Koštunica: "Službama svaka čast"

zokster RSS / 24.06.2007. u 18:13

Vojislav Koštunica, premijer Srbije, rekao je posle finalne utakmice Holandija-Srbija da je "ponosan na svoje službe i da veruje da su oni svetla budućnost srpske nacije". Koštunica je i pored poraza u finalu rekao da je zadovoljan.

"Moje službe su me dosad veoma dobro podržavale, naročito uoči i nakon ubistva premijera Djindjića. Naročito želim da pohvalim ljude Jedinice za specijalne operacije, koje su igrale znatno bolje od ostalih službi, ali nisu iskoristile šansu koju sam im pružio nakon oružane pobune kad sam ih otvoreno podržao, nazvavši tu pobunu štrajkom."

33774341.jpg

 

 

Na najavu poslanik LDP-a da će ta stranka podneti krivične prijave protiv Koštunice, ministra policije Dragana Jočića, šefa premijerovog kabineta Aleksandra Nikitovića i direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, a na osnovu činjenice da su u noći predaje četiri sata pregovarali s prvooptuženim za ubistvo premijera Miloradom Ulemekom, premijer Koštunica je odgovorio da u finalu nije dozvoljeno menjati igrače i onda kada je sve izgubljeno.

"Drago mi je što su momci iz Jedinice za specijalne operacije pokazali koliko vrede, cilj jeste da proizvedemo što više ljudi kao što je Legija, to će biti dokaz da službe dobro rade i sa mlađim selekcijama," rekao je Vojislav Koštunica.

"Bravo, crveni orlići! Bravo, tigrovi! Bravo, škorpioni! Živela Srbija!!!"



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana