RHCP i kriza srednjeg doba

Jelena Milić RSS / 25.06.2007. u 09:56

To da li ćemo moja rođena sestra i ja ići na  koncert  RHCP nije se dovodilo u pitanje. E, ali kad i kako to je već par dana  predmet ozbiljnih analiza i debata, pretraživanaj odlično urađenih sajtova za događaj-Ješiću kapa dole, pregovora.... Dal našim kolima ili organizovanim prevozom, dal puno ranije ili u zadnji čas, ....Zovem pre neki  dan,kažem--vidim na TV da će u utorak popodne kiša, kaže mi-- ne drami. Ne dramim, nego neka zavera, toliko događaja u kratkom roku  i pre EXITa, a kraj školske godine, knjižice, testovi iz Engleskog, raspušteni Talibani, sezona prijema, vrućine, pripreme za iskrcavanje na Kopaonik......

Zorana je, inače, moj dugogodišnji partner za provode tog tipa ( ili ja njen) i za Adu. Od 4 jula i ona će u kategoriju od 40-50 tickle the box, ali ja, iako samo 2,5 godina starija, izgleda rapidno popuštam i gubim korak. Pokazivala sam, do duše, i ranije znake neodgovornosti po njenim kriterijumima, kad sam odbijala da se skijam na -25 bez obzira kako je čvrst i suv sneg. Mada, datira to i od  ranije, nikad nisam htela da se foliram i kažem da mi je na Hipodromu bilo super. Nije, brate. Sa ljubomorom neskrivenom slušam priče poznanika Zokija Panovića, Dragana  Kremera i Voje Pantića o tome šta su od svetskih spektakala (?) poslednje uboli i kako su se strava proveli.  Na Adi,češće ja nego ona, negde u drugom -trećem krugu popustim i prva citiram našu  komšinicu, koju nikako da ubedimo da krene sa nama u čari roleraškog provoda na Adi, a koja kao izgovor uvek kaže--nije to za žene u godinama.  Jesenas sam bez problema ubola  hettrik, 50c sa Talibanima u Areni, C&G u Hali i dan posle i Harlemglobtroterse opet sa Talibanima u Pioniru, a evo danima već jedva čekam RHCP ali i sve mislim kako ću da ih preživim.

 Dok je ona uživala  na Chemical Brothers  u Areni ja sam jedva izdržala od bolova u nogama i leđima. OK jeste da generalno teško podnosim vrućinu, da me bole vene, da je Zorana te večeri napravila združenu vežbu Inđija 2007, i nagovorila me da na koncert krenemo oko 7PM!! iako smo od Gordana Paunovića imale dojavu da set CB neće početi pre 11, pa smo, pošto se parkirala kod Hajata  bazale po Merkatoru, obišle centralni NBGD pešaka... Ušle u Arenu već oko 9 i krenule u standardnu zabavu tipa prebrojavanja  koliko ima starijih od nas. Oko pola jedan sam kapitulira, nešto pre bisa. Petnaestak min sam se dvoumila, dal da priznam, dal njoj da kvarim provod, al na kraju nisam više izdržala. U stvari sam samoj sebi rekla, hej, ovo je provod, nije obaveza, ako ti se ne ostaje pali kući. Uhvatim taksi sva ponosna što sam zaista ugodila sebi, da bi tek ispred kuće napipala u tašni njene ključeve od kola, parkiranih ispred Hajata,  koji su ostali kod meneeeee.

 Na Cultu, na koji sam otišla da njoj  pravim društvo,  smo na sreću bile na  tribinama, pa sam bez panike presedela od 8 do 22 i nešto dok koncert nije počeo. I nije mi bio neki, dal zbog lošeg zvuka na tibinama šta li, ali mi nije žao što sam išla, uživam da gledam ljude koji se provode. Taš kao mesto za takve stvari je sjajan, oni grafiti, popucao beton iz koga džiklja korov, sprženi boksovi za lože, sve je cool. Plus sećanje na prethodne događaje koji su bili odlični, tipa Toto, Cubismo, i pre toga Manu Chao....Na Tašu fala bogu nema VIP dela pa si pošteđen da vidiš ko u Hali Bregu i Cecu kako grickaju semenke i piju šampanjac u patetično ograđenim tribinama -VIP boxu, što  mu, takođe,  daje dodatnu draž. Opet baksuz omatoreli, sve vreme sam razmišljala dal ćer mi pauk odneti  kola.

I onda po prvi put  propustim Bob Sinclaira, najomiljenijeg mi DJ koji nam svraća ( da, da, da, GP priznajem ti da sam trešerka najgora) što zbog iscrpljenosti od sunčanice koju sam, alava, dobila na Adi pokušavajući da u jednom danu nadoknadim dozu  kupanja, sunčanja i vožnje rolera propuštenih par prethodnih vikenda, i upale uveta koju sam zaradila od klima u kancu koje su van svake  demokratske i civilne kontrole. Oću, neću, imam karte, hvala GP, red je, kako da ispalim sestru, oću, neću, krenem energično sa kauča, na kome sam korenje pustila, ka kuhinji da skuvam jedan jak nes i dođem sebi, zavrti mi se u glavi....Kad ste zadnji put bili prehlađeni i imali povišenu telesnu temperaturu dok je napolju toplotni udar? Mada i Bob, prvo Salome pre par godina zaboravi pasoš (mada je i bez nje bilo do jaja), sad mu ovaj Penja ne izvadi vizu na vreme, mogli su se do sada već bolje organizovati. No, verujem da je Expo napredak u odnosu na dušegubku u Šećerani.

I, kako, dakle, na RHCP? Kako ćete vi? Kada? šta ćete da obučete? Jel smeju da se unose foto-aparati? Nije mi, naravno, prošlo kroz glavu ništa tipa kokoško tapni karte,  Ipod u ruke i na rasprodaju u Zaru, i neće, al malo sam u frci.

Umesto saveta, evo jedne kratke pričice iz ličnog iskustva. Bile smo zajedno i na Zvezda -Marsej u Bariju. Na  aerodromu su nas, sa piste pravo, pokupili, skembali u neki autobus, ostavili u centru i rekli kad će nas pokupiti da nas vode na stadion. Parking u gradu, znaš tačno vreme kad treba da se nacrtaš, videćeš još nekog poznatog iz grupe... No, nikad, nikad neću zaboraviti trenutak kad smo u totalnoj euforiji izašli sa stadiona i krenuli ka parkingu. A na njemu hiljade autobusa.  Istih.....



Komentari (115)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Vlasta Vlasta 10:21 25.06.2007

Frka

frka, nego šta..
Dakle, plan je sledeći: krenemo oko 8 ujutro peške iz NS, da izbegnemo gužvu na putu i krcate vozove te udjemo medju onih prvih pet hiljada što će biti uz binu, nadžedžimo se ispred i čuvamo mesto. Kako nam se ne bi išlo u plave kabinice, ne pijemo ništa te negde oko 8,30 uveče uspešno kolapsiramo i koncert pratimo iz pokretne bolnice koja će, cenim, biti negde blizu bine, a i cool je što možeš ležećke. Pred kraj koncerta, negde oko bisa, pozli ti jaako još jednom i onda te kola hitne pomoći odvedu u najbližu bolnicu, gde već sutradan familija dođe po tebe....Eto, lepota je u jednostvavnosti. Možete tvoja sestra i ti sa nama. Ajd, javi se da se dogovorimo oko detalja....(vodite računa o tome da se ne isflekate kada padnete i da autluk bude komotan za ležanje u hospitalu, a opet dovoljno fensi....računam na mladji lekarski kadar)
Vlasta Vlasta 10:29 25.06.2007

Re: Frka

Jelena Milić Jelena Milić 10:31 25.06.2007

say no more, say no more....

oko onih prvih 5000, da se ne pročuje, i mi se uzdamo u to. ionako su me razne napale sto sam i za rasprodaju u zari sirila vesti okolo.

pila ne pila u kainice ce ti se ici. trust me. ja i na ETF danima pred cuvene pismene od 4 sata nista nisam pila i uvek mi se islo u wc.

mislila se ja i sta da ponesem za citanje, dal karte da ponesem,....

javi se na hocukuci@verat.net
Jelena Milić Jelena Milić 10:33 25.06.2007

Re: Frka

ma nije to nego...15.1. 1965...to mene jebe....
Vlasta Vlasta 10:51 25.06.2007

QE?

Aha...starija se dve...he, he, he
Ja baš i nemam nameru da se guram napred. U stvari, nemam pojma kakve su mi namere. Videću kako to izgleda. Veliki je to prostor. Zamislila sam kako na najvećem koncertu na kojem sam bila - stadion - spuštaju tribine plus još hiljade okolo....A opet, ako je bina tačkica u daljini, čemu onda ono pešačenje? Inače, jedna devojka mi pred par godina, kada su neki majstori ispred EXIT-a prodavali pi-pi za žene (levak), reče kako je to baš super, jer sada, eto, i ona može to da obavlja ispred velike bine...
Vlasta Vlasta 10:57 25.06.2007

evo

100.000 ljudi na koncertu
jesen jesen 10:58 25.06.2007

Re: Frka

Hej Jelena, imamo isti datum rodjenja, Ja , Ti i Predsednik Tadic :) ali su godine razlicite...Kakva frka za tebe...mladja si i od mene i od Predsednika....Uh sta bi ja dala da imam tvoju frku....
Jelena Milić Jelena Milić 11:03 25.06.2007

jarcice draga

frku je uvela vlasta, ja sam "samo" spomenula par dilema koje me muce :)

drug predsednik me zesce iznervirao sto mace nije odveo kuci nego ga je uvalio posilnima u kancu...a za izvinjenje svaka cast. sokirana sam nekim komentarima istog, tipa politika je ista...pa i nije!
Cyber Domacica Cyber Domacica 11:18 25.06.2007

Re: QE?

Ovaj post je tipicno zenski. :) Nije ni cudo sto nam se muski deo populacije podsmeva kada samo razmisljamo sta cemo da obucemo i gde, kada i kako da piskimo. :)
Pade mi na pamet i moja tetka koja sada ima 70 godina, koja je oduvek pazljivo posmatrala gace koje ce da obuce kada krene napolje, da slucajno nisu negde pocepane, jer sta ce zena ako je udari autobus pa zavrsi u bolnici... da stvar bude jos gora po struci je lekarka! :) Sve u svemu, imale 7 ili 77 godina, ostajemo iste po pitanju nekih stvari i razmisljanja. :)
jesen jesen 12:08 25.06.2007

Re: jarcice draga

Pa ne znam za to mace...vidim da ga svi pominju a ja nisam u toku pa ne znam dal je neki zez ili.....i meni je drago za izvinjenje ali mi nije jasno ono "preuzimanje odgovornosti"....nije mi jasno na sta je mislio.....BTW....nemas ti frku...uzivaj na koncertima....a mogu ti reci da su se te srednje godine produzile..
Jelena Milić Jelena Milić 12:41 25.06.2007

pa nisam bas za pisanje u levak

ispred stagea :) nisam sigurna ni da bi i da mogu, da sam musko...

a evo se i neki rela maco tipovi javljaju sa concerns njihovima....piti ili biti fair enough....

Jelena Milić Jelena Milić 12:41 25.06.2007

pa nisam bas za pisanje u levak

ispred stagea :) nisam sigurna ni da bi i da mogu, da sam musko...

a evo se i neki rela maco tipovi javljaju sa concerns njihovima....piti ili biti fair enough....

Jelena Milić Jelena Milić 12:58 25.06.2007

produzenje srednjih godina

samo skupoooo

od gudbaj celilit pa na dalje, sve bre kosta....i taj atkins, sto ne smisli neki sa nirvanom sa karamelom i orasima porodicno pakovanje varijantu!
jass jass 10:55 25.06.2007

rhcp

Mi idemo kolima iako nemamo rezervisan parking, pitam druga gde ćemo se parkirati, a on kaže u neko okolno selo, poljanu, njivu. Krećemo TEK u 14h, iako ja i dalje forsiram da krenemo ranije, pa da stignemo u prvih 5000. Nosim kačket, kremu za sunčanje, ladnu vodu...

Što se tiče Bob Sinclar-a, posle 3h skakanja mislila sam da ću da umrem, a subotu sam preležala u krevetu. E sad "odležala" bih ja i peperse, i pet dana ako treba, ali imam ispit u sredu...

Jelena Milić Jelena Milić 10:59 25.06.2007

i ti say no more

ne spominji mi sta sam propustila....ja sam posle secerane, dok smo se skupili onako znojavi napolju u 4 ujutro da krenemo kuci zaradila cistitis koji cu dugoooo pamtiti . al sto ide bob sa bakardi brizerima!

jesi sigurna i da voda moze da se unese? mene pocinje da nervira ovaj teror sponzorisanja i pivskih kuca i debilnih naziva dogadjaj gde vise izvodjac-bend nije glavna i jedina zvezda.

i sta sa nama koji bi ladne spricere radje?

obuca-geox respire tikepa koje imaju kilometrazu vecu nego jugo mi
yu1bcd yu1bcd 11:12 25.06.2007

Re: i ti say no more

Ja pomislih da je RHCP neki hormon koji regulise menopauzu Sada sam izgrdio kuma koji iz Londona dolazi tek na Rolling Stones, a znam da je veliki ljubitelj RHCP. Cak je i firmu registrovao pod tim imenom.

Mi smo imali sinoc imali kulturni show ispred Cankarjeveg doma povodom Dana Drzavnosti. Naljutii se Kucan i Drnovsek na Jansu pa nisu prisustvovali. Nase male bure u casi vode...
Jelena Milić Jelena Milić 13:00 25.06.2007

a da nije nik neki radioamaterski

kod?

cuj, sto se hormona koji menopauzu dobro regulisu ja preporucujem sledece: dinari, evro, dolari, funte....sve deluje
jesen jesen 13:15 25.06.2007

Re: a da nije nik neki radioamaterski

Hej, preporuka je fantastična....provereno deluje.....
yu1bcd yu1bcd 15:51 25.06.2007

Re: a da nije nik neki radioamaterski

Moja gospodja je te problema do nedavna resavala sa 10 kreditnih kartica!

YU1BCD je bio pozivni znak mog prvog radiokluba Mihajlo Pupin u Pancevu.
Moj licni znak je S56A ali su me pod tim nickom davno banovali na B92
jesen jesen 17:27 25.06.2007

Re: a da nije nik neki radioamaterski

...a sto?sto su te banovali...sta si zgresio?
yu1bcd yu1bcd 21:36 25.06.2007

Re: a da nije nik neki radioamaterski

Mali nesporazum sa Jelicom, a B92 sudije nisu reagovale na prituzbe. Srpska posla
Jelena Milić Jelena Milić 10:20 26.06.2007

Re: a da nije nik neki radioamaterski

e to oko banovanja sam se iskljucila posle izbora, ne mogu da povatam sve sorke, svadje, etc....a i ne znaimaju me preterano, klizi u egotrip cesce nego sto je potrebno i ocekivano ....al jednom kad napisem moju blogersku autobiografiju ima sve da prsti :)
Lionsgate Lionsgate 11:20 25.06.2007

Gledam

sajt organizatora i ne mogu da otkrijem gde se vrsi rezervacija parkinga...

Inace jos juce videh autostopere na izlazu iz Petrovaradina sa natpisom "Indjija" tako da cete tesko da budete u prvih 5000 uz binu
jass jass 11:29 25.06.2007

Re: Gledam

NEMA vise rezervacije parkinga, sve je popunjeno... :(
Lionsgate Lionsgate 11:33 25.06.2007

Re: Gledam

Jel to informacija od nekog organizatorskog insajdera?
jass jass 12:23 25.06.2007

Re: Gledam

Informacija je sa sajta [url=http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/ ][/url] koji ne znam zašto trenutno ne radi...
Mada je gradonačelnik Inđije, danas u uvećanju, rekao da parking karta može da se kupi i na licu mesta, ali mora da se dođe ranije...
Vlasta Vlasta 11:25 25.06.2007

Vlasta

je spremna da ide peške i da se vraća hitnom te stoga, zaključićete, NEMA FRKE I! Mogu samo da skinem kapu organizatorima, za sada, a verujem da ću ti misliti i sutra oko ponoći....Što bi rekli mi na EXIT-u, "vidimo se ispred velike bine..."
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 11:58 25.06.2007

Re: Vlasta

kolima do Novih Banovaca, kada prodjes tablu treca ulica levo, pa pravo nekih desetak kilometara seoskim putem, tamo ima njiva koja je tacno preko puta "desavanja" na pedesetak metara od mesta gde ce RHCP sleteti helikopterom, pa ako mogu oni, odatle, peske i ja cu...izvini Edo Majka ali nema sanse da ceo dan gorim na 42 stepena sa 42 godine...
Jelena Milić Jelena Milić 12:37 25.06.2007

42 na 42 neka hvala

tacno to
Lionsgate Lionsgate 12:50 25.06.2007

Re: Vlasta

kolima do Novih Banovaca, kada prodjes tablu treca ulica levo, pa pravo nekih desetak kilometara seoskim putem, tamo ima njiva koja je tacno preko puta "desavanja



Jel to znaci (ako sam dobro razumeo) da ostajes sa desne strane autoputa (kad gledas u pravcu NS) i da ces da otpesacis preko nadvoznjaka onih 200-300m?
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:13 25.06.2007

Re: Vlasta

otprilike tako, sa desne strane auto puta ostavim auto pa predjem prekoputa. Na povratku racunam da ce biti nevreme pa cu se nekako promuljati kroz livade barem do Bataje:)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 12:15 25.06.2007

Знам само

да једва чекам да улетим у воз...и акција креће:)
Од кола сам одустао давних дана..пити или бити+осећам да ће на том паркингу бити жестока борба...и да,идем тек око 16..јер...Сунце убија ових дана..
Свима леп провод...
п.с. за Дулета Н.
изгледа да неће свирати suck my kiss...чисто да знаш.
Dejan Stanković Dejan Stanković 12:32 25.06.2007

Dje me nadje

kapiram da je jako, jako znacajno znati kada prestati.

Bio pre godinu dana na Chemical brothers. Ono prilicno sam jak i izdrzljiv, ali stvadno mi je smetala onu guzvanjcija i onu silna omladina u Ekstazi sto mi je skakala po kicmi i prskala me pivom.
Too violent.

Sada idem samo na ono sto stvaaarno zelim.
Bice dejvid silvien na jesen. U sali, rezervisao sam karte na najboljem mestu, ici cu taksijem... staracki.
Nista anfetamini.
Jelena Milić Jelena Milić 12:46 25.06.2007

srce iste telo izdaje....mozak izmedju

a prkleta sam, pazi ni jednu polocu ni bitlsa ni stonsa nikad imala, vise sam soul fanki jazz disko brazil trip al sve mislim kad vec stonsi dolaze, da vidim i to, ipak je nesto :)

i ja sam sve vise za sava centar events
Jelena Milić Jelena Milić 12:39 25.06.2007

link za voz

http://www.kontra.org.yu/m-cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2690&Itemid=103
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 12:43 25.06.2007

Ко носи фотоапарат

од вас из ложа мајку вам?!:)

I like pleasure spiked with pain and
Music is my aeroplane
It's my aeroplane
Songbird sweet and sour Jane and
Music is my aeroplane
It's my aeroplane

:)
Jelena Milić Jelena Milić 12:52 25.06.2007

iz kojih loza leba ti

jm
Lionsgate Lionsgate 12:55 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

Stvarno niko nije VIP!?
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 12:59 25.06.2007

Re: iz kojih loza leba ti

немојте сад да фолирате:)
хехе...
ајде стварно ако неко има ону ствар и носи фото..нек се јави..па да се нађемо тамо у оној гомилици десно од бине:)хехе
Jelena Milić Jelena Milić 13:02 25.06.2007

kemikal sisters

odgovorno tvrdim nismo. skoro nikad bile za takve events. neka hvala. napornije ovako, ali thats us.

uh, bile smo jednom, kurtesi of the amerikan embasu, prvi red na rendi kraford u SC, kad je bila dtondirana i sjajna skroz
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:15 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

ja, ladno, imam VIP. Znao sam sa kim treba da se ozenim:))
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:22 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

ако наговориш Романа да инвестира у Србију направићеш посао деценије:)
Јбга...у ложи нема квалитетног скакања....
Lionsgate Lionsgate 13:24 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

Imam ga i ja... doduse nisam zenjen ali eto ni zabavljanje nije losa stvar :)
Jelena Milić Jelena Milić 13:29 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

ima nesto i u tome kako se razvodimo :)
Lionsgate Lionsgate 13:37 25.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

Zato i kazem da je zabavljanje odlicna stvar... :)
Jelena Krajšić Jelena Krajšić 08:30 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

Ljudi, neće moći da se unosi voda, a bogami ni fotoaparati.
Savetujem: vodu nositi do samog ulaza, fotoaparate i kamere ostaviti kod kuće.

Šta još..? Na parkingu još uvek ima mesta, a dokle će ga biti samo svevišnji zna.
Voz, kažu svi, najbolji izbor, ne može da se zaglavi u prometu.

Dalje... Na noge bakandže, nadam se da je to svima jasno. Do struka sve najgore i najudobnije što imate u kući, od struka na gore - modiranje.

Brzo pitajte, ode voz...
Jelena Krajšić Jelena Krajšić 08:33 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

milosrdni andjeo milosrdni andjeo 09:05 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

Може се унети течност у тетрапаку...а где да нађем пиво у тетрапаку?хмммм...:/
Ја носим телефон,најбоље да ми узму телку клошари...знам да то није до пеперса већ до организатора концерта:/ гррррррр.....биће снимак концерта на ртс-у кроз који дан.
Jelena Krajšić Jelena Krajšić 09:18 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

milosrdni, moram da ti kažem da nisi baš u pravu:
- ne može se unositi nikakva tečnost.
- telefon ti niko neće uzeti.
- klošari, hmmm, ne znam na koga tačno misliš?
- i molim te, šta nije do pepersa nego do organizatora?
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 09:24 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

можеш унети тетрапак,иди на званичан сајт овог концерта rhcp indjija.Клошари..претерах,али не би ме чудило да се направе грбави и да одузимају телефоне на улазу(уз потврде).Није до пеперса то везано за фотоапарате већ до организатора зато што су потписали уговор са РТС-ом(Exit као суорганизатор) о правима на концерт...иначе моја другарица је без проблема унела апарат на концерт у Бечу...
Jelena Krajšić Jelena Krajšić 09:46 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

ne znam stvarno šta da ti kažem.
malo mi smešno, ali dobro...
pozdrav
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 09:51 26.06.2007

Re: Ко носи фотоапарат

шта је сад смешно?:)
Jelena Milić Jelena Milić 10:22 26.06.2007

hvala za tip o aparatu, sumnjala sam da je

tako...

nego, evo jednog i od mene glede i svezno suve rane

bambije wellness keks! cista desetka
Jelena Milić Jelena Milić 10:23 26.06.2007

hvala za tip o aparatu, sumnjala sam da je

tako...

nego, evo jednog i od mene glede i svezno suve rane

bambijev wellness keks! cista desetka
Jelena Krajšić Jelena Krajšić 10:27 26.06.2007

Re: hvala za tip o aparatu, sumnjala sam d

Jelena, pa ti još nisi krenula?

Eh da, zaboravila sam najvažnije:
Nikako ne zaboraviti Njihovo Visočanstvo Vlažne Maramice.
Sa Palube Sa Palube 12:51 25.06.2007

sve mi je jasno

Mi smo isli juce, da ispitamo situaciju. Text i slike na http://yahti.com
Uprkos tim merama, mnogo sta i dalje nejasno
Lionsgate Lionsgate 12:52 25.06.2007

Autostoper na blogu...

Beograd -> Indjija..

Dobre, motorizovane (sa parkingom) blogerske duse?
Jelena Milić Jelena Milić 12:53 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

mudro :)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:04 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

понеси водич кроз галаксију:)
Lionsgate Lionsgate 13:13 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

понеси водич кроз галаксију:)


Nece mi trebati, manje vise odrastao sam u tom delu Srema :)
Ali tko zna, ipak se treba drzati one stare ONO: "nista nas ne sme iznenaditi"...
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:15 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

..на тој планети су живели хомосапијенси који су мислили да је врхунац технике дигитални ручни часовник...:)
Jelena Milić Jelena Milić 13:27 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

a i hemijske olovke misterizno nestaju

ok, glupo pitanje za fotoaparate vidim izvizdali me neki, al termosi, jel ce moci termosi sa ladnom kafom? pade mi napamet jer u vodicu ima jedno strava poglavlje kad opisuju apart za kafu koji proizvodi nesto sasvim razlicito od kafe ....
Lionsgate Lionsgate 13:28 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

Hajde jos jednom...

Beograd -> Indjija..
Dobre, motorizovane (sa parkingom) blogerske duse?
[



Drugi put...
oh la la oh la la 13:33 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...



apart za kafu koji proizvodi nesto sasvim razlicito od kafe ....


u Vodičy se radi o čaju, ipak je knjigu pisao Englez....
Lionsgate Lionsgate 13:42 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

U "originalnom" srpskom vodicu bi se radilo o jelenku...
Lionsgate Lionsgate 14:03 25.06.2007

Re: Autostoper na blogu...

Beograd -> Indjija..
Dobre, motorizovane (sa parkingom) blogerske duse?


Treci put... ima li dobrih dusha?
Jelena Milić Jelena Milić 12:56 25.06.2007

jos jedan korisan link za voz

http://www.yurail.co.yu/redvoznje2/peppersi_sivo.htm
CicaNS CicaNS 13:08 25.06.2007

KSG?

Autobusomiz NS koji krece u 17 H.
Nadam se da cemo stici da udjemo u ogradjeni prostor do 21.
Sta je to kriza srednjih godina? Sebe svrstavam u generaciju zena koje su uvek u "najboljim" godinama i ne priznajem krize tog tipa, bar ne jos. A osim toga ako sam generacija tri clana RHCP (izuzimajuci gitaristu kao najmladjeg), zasto bih kukala, idem sa muzem, decom, prijateljima... naravno da ce biti dobro.
Sta obuci? Kupaci kostim bi bilo najbolje resenje, sto zbog vrucine i sto zbog najavljenih pljuskova. Ili stare patike, stare farmerice, stare majce... kakave to ima veze sta obuci??? Meni je jedino frka da li cemo uci na vreme i da li ce se dobro cuti, ne ocekujem da cu bas mnogo videti ali za to imamo dvd-ove pa lepo iz fotelje ispred televizora mogu da gledam onako penzionerski. Ono zasto idem na koncerte je pre svega muzika, atmosfera, pozitivna energija...
Fotoaparati naravno ne mogu da se unose kao ni na exit ali imamo mobilne telefone.
Nazad ako treba mozemo i peske ili cekati prve jutarnje autobuse ili vozove, ako bas ne nadjem o autobus koji nas je dovezao, mada se nadam da se to nece desiti.
Problema imamo i tako previse u svakodnevnom zivotu, ako ih trazimo i ocekujemo i na ovakvim mestima onda ne treba ni da idemo na ista! Uvek nam ostaje ona fotelja ispred tv-a.
Jelena Milić Jelena Milić 13:11 25.06.2007

nije zivot torta sa slagom

i nisu svi tako disajsiv kao vi

nekako ti razlozi zasto idemo na koncerte, koji naravno stoje, ne iskljucuju bolove u ledjima etc
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:18 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

sto ti ne krenes rolerima, to mu dodje kao dva kruga oko Ade a za to si, dokazano, spremna. Skarlet, kukacemo o tome sutra...
Jelena Milić Jelena Milić 13:25 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

ne bi ja mene toliko zajebavala :) nego, kako ti ides? jel se grupisemo negde
CicaNS CicaNS 13:31 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

Ko je rekao da je zivot torta sa slagom? Ko je spominjao bolove u ledjima?
Ja se samo ne zalim! Dobro nam je ili lose onoliko koliko to sami sebi dozvolimo da bude.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:32 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

krecem kolima u pola osam
Lionsgate Lionsgate 13:41 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

Chika Dule, samo da vas obavestim da ima radova na autoputu, negde od Banovaca do petlje za St.Pazovu... mislim da ce tu da bude veca guzva nego na Slaviji
Jelena Milić Jelena Milić 13:44 25.06.2007

in brufen we trust

jm
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:50 25.06.2007

Re: in brufen we trust

у Ђоку травара са трећег спрата ја верујем:)
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:51 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

dzip sa rotacionim svetlima je zakon:))
Jelena Milić Jelena Milić 14:00 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

to davno bese secam se ja....
Dragana Sepe Dragana Sepe 22:44 25.06.2007

Re: nije zivot torta sa slagom

Pola osam uvece? Pa, mislim, kako...? Jeste da si VIP, ali i pored (moguce) brze voznje, kad planiras da budes u Indjiji? Mi smo planirali da posle 6 pm budemo tamo vec...
Pozdrav!
Greshka Greshka 13:17 25.06.2007

jos jedan koristan link za prevoz

Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:18 25.06.2007

Re: jos jedan koristan link za prevoz

:))) majstore
Lionsgate Lionsgate 13:25 25.06.2007

Re: jos jedan koristan link za prevoz

Majstorica
Jelena Milić Jelena Milić 13:31 25.06.2007

kakva majstorica

sto to odma u oglasu za autostop nisi navela :)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:32 25.06.2007

Re: kakva majstorica

какав бедак,мењам пол због превоза:)
Jelena Milić Jelena Milić 13:33 25.06.2007

a ne...

zgodan, sam, vole sve sto vole mladi, trazi prevoz do....
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:40 25.06.2007

Re: a ne...

ужасно сам незгодан:)
Greshka Greshka 13:54 25.06.2007

Re: kakva majstorica

dzaba, mesta vise nema...samo ces sebi problema s piskenjem da napravis ;-)
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 13:56 25.06.2007

Re: kakva majstorica

ма..ионако идемо из различитих праваца:)
али најбитније је што знамо где идемо:)
d j o l e d j o l e 13:50 25.06.2007

Svaka

...U stvari sam samoj sebi rekla, hej, ovo je provod, nije obaveza, ako ti se ne ostaje pali kući. Uhvatim taksi sva ponosna što sam zaista ugodila sebi...


cast :)
Jelena Milić Jelena Milić 10:26 26.06.2007

to djole

znas da sam ja poznata po drasticnim odlukama koje donosim :)

joj da znas kako proleti to vreme od bebaca do klinaca koji su u tripu ocemo necemo na RHCP ocas! nekako mi je krivo sto nece, bilo bi mi naporno d aoce, al sad imam izgovor, znas ono jezicak koji prevali, ma ne bih ja vise nedju tu omladinu i to dvd iz fotelje, al moram decu da vodim, uvodim u posao:))

mene sad sin kinji da ga svedem sa kopaonika za snoop dog i da znas da ocu, zasluzio je
jaca jaca 14:33 25.06.2007

smrc.smrc

moram da odustanem od koncerta, na moju zalost, i sada imam dve karte, jel ima nekoga da mu trebaju? Steta da propadnu!
Dragana Sepe Dragana Sepe 22:28 25.06.2007

Re: smrc.smrc

Ja sam takodje imala 2 karte visak, iako idem na koncert. Ja sam moje karte poklonila najbrzem slusaocu jutarnjeg programa B92, Dizanje. To najiskrenije preporucujem i tebi. Sigurna sam da ces obradovati nekoga ko jos uvek nema kartu, a zelelo bi da ide.
Greshka Greshka 14:35 25.06.2007

karta za Enterprajz

Sad se setih...
Da nema neko kartu viska za parking....za Enterprajz..platim koji dinar vise..
Lionsgate Lionsgate 14:58 25.06.2007

Sad se i ja setih...

da napomenem blogerima a posetiocima sutrasnjeg koncerta... koncert se desava usred sremskih njiva kukuruza. To sem zapare znaci i poprilican roj komaraca u sumrak i mrak :( Autan, autan...
Jelena Milić Jelena Milić 16:44 25.06.2007

Re: Sad se i ja setih...

mudro zboris
aanananaa aanananaa 15:08 25.06.2007

....

ja ne zelim da idem ujutru u 8,ali po svoj prilici treba da budem srecna sto drugarica nije dosla na ideju da smo vec tamo....Jutros smo se i svadjnule malko oko toga,ja uporno tvradim da je realno da pre osam uvece ne budemo tamo,a ona me ubedjuje da je 10 ujutru najbolje vreme.Tesko da cemo se naci na sredini....
Jelena Milić Jelena Milić 16:47 25.06.2007

kad krenuti

cuj, bila ja na masovkama tipa veliki derbi, zvezda milan, etc onoliko puta, na hajduku, dinamu, uvek se marakana napuni ne za vise od dva, dva ipo sata...ne znam koliko gejtova ce da bude, i sta sve drugarica namerava da radi, al 10 ujutro je zaista rano
Pavle Pavle 16:28 25.06.2007

Maltretiranje

Sutra će biti 37, možda bude i kiše. Iako je Inđija (Ješić) napravio 4 trake od Inđije do Autoputa, zakrčenja, naročito posle koncerta će biti ogromna. Ne znam da li su se nešto dogovorili oko naplate putarine na autoputu ka Beogradu, ali ako nisu, posle koncerta će tamo biti haos od gužve. Kada sam se sa koncerta Stinga vraćao u Beograd, čekao sam 40 minuta na naplatnoj rampi, a radile su tri naplatne kućice. Ako se parkirate u Inđiji sa planom za "bežanje" preko sela ka Rumi, pešice do prostora za koncert ima 5,5km. Ako bude kiše, ne želim ni da razmišljam kakvo će blato biti. Sve u svemu, povratak u Beograd će biti višečasovna avantura. Iskreno, svaka čast Inđiji, ali je velika glupost organizovati ovako veliki koncert van velikih gradova.
Lionsgate Lionsgate 16:34 25.06.2007

Re: Maltretiranje

Iskreno, svaka čast Inđiji, ali je velika glupost organizovati ovako veliki koncert van velikih gradova.


Nije glupost, kretenizam je... ali hajde...
milosrdni andjeo milosrdni andjeo 16:37 25.06.2007

Re: Maltretiranje

Тачно,требали су да свирају у Новом Саду:)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana