Oproštaj od Zokstera

Dejan Restak RSS / 29.06.2007. u 11:53

update 6. july 07
Zoxterov novi blog 

------------------------- 

Upravo sam razgovarao sa Zoksterom i izneo mu razloge zbog kojih smatram da nije dalje održivo njegovo učešće na ovom blogu. Razlog zasto ovako u posebnom tekstu pisem o ovom slucaju je to sto sam ga sve vreme i tretirao kao specijalan slucaj zbog cega sam trpeo najvise kritika kada su u pitanju jednaki kriterijumi za sve.

Smatrao sam da nam je ta vrsta satire potrebna kao doprinos raznovrsnosti B92 Bloga i njegove jedinstvenosti u odnosu na druge slicne platforme.

S obzirom na veliku podeljenost oko toga da li je moja odluka a Zoksterov stil prihvatljiv na ovom blogu, gotovo svakodnevno nalazio sam se u situaciji da objasnjavam svoje motive za ovako nesto.
Na kraju sam Zokster jeste napravio nekoliko gresaka koje nije bilo moguce pravdati i sto je takodje presudilo da krajnji saldo argumenata za i protiv Zokstera presudi na njegovu stetu.

Danas sam razgovarao sa njim i rekao mu da zelim da zavrsim ovu pricu pre nego sto delegiram nove moderatore bloga jer ne bi bilo u redu da oni dalje brane moj specijalni slucaj. Dalja moderacija bloga vodice se bez specijalnih slucajeva. Wild card ocigledno moze da funkcionise samo kada je tenis u pitanju.

Dakle od danas Zokster vise nece biti medju ucesnicima Bloga B92. On i ja smo se dogovorili da ne otvorimo ovu temu za diskusiju jer on nece biti u mogucnosti da u njoj ucestvuje. Ja sam do sada mnogo puta izneo svoje stavove i ovde nemam nista novo da dodam. Prihvatam kritike svih koji se ne slazu sa mojim postupkom i nemam vise argumenata od ovih iznetih ovde i ranije u diskusijama.

Zoksteru se iskreno zahvaljujem na dosadasnjem doprinosu na Blogu. Moram na kraju da kazem i da je njegov odnos prema meni i mojim saradnicima uvek bio maksimalno korektan i na tome mu se posebno zahvaljujem.

----update----
Posetite novi Zoxter blog

 

 



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana