita na svetu
Dawngreeter Dawngreeter 09:51 06.05.2008

Re: Hoće da se hm hm a da mu ne uđe?!?!?

Moji omiljeni transvestiti.

Mana (iz Malice Mizer):


Toshiya (iz Dir En Grey... mada nije transvestit, samo vrlo androgin):


I naravno, Eddie Izzard:



Neverovatno je zabavno pokazati slike homofobima, slusati komentare kako "ribe izgledaju do jaja" i onda im saopstiti da su u pitanju muskarci. Dobro, ne desava se cesto u slucaju Izzarda, ali uvek padnu na Dir En Grey fotke.
edi-va edi-va 16:27 05.05.2008

Pa

sta sad, zajeb'o se malo ... deshava se. Nego nje fer sto su ga ucenjivale/li (?!)

p.s: Za sve verenice: eto kako se zavrshavaju svadje u 99% sluchajeva:)))
vladimir petrovic vladimir petrovic 16:45 05.05.2008

Srdjane, zivecete 100 godina!

Srdjane,
U ovom turbulentnom vremenu na Blogu B92, kada se vredjaju premijer Kostunica, drzava i policija, BIA, zatim Srpska pravoslavna crkva i politicke partije kojima se ne pripada, vi ste nasli za shodno da stavite post koji bi se mogao kategorisati, kako bi rekli Ameri, kao “Miscellaneous” ili “razno”, odnosno “zanimljivosti iz sveta”. Bravo.
Uzgred, ne moze covek a da se ne pita zasto vas je bas ta dogodovstina nadobudnog i zadriglog Ronalda tako zaintrigirala? Da niste vi slucajno nekada imali takvo ili slicno iskustvo, iako vi niste, hvala Bogu, tamo neki Ronaldo? Ako niste, da li biste vi reagovali na nacin kako je on reagovao (pre i posle toga sto se dogodilo)? Ne morate da odgovorite, ali ova pitanja se postavljaju sama od sebe dok se cita vas post.
U Riu ima mnogo transvestita, cini mi se vise nego u drugim velikim gradovima sveta, a nije potrebno da covek bude pijan pa da ne primeti razliku izmedju “prave” zene i “kobojagi zene”. I da nije u pitanju fudbaler koji se plasi da to sto mu se dogodilo nema odraza na njegovu dalju karijeru van Brazila, niko tome ne bi pridavao znacaja, to se mnogima tamo u Brazilu (a i drugde) dogadja… he, he, he.
Ali slobodan sam, u dokonosti svojoj, da primetime da se vi bavite tom frivolnom temom dok:
- Drago Kovacevic dokazuje kako je neki miran, sladak mladic iz LDP, koji ni mrava ne bi zgazio jer je toliko pacifista u dusi svojoj, nezasluzeno dobio batine od jednog vrsnog novinara, koji ima nesrecu da izgleda i ponasa se nekako tajsonovski; elem, njegova faca se bezazlenom mladicu ne svidja, pa ga je na ulici, i pored lepog kucnog vaspitanja, vredjao glasno i jasno, sto je sam priznao na TV - ali Drago to nije gledao. A mozda i TV snimak laze a Drago je u pravu.
- Dok Marko Jevtic pokusava iz petnih zila da dokaze, uz pomoc citata Aristotela, Demokrita, Bekona, Voltera i Stojana Cerovica kako “nas premijer ranije nije 'ni smrdeo ni mirisao', a sada - smrdi”
- Dok Goran Nikolic tvrdi “da je LDP partija razumnih ljudi”, kao da se to ne podrazumeva, a kada mu se ne svidi neko ko ne misli kao on, onda kaze: “Vas diskurzivni oklop onemogucava stvarnu diskusiju”
- Dok deca Kvirije, zbog nedostatka kucnog vaspitanja, konstantno pljuju SPC, a posebno na dan najveceg hriscanskog praznika Uskrsa, iako bi oni, kao ugrozena manjina, morali da pokazuju smisao za toleranciju bar u meri u kojoj traze od drugih da budu tolerantni prema njima
- Dok Jaril bespomocno vapi: “Kako, prema drugoj verziji vesti, ovaj zlocin nema nikakve veze ni sa religijom, a tek ni sa SPC, vec sa narkomanijom, BILO BI KULTURNO I ULJUDNO DA AUTORI Kvirijinog bloga i svi ostali koji su takodje ucestvovali u verbalnom napadu na SPC, upute izvinjenje vernicima SPC koji posecuju blog B92", te jos smerno “moli urednike bloga B92 da vise ne dopustaju zloupotrebu blog -servisa za sirenje verske mrznje i netrpeljivosti”
- Dok se Jasmina Tesanovic malo ucutala nakon ranijeg ferventnog trazenja da svaki Srbin u Srbiji i u diaspori ispasta i pati zbog Srebrenice, i da zivi u kajanju sve dok je veka i sveta
- Dok Kvirija reciprocno brani BS od bezobraznog tabloida koji se sluzi prizemnim sredstvima da okalja njenu kandidaturu za prvu zenu Beograda, jer BS, kao inteligentna osoba, uvek brani ugrozenu seksualnu manjinu dece Kvirije
- Dok Gordanac pokusava da ubedi citaoce kako ce se jedna partija "zalagati da KiM ostane sastavni deo Srbije dok je veka i sveta", ali da ce to bolje ostvarivati kada bude usla u EU (racunajuci da ce to biti za 10 godina, kada ce sve da legne na svoje mesto), u EU koja jasno i glasno danas smatra da je Kosovo 'zavrsena prica'; a kada toj finoj dami Gordanac se ukaze da ta teorija ne drzi vodu, da cak vredja inteligenciju biraca, ona odgovora “to je vas monolog”, i nece dalje da diskutuje, jer ne voli razgovor sa neistomisljenicima
- Dok jedna Jelena (ili Jelica?), slaveci rodjendan, u zanosu mladalackom uzastopno pravi pravopisne greske u pisanju tekstu, npr. pise tri puta “Ozirom” umesto “S ozbzirom”,
- Dok i Zeks, sa svoje strane, insistira na lepom pisanju, kao i usudjuje se da ne bude istomisljenik svakome, sto se veoma preferira medju VIP blogerima
- Dok Man Rays loves me omalovazava “Pravoslavlje”, jedno od glavnih glasila SPC, nazivajuci ga “vajnim”
- Dok Unfuckable svojim komentarima pokazuje da u sustini i nema neke razlike izmedju “Unfuckable” i “Fuckable”, etc. etc. …
Zaista, Srdjane, zivite 100 godina kada niste optereceni prljavim politickim igrama vec vas intrigiriraju sitne zanimljivosti sa seksualanim aluzijama…
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 16:50 05.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

ah mnoštvo teških pitanja, kapiram, sa balkana smo. već kada pomenete reč 'balkan', to je samo po sebi aluzija na nešto teško... umesto svih odgovora ponaosob, daću vam samo jedan - indirektan...



bindu bindu 18:28 05.05.2008

Re: smash the gun

Wilhelm Tell Wilhelm Tell 21:18 05.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

vladimir petrovic
Srdjane,
U ovom turbulentnom vremenu na Blogu B92, kada se vredjaju premijer Kostunica, drzava i policija, BIA, zatim Srpska pravoslavna crkva i politicke partije kojima se ne pripada, vi ste nasli za shodno da stavite post koji bi se mogao kategorisati, kako bi rekli Ameri, kao “Miscellaneous” ili “razno”, odnosno “zanimljivosti iz sveta”. Bravo.
Uzgred, ne moze covek a da se ne pita zasto vas je bas ta dogodovstina nadobudnog i zadriglog Ronalda tako zaintrigirala? Da niste vi slucajno nekada imali takvo ili slicno iskustvo, iako vi niste, hvala Bogu, tamo neki Ronaldo? Ako niste, da li biste vi reagovali na nacin kako je on reagovao (pre i posle toga sto se dogodilo)? Ne morate da odgovorite, ali ova pitanja se postavljaju sama od sebe dok se cita vas post.
U Riu ima mnogo transvestita, cini mi se vise nego u drugim velikim gradovima sveta, a nije potrebno da covek bude pijan pa da ne primeti razliku izmedju “prave” zene i “kobojagi zene”. I da nije u pitanju fudbaler koji se plasi da to sto mu se dogodilo nema odraza na njegovu dalju karijeru van Brazila, niko tome ne bi pridavao znacaja, to se mnogima tamo u Brazilu (a i drugde) dogadja… he, he, he.
Ali slobodan sam, u dokonosti svojoj, da primetime da se vi bavite tom frivolnom temom dok:
- Drago Kovacevic dokazuje kako je neki miran, sladak mladic iz LDP, koji ni mrava ne bi zgazio jer je toliko pacifista u dusi svojoj, nezasluzeno dobio batine od jednog vrsnog novinara, koji ima nesrecu da izgleda i ponasa se nekako tajsonovski; elem, njegova faca se bezazlenom mladicu ne svidja, pa ga je na ulici, i pored lepog kucnog vaspitanja, vredjao glasno i jasno, sto je sam priznao na TV - ali Drago to nije gledao. A mozda i TV snimak laze a Drago je u pravu.
- Dok Marko Jevtic pokusava iz petnih zila da dokaze, uz pomoc citata Aristotela, Demokrita, Bekona, Voltera i Stojana Cerovica kako “nas premijer ranije nije 'ni smrdeo ni mirisao', a sada - smrdi”
- Dok Goran Nikolic tvrdi “da je LDP partija razumnih ljudi”, kao da se to ne podrazumeva, a kada mu se ne svidi neko ko ne misli kao on, onda kaze: “Vas diskurzivni oklop onemogucava stvarnu diskusiju”
- Dok deca Kvirije, zbog nedostatka kucnog vaspitanja, konstantno pljuju SPC, a posebno na dan najveceg hriscanskog praznika Uskrsa, iako bi oni, kao ugrozena manjina, morali da pokazuju smisao za toleranciju bar u meri u kojoj traze od drugih da budu tolerantni prema njima
- Dok Jaril bespomocno vapi: “Kako, prema drugoj verziji vesti, ovaj zlocin nema nikakve veze ni sa religijom, a tek ni sa SPC, vec sa narkomanijom, BILO BI KULTURNO I ULJUDNO DA AUTORI Kvirijinog bloga i svi ostali koji su takodje ucestvovali u verbalnom napadu na SPC, upute izvinjenje vernicima SPC koji posecuju blog B92", te jos smerno “moli urednike bloga B92 da vise ne dopustaju zloupotrebu blog -servisa za sirenje verske mrznje i netrpeljivosti”
- Dok se Jasmina Tesanovic malo ucutala nakon ranijeg ferventnog trazenja da svaki Srbin u Srbiji i u diaspori ispasta i pati zbog Srebrenice, i da zivi u kajanju sve dok je veka i sveta
- Dok Kvirija reciprocno brani BS od bezobraznog tabloida koji se sluzi prizemnim sredstvima da okalja njenu kandidaturu za prvu zenu Beograda, jer BS, kao inteligentna osoba, uvek brani ugrozenu seksualnu manjinu dece Kvirije
- Dok Gordanac pokusava da ubedi citaoce kako ce se jedna partija "zalagati da KiM ostane sastavni deo Srbije dok je veka i sveta", ali da ce to bolje ostvarivati kada bude usla u EU (racunajuci da ce to biti za 10 godina, kada ce sve da legne na svoje mesto), u EU koja jasno i glasno danas smatra da je Kosovo 'zavrsena prica'; a kada toj finoj dami Gordanac se ukaze da ta teorija ne drzi vodu, da cak vredja inteligenciju biraca, ona odgovora “to je vas monolog”, i nece dalje da diskutuje, jer ne voli razgovor sa neistomisljenicima
- Dok jedna Jelena (ili Jelica?), slaveci rodjendan, u zanosu mladalackom uzastopno pravi pravopisne greske u pisanju tekstu, npr. pise tri puta “Ozirom” umesto “S ozbzirom”,
- Dok i Zeks, sa svoje strane, insistira na lepom pisanju, kao i usudjuje se da ne bude istomisljenik svakome, sto se veoma preferira medju VIP blogerima
- Dok Man Rays loves me omalovazava “Pravoslavlje”, jedno od glavnih glasila SPC, nazivajuci ga “vajnim”
- Dok Unfuckable svojim komentarima pokazuje da u sustini i nema neke razlike izmedju “Unfuckable” i “Fuckable”, etc. etc. …
Zaista, Srdjane, zivite 100 godina kada niste optereceni prljavim politickim igrama vec vas intrigiriraju sitne zanimljivosti sa seksualanim aluzijama…


Momak, smaras.

Idi na Svetu-Ravnu-Frusku goru pa se smosmaraj.
Vračarac Vračarac 21:39 05.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

Vladimire, oooooovlolika preporuka. vi i srđan mi vraćate nadu da u Srbiji još ima ljudi kojima je normalan, običan život i klasično zezanje preče od ideologije. Hvala.
vladimir petrovic vladimir petrovic 11:14 06.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

Wilhelm Tell,
Momak, smaras.

Idi na Svetu-Ravnu-Frusku goru pa se smosmaraj.


Zao mi je sto nemate smisla za humor. Ni vitestva na koje bi morao da asocira vas nickname.

S druge strane treba znati ovo:
Postoje SMART GUYS i postoje JERKS. Medju koje vi spadate, sami odredite.
Prvi obicno smaraju druge, a desava se i obrnuto, da drugi smaraju prve. C'est la vie!

man ray loves me man ray loves me 11:45 06.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

Postoje SMART GUYS i postoje JERKS.

a postoje i douchebags.
vladimir petrovic vladimir petrovic 14:19 06.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

Man Ray loves me,
a postoje i douchebags.


You mean “flying douchebags” or “Fucking douchebags”?
(Douchebag Someone who has surpassed the levels of jerk and asshole, however not yet reached fucker or motherfucker. Not to be confuzed with douche.).

Man Ray loves me: Narod kaze, ko mnogo zna, mnogo pati…

man ray loves me man ray loves me 15:28 06.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

Narod kaze, ko mnogo zna, mnogo pati…

dobro, od par reci engleskog niko jos nije umro. sticks and stones ...:)
snikolic snikolic 02:35 07.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

I would not categorize him as a "douchebag." That is too South-Park-ish cool. In my opinion, a "dweeb" would be a much more apropriate term.
snikolic snikolic 02:47 07.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

A truly naphy text, very much jerds, a little zeits. The author must be an authentic specimen of a yeef, or rather a real gree, and to an extent a ditzy dim-wit.
man ray loves me man ray loves me 10:35 07.05.2008

Re: Srdjane, zivecete 100 godina!

I would not categorize him as a "douchebag." That is too South-Park-ish cool.

I didn't categorize him as, I was just reacting to the patronizing tone.
PS: I like your style - "Mate, a douche is too cool for you" :) Come ON!

PPS: thanx for the lingo!
Filip2412 Filip2412 17:49 05.05.2008

...

Jadan Ronaldo... i bogati placu
Sam u sobi sa tri nabildane gospodje koje imaju onu stvar. zasu, mora da se otreznio momentalno.
A i ti transvestiti, stvarno ne razumem sta oce?
Ja da se nadjem sa recimo selebritima kao recimo Katherine Heigl, Eva Mendes i Halle Berry svakako bih posteno odradio umesto da ih ucenjujem za pare. Bezveze

Srjane e, samo da se pohvalim: idem na koncecrt leonarda cohena 7 Juna
Nick Cave slusa Cohena pa rekoh mozda i ti volis. srecan sam jer je mator covek pa sam skoro izgubio nadu da ce odrzati koncert.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 18:29 05.05.2008

Re: ...

eh, da ko ne bi voleo leona...

blago tebi...

Filip2412 Filip2412 19:23 05.05.2008

Re: ...

evo i jedan home made leonard cohen

borisnikk borisnikk 20:36 05.05.2008

Vesti...

Šta je ovde vest? Da je Ronaldo u Brazilu? Da je Ronaldo proveo noć sa transvestitom? Ili sa tri? Da li je vest da su transvestiti bili sa Ronaldom? Jel' vest nasilje poznatog fudbalera nad seksualnim manjinama ili možda kriminalno delo ucenjvanja slavnog sportiste? Izvinjenje Ronaldovo? Izvinjenje kome? Objasnite, molim (V)as, šta je ovde vest?
Filip2412 Filip2412 21:04 05.05.2008

Re: Vesti...

a be ja idem na koncert to je vest :)

evo srilancanka - dolazi na egzit ove godine:

(malo sam ga utupio sa cohenom i ibricom pa da razveselim situaciju... mislim postavljac je lepo dao chillout u naslovu)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana