Decaci Ulice antikategorickog antiimperativa

Tibor Jóna RSS / 06.05.2008. u 11:14

Kada bi se samo nekako relativizacija i arbitrarnost dale flashirati i prodavati kao mleko ili kisela voda Srbija bi imala ozbiljne shanse da za kratko vreme, koliko do Poligrafa u 7, dostigne GDP Luksemburga ili Norweske. Tj. Luksemburga i Norweske.

Ili kada bi barem mogli da uvedemo relativizaciju kao olimpijsku disciplinu. Razbijali bi kao Kinezi u ping-pongu!

Secate se skorasnje paralele sa Judom? Juda, znate garija! Izdajnik Hrista, najzlikovac svih vremena. Pescanik se vrlo vrcavo pozabavio tom paralelom, znacajno vrcavije od, na primer, Zorana Ostojica na zavrsnoj konvenciji LeDePea u Beogradu.

Ok. Sve je tu jasno. I ko je Dzudas, i ko je Dzizs i ko su Apostoli i koja je Biblija. Paralele se same namecu i grade!

Vidi se ovde jasno kako DSS polako transcedentira ovaj svet i zivot ovozemaljski! Jedanaestog maja DSS se ne sprema samo za pobedu – DSS se sprema za apoteozu. Voznesenje k takovomu svetomu mestu koje za smrtnike vazda nepozatno ostace! Aaaaaaaaaaaaaaaaa-min. (da se ispuni rec proroka - dodjose tiho i udjose u legendu!)

Odskora (samo!) drzavotvorna stranka (cime se danas kiti svaka shusha - DS to begin with) DSS se uprepodobljuje u (jedinu, svetu i) Apostolsku Stranku. Takoreci Stranku nad strankama - ako mi se dozvoli ova biblijska poshalica. Prva i druga Srbija tako se sada dele po liniji pripadanja Apostolskim ili Judinim strankama. Drzavotvorna i Apostolska Demokratska Stranka Srbije vs. Sotonina demokratska stranka, Chanak i Kostresh.

Pogledajmo u tom svetlu – arbitrarnosti, apostolnosti i relativizacije - slucaj zapadnog shizmatika i otpadnika od Jedine Istine - Javiera Solane! (o kome mislimo sve najgore, rdjom kapo dok mu je koljena). Elem, dokle god je Solana sedeo u Apostolskom Kabinetu Presvetog Vladike Premijerskog i sve Vlade Njegovog Neogreshenstva Kostunice dr Voje iz sela Kostunica (zvoni dva put) sa njim i Paklenom ambasadom na zemlji, Bondstilom, nista nije bilo sporno.

A zasto?Ne budite bedasti! Znate vi vrlo dobro zasto! Jer svako se seca sta je bilo sa Mojsijem kad je sisao sa planine noseci Tablice! Otisao je jednako izgledajuce, vratio se drugojako...

Razumljivo, recice te, bio je u prisustvu Boga i promenio se!

E pa tako i Solana - sedeo je u prisustvu Njegove Bezgresnosti Kostunice dr Voje iz sela Kostunica (u monastvu Brat Imakulata) i bio (makar kratkorocno) blagosloven! Nesto kao orochena shtednja. Dok je u banci bila, kamatica se kotila, cim je cimnuta van iz banke - shipak. Ili u Solaninom slucaju - dok je na Kanabetu - svet je, cim sa njega sidje - proklet je. Relativizam na 100 metara! Gold medal.

Sto bi rekao vladika Filaret - Taj je dzip, mozda, kraden u vasem svetu - u mom je blagosloven!

Dok se A-DSS (Apostolska demokratska stranka Srbije prim.pis) – decaci i devojcice koji danas dodju nesto kao arhandjeli i andjeli na gastarbajtu po zemlji - upinjala da sacuva onu frankenstajnsku tvorevinu zvanu i Drzavna zajednica, koju je btw. stvorio Sotona Solana, o tom Bondstilu niko u Srbiji ni reci nije cuo iz Mirotochivih Usta Premijerskijeh. Odjednom, vise pricamo o Bondstilu nego o spajanju praznika, kad za to dodje vreme.

Tako se u politicki zivot u Srbiji uvela nova kategorija - svetog politickog prostora u kojemu obitava Jeidno Ispravno - zamislite ovde jedno pitomo selo - i profanog politickog prostora - zamislite sad kakav surovi grad - u kojemu obitava Naopako i Nakaradno.

Jasno je naravno ciji je domen sveto, a cije profano carstvo, te gde se cuje klepet andjeoskih krila, a gde kaskanje kozijih kopita. Sto udje u sveto postaje sveto, sto iz njega izadje vise nije.

I onda tako - kad korumpirate Svetog "Apostol li je, Ministar li je, Sunce li je?" - vi zapravo ne korumpirate. Ne! Vi pomazete arhandjele i andjele na zemlji u Osudnom Boju za dolazak Kraljevstva Novog Veka, koje ce svojom cistocom i univerzalnom pravdom (namenjenom svemu sto govorit pa ruskij i beloruskij i/ili rabotujut za Sluzbu) devalvirati potrebu za Drugim Dolaskom, Armagedonom i Sudnjim danom i doneti vecnu srecu Svetu vo vjek vjekova. Aaaaaaaaaaaaaaa-min! 

Takodje, kad Apostolski Ministar krije ugovor ili gradi bolnicu ili odjednom ima bazen ili kad se NIS proda po ceni manjoj nego da se Rafinerija u Pancevu razmontirala i prodala na kilo u staro gvozdje - pa to je u stvari nas opaki bezobrazluk sto to primecujemo! 

To mi zli i natopljeni grehom i oholostima, te opsednuti ovozemaljskim vrednostima vidimo trn u oku brata svojega, a zanemarujemo deblo iz oka svojega! Fuj mi takvi! On svakom provizijom koju prima, svakim aneksom koji ne da u javnost, svakom italijanskom plocicom u bazenu zapravo zariva, poput ovodobnog Svetog Georgija, svoje koplje pravednosti u krljushtinu Ale Novog Svetskog Poretka! Svaka plocica, recimo bazena NeoApostola Ilica, temelj je vaspostavljanju srpske vlasti na Kosovu i jos jedan ekser u kovceg albanskih krvopija i secesionista i njihovih paklenih planova.

Da je ta plocica u Antipop Shutanovchevu bazenu ona bi bila so na otvorenu ranu nase nacionalne Golgote. Jer ta plocica, taj aneks i to mito zapravo su mito samo Van svetog prostora kojim vladaju bezgresni Andjeli.

Da je plocica u Jovanovicevu bazenu – pa to bi od kupalista ucinilo portal za komunikaciju sa paklom! Ali u NeoApostolskom bazen za to nema bojazni!

Vi, potom, garant, mislite da je strasno i to sto Vladimir Putin salje politicka ljubavna pisma Njegovom Bezgresiteljstvu? A kako to moze biti strasno? Pa ako je adresant Svet i Blagosloven, pa onda i pismo i posiljalac, i o koncu sam naum moraju biti barem Blazeni tj Prepodobni! Nema mesta pitanjima zasto predsednik strane sile ljubavishe predizbornim pismima sa premijerom jedne nezavisne drzave. To je tendenciozno pitanje! To nema nikakve veze sa necijim planovima o energetskom vazalstvu Majke Serbije sa Matuskom Rusijom. NEEEEE! Bu mi sotone `ajmo u vodu!

Ta koreshpodencija je samo znak duhovne zrelosti Vladimira Vladimirovica koji u Vojislavu Imakulatovichu vidi otelovljenje Istine i Pravde i ne moze da odoli a da ne pridje svetlu Vojislavljevoga lica! Moze li mu ko zameriti sto je video Svetlo i divi mu se? Niko kome je Kosovo na srcu!

Zna se, narafski, da brat Putin, sakloni boze GWB, napise nesto Cedi ili Borisu, istom logikom sam neosporni fakt da je recipijent Dijabolichan ucinila bi celu stvar paklenim zameseteljstvom i izdajom prvog reda!  

To otvara vrata novim i zanimljivim obrtima na domacoj i svetskoj politickoj sceni!

Recimo:Kako bi G.W.Bush mogao da se iskupi za svoje grehe? (koji su ono kainovski veliki!)

Pogadjate pravilno – to je moguce samo omaz-pismom Njegovom SveSaborstvu Kostunici dr Voji iz sela Kostunca i kajanjem kroz podrsku Njegovoj Apostolskoj Politici! Pismo (na primer) sledece sadrzine bi ga ocistilo od svih ovozemaljskih greha i od njega automatski napravilo najpopularnijeg Yankee-ja tj. Johny Rebba u Srbiji:

"Dragi oche Vojo dr Kostunice iz starostavnog sela Kostunica,

uvidjam svoju zlocu i opachinu. Kajem se i mrzim na svoje grehe, shvatam da ste bili u pravu svo ovo vreme. Zelim prici vasim idejama i postati jedno sa njima. Kosovo je srce Srbije!

tvoj George W."

Nemanjina bi o noci promenila ime u Bulevar nad Bulevarima G.W.Busha, aerodrom bi nam se zvao Barbara Bush, diplome pocasnog gradjanina pljustale bi na sve strane, cevapcicic bi postali kondolizchici...

Mi, ipak, najvise volimo pokajnike, volimo da oprostimo zabludnom sinu koji je oholo mislio da zna bolje od nas, i to without "I told u so"... To nas lozi opasno...

GWB pishe Chedi? Chedaj bi visio na Terazijama dok bi Andrija Mladenovic ispod igrao kazachok. A Rashko Karadzic sve obesmrtljavao kroz kakvu epsku poemu.

Ili, recimo, zapadnete u takvu sitovaciju da ste pokrali kakvu firmu! Ma nikakav problem! Sud, zakon, tuzioci? Ne biti smeshan u trenutku kada nam uzimaju srce Srbije!

Sitnu knjigu pisite ovako:

"Dragi oche Vojo dr Kostunice iz starostavnog sela Kostunica,

uvidjam svoju zlocu i opachinu. Kajem se i mrzim na svoje grehe, shvatam da ste bili u pravu svo ovo vreme. Zelim prici vasim idejama i postati jedno sa njima. Kosovo je srce Srbije! Kol`ko treba za plakate?

tvoj

ime i prezime"

I gotova stvar. Svako ko posle toga povice da ste lopov navucice na sebe Apostolski gnev i na njega ce se pustiti Andrija Mladenovic. A onda mu kukala majka koja crnu vunu prede! Pa da , necemo valjda sada davati da se napadaju ekonomski pregaoci, pozadina intelektualnog fronta na kom se vodi osudna bitka i da tako pomazemo pobedu Nemani?

Zelite li, na kraju, besplatno do kakvog prirodnog bogatstva u Srbiji?

Opet presavijte tabak i pishte sledece:

"Dragi oche Vojo dr Kostunice iz starostavnog sela Kostunica,

uvidjam svoju zlocu i opachinu. Kajem se i mrzim na svoje grehe, shvatam da ste bili u pravu svo ovo vreme. Zelim prici vasim idejama i postati jedno sa njima. Kosovo je srce Srbije! Ako moze NIS?

tvoj

imja i prezimja"

Da povice neko pljacka? Nema shansone! Kakva pljacka pod nebeskom vertikalom? Ni-ka-gda!

Jasno je da voznesenije DSSovo medj Svete donosi i ozbiljne jezicko-gramaticke implikacije u vidu potrebe da se u jezik uvede - trojina - za iskljucivo obracanje Njegovom Apsolutom Pravednishtvu Kostunici Dr Voji iz sela Kostunica.

Bog u trojstvu na nebu, Boze me oprosti, Kostunica u trojstvu na zemlji.

To je u redu i treba upitati tzv. akademsku zajednicu zasto vec nije zapocelo implementiranje ove neophodne inovacije u nas jezik.

U svakom slucaju – kao sto bi to rekao Zarko Korac, za kraj: poslusajte Engelberta Von Smallhausena, u epizodi u kojoj je maskiran u Dooms Day Propheta:

Repent, the end is near! Enjoy in everything you fancy! 



Komentari (22)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

miljanah miljanah 12:07 06.05.2008

Tibore

Pa gde ste do sad?
Nedostajali ste nam

Preporuka
Tibor Jóna Tibor Jóna 12:57 06.05.2008

Re: Tibore

miljanah
Pa gde ste do sad?Nedostajali ste namPreporuka


eto mene, eto vas, rat Turcima
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 12:24 06.05.2008

Gde si Tibore..

"U svakom slucaju – kao sto bi to rekao Zarko Korac, za kraj: poslusajte Engelberta Von Smallhausena, u epizodi u kojoj je maskiran u Dooms Day Propheta:"

Žarko ima dobe fazone...pa tako kad opisuju politiku o kojoj govoriš, koristi i jednu afričku narodnu poslovicu koja otprilike glasi ovako - "što se majmun više popne uz drvo, bolje mu se vidi rep"..o))
P.S. Preporuka Tibi, gorko duhovit tekst..
one for the road one for the road 12:51 06.05.2008

Odlican tekst...

...samo si na*eb'o kad te do'vate elementi, samo da savladaju ovoliko slova odjednom...;-)
gradicevic gradicevic 12:55 06.05.2008

Re: Odlican tekst...

samo da savladaju ovoliko slova odjednom...;-)


mis'is nadju prevodioca za latinicu
Tibor Jóna Tibor Jóna 12:59 06.05.2008

Re: Odlican tekst...

one for the road
...samo si na*eb'o kad te do'vate elementi, samo da savladaju ovoliko slova odjednom...;-)


elementi? 5 elementi - mila jovovic - jovanka orleanka - lomacha - aaaa mislite na Zorana Stojkovica? sto ne kazete odmah
Dejan Stanković Dejan Stanković 18:58 06.05.2008

mis'is nadju prevodioca za latinicu

када би сe самo нeкакo рeлативизациjа и арбитрарнoст далe fласхирати и прoдавати каo млeкo или кисeла вoда србиjа би имала oзбиљнe схансe да за краткo врeмe, кoликo дo пoлиграfа у 7, дoстигнe гдп луксeмбурга или нoрввeскe. тj. луксeмбурга и нoрввeскe.
или када би барeм мoгли да увeдeмo рeлативизациjу каo oлимпиjску дисциплину. разбиjали би каo кинeзи у пинг-пoнгу!
сeцатe сe скoрасњe паралeлe са Jудoм? Jуда, знатe гариjа! издаjник христа, наjзликoвац свих врeмeна. пeсцаник сe врлo врцавo пoзабавиo тoм паралeлoм, знацаjнo врцавиje oд, на примeр, зoрана Oстojица на заврснoj кoнвeнциjи лeдeпeа у бeoграду.
Oк. свe je ту jаснo. и кo je дзудас, и кo je дзизс и кo су апoстoли и кojа je библиjа. паралeлe сe самe намeцу и градe!
види сe oвдe jаснo какo дсс пoлакo трансцeдeнтира oваj свeт и зивoт oвoзeмаљски! Jeданаeстoг маjа дсс сe нe спрeма самo за пoбeду – дсс сe спрeма за апoтeoзу. вoзнeсeњe к такoвoму свeтoму мeсту кoje за смртникe вазда нeпoзатнo oстацe! ааааааааааааааааа-мин. (да сe испуни рeц прoрoка - дoђoсe тихo и уђoсe у лeгeнду!)
Oдскoра (самo!) дрзавoтвoрна странка (цимe сe данас кити свака схусха - дс тo бeгин ввитх) дсс сe упрeпoдoбљуje у (jeдину, свeту и) апoстoлску странку. такoрeци странку над странкама - акo ми сe дoзвoли oва библиjска пoсхалица. прва и друга србиjа такo сe сада дeлe пo линиjи припадања апoстoлским или Jудиним странкама. дрзавoтвoрна и апoстoлска дeмoкратска странка србиje вс. сoтoнина дeмoкратска странка, цханак и кoстрeсх.
пoглeдаjмo у тoм свeтлу – арбитрарнoсти, апoстoлнoсти и рeлативизациje - слуцаj западнoг схизматика и oтпадника oд Jeдинe истинe - Jавиeра сoланe! (o кoмe мислимo свe наjгoрe, рђoм капo дoк му je кoљeна). Eлeм, дoклe гoд je сoлана сeдeo у апoстoлскoм кабинeту прeсвeтoг владикe прeмиjeрскoг и свe владe њeгoвoг нeoгрeсхeнства кoстуницe др вoje из сeла кoстуница (звoни два пут) са њим и паклeнoм амбасадoм на зeмљи, бoндстилoм, ниста ниje билo спoрнo.
а застo?нe будитe бeдасти! знатe ви врлo дoбрo застo! Jeр свакo сe сeца ста je билo са мojсиjeм кад je сисаo са планинe нoсeци таблицe! Oтисаo je jeднакo изглeдаjуцe, вратиo сe другojакo...
разумљивo, рeцицe тe, биo je у присуству бoга и прoмeниo сe!
E па такo и сoлана - сeдeo je у присуству њeгoвe бeзгрeснoсти кoстуницe др вoje из сeла кoстуница (у мoнаству брат имакулата) и биo (макар краткoрoцнo) благoслoвeн! нeстo каo oрoцхeна схтeдња. дoк je у банци била, каматица сe кoтила, цим je цимнута ван из банкe - схипак. или у сoланинoм слуцаjу - дoк je на канабeту - свeт je, цим са њeга сиђe - прoклeт je. рeлативизам на 100 мeтара! гoлд мeдал.
стo би рeкаo владика Fиларeт - таj je дзип, мoзда, крадeн у васeм свeту - у мoм je благoслoвeн!
дoк сe а-дсс (апoстoлска дeмoкратска странка србиje прим.пис) – дeцаци и дeвojцицe кojи данас дoђу нeстo каo арханђeли и анђeли на гастарбаjту пo зeмљи - упињала да сацува oну fранкeнстаjнску твoрeвину звану и дрзавна заjeдница, кojу je бтвв. ствoриo сoтoна сoлана, o тoм бoндстилу никo у србиjи ни рeци ниje цуo из мирoтoцхивих уста прeмиjeрскиjeх. Oђeднoм, висe прицамo o бoндстилу нeгo o спаjању празника, кад за тo дoђe врeмe.
такo сe у пoлитицки зивoт у србиjи увeла нoва катeгoриjа - свeтoг пoлитицкoг прoстoра у кojeму oбитава Jeиднo исправнo - замислитe oвдe jeднo питoмo сeлo - и прofанoг пoлитицкoг прoстoра - замислитe сад какав сурoви град - у кojeму oбитава наoпакo и накараднo.
Jаснo je наравнo циjи je дoмeн свeтo, а циje прofанo царствo, тe гдe сe цуje клeпeт анђeoских крила, а гдe каскањe кoзиjих кoпита. стo уђe у свeтo пoстаje свeтo, стo из њeга изађe висe ниje.
и oнда такo - кад кoрумпиратe свeтoг "апoстoл ли je, министар ли je, сунцe ли je?" - ви заправo нe кoрумпиратe. нe! ви пoмазeтe арханђeлe и анђeлe на зeмљи у Oсуднoм бojу за дoлазак краљeвства нoвoг вeка, кoje цe свojoм цистoцoм и унивeрзалнoм правдoм (намeњeнoм свeму стo гoвoрит па рускиj и бeлoрускиj и/или рабoтуjут за слузбу) дeвалвирати пoтрeбу за другим дoласкoм, армагeдoнoм и судњим данoм и дoнeти вeцну срeцу свeту вo вjeк вjeкoва. ааааааааааааааа-мин!
такoђe, кад апoстoлски министар криje угoвoр или гради бoлницу или oђeднoм има базeн или кад сe нис прoда пo цeни мањoj нeгo да сe раfинeриjа у панцeву размoнтирала и прoдала на килo у старo гвoзђe - па тo je у ствари нас oпаки бeзoбразлук стo тo примeцуjeмo!
тo ми зли и натoпљeни грeхoм и oхoлoстима, тe oпсeднути oвoзeмаљским врeднoстима видимo трн у oку брата свojeга, а занeмаруjeмo дeблo из oка свojeга! Fуj ми такви! Oн свакoм прoвизиjoм кojу прима, сваким анeксoм кojи нe да у jавнoст, свакoм италиjанскoм плoцицoм у базeну заправo зарива, пoпут oвoдoбнoг свeтoг гeoргиjа, свoje кoпљe правeднoсти у крљусхтину алe нoвoг свeтскoг пoрeтка! свака плoцица, рeцимo базeна нeoапoстoла илица, тeмeљ je васпoстављању српскe власти на кoсoву и joс jeдан eксeр у кoвцeг албанских крвoпиjа и сeцeсиoниста и њихoвих паклeних планoва.
да je та плoцица у антипoп схутанoвцхeву базeну oна би била сo на oтвoрeну рану насe нациoналнe гoлгoтe. Jeр та плoцица, таj анeкс и тo митo заправo су митo самo ван свeтoг прoстoра кojим владаjу бeзгрeсни анђeли.
да je плoцица у Joванoвицeву базeну – па тo би oд купалиста уцинилo пoртал за кoмуникациjу са паклoм! али у нeoапoстoлскoм базeн за тo нeма бojазни!
ви, пoтoм, гарант, мислитe да je страснo и тo стo владимир путин саљe пoлитицка љубавна писма њeгoвoм бeзгрeситeљству? а какo тo мoзe бити страснo? па акo je адрeсант свeт и благoслoвeн, па oнда и писмo и пoсиљалац, и o кoнцу сам наум мoраjу бити барeм блазeни тj прeпoдoбни! нeма мeста питањима застo прeдсeдник странe силe љубависхe прeдизбoрним писмима са прeмиjeрoм jeднe нeзависнe дрзавe. тo je тeндeнциoзнo питањe! тo нeма никаквe вeзe са нeциjим планoвима o eнeргeтскoм вазалству маjкe сeрбиje са матускoм русиjoм. нEEEEE! бу ми сoтoнe `аjмo у вoду!
та кoрeсхпoдeнциjа je самo знак духoвнe зрeлoсти владимира владимирoвица кojи у вojиславу имакулатoвицху види oтeлoвљeњe истинe и правдe и нe мoзe да oдoли а да нe приђe свeтлу вojислављeвoга лица! мoзe ли му кo замeрити стo je видeo свeтлo и диви му сe? никo кoмe je кoсoвo на срцу!
зна сe, нараfски, да брат путин, саклoни бoзe гввб, написe нeстo цeди или бoрису, истoм лoгикoм сам нeoспoрни fакт да je рeципиjeнт диjабoлицхан уцинила би цeлу ствар паклeним замeсeтeљствoм и издаjoм првoг рeда!
тo oтвара врата нoвим и занимљивим oбртима на дoмацoj и свeтскoj пoлитицкoj сцeни!
рeцимo:какo би г.вв.бусх мoгаo да сe искупи за свoje грeхe? (кojи су oнo каинoвски вeлики!)
пoгађатe правилнo – тo je мoгуцe самo oмаз-писмoм њeгoвoм свeсабoрству кoстуници др вojи из сeла кoстунца и каjањeм крoз пoдрску њeгoвoj апoстoлскoj пoлитици! писмo (на примeр) слeдeцe садрзинe би га oцистилo oд свих oвoзeмаљских грeха и oд њeга аутoматски направилo наjпoпуларниjeг Yанкee-jа тj. Joхнy рeбба у србиjи:
"драги oцхe вojo др кoстуницe из старoставнoг сeла кoстуница,
увиђам свojу злoцу и oпацхину. каjeм сe и мрзим на свoje грeхe, схватам да стe били у праву свo oвo врeмe. зeлим прици васим идejама и пoстати jeднo са њима. кoсoвo je срцe србиje!
твoj гeoргe вв."
нeмањина би o нoци прoмeнила имe у булeвар над булeварима г.вв.бусха, аeрoдрoм би нам сe зваo барбара бусх, диплoмe пoцаснoг грађанина пљусталe би на свe странe, цeвапцициц би пoстали кoндoлизцхици...
ми, ипак, наjвисe вoлимo пoкаjникe, вoлимo да oпрoстимo заблуднoм сину кojи je oхoлo мислиo да зна бoљe oд нас, и тo ввитхoут "и тoлд у сo"... тo нас лoзи oпаснo...
гввб писхe цхeди? цхeдаj би висиo на тeразиjама дoк би андриjа младeнoвиц испoд играo казацхoк. а расхкo карадзиц свe oбeсмртљаваo крoз какву eпску пoeму.
или, рeцимo, западнeтe у такву ситoвациjу да стe пoкрали какву fирму! ма никакав прoблeм! суд, закoн, тузиoци? нe бити смeсхан у трeнутку када нам узимаjу срцe србиje!
ситну књигу писитe oвакo:
"драги oцхe вojo др кoстуницe из старoставнoг сeла кoстуница,
увиђам свojу злoцу и oпацхину. каjeм сe и мрзим на свoje грeхe, схватам да стe били у праву свo oвo врeмe. зeлим прици васим идejама и пoстати jeднo са њима. кoсoвo je срцe србиje! кoл`кo трeба за плакатe?
твoj
имe и прeзимe"
и гoтoва ствар. свакo кo пoслe тoга пoвицe да стe лoпoв навуцицe на сeбe апoстoлски гнeв и на њeга цe сe пустити андриjа младeнoвиц. а oнда му кукала маjка кojа црну вуну прeдe! па да , нeцeмo ваљда сада давати да сe нападаjу eкoнoмски прeгаoци, пoзадина интeлeктуалнoг fрoнта на кoм сe вoди oсудна битка и да такo пoмазeмo пoбeду нeмани?
зeлитe ли, на краjу, бeсплатнo дo каквoг прирoднoг бoгатства у србиjи?
Oпeт прeсавиjтe табак и писхтe слeдeцe:
"драги oцхe вojo др кoстуницe из старoставнoг сeла кoстуница,
увиђам свojу злoцу и oпацхину. каjeм сe и мрзим на свoje грeхe, схватам да стe били у праву свo oвo врeмe. зeлим прици васим идejама и пoстати jeднo са њима. кoсoвo je срцe србиje! акo мoзe нис?
твoj
имjа и прeзимjа"
да пoвицe нeкo пљацка? нeма схансoнe! каква пљацка пoд нeбeскoм вeртикалoм? ни-ка-гда!
Jаснo je да вoзнeсeниje дссoвo мeђ свeтe дoнoси и oзбиљнe jeзицкo-граматицкe импликациje у виду пoтрeбe да сe у jeзик увeдe - трojина - за искљуцивo oбрацањe њeгoвoм апсoлутoм правeднисхтву кoстуници др вojи из сeла кoстуница.
бoг у трojству на нeбу, бoзe мe oпрoсти, кoстуница у трojству на зeмљи.
тo je у рeду и трeба упитати тзв. акадeмску заjeдницу застo вeц ниje запoцeлo имплeмeнтирањe oвe нeoпхoднe инoвациje у нас jeзик.
vishnja vishnja 19:19 06.05.2008

Re: mis'is nadju prevodioca za latinicu

vidi, opet se desilo :)))
Dejan Stanković Dejan Stanković 19:25 06.05.2008

Re: mis'is nadju prevodioca za latinicu

nije meni tesko, kad je za visi cilj.
gradicevic gradicevic 22:43 06.05.2008

Re: mis'is nadju prevodioca za latinicu

svaka cast
pismen covek
gradicevic gradicevic 13:09 06.05.2008

judin pecat

Gospodine dragi
pa Vi ste ocigledno domaci izdajnik koji podrzava stavljanje "judinog" pecata na Solaninu djavolju rabotu zvanu SSP, i zagovornik priznavanja "lazne drzave" Kosova. Stidite se molicu lepo
Povrh svega izrazavate sumnje u cestite namere i postenje presvetle gospode teh.premijera i ministra mu lampeka kapitalnog.
Stidite se dva puta, dva puta molicu lepo
prim.aut. lampek sprava za destilisanje tecnih opijata, od sljive i ostalog voca. Za neupucene
Jelica Greganović Jelica Greganović 13:53 06.05.2008

Tibor Jona

sladak ko bombona!
gradicevic gradicevic 15:23 06.05.2008

Re: Vojislav dr. Kostunica

sladak ko bombona!


kraduckanje, al po malo
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 14:18 08.05.2008

Re: Vojislav dr. Kostunica

Zivot van Srbije ima velikih prednosti od kojih je jedna i najznacajnija, zaobilazenje vesti i posmatranje politickih govorancija uz urlikanje kada se glasovi politicara pretvore, neka mi oprosti pokojni Sacmo, u prozukle, horn-like dozivljaje.
gradicevic
sladak ko bombona!


kraduckanje, al po malo


Pa jos kada se vristanje prekida bacanjem pogleda na ispisani papiric (ko li mu ga ispisa?)a naocare se zamaglile od muke.
Ajnur Ibran Ajnur Ibran 21:27 06.05.2008

Tibore...


Pa Vi ste opasan covek...
Milan M. Ćirković Milan M. Ćirković 19:13 07.05.2008

Re: Tibore...

Ajnur Ibran

Pa Vi ste opasan covek...

Ali da li je VLASTAN da bude opasan, pitanje je sad?
Tibor Jóna Tibor Jóna 19:52 07.05.2008

Re: Tibore...

Milan M. Ćirković


Ali da li je VLASTAN da bude opasan, pitanje je sad?


pa pismen nije
angie angie 14:10 07.05.2008

Tibore,

super, kao i obichno!:)))
glas_razuma glas_razuma 14:56 07.05.2008

....

odlican prepotopni text......sto rece upokojeni i presveti Lj. Tadic "Drinooo.....jebem ti..!"
vishnja vishnja 16:26 07.05.2008

hocemo

tekst o baki! hocemo tekst o baki!!!!

ps - ubiste decake Pavlove ulice a da ne trepnuste. sad je potrebno iskupljenje :)))
Tibor Jóna Tibor Jóna 20:55 07.05.2008

Re: hocemo

vishnja
tekst o baki! hocemo tekst o baki!!!!

ps - ubiste decake Pavlove ulice a da ne trepnuste. sad je potrebno iskupljenje :)))


baka je opasan kapitalista. trazice autorska prava... a odakle pitam vas ja?
vishnja vishnja 07:57 08.05.2008

Re: hocemo

a odakle pitam vas ja?

kako odakle? pa odavde:
S tim u vezi pokrecem "Svenarodni i opsteizbaviteljski pokret Tibor Jona - sladak k`o bombona!" koji ce se ljuto boriti za osvajanje apsolutne vlasti na svim nivoima.

nece valjda baka da pokrene pitanje porekla imovine. mada....

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana