... O Urbanim Legendama

MightyNora RSS / 24.06.2008. u 22:52

Malo hlađenja smehom u vrelim letnjim noćima.

Sve slučajnosti ovog teksta su namerne. Tačnije ako znate aktere ovakvih dešavanja, onda ste i sami deo jedne od urbanih legendi. Takođe Vas molim da podelite sa nama i ostale koje znate. Svaka od ovih priča kreće istim tekstom:

“E, brate, da ti ka’em…”

 

Urbana Legenda 1 – kako smuvati devojku

On je bio student prve godine, a šta ti ga ja znam, navodno arhitektonskog fakulteta. Par godina je studirao, pa se vratio nazad. Nije ga to više specijalno zanimalo. Ali je jedan događaj ovekovečio njegovu ingenioznost – koju i dan danas ispoljava na jednom od lokalnih radija. Daklem…

Prva godina, a njemu se sviđa jedna devojka. Amfiteatar pun ko oko – onako kako može samo da bude u prvoj godini na fakultetu u Beogradu. A šta sve smisli dokon mozak…. U jednom trenutku se na vratima amfiteatra pojavi g-din konobar (iz one urbane legende Konobar nas mrzi), sa ajncerom i kapućinom latte, ružom i karticom. Asistent ostade u čudu, zamucnu, i kao eto samo što nije, ali i dalje ćuti. Ne zna čovek šta da kaže. Konobar i dalje nezbunjen, gleda po amfiteatru, tražeći pogledom – i ubrzo je spazi.

Pazi sad, dovoljno je i to što ti se tako nešto desi da budeš u centru pažnje sledeće 2 nedelje. Mislim, doneo ti neko kafu na sred predavanja. Dobra fora nema šta. Dakle, konobar dođe do tog reda, i devojci isporuči sve tri stvari, i bez pitanja se ćutke povuče. Jel’te kao u najluksuznijem restoranu – sve profi. A devojci neprijatno, neprijatno… al šta će, šta je tu je, ona uze onu ružu, popi malo one kafe, i verovatno u sebi misli “Otvori se zemljo de baš mene nađe…”. Asistent, kao da ne napravi frku nastavi da priča.

Ona, opet i malo znatiželjna, uze onu karticu i otvori je. A na kartici stoji:

“Ovo nije ništa u poređenju sa onim što dolazi.”

Par sekundi posle naš heroj urbane legende, uđe u amfiteatar u stilu Džon Vejna koji ulazi u kaubojski bar, asistent diže ruke od svega, poče da psuje onako za sebe, a iza našeg heroja – Pleh Muzika na sav glas, pa udri, pa udri, pa udri…. Pa na kolena, pa u grudi, pa na srce junačko…

Kažu da je smuvao par dana kasnije.

Samo nemoj sada da mi neko kaže da žene ne padaju na publicitet =)

 

Urbana Legenda 2 – Najveći blam

Bila neka radio emisija u kojoj je organizator emisije davao snimljen CD i karte za cert (ili šta god već) za onoga ko se javi i ispriča najbolji blam koji je doživeo. Javljali se različiti, ali jedan je bio neprevaziđen…

Kažu da je ovako počeo izlaganje, koje je kasnije ušlo u legendu:

“Deco, ja sam malo stariji, i mene ne zanima ta vaša nagrada, ali ja moram nekome da ispričam šta mi se desilo kada sam ja bio mlad. Niko do sada od mojih ne zna za ovu priču. Bio sam u Sarajevu, za vreme stare Juge, u poseti prijatelju koji je bio u vojsci. I ono, tada se putovalo vozom, kakva kola, kakvi bakrači. Lepo smo se mi bili proveli, ali on je morao nazad u kasarnu tačno u 22h a meni voz za Beograd polazi u ponoć. Imam ti ja još dva sata i reko’ da se malo prošetam Sarajevom. Šipčim ti ja tako, a ono već malo kasno, pa i ne rade sve radnje niti prodavnice. I meni se negde u toj šetnju desi da moram da idem u WC. Na veliku nuždu. Gledam ja, gde ću, šta ću, pa se smislim. Reko’ neću nigde nego da ja negde nađem WC papir pa ću već tu negde da nađem neki mrak.

Tako i bi. Nađem ja neke novine, i to će da posluži, mislim se. Uđem u neki haustor, pa u neko dvorište. Mrkli mrak, samo oko mene neki kontejneri. Smestim se ja tu između njih, čučnem, i završim posao. Samo što sam završio posao, …

… otvore se neka vrata ispred mene, svetlo direks piči u mene i ljudi krenu da izlaze iz bioskopa. A ja, ni tamo ni vamo, čučim… Šta da im kažem… Dobro veče?”

 

Urbana Legenda 3 – Japanski običaji

Jedan momak je bio u Japanu godinu dana. Radio u njihovoj kompaniji. Pored svih priča koje sam čuo ova me je … ufffffff, pa npr, najviše pogodila….

Dakle, jednom godišnje se skupi ceo tom management firme i ide u neki njihov restoran na proslavu dana trešnjinog cveta. Ili šta god već je ta proslava, svejedno, nalaze se u restoranu gde se sedi na zemlji ispod realnih stabljika trešnje koja je u cvatu. Znate valjda i sami da imaju fetiš trešnjinog cveta. Sve u svemu, naj junak se našao, ni div ni kružan, u sred toga svega kao čovek iz neke druge zemlje kome je upriličena ta mogućnost da sa tom management-om firme ide na jedno takvo mesto.

E sad, sledi niz događaja koji se meri sa najboljim SF pričama. Dakle, u taj restoran na taj dan izlaze više manje top managementi mnogih firmi. Ae sad, nije to toliko čudno, rekli bi ste, ceremonija je…

Da nije običaja da se General Manageri firmi obraćaju svim ostalim prisutnima u pola večeri. Onako neplanski. Te se digne jedan, pa nešto na japanskom, a svi aplauz, te drugi, a opet cela kafana aplauz, i tako dalje…

Pita naš heroj jedinog lika koji je pričao engleski – Šta se dešava? Kaže ovaj – To su sve sami GM-ovi, iskazuju privrženost svojoj firmi određenim zavetima koji se sada iskazuju pred svima.

Odjednom, jedan od prisutnih GM-ova, u sred govorancije je – sad dolazi SF deo – dao da mu se počupaju obrve da bi tim gestom prikazao svoju privrženost firmi. Jak gest nema šta, ali za jednog Srbina koji se nalazi tamo, situacija tek počinje da se kuva.

Dođe red i na GM-a firme gde je ovaj momak radio. Ustade on, poče nešto da priča, i sve vreme pokazuje u ovog našeg junaka. Ovaj, opet u zbunu, pita prevodioca – A šta sad?

Tek će ovaj – Pa ovako, pošto je naš GM vrlo privržen našoj firmi, a našao se isprovociran gestom onog prethodnog, rešio je da pokaže svima koliko daleko ide njegova privrženost. Dakle, ritualno te poziva da zajedno sa njim, kao jedini stranac u kafani, pred svima ostalima,… ehm… spališ stidne dlake upaljačem i time pokažeš koliko si ti postao privržen za ovo kratko vreme. Ovo je, samo da znaš, velika čast koju ti ukazuje. Izvoli.

Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Nikada nam nije rekao šta se desilo do kraja. Mislim da je i bolje tako =)

A sad malo vi … =)

 

sax.gif 



Komentari (35)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

MilutinM MilutinM 23:26 24.06.2008

Spalio?

Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Ja bih spalio ispod miške. I te su stidne
Strongman Strongman 00:59 25.06.2008

Re: Spalio?

Ja bih spalio ispod miške. I te su stidne
*novo



ma ja se stitim i onih sto rastu iz usiju.
MightyNora MightyNora 23:26 25.06.2008

Re: Spalio?

Pošteno, mislim stvarno jeste u redu... žrtva ko žrtva... =)))))
Strongman Strongman 01:00 25.06.2008

Video komentar

Strongman Strongman 01:04 25.06.2008

pisani komentar

cetvorica drugova spremaju neki mnogo rutav ispit na koledzu u Americi. Kratki su s vremenom barem ceo dan da bi bili spokojni. Dogovore se da zakasne pola sata i da zamole profesora da im dozvole da polazu u ponedeljak jer su imali gumi defekt. Profesor proguta pricu i eto njih za dva dana u biblioteci otvaraju ispitne blankete.
Test se resava po redu od prvog pa prema ostalim pitanjima. Dosta pitanja i zadnje pitanje glasi

40. Koja guma?
a) prednja leva
b) prednja desna
c) zadnja leva
d) zadnja desna

Napomena. Sva cetvorica kandidata moraju da daju isti odgovor na pitanje 40 za prolaz.

Naravno da se tamo ne prepisuje, samo da kazem
MightyNora MightyNora 23:30 25.06.2008

Re: pisani komentar

Kaže, jednom hteo jedan sudija da nasamari cigu - ciga već treći put kod njega zbog neke sitne krađe.

Kaže mu sudija - Evo ovako stoji stvar, ja ne mogu više da te puštam pa sam odlučio da sreća odigra stvar - ja sam na ova dva papirića napisao Zatvor i Sloboda, pa ti šta izvućeš to ti je. Pošteno - pošteno.

Sem što sudija nije rek'o da je na oba papirića napisao Zatvor.

Gleda ga ciga ispod oka, gleda gleda, pa mazne jedan papirić brzinom munje i pojede ga. I reče - E pa ovako druže sudija, ja sam izabrao ovaj što sam poj'o, a ti druže sudija ti okreni taj pa da bude kontra od toga što piše....

I šta će sudija se nasmeje i pusti ga...
edi-va edi-va 07:25 25.06.2008

“Ovo nije ništa u poređenju sa onim što

“Ovo nije ništa u poređenju sa onim što dolazi.”

MilutinM MilutinM 08:13 25.06.2008

Re: “Ovo nije ništa u poređenju sa onim št

Da sam ja ona riba, još bi mu i šamar zalepio(la). Kakvi pozeri. Eto navijača iz onog Unfovog bloga
edi-va edi-va 09:00 25.06.2008

Re: “Ovo nije ništa u poređenju sa onim št

MilutinM
Da sam ja ona riba, još bi mu i šamar zalepio(la). Kakvi pozeri. Eto navijača iz onog Unfovog bloga


Ne znam, ali ja je razumem, mada mi i njega zao.
Ne da ne bih bila srecna (ipak se mnoge ribe primaju na ovakav shou), nego bih u zemlju propala, pobegla bih chim bih skontala da je to u pitanju. Ne bi se ni pojavila na parketu, vec bih chim bi me prozvali isparila negde u guzvi, pa bih posle slozila prichu da sam morala hitno u WC, a da sam se na putu do tamo onesvestila :))))

Sto se navijacha tiche, jbga. kao i sve ostale drushtvene pojave i ta je pojava mutirala u neku novu dimenziju. Meni jedino smetaju agresivni navijachi, a bake, deke, deca, goluzdrave navijachice su mi ok ... ja se isto nikada ne bih farbala u neke boje, niti bih kachila zastavu oko vrata ... mozze i bez toga da se navija. Ne razumem i one sto plachu kad im voljeni tim izgubi ... sve je to isuvishe ozbiljno tripovanje. Ti igrachi dobijaju milione za to sto rade, a ja sada da plachem sto su izgubili - no way!

Majti sorry za trol o navijachima:)
reanimator reanimator 16:10 25.06.2008

Re: “Ovo nije ništa u poređenju sa onim št

...i apsolutno neumoljiva publika
http://www.youtube.com/watch?v=xeBrjaohiJU&feature=related
MightyNora MightyNora 23:32 25.06.2008

Re: “Ovo nije ništa u poređenju sa onim št

E meni su oni totalno za posmatranje. Meni je čin prosidbe nešto tako intimno i tako samo moje da ga nikada ne bih uradio na taj način.

To je za podeliti između mene i još jedne osobe.

Ne kažem da ovaj nesrećnik zaslužuje to, ni malo, ali stvarno.....
Dawngreeter Dawngreeter 09:31 25.06.2008

Masinac

Ispitni rok, amfiteatar. Neki lik po verovatno deseti put izlazi da polaze isti predmet kod istog profesora. I ne zna ni priblizno dovoljno da bi prosao. Vec se i profesor nervira kako kreten stalno izlazi i nikad ne zna. Vrata od amfiteatra stoje otvorena luftiranja radi, a ispred prolazi tetkica u tom trenutku. Profesor se, onako nervozno, obrati tetkici.

"Molim vas, jednu kafu i plast sena za vola."

"Ja pijem sladju," dobacuje student koji, ako je ova urbana legenda tacna, verovatno nikada nije ni polozio taj ispit.
Ljuttko Ljuttko 18:48 25.06.2008

ETF

Hopla, eto kako legende kruze, ova prica se na ETF-u u Beogradu vezuje za cuvenog profesora Caju i u nasoj verziji student je polozio ispit. Svako ko je ikada polagao ispit kod Caje zna da je ova legenda vrlo blizu istine.
U mom slucaju to je izgledalo ovako- posle celog dana cekanja da dodjem na red da odgovaram , negde oko 8 uvece u junskom roku Caja naprecac menja odluku da polazemo sutra nas poslednjih cetvoro i daje nam pitanja. Crtam semu vec polupomracenog uma i naravno napravim gresku, neverovatno banalnu ali onako prilepljenog nosa uz tablu ne uspevam da je vidim, nesto brisem i popravljam i vidim kako se ukopavam. Caja kaze - koleginice izmaknite se od table i dobro pogledajte, sto dakako uradim, lupim se po celu videvsi sta sam ja lupila i kad sam krenula da to ispravim njegov odgovor je bio , suvise ste se izmakli od table, vidimo se u septembru. I tako, ode moj dobar pismeni, u to doba padnes li na usmenom delu uvek ides ispocetka.



Dawngreeter
Ispitni rok, amfiteatar. Neki lik po verovatno deseti put izlazi da
polaze isti predmet kod istog profesora. I ne zna ni priblizno dovoljno
da bi prosao. Vec se i profesor nervira kako kreten stalno izlazi i
nikad ne zna. Vrata od amfiteatra stoje otvorena luftiranja radi, a
ispred prolazi tetkica u tom trenutku. Profesor se, onako nervozno,
obrati tetkici.

"Molim vas, jednu kafu i plast sena za vola."

"Ja pijem sladju," dobacuje student koji, ako je ova urbana legenda tacna, verovatno nikada nije ni polozio taj ispit.

MightyNora MightyNora 23:35 25.06.2008

Re: ETF

Pitali neki studenti tadašnjeg ministra obrazovanja - Jel možete da nam poboljšate internet vezu, nestabilna je strašno, a to nama stvarno smeta u svakodnevnom radu (takvo vreme bilo - 90te)?

A on će - Ne mogu još uvek. Treba prvo da utvrdim šta taj internet hoće od nas!
medjutim medjutim 06:48 26.06.2008

Re: ETF

Hopla, eto kako legende kruze, ova prica se na ETF-u u Beogradu vezuje za cuvenog profesora Caju i u nasoj verziji student je polozio ispit. Svako ko je ikada polagao ispit kod Caje zna da je ova legenda vrlo blizu istine.


Licilo bi na Caju.

Ali istu pricu sam cuo od oca za profesora Danila Raskovica sa kragujevackog Masinca, pre jedno 40 godina :)
antioksidant antioksidant 08:37 26.06.2008

Re: ETF

za profesora Danila Raskovica

Graf sile crtao crvenom kredom (kao simbol represije)
Dawngreeter Dawngreeter 10:20 26.06.2008

Re: ETF

Ja nisam bio na ETFu a vrlo dobro znam za Caju, on mu, majku mu, dodje neka legenda Beogradskog Univerziteta. Ima ona fora - sta radi Tesla ispred ETF-a? Uci za Cajin ispit.
medjutim medjutim 14:28 26.06.2008

Re: ETF

za profesora Danila Raskovica


Graf sile crtao crvenom kredom (kao simbol represije)


taj :)

Sile potiska plavom bojom, sile pritiska crvenom, i onda zakljucak: "Sve sto je crveno je pritisak" (uz studentski aplauz, i informativni razgovor sutradan)
alselone alselone 09:47 25.06.2008

Matematika

Student na usmenom is algebre.
Muku muci, znoji se, nikako mu ne ide. Sama granica za prolaz.

Profa stari kulier, naslonio se, vrti neke papire po torbi i gleda ga ispod oka.
-Hajde kolega, da se vise ne natezemo ovako, recite Vi meni koliko ima sijalica u ovom amfiteatru pa cu Vam dati 6.
Student, jadan pocinje da broji, i broji... Posle jedno 5 minuta:
-45 komada, profesore.
-Bravo kolega, bravo, skoro pa ste pogodili. Zapravo, ima 46, jer sam ja jednu kupio kada sam krenuo na fakultet, evo je kod mene u torbi.

I tako posle jedno par rokova opet ista sutuacija samo sa drugim studentom.
-Recite kolega koliko ima sijalica, pa da se vise ne mucimo, sest i mirna Backa.
-46 profesore - ovaj ispaljuje bez brojanja.
-Kako ste Vi mudri kolega! Bravo! Samo ovaj put ja nisam poneo sijalicu.
-Ali ja jesam profesore! - i vadi jednu sijalicu iz torbe.

I profa mu da 10.

Dawngreeter Dawngreeter 09:54 25.06.2008

Re: Matematika

Slicna fora se kod nas u devetoj gimnaziji vrtela oko famoznog profesora geografije. Pitanje je bilo koliko drva sljive ima u Srbiji. Odgovor u prici je bio tacno ono sto pise u knjizi (lupam sada, dvesta hiljada ili tako nesto, kolko bi vec moglo da ih ima). Profesor, valjda sa idejom da ukaze uceniku da nije tacno toliko nego da je to samo procena, kaze da taj broj nije tacan jer je njegov otac bas prosle nedelje posekao jedno. Na to ucenik, po prici, odgovora sa: "Moj deda je znao da ce vas otac to uraditi pa je prekjuce zasadio jednu sljivu."

Strah i trepet koji je taj profesor sirio oko sebe nije dozvoljavao da cak i u saljivoj anegdoti neko pretpostavi da bi za takav odgovor ucenik mogao da dobije prolaznu ocenu.
MightyNora MightyNora 23:38 25.06.2008

Re: Matematika

Ovo je već više vic...

Ulazi pijani student na ispit. Pogleda profu i reče nešto u stilu - Hic, profesore, da li možda nije problem da jedan student koji je, ovaaaaaaj... malkice popio danas odgovara kod Vas, mislim....?

Profa onako šmekerski reče - Ma može, ajde....

Tek će student - Momci, unesite ga...
Atomski mrav Atomski mrav 13:38 25.06.2008

Blamčina

Negde sam slušao sličnu emisiju na radiju gde je pobedila žena sa pričom kako je išla kod ginekologa na pregled, pa se lepo sredila (već kako to dolikuje, higijena i sve ostalo)... a ginekolog samo cokće i govori "Al' ste se vi doterali"... žena nikako ne kapira šta se dešava dok uveče njena ćerka nije digla frku "Ko mi je dirao onu kremu sa šljokicama"... Ako to nije blam, onda ne znam šta je
edi-va edi-va 13:57 25.06.2008

Re: Blamčina

Atomski mrav
Negde sam slušao sličnu emisiju na radiju gde je pobedila žena sa pričom kako je išla kod ginekologa na pregled, pa se lepo sredila (već kako to dolikuje, higijena i sve ostalo)... a ginekolog samo cokće i govori "Al' ste se vi doterali"... žena nikako ne kapira šta se dešava dok uveče njena ćerka nije digla frku "Ko mi je dirao onu kremu sa šljokicama"... Ako to nije blam, onda ne znam šta je




:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MightyNora MightyNora 23:44 25.06.2008

Re: Blamčina

Ovo je istinita priča...

Dođe žena kod zubara. Bila nedelja, ali šta je tu je hitno je, boooooli zub ubija. Zubar ima dvorište pošto radi u svojoj kući i u bašti mu se nedeljom skupljaju prijatelji na partiji karata. Žena je baš u to vreme došla i on reče drugarima da će brzo, za 15 minuta je gotov, samo da ovo na brzinu završi...

Uđe žena, on pogleda situaciju, zub za vađenje. Reče ženi kakva je situacija i da će da joj da anesteziju, neće ništa da oseti. Dok je on spremao spric sa anestetikom - sve ukupno 45 sekundi - ona iza njega na stolici.

Kada se okrenuo... pa ovaj... pao je na kolena od smeha, otišao na kolenima do drugara, rekao šta je video, svi su popadali od smeha, on se vratio njoj, i dalje na kolenima je molio da mu oprosti. Ostala je i do dana današnjeg njegov pacijent.

Žena je prvi put primala anesteziju kod zubara. Dok je on spremao anesteziju, ona je skinula suknju, savila se preko stolice i .... u get the picture....
medjutim medjutim 15:58 25.06.2008

Bila neka dodela nagrada na radiju..

.. treba da se pogodi ko peva pesmu koju su pustili, poznati stariji narodnjak, i javi se zena, i ne moze nikako da pogodi, voditeljka da joj pomogne, kaze "Razmislite malo, za sta se uhvatite svakog dana?" a zena ni 5 ni 6 nego "Znam, Mile Kitic!"

(tacan odgovor je bio Bora Spuzic-Kvaka)
Ribozom Ribozom 18:43 25.06.2008

...

Petkom se u kaficu u okviru fakulteta pravile zurke (studenti, profesoti, asistenti i ostala rodbina)
Jednog petka smo imali i ispit. Posto je ispit iz zavrsne godine, nema puno studenta.
Profesor ispitije studenkinju, upisuje ocenu i kaze:
' Vidimo se veceras'
... 'Ja i Vi NIKADA'
Naravno cikica je mislio na zurku.
MightyNora MightyNora 23:47 25.06.2008

Re: ...

Radio reklama (već sam je jednom spominjao kod Strongija):

Za auto školu...

Sede instruktor i plavuša u kolima. Ona vozi. On je pita - Šta dobiješ kad digneš levu nogu? Pustim kvačilo.

- Šta dobiješ kad digneš desnu nogu? Pustim gas.

- Šta dobiješ kad digneš obe noge? Dozvolu.

Ne dajte da Vas drugi varaju. Dođite kod nas u....
Aleksandra Mitrovic Aleksandra Mitrovic 19:59 25.06.2008

Seoska legenda

E, kad me već vučete za jezik-da vam opričam jednu priču, što bi rek'o moj pokojni deka Srboljub.
Naime, radnja se događa u jednom selu u okolini Kragujevca pre nekih 20-ak-30-ak godina.
Baba petljala nešto po kući pa se popela na merdevine. Merdevine popustile i baba se strmoglavila niz merdevine. Zalepila se za pod i ni makac a kuka od bolova. Nađe je tako unuk pa pozove komšiju da mu pomogne da transportuju babu do Kragujevačke bolnice udaljene nekih 10-ak kilometara prašnjavim putem. Pošto se baba najviše žalila na bolove u leđima oni dođu do zaključka da bi bilo najbolje da imobilišu babu kako ne bi došlo do još većih povreda i da je tako transportuju. U to ime skinuše vrata od sobe i privezaše babu za vrata. Ali, tu nije kraj njihovih, a boga mi, ni babinih muka. Ta vrata sa sve babom ne mogu da stanu u fiću! Mozga li oni, mozgali šta da rade pa dođoše do spasonosnog rešenja. Napolju diiiiiivan, topao prolećni dan, sve procvetalo, zamirisalo a na fići gepek na krovu ganc novi samo se cakli po onom suncu. Podigoše babu zajedno sa onim vratima i zavezaše je na gepek. Baba se bunila, psovala, boginjala, ali je unuk ostao nepokolebljiv u nameri da tako babu transportuje do Kragujevca a sve po onom džombastom prašnjavom putu. Vozio je pažljivo...ne mogu da grešim dušu, dok je nesrećna baba, onako ležeći prikovana za vrata, neprestano kukumavčila odozgo i prizivala sve svete u pomoć daveći se u prašini sa puta. Najzad su je, nakon dobrih sat vremena nekako dovezli ni živu ni mrtvu do bolnice.
Doktor je ustanovio da je baba dobila samo neznatna prignječenja od pada sa merdevina i potres mozga od vožnje na gepeku ))))
Aleksandra Mitrovic Aleksandra Mitrovic 21:54 25.06.2008

Re: Seoska legenda

Taj isti je takođe prosuo tuce "step in" kesica soka u bunar kada je bio mali. 'Oće dete da stalno ima soka. Danima su posle toga pokušavali da očiste bunar, a on je te batine zapamtio
MightyNora MightyNora 23:47 25.06.2008

Re: Seoska legenda

AHAHAHAHHAHHAAAHHAHAHA......
Unfuckable Unfuckable 06:02 26.06.2008

ima ona stara legenda - Bad day in LA

Pokvari se sifon ispod lavaboa, žena delegira muža da opravi dok ona skokne na pijac.
Muž "preduzimljivo", kada je otišla - delegira majstora.
Majstor se zavuče Ispod i krene u akciju, a muž ode na vops u kafanu.
Vraća se žena i vidi - misli da je to njen dragi - Lika kako se "bavi" ispod lavaboa. Tiho priđe i pomazi ga (verzija 2 je nešto eksplicitnija ali ne menja smisao)
Lik, pošto nikoga nije očekivao - trgne se i zavali glavom u lavabo. Lokva krvi i nesvest.
Žena izbezumljeno pozove Hitnu.
Ovi dođu, skembaju lika na nosila i krenu niz stepenice (treba li reći - lift ne radi).
U svoj toj žurbi, Lik im spada sa nosila i "malo" se prokotrlja po stepenicama. Otvoren prelom ruke +
Ubace ga nekako u Kombi i punom brzinom krenu ka Bolnici.
Kombi popije bočni udar u zadnji deo - na prvom crvenom semaforu kroz koji je projurio - a naš Lik fasuje i lom obe noge +
Ima dodatak : u bolnici ga je strefio anafilaktički šok kada su mu dali prvu terapiju.
(mogu već da zamislim šta je zatekao kada se vratio kući iz bolnice.....)
aleksandarz aleksandarz 09:36 26.06.2008

razne priče

Deda ostao bez cigara, al` na sreću našao par komada kod unuka u sobi. Lepo zamotane.
Kad se unuk vratio dada kaže "otvori prozor da deda poleti"

Radnik na mešalici se nasloni na istu i izuje cipelu da je istrese. Lik do njega pomisli da ga je udarila struja i opali ga drškom od lopate pa mu polomi ruku (nogu, rebra ...)

Interesantno mi je su mi ljudi uz ove priče uvek pričali i ko su učesnici.
dragoljub dragoljub 18:45 26.06.2008

Re: razne priče

i opali ga drškom od lopate pa mu polomi ruku (nogu, rebra ...)

наставак
позову хитну ,ставе га на носила и док га носе радници испричају шта се десило ,ови га од смеха испусте и сломи главу
што је најважније сви се куну да је то истинит догађај)))
stakezije stakezije 13:03 30.06.2008

Re: Urbana Legenda 1 – kako smuvati devojk

...to sam ja rezirao i izveo,Razlika je u tome sto sam u amfiteatar FON-a usao u poncu sa sombrerom i sa gitarom.
Ne znam sto si pricu okrenuo, na trubace i pleh orkestar, mozda zbog aktuelne patriotske situacije.
Ako je tako onda bolje politicki blog, nego ovako.
Servis/volej
MightyNora MightyNora 18:40 30.06.2008

Re: Urbana Legenda 1 – kako smuvati devojk

...zato sto licno znam lika koji je uradio tu urbanu legendu...

...taj lik i dan danas zivi i radi u Krusevcu. A ako si i ti uradio.... eto novosti :)

Vise nije urbana legenda, sada je samo legenda :)

Pozz

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana