Ako već blenete u muške gaće....

queeria92 RSS / 05.07.2008. u 00:21

...onda bar pročitajte tekst koji sledi....

Piše: Boban Stojanović  

 34343323.3169.jpg

Ja samo molim Boga, da mi tekst koji sledi ne prouzrokuje lanac neugodnih posledica, poput jubilarnog stotog skidanja Queeria bloga sa naslovne strane, gomile pisama roditeljskih odbora ili neke verske organizacije.

Zato, odmah da vam skrenem pažnju: sadržaj ovog bloga je ekspilicitan ali pametan! Posvećen je sadržaju muških kupaćih gaćica i kao takav, ipak može da bude koristan na +35 stepeni. Ako ga zabranite svojoj deci, vi da obavezno pročitajte.

Pre neko jutro, nakon fantastične rođendanske žurke kod Biljane Cincarević, chill out sam proveo na Adi, zajedno sam mojom drugaricom Darom.

Elem, ona i ja, par manijaka i neki zabludeli tinejdžeri i to je to. Prazno, prazno, prazno, šljunak na plažama odmara od vrelih tela, znoja & dominantnih kineskih peškira za plažu (ćef ti jarko žuta kuca, ćef ti novčanica od 500 jura odštampana na njemu).

Elem, nema nikog. Ponajmanje dobrih frajera u kupaćim gaćicama. Speedo, šorc, široke, uske, tange, crne, crvene, u bojama zastave, duginim bojama, svim pastelnim nijansama. I naravno, one divne, sexy, bele kupaće gaćice koje postanu tako divno prozirne kada se samo malo nakvase. Zaključak – nije Ada ista bez muških gaćica koje šetaju svuda naokolo, ispunjene sadržajem svojih, uglavnom ponosnih, vlasnika.

No, drage moje sestre blogerke (i braćo blogeri), taj ponos vezan za šetanje gaćica nije uvek i nužno vezan za sadržaj istih. Njihovi vlasnici nadobudno hodaju iz mnogo razloga: na obližnjem parkingu je izložen njihov fancy auto, imaju tri zlatne kajle, pokazuju svoje pločice, bicepse, tricepse i ostale manje ili više uspele domete iz teretane.

 naslovna_ff.3170.jpg

Znam ja da oni žele da se pokažu, ali oni treba da znaju da ja umem da ih čitam!

Ako sam se u životu nečeg nagledao, nagledao sam se muških gaća (live) koje su pred mojim očima budile nadu u bolje sutra ili bar nezaboravnih pola sata. Ali, kako je pisala Milena Pavlović Barili: Avaj! Bila sam mala, plava devojčica u cveću rezede!

Verujete mi na reč, razočarenja & iznenađenja su uvek moguća! Pristojno ocrtana budža sa kojom se susretnete na nekoj plaži, obično ispunjava očekivanja, ali ne dajte se zavarati – moguće je da su mošnice bile veoma maštovite u svom rastu! Neka hvala, što kaže Ceca, mogu ja i sama kući!

Dalje, ako je budža baš mala, mala, ne dajte se prevariti! Malo je malo, aman, i cvrčak mašta da postane jelen pa ne može. Šta hoću da kažem – ne postoji toliko jak materijal koji bi mogao da sakrije pristojnu budžu toliko da se nimalo ne ocrtava! To da znate!

Dalje, pažljivo pratite sve one simbole koji mogu da upućuju na dužinu „one stvari“. Elem, ako nosi onaj ogavni, veliki privezak za ključeve od auta ili ako ima ogroman krstić oko vrata – ne nikako, to je dole prosjak! Neka njegova majka gleda u krst i bude ponosna što joj sin nosi pola tone zlata, mene prevariti neće.

Dalje, uzmite u obzir još jednu važnu stvar – sve vreme govorim o plaži. Plaža, Sunce, toplota, vreli kamenčići, voda dovoljno topla.... dakle, nema nikakve eskimske varijante i pingvina naokolo pa da pomislim da se sadržaj u gaćicama skupio od hladnoće. Tela se na toploti šire, stoga, ako za toliko nisu mogla da se prošire da mi kresnu maštu – o čemu više da govorim!?

Dalje, ako već blenete u muške gaće na Adi (ali i drugim plažama, ovo je vodič koncipiran „misli lokalno – deluj globalno“), pazite u koje blenete! Tako na primer, najbalonastiji, sam po sebi je šorc, te se nećete ovajditi ako genitalnu obdarenost njegovog vlasnika želite da procenite ne skidajući pogled sa njih. Slede klasične, slip kupaće gaćice, koje mogu ponekad da zavaraju. Ali, dovoljno je ne više od 5 sekundi da procenite da li mu stoji na levo, na desno, da li su muda spakovana „na razdeljak“ i koliko je dotični gospon’ sadržaj dugačak. Ako budite visprene, uočićete da li kategorija „cut“ ili „uncut“ što je jedan od najizazovnijih momenata kitolicitacije.

12.3171.jpg

Dalje, osvestite sebe, osnažite se, kažite sebi da ste lepe i pametne i da to što šmekate muškarce nikako nije nepristojno. Još manje je kršenje ljudskih prava. Ponajmanje je neprijatno za objekat vaše pažnje. Aman, svi muškarci vole da se blene u njihovo međunožje, što provokativnije gaćice to je veća njihova želja da im se pogledi nađu na određenim tačkama njihovih tela. Ako se objekat šeta i drži ruku na stomaku, ako nosi „pederušu“ na bokovima, ako je nešto nehajno obesio o svoje kupaće, ako su mu ruke na 20 cm od bokova (etc...etc...), svi ti simptomi ukazuju na potrebu da bude seksualni objekat – te ako ste humana osoba, udelite koji pogled! Vaše malo, može biti mnogo za one koji imaju (možda) malo!

Ipak, samo na vama je važna odluka – kako da se leto ne potroši na sećanja koja svesno želimo da odu u zaborav? Jedan od načina je da pažljivo pročitate ovaj mali, iskreni, na bogatom iskustvu baziran vodič. Uzmite flomaster i podvucite sve vama važne detalje.

I ne zaboravite, na kupaći kostim koji pokazujete na plaži izdvojili ste dosta para – to svakako nije vredno pažnje i trošenja na mališane.

Zato, drage moje, ovo leto trošimo na mega, giga i extra size kategorije. Ako ni zbog čega drugog, ono bar zbog fraze – leto koje se pamti! I kako reklama kaže: Pažljivo ližite!

Love,

Vaša draga Saveta,

Boban Stojanović

 

1184941328.61.1686228728.png

Atačmenti



Komentari (21)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Dolybell Dolybell 03:28 05.07.2008

MKG

Muske kupace gace Ivica Klaric - za radoznale .. He he he

Spadalo Spadalo 05:29 05.07.2008

Ih!

Ti si ceo život samo blenuo u muške gaće! Pa kakav si mi ti peder? Uostalom evo ti jedne, pa bleni, kad već voliš:
alea alea 09:18 05.07.2008

Ja procitah

pa odoh da kazem mojoj ljubimici da obavezno procita. A onda cemo da divanimo :)
Zeks Zeks 10:01 05.07.2008

Ako već blenete u muške gaće....

...zasto Ih posmatrate samo spreda....
...zar Vama nije vazno i ono otpozadi?
edi-va edi-va 10:33 05.07.2008

Ufff

Bobane, kakvo prijatno iznenadjenje ... otvaram blog, kad ono ima sta da vidim:)))

Odoh ja danas na bazen - tnx. for the hint:))))
JJ Beba JJ Beba 11:17 05.07.2008

Re: Ufff

ajd da gledamo,kad je baš taka situacija
evo ove sexy


pa ove za bez stomaka i pojasa za spasavanje

bokserice havajke

u njima ste u svakom društvu rado viđen gost
metastaza metastaza 11:56 05.07.2008

lol

Mislis da je ono srebro na prvoj slici ili belo zlato?
Cujem da su jestive sada u fazonu :)
Spadalo Spadalo 14:07 05.07.2008

Supermen

virgo intelecta virgo intelecta 14:16 05.07.2008

Ako mislis...

da Tebi jedinom dodju gace u vidokrug, trebalo je pre neki dan da budes u US. Tamo je otkriven polako, pooolaaaakoooo jedan oooogromni uzduzni portret Dejvida Bekama na nekoj zgradi. U najnovijem modelu gaca Mr Armanija. Ljudi su slikali, a one su vristale:)))
I naravno padale su opklade je l' je pravi ili je umetnuta carapa?
Umirali smo od smeJa!
Pa smo se naravno i do'vatili Vikice (kako joj tepamo) i valjali se po patosima da onako mrshavoj i koskatoj nema di da joj stane! Sta ces ljubomorne zenke:))))
queeria92 queeria92 18:00 05.07.2008

Re: Ako mislis...

portret Dejvida Bekama


Biljana Cincarević Biljana Cincarević 14:51 05.07.2008

Uh, da imam

fotku mog trenera, u sirokom pamucnom sortcu, kako pokazuje vezbu...
queeria92 queeria92 17:45 05.07.2008

Re: Uh, da imam

u sirokom pamucnom sortcu


Ja mogu uvek da ti nosim patikice na trening :)
Mogu da zamislim, joj, pamuk mekan, a đoka landara....



Živeo sport!
Kiss
Boban
Spiridon Spiridon 16:38 05.07.2008

..



“Bre… Kad pripeče zvezda oko Svetog Ilije, pa misliš – izgore sve! Pa tek će jedne noći kiša… Letnja, plaha, k’o ova. A ja kažem mom Proki… Proko, kiša, burazere. Pa iziđem napolje, pa postojim tamo među "šljivama", ono pada – k’o Bog da plače. A ja, mokar već, al’ još k’o ne verujem da pada, pa dignem ruku te pipnem one "šljive" nad glavom, a one mokre, pa sve kaplje od njih, niz ruku mi curi.”
skyspoter skyspoter 17:18 05.07.2008

kako mogu da blenem

kada ne vidim nista u precniku od pola metra? mogu samo da pipnem....i mrzim one speed sinteticke, plave sa belom pertlom....
Dolybell Dolybell 18:55 05.07.2008

Osveženje

za ove vrele dane....

edi-va edi-va 19:36 05.07.2008

Re: Osveženje

aurelije aurelije 10:15 06.07.2008

Cut or uncut

Ako budite visprene, uočićete da li kategorija „cut“ ili „uncut“ što je jedan od najizazovnijih momenata kitolicitacije


Joj, ovo me vraća u traume detinjstva. Naime pošto sam iz muslimansko/srpskog braka, svake put kad smo išli kod ćaletovih do neke moje sedme godine rizikovao sam da se vratim bez kožice. I kad sam prerastao sunećenje, dobio sam fimozu i onda sam obrezan.

E te godine je bila frka. Bilo me je sramota u svačionici, izbegavao sam pisoare. A tek plivanje... Mislio sam da svako može po ocrtavanju gaćica videti da nemam kožicu :) Sad me je baš briga, ali kad sam video ovaj citat podsetio sam se svog straha

E a gde je tema sa ženskim gaćicama? Tu ima toliko detalja. Npr. ocrtavanje dlačica na svetlijim kupaćima, pa kad se kupaći useče u labiu, pa kad se loše obriju dlačice koje strče u bikini zoni pa se zacrveni :) A gornje deo, kad devojka kupi korpe 3 broja veće, dovoljno je da se nagne pa da „problem“ bude ne sakriven već boldovan. Pa ocrtavanje bradavice i areole kad je model bez korpica mmmm njam njam :)

Sad ćete pomisliti da sam manijak
queeria92 queeria92 15:15 06.07.2008

Re: Cut or uncut

E a gde je tema sa ženskim gaćicama?


Kvirije se u to uopšte ne razumeju, osim ako ne komentarišemo koja modna kuća je kakve kupaće izbacila... Ah Victoria Secret :)
queeria92 queeria92 15:37 06.07.2008

Re: Cut or uncut

E a gde je tema sa ženskim gaćicama? Tu ima toliko detalja. Npr. ocrtavanje dlačica na svetlijim kupaćima, pa kad se kupaći useče u labiu, pa kad se loše obriju dlačice koje strče u bikini zoni pa se zacrveni :) A gornje deo, kad devojka kupi korpe 3 broja veće, dovoljno je da se nagne pa da „problem“ bude ne sakriven već boldovan. Pa ocrtavanje bradavice i areole kad je model bez korpica mmmm njam njam :)

Sad ćete pomisliti da sam manijak

Odogovor na ovo pitanje potraži od drugih, ja bih se zadržao na delu tvog izlaganja o obrezivanju!
Ima li čega lepšeg od obrezanog???
To je jedna od retkih stvari na osnovu kojih vrsim diskriminaciju :)
Šta ćiu, moram negde - manje kožice više radosti i tako to....
Kiss
Boban
krunoslava krunoslava 20:06 06.07.2008

kako mu odoleti ?

malasneki malasneki 08:38 07.07.2008

Au Bobane

a gde su detalji, male tajne velikog majstora kuhinje? :)

Mrzim ove sto nose bermude po plazi, kao da ne znaju cemu sluze speedo gace :) Plus toga noge im do kolena budu bele... bljak!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana