Ljubavni slučaj ili tragedija pčelarke iz Kamenova

queeria92 RSS / 28.07.2008. u 19:32

mirka-devojka2.3230.jpg

U ulici Milana Nedića 24/3, nekada Maršala Birjuzova, živi policijski inspektor u penziji, Živojin Aleksić.

Prevremeno se penzionisao kada je Dušan Mihajlović postao ministar policije u januaru 2001. godine. Svima je govorio da neće da radi za izdajnike Srbije i da bi se pre ubio nego da mu „ovaj“ bude šef.

Bio je član SK od 1986. godine, a član SPS od samog početka. Kasnije je svima govorio da Slobu lično poznaje. To je uvek ubacivao u razgovor na slavama i na drugim okupljanjima, dok bi opozicionari okretali glavu da ih on ne vidi i prevrtali očima. U njegovom prisustvu niko nije glasno kritikovao vlast i predsednika, ne zato što nisu želeli, već nisu smeli.

Nikada se nije ženio. Na pitanja zašto, odgovorio bi da je oženjen za službu. U komšiluku se pričalo da je izuzetno surov i da uživa da tuče ljude, naročito „zabludelu, izdajničku“ omladinu koja „umesto da uči škole remeti javni red i mir“. Javno se hvalio kako je tukao Vuka Draškovića u zatvoru 1993. godine i da mu je to bio najsvetliji trenutak u karijeri.

Preživeo je dva infarkta. Prvi kada su uhapsili Slobu krajem marta 2001. godine, a drugi kada su ubili Slobu u Haškom kazamatu marta 2006. Treći umalo nije doživeo kada je ugledao tablu s imenom Milana Nedića na zidu svojoj zgrade. Srušio se na trotoar i držeći se za grudi kroz veštačke zube prosiktao: „Četnici i njihova izdajnička kopilad. Jeb’o vas Milan Nedić“. Razmišljao je da proda stan i da se preseli, ali je od te ideje na kraju odustao.

Kada je SPS napravio vladu sa koalicijom „Za evropsku Srbiju“ demonstrativno je pocepao člansku karticu i odlučio da se više neće baviti politikom. Naravno da nije izdržao. Radikali su postali njegovi novi ljubimci. Jedini ispravni i jedini koji nisu bili izdajnici.

Nakon skoro trećeg infarkta uplašio se za svoj život i odlučio da promeni svoje navike. Prestao je da jede masnu i začinjenu hranu, da puši i pije alkohol. Počeo je više da šeta i izbegava javni prevoz. Gde god je mogao išao bi pešice. Umesto kafe pio je čaj. Kupovao sve što bi preko televizije rekli da je zdravo. Čak se za svaki slučaj, iako nije verovao u Boga, pod stare dane krstio, kako bi mu Bog, ako kojim slučajem postoji, pomogao da što duže živi.

Dok je radio nije mu smetalo što živi sam, čak na protiv, uživao je u tome. Kući je dolazio samo da prespava. Vikendom bi izlazio i „jurio ženske“. Bio je snažan i zgodan muškarac koji je vodio računa o svom izgledu. Omiljen kod žena. Posebno je voleo da kreše udate i da ih tokom seksa pita: „Jel te jebem bolje od muža?“. Svršavao je na to da je bolji, snažniji, pametniji, lepši, kuratiji od drugih muškaraca. Mnoge su predlagale da ostave muža, neke i decu, kako bi bile s njim, ali on ih je surovo odbijao.

Danas se kaje zbog toga. Ostario je. Onemoćao. Nije više ono što je nekad bio. Sam i usamljen. Bez kučeta i mačeta, što bi narod rekao. Plašio se da će završiti u nekom odvratnom staračkom domu gde će ga maltretirati nestručno osoblje. Zato je odlučio da se oženi, da ima ko da ga gleda kad se bude skljokao u krevet. Počeo je da odlazi na igranke u penzionerski klub, da flertuje sa starijim gospođama i udovicama, čak je i u novine dao oglas lične prirode, ali onu pravu nije našao. Prijatelji su mu govorili da previše bira i da snizi kriterijume.

mirka-devojka.3231.jpgJednog jutra dok je pazario povrće i ostalu zdravu hranu na Zelenom vencu ugledao je nju. Prodavala je med. Livadski, bagremov, šumski, med sa orasima, propolis kapi, vosak… Nosila je braon maramu ispod koje je virila seda ravna kosa. Bila je punačka i rumena. Kad bi vam neko rekao da zamislite seljanku koja puca od zdravlja, zamislili biste nju. Ima 65 godina. Zove se Mirka Devojka i živi u Kamenovu. Svakog petka dolazi u Beograd da prodaje med. Bila je to ljubav na prvi pogled. Prišao je njenoj tezgi i uhvatio se za teglu livadskog meda s orasima.

- Priča se da su med i orasi srpska viagra. Jel to istina?

- Istina, istina komšija. Kad pojedem med i orahe meni se… Hm… Jeste, kažu mušterije da pomaže. Možete da probate, ako ne pomogne vraćam pare.

- Eh komšinice, i šta ću posle s njim da radim kad nemam nikoga?!

- Ooooo udovac?

- Ne komšinice, nikada se nisam ženio. Nisam našao pravu, ali kako mi se čini možda se sudbina preokrene. Možda mi život na kraju ipak bude sladak kao med.

Mirka se zacrvenela i zakikotala. Od tog dana, Žika je svakog petka oblačio svoje najbolje odelo i odlazio na Zeleni venac da vidi Mirku i kupi teglu meda. Svaki put bi sve duže i duže razgovarali. Saznao je da se Mirka, isto kao i on, nikada nije udavala, jer je kao najmlađa ćerka ostala kod kuće da pazi majku i oca. A kada su oni umrli bilo je već kasno za udaju.

- Mirka, nikad nije kasno, - rekao je Žika. Evo, kad bi ti htela ja bih te odmah ženio. A, šta kažeš?!

Mirka se opet zacrvenela i zakikotala. Pogledala ga krupnim očima i rekla:

- Oću!

Žika je poskočio od sreće, prešao s druge strane tezge i strasno poljubio Mirku. Prodavci sa susednih tezgi i kupci su za trenutak zastali i počeli da aplaudiraju. Romantičniju scenu Mirka nije mogla da poželi.

Venčanje su zakazali za Krstovdan. Mirka je insistirala da se venčaju samo u crkvi. Rekla je da je ona pobožna i da ne priznaje svetovni brak, već samo onaj sklopljen pred Bogom. Žiki je to bilo sumnjivo, ali je zbog ljubavi prema njoj popustio.

Iako se pre svadbe preselila u Žikin stan, nije želela da spavaju u istom krevetu.

- Ne mogu nevenčana da spavam s tobom u istom krevetu, to je greh, – govorila je.

Žika je i na taj uslov pristao. Čak je poverovao u njenu priču da od muške ruke nikad nije bila milovana. Uzbuđivala ga je pomisao da će joj biti prvi. Opčinjen idejom deflorisanja Mirke, ignorisao je činjenicu da je očajna domaćica, da ne ume da kuva, da je aljkava i smotana. Samo je na ono mislio.

mirka-devojka3.3232.jpgNajzad je došao i taj dan. Mirka je, kao i svaka nevina baba devojka, obukla belu venčanicu, dok je Žika kupio novo odelo. Žiki je bilo sumnjivo što niko od Mirkine rodbine nije došao, iako mu je ona rekla da su ili pokojni, ili ne odobravaju ovaj brak. Venčali su se u Sabornoj crkvi, nakon čega su otišli na ručak u restoran „Znak pitanja“. Bili su pomalo pripiti kad su stigli u stan. Mlada je popila malo crnog vina pa se zacrvenela i oraspoložila. Najzad je došla ta prva bračna noć koju je Žika s nestrpljenjem čekao.

- Sad ćeš da vidiš kako Žika skida mrak, - govorio je u sebi, dok se skidao a Mirka spremala u kupatila i oblačila novu spavaćicu.

Kad je izašla, Žika je već bio u krevetu, skroz go. Uvukla se stidljivo pod jorgan i pokrila. Čekala je da je Žika napadne. Nije morala mnogo da čeka. Počeo je strasno da je ljubi i da joj zadiže spavaćicu. Mazio je po nogama.

- Baš je dlakava. Izgleda da ne brije noge. Voli prirodno, - govorio je u sebi.

Mirka je strasno stenjala dok je Žika pipao za grudi preko spavaćice.

- Uf, baš se napalila. Jooooj, šta ću da joj radim. Nije svesna.

I onda je zavukao ruku u njene velike gaće, domaćinke. Mirka je prestala da stenje. Umirila se i gledala u Žikino začuđeno lice.

- Klitoris nije, mnogo je veliko. Kurac nije, mnogo je malo, - razmišljao je dok je istraživao po Mirkinim gaćama.

- Mirka, pa ti nisi devojka! Ti si mladić!

- Jesam Žiko. Ja sam Mladić. Ne mogu više da se krijem. Dosta mi je svega. Žiko, ja tebe volim. Ja sam i dalje ista ona osoba u koju su se zaljubio i kojom si se pred Bogom venčao. Molim te Žiko, da mi oprostiš što ti ranije nisam rekao…

Žika je seo na krevet i s obe ruke se uhvatio za glavu. Neko vreme je tako u tišini sedeo i razmišljao. Posle desetak minuta se okrenuo i rekao:

- Šta da se radi?! Ja tebe bez obzira na sve još uvek volim. Šta ću, ljubav je ljubav.

- Joj Žiko, ti si car! - kroz suze reče Mladić i zaskoči ga da ga ljubi.

- Nego, legni srećo na stomak da obavimo započeti posao.

- Oooooooooooo Žiko!

- Oooooooooooo generale, kako ste uski. Znači istina je da vas muška „ruka“ nije milovala.

- Istina je Žiko, istina. Moj Žiko! To Žiko, to!

Ujutru dok je Mladić spavao, Žika se tiho izvukao iz kreveta i spavaće sobe. Pozvao je 9191 i prijavio da u njegovom krevetu spava Ratko Mladić. Prvo mu nisu verovali, ali je Žika insistirao da što pre dođu i ponesu milione koje su obećali srećnom nalazaču.

Prekidamo program zbog najnovijih vesti.

Savet za nacionalnu bezbednost saopštio je na vanrednoj konferenciji za štampu da je uhapšen haški optuženik general Ratko Mladić. Kako se navodi, akcijom srpskih službi bezbednosti on je lociran, lišen slobode i priveden istražnom sudiji Veća za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu, u skladu sa Zakonom o saradnji sa Međunarodnim krivičnim tribunalom za bivšu Jugoslaviju…

... posle određenog vremena...

Živojin Aleksić trenutno živi na Kubi, gde troši s lakoćom stečene milione. Nije ni sanjao da će mu Mirka doneti tako veliki miraz.

 

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com

www.queeriacentar.org

www.youtube.com/queeriaTV

 

Atačmenti



Komentari (65)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

mayo1 mayo1 19:44 28.07.2008

Nitko nije savršen

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:46 28.07.2008

:-))))))

tako moj dragi i ja, samo gledamo okolo ko od komsija/komsinica moze da bude bradati&kosati mladic...a i po prevozu...moram da dojavim johannesu da pogleda po becu malo, zadje po pijacama...mislim, velika je lova, right?
queeria92 queeria92 19:52 28.07.2008

Re: :-))))))

Ti zagledaj deke, a ja ću bake :))
dobronamjeran dobronamjeran 19:53 28.07.2008

Dobra ti je prica

Bas se nasmijah od srca. Samo zalosno je kako je Zika iskoristio Mladica i ostavio ga.
queeria92 queeria92 19:55 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

Takvi su muškarci... Svinje
Spiridon Spiridon 20:02 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

queeria92
Takvi su muškarci... Svinje


ma niste vas dvojica normalni, definitivno =]

evo vi jedna preporuka
queeria92 queeria92 20:04 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

Samo jedna?! Malo je Spiridone, malo
Spiridon Spiridon 20:09 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

queeria92
Samo jedna?! Malo je Spiridone, malo


dobro, evo vam tri onda


dobronamjeran dobronamjeran 20:22 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

Samo u cijeloj prici mi je cudno kako je Mladic ispao tako naivan. Mora da je Zika imao neki poseban sarm s kojim je zaveo Mladica u najboljim godinama. Bolje da je napravio kako je receno u ovoj pjesmi:
Nigdje na svijetu od sto milja
Ljepote takve ni
Kao što bješe lijepi Mladic
Ribara starog sin

Ko drijenak su mu usne pune
Ko jela vitak stas
Ko riba bistre oči ima
o slavuj mio glas

Umilna mu je pjesma njegva
Sav je ribarnik pun
Kad sjedne ocu mrežu plete
Kraj njeg se ljulja čun

Iz grada dođe ribe lovit
Gospodin lijep i mlad
Poljubio ga, ostavio,
Ah što ćeš Mladicu sad?

Ah što se začu jednim časom
Valova gromki glas
Ah more pljusne i odnese
Ah lijepog Mladica stas

Stari ribar mrižu vadi,
Al' u njoj riba ni
Već u mrižu mrtav leži
Ribara starog sin
dobronamjeran dobronamjeran 20:25 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

Kad smo vec kod poezije:
Ja volim crne
ja volim plave
ja volim brinete
što mogu život da mi pruže

Jer ja sam Mladić
u najboljim godinama
jer ja sam Mladić

Ja volim kuharice
i debele čistaćice
i svoje profesorice
što mogu ono nešto da mi rade

Jer ja sam Mladić
u najboljim godinama
jer ja sam Mladić
dodrilas dodrilas 22:16 28.07.2008

Re: Dobra ti je prica

queeria92
Takvi su muškarci... Svinje


ma joook!!
nigde na tezgama meda..nekakava prazna milka kutija,,praziluk i kupus...nije bas ni facking Mladicka naivna...
btw..drugu policijskom se prividjo med...mislim bejase mu mnogo opao secer..paaa,uz silno kikotanje..vesto ga je iskoristila!!!
jovana_queer jovana_queer 10:04 02.08.2008

Re: Dobra ti je prica

A koja ti je ovo pesma? Bas se nasmijah od srca
marijainatasha marijainatasha 20:14 28.07.2008

Evo ti...

... još jedna, jes' da nije od Spiridona ...
queeria92 queeria92 20:19 28.07.2008

Re: Evo ti...

Ako mene vid ne vara, vas tu ime komada 2?!
talicni talicni 20:22 28.07.2008

:)

Haha, ti si lud.

Preporuka.
queeria92 queeria92 20:30 28.07.2008

Re: :)

Lood, lood, neko šta :)

Nego, jel idemo sutra na trg da bijemo radikale i obrazovce? :)))
man ray loves me man ray loves me 20:50 28.07.2008

Re: :)

Nego, jel idemo sutra na trg da bijemo radikale i obrazovce? :)))

jel smo kadri stići i uteći
i na strašnom mestu postojati?
talicni talicni 21:42 28.07.2008

Re: :)

Ne razumem zbog cega se smradikali i obrazovci toliko uzbudjavaju glede Dr. Dabica.

Stvari treba posmatrati sa pozitivne strane. Suznji haske proklete avlije uskoro dobijaju psihijatra a posto je doticni odlican poznavalac kvantne energije i tihovanja, ima nade i za teze slucajeve gde psihijatrija ne pomaze, .
queeria92 queeria92 21:44 28.07.2008

Re: :)

Queeria i Žene u crnom planiraju da organizuju grupno tihovanje na Trgu.
Beingness Beingness 21:28 30.07.2008

Re: :)

talicni
Ne razumem zbog cega se smradikali i obrazovci toliko uzbudjavaju glede Dr. Dabica.

Stvari treba posmatrati sa pozitivne strane. Suznji haske proklete avlije uskoro dobijaju psihijatra a posto je doticni odlican poznavalac kvantne energije i tihovanja, ima nade i za teze slucajeve gde psihijatrija ne pomaze, .



Bogme leči taj mnogo više nego što zamišljaš... Ima Voja Vojvoda da opravi i šesnesto, il' koje već, sad kad je stigao Raša...




*očekuje se Qvirija reply-geg u kome će se na vickast način upotrebiti sperma*


http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-30-07-2008/razigravao-spermatozoide
man ray loves me man ray loves me 22:17 30.07.2008

Re: :)

razigravao-spermatozoide

qq da nije boze kondenzacija !
belictheserb belictheserb 20:45 28.07.2008

nekoliko primedbi

Prica se da trazite zabranu Obraza zbog krsenja ustava..nije li malo glupo da vi pricate o krsenju ustava..ili krsite ustav kad vama odgovara,u suprotnom tuzakate..kao neke pick.ce..

Drugo,divan vam je ovaj psiholoski opis,ovog dilbera gore..sad sam siguran da ste svojevremeno glasali za Slobu..vidi se da znate posao.
queeria92 queeria92 21:09 28.07.2008

Re: nekoliko primedbi

Mi tražili zabranu Obraza?!?!? Bože svašta... oni su naši drugari :))
corn mouth corn mouth 22:09 28.07.2008

Re: nekoliko primedbi

officerbelic
divan vam je ovaj psiholoski opis,ovog dilbera gore..sad sam siguran da ste svojevremeno glasali za Slobu..vidi se da znate posao.

vidim ti si pozvan da ocenis.
zeks92 zeks92 21:06 28.07.2008

.....

...taj je Mladic sa dva lica: cas je cvetic, cas pcelica!


Nebojša Milenković Nebojša Milenković 22:42 28.07.2008

mladiću,

I onda je zavukao ruku u njene velike gaće, domaćinke. Mirka je prestala da stenje. Umirila se i gledala u Žikino začuđeno lice.

- Klitoris nije, mnogo je veliko. Kurac nije, mnogo je malo, - razmišljao je dok je istraživao po Mirkinim gaćama.

- Mirka, pa ti nisi devojka! Ti si mladić!

- Jesam Žiko. Ja sam Mladić. Ne mogu više da se krijem.


ti stvarno nisi normalan :)

p.s.
Šteta što može samo jedna preporuka!
queeria92 queeria92 22:52 28.07.2008

Re: mladiću,

Jel vidiš Nebojša šta tihovanje i ostale opojne droge čine od čoveka?!?!
dodrilas dodrilas 23:22 28.07.2008

Re: mladiću,

Nebojša Milenković
p.s.Šteta što može samo jedna preporuka!


aHaaaaa!!!! :)))))
Bili Piton Bili Piton 23:26 28.07.2008

Deliciously...



...twisted, kao i uvek. :))

Pcelarka hehe....ja sam tipovao na prorocicu s neke lokalne televizije.
dodrilas dodrilas 23:40 28.07.2008

Re: Deliciously...

:)))

paa,,u jutarnjim satima pcelarka...popodne,mestimicno i lokalno prorocica!!
queeria92 queeria92 23:42 28.07.2008

Re: Deliciously...

Med, propolis, mleč... sve je to zdravo i služi za unapređenje zdravlja. Isto kao i tihovanje i alternativna medicina :)
Narator Narator 23:50 28.07.2008

Da je blesavo, jeste!

Mladi čoveče, Vi ste kompletno blesavi! Odavno se nisam toliko smejala.
Izvolite preporuku, sa šlagom!
queeria92 queeria92 00:07 29.07.2008

Re: Da je blesavo, jeste!

Blagodarujem za kompliment und preporuku :))
Ivan Marović Ivan Marović 00:40 29.07.2008

Ekskluzivno za Kvirijin blog iz Den Haaga!



Dok se skrivao od organa gonjenja Dr Dabic je jedno vreme radio i kao savetnik Karle Del Ponte i podučavao je kako da putem radiestezije (pomoću viska i rašlji) locira haškog begunca Ratka Mladića. Na mnogobrojna pitanja novinara gospodja Del Ponte odgovara "Nije istina da smo Dejv i ja bili u romantičnoj vezi. U pitanju je bio čisto poslovan odnos."

Usledila je i reakcija Ljiljane Zelen Karadžić na ovu vest: "Ček' samo da mi Lajčak vrati pasoš, bićeš ti Radovan Modar Karadžić!"
queeria92 queeria92 01:06 29.07.2008

Re: Ekskluzivno za Kvirijin blog iz Den Ha

Ja već zamišljam kako se Zelenka i Karla čupaju... Nema ništa lepše od jednog dobrog cat fighta :)
dobronamjeran dobronamjeran 09:21 29.07.2008

Re: Ekskluzivno za Kvirijin blog iz Den Haaga!

Lijep mu je ovaj ruzicasti fascikl. Sudeci prema odabiru boje Ljiljana se ne mora plasiti. Mozda Radovan takodjer postane uvazeni clan kvirija zajednice. Obzirom kako je u Hagu i vojvotkinja Vojislava zagarantiran je ludi provod.
Ivan Marović Ivan Marović 12:43 29.07.2008

Re: Ekskluzivno za Kvirijin blog iz Den Ha

dobronamjeran
Lijep mu je ovaj ruzicasti fascikl.
Vidi vidi, taj detalj nisam primetio! A ja čujem priča se "Radovan needs to come out of the closet" a sve milsim otišao u klozet nakon što je proučavao alternativne metode ishrane i samopomoć uvaženoga Draga Plečka.
malasneki malasneki 08:50 29.07.2008

Nije istina

moj drug Vlada i ja smo pronasli Mladica! Eno ga radi kao babasera na Zeleznickoj stanici
man ray loves me man ray loves me 09:41 29.07.2008

Na konferenciji za štampu...

koju je tom prilikom sazvala, Mirkina prijateljica Praznovjerica Smradeta iz zaseoka Donji Kretenovac u selu Skupštinevac, izjavila je....
katarina_11 katarina_11 11:06 29.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

man ray loves me
koju je tom prilikom sazvala, Mirkina prijateljica Praznovjerica Smradeta iz zaseoka Donji Kretenovac u selu Skupštinevac, izjavila je....


da vi svi skupa niste normalni.Jadna je Srbija.Ko je vas vaspitavao?
man ray loves me man ray loves me 11:20 29.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

"ah moji obožavaoci, kako me samo obožavaju..." (Duško Dugouško)
Beingness Beingness 18:37 29.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

man ray loves me
Praznovjerica


Hihi :)


Q, dobra basna (btw, koje je naravouchenije sem 'deco, jedite meda, zdravo je'?), mada malo mi od onog dela pochev od ulaska u krevet pa do kraja defloracije beshe muka. :) Suvishe vizuelizujem I guess :)
queeria92 queeria92 19:42 29.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

btw, koje je naravouchenije sem 'deco, jedite meda, zdravo je'?


Ratka ćemo naći tamo gde se najmanje nadamo :))


Suvishe vizuelizujem I guess :)


To je zato što si maštovita osoba
Beingness Beingness 23:53 29.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

queeria92
btw, koje je naravouchenije sem 'deco, jedite meda, zdravo je'?


Ratka ćemo naći tamo gde se najmanje nadamo :))



Ok, from now on, I'm checking dark rooms for grandmas "sa maramama" as well!
Na taj role-play josh ne naidjoh...
man ray loves me man ray loves me 18:40 30.07.2008

Re: Na konferenciji za štampu...

Ko je vas vaspitavao?

Am I wrong?

Biljana Beba Knežević Biljana Beba Knežević 11:10 29.07.2008

Vidiš

Kako valjaju te stare udavače! Od nji' uvek bude najboljši miraz!
queeria92 queeria92 11:41 29.07.2008

Re: Vidiš

Što kažu ljudi: "Stara koka, dobra juha" :))
G.M.Wolf G.M.Wolf 11:33 29.07.2008

Mirkini kvaliteti

Pa Mirka je zrela za casting kod Pierra Woodmana..
queeria92 queeria92 11:43 29.07.2008

Re: Mirkini kvaliteti

Ja ti se u pornografiju ne razumem. Ja to ne gledam
maksa83 maksa83 11:44 29.07.2008

Re: Mirkini kvaliteti

Pa Mirka je zrela za casting kod Pierra Woodmana..


Taj doajen je bio u Beogradu, i imao casting.

Zašto naši tupavi mediji pokrivaju kojekakve gluposti, babe koje vračaju, mutne koncesije i kojekakve lažne izvozne poslove stoleća, a ne izveštavaju sa takvih događaja od šireg društvenog značaja koji dovode u prvi plan naše privredne i izvozne kapacitete: Pierre Woodman Casting in Belgrade, Serbia
dobronamjeran dobronamjeran 15:24 29.07.2008

Re: Mirkini kvaliteti

maksa83
Pa Mirka je zrela za casting kod Pierra Woodmana..


Taj doajen je bio u Beogradu, i imao casting.

Zašto naši tupavi mediji pokrivaju kojekakve gluposti, babe koje vračaju, mutne koncesije i kojekakve lažne izvozne poslove stoleća, a ne izveštavaju sa takvih događaja od šireg društvenog značaja koji dovode u prvi plan naše privredne i izvozne kapacitete: Pierre Woodman Casting in Belgrade, Serbia

Mozda je i Radovan bio na kastingu:
[url=http://www.index.hr/vijesti/clanak/radovan-karadzic-ima-svoj-privatni-porno-uradak-/396563.aspx][/url]
buda milic buda milic 14:11 29.07.2008

nisam siguran

Ali mi se čini da ova priča nije istinita.

queeria92 queeria92 14:27 29.07.2008

Re: nisam siguran

Budo, loše ti se čini :)
Queeria uvek govori istinu.
virgo intelecta virgo intelecta 14:18 29.07.2008

Dakle...

vama ni Karl ni Sigmund ne bi pomogli. Blago vam odoste u boj sa tima Cistih lica, a nas daleko sve svrbe dlanovi.
Nego, ako ti je usput objasni malo detaljnije to tihovanje - ako ima veze sa Prletom o'ma ucim, ako jok - jok:)
Ljub obojici
queeria92 queeria92 14:28 29.07.2008

Re: Dakle...

Malo ljubi, malo preporuke lupaj
pupava pupava 16:50 29.07.2008

istina

je nema šta. Ovo zvuči kao sasvim realan scenario. Pošto pazarim na Zelenom vencu raspitaću se o Mirki.
queeria92 queeria92 17:13 29.07.2008

Re: istina

I obavezno kupi propolis kapi... to je zdravo :)
Luka Ivanišević Luka Ivanišević 21:39 29.07.2008

ALAL VERA!

ALal vera Peđa! Baš si me nasmejao ovim tekstom!
queeria92 queeria92 22:09 29.07.2008

Re: ALAL VERA!

Trudim se u ovo crno doba da uveseljavam narode i narodnosti :))
Anjale Anjale 21:39 29.07.2008

Nevinost je opet u modi

Uzbuđivala ga je pomisao da će joj biti prvi.

jer sreća je lepa samo dok se čeka
dok od sebe samo nagoveštaj da


onda je zavukao ruku u njene velike gaće, domaćinke
ili bunarke


a onda je pao hitić koji peva Mile Kitić

Ti ne ličiš ni na jednu
a puno sam žena sreo
mnogima sam kose pleo
al tebe sam zavoleoooooooo



queeria92 queeria92 22:08 29.07.2008

Re: Nevinost je opet u modi

a onda je pao hitić koji peva Mile Kitić

Ti ne ličiš ni na jednu
a puno sam žena sreo
mnogima sam kose pleo
al tebe sam zavoleoooooooo


IJUUUUU, strašno!!!
OVO JE NEDOPUSTIVO!!!
TO PEVA LJUBA ALIČIĆ!!!!
U ćošak, odmah!!!

Evo ga i video skot:


Anjale Anjale 22:13 29.07.2008

Re: Nevinost je opet u modi

IJUUUUU, strašno!!!
OVO JE NEDOPUSTIVO!!!
TO PEVA LJUBA ALIČIĆ!!!!


Drugar, slabo se ja razumem u to
Ali hvala ...što si mi otvorio oči

P.S.
Za ono ćoše će se jošte gledamo
queeria92 queeria92 22:21 29.07.2008

Re: Nevinost je opet u modi

U ćošku je super ekipa :)
Svi kleče na kukuruzu, šećercu
maksa83 maksa83 22:25 29.07.2008

Re: Nevinost je opet u modi

a onda je pao hitić koji peva Mile Kitić


Mislim da se ipak sve završilo onom narodnom "voz odlazi dragi čupa šine".
Anjale Anjale 22:27 29.07.2008

Re: Nevinost je opet u modi

Samo za društvo iz ćoška

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana