PRODAJEM SE/SEBE

Bojan Grujić RSS / 14.08.2008. u 11:25

PRODAJEM SE/SEBE – 064/1953367

 

Koliko vredi čovek danas u Srbiji? Da li neki njegov deo vredi više od drugog? Da li ljudsko biće može da ima svojstveni kapital od kojeg može da živi? Negde sam gledao/čuo da se može lepo zaraditi na prodaji sopstvenih organa. Ovom prilikom pozivam sve koji se bave tim poslom da se slobodno jave jer sam fine građe i dobrog (da ne kažem odličnog, što bi rekli naši stari „da ne čuje zlo“ ) zdravlja. A i poznajem još mladića i devojaka koji su spremni da krenu mojim putem. Da stvar bude najfascinantnija, ovo je privredna oblast u kojoj bi stvarno mogao da zaradim nešto novca.

Prva stvar, slobodno ću svoje delove tela nazivati tako jer ih drugačije i nedoživljavam. Prvi koji je na prodaju je mozak. Naravno moj. Ne mogu pričati u ime mojih kolega jer ne znam koji su njihovi prioriteti, moj je nesporan. Od moga mozga možda i možete imati neke koristi, ali ako živite u Srbiji teško. Ono što se u njemu nalazi je uglavnom nekorisno i sastoji se od reznih teorija društva, umetnosti, politike, filozofije, marketinga itd. Sve sadržine vam mnogo neće dobro doneti u ovoj zemlji tako da vam je moj iskreni savet da se ne oslanjate na njega u smislu iskorišćenja tog znanja, ali mogu da preporučim da vam može dobro doći pri stabilizaciji stola na neravnoj podlozi ili recimo gađanje političara na pozorinici kad vam dosade.

Druga stvar na listi je srce koje treba da vas osnaži, i u to garantujem, ali ne savetujem da ga kombinujete sa mozgom iste marke jer neće dati dobre reziltate. Srce je jako, šta da vam kažem, bavim se sporotom ceo svoj život, ništa profesionalno, samo rekreativno. Kažu dobro je za duh. Ono kao „u zdravom telu zdrav duh“! to su nam kao govorili u osnovnoj školi, što se ne može baš videti na primeru današnje omladine. Inače, srce je prešlo samo 26 godina i par meseci. Nikakvih trovanja od strane hemijskih preparata u vidu tableta nije do sada prošlo, ali bilo je nekog alkohoal tu i tamo. Ovo srce bi vam moglo pomoći da prebrinete svakojake psihičke probleme, fizičke i te kako, i na kraju materijalne u čemu se i ja nadam da će mi pomoći. Ovo srce, moram vam iskreno reći, je dosta propatilo. Ali znate kako kažu „kost ne puca dva put na istom mestu“, tako da sa njim možete biti potpuno opušteni jer toliko raznih stresova je ono prošlo, da od slinih ožiljaka nećete osetiti ama baš ništa i sve što vam je potrebo je da ga uzmete i krenete u nove avanture.

Treća stvar je jetra. Ona je u odličnom stanju, ako izuzmete po koje pivo nedeljno. Ako imate problema sa alkoholom onda ova jetra vam i neće mnogo pomoći jer nije baš neki fantastični podnosilac istog. Ali ono što vam može ponuditi je osveženje, vitalnost i energetski polet. Posle nje ćete se osećati kao da vam je život tek sad počeo, kao da niste bili tako sveži od sopstvenog rođenja. Nikakvih oštećenja na njoj nema jer je sav stres kanalisam preko srca, tako da nema brige o mestimičnim bolovima i probadanjima u toku i posle nervozno/stresnih situacija.

Četvrto su pluća. Šta tu ima dalje da se kaže. Nepušač. Sportista, doduše rekreativni, ali šta se tu može. Osrednjeg kapaciteta, ništa spektakularno. Jer kod pluća nema mnogo priče i upakivanja u sjajni papir. Vidiš brate da li su čista i teraj, to ti je prosto kao hleb i mleko.

Kao peta stavka u ponuti su bubrezi. E, ljudi, bubrezi rade kao sat i to švajcarski, ne kao oni kineski što ih sad ima svuda. Znači na njih dajem dodatnu garanciju, ako za sat vremena ne izbazi svu popijenu tečnost možete ih vratiti u roku od odmah...dobro daću vam fore par dana, ali da budu na ledu. Ali to nije sve, ako bubrege uzimate u paru, drugi dobijate po neverovatnoj ponudi SAMO 15% CENE PRVOG!!! Pa zar ovo nije prava stvar za samo 115% novčanog uloga dobijate dva skoro nova bubrega koji po kvalitetu prevazilaze svu svoju konkurenciju.

Prostata dolazi na šesto mesto. Ova prostata će vas „podići do neba i nazad“. Proverena više stotina puta i tri puta toliko zahtevana, ali nemojte se plašiti, namerno je sve odbijeno jer sam se brinuo o veku trajanja i potrošnji. Iskreno, mislim da će mi ona najviše nedostajati..... dobro, šta je tu je, od nečega mora da se živi.

I na sedmom mestu dolazi želudac. Nisam baš siguran kolika je potražnja za njima u poslednje vreme, ali pucam na preterano gojazne ljude kojima je njihov želudac preveliki i recimo za ljude obolele od raka žedca. Ovaj specifični primerak će vam pomoći pri ubrzanom varenju hrane, a brzom izbacivanju hrane koja nije dovojno jestiva i hranljiva. Možda mu je to mana ako ste poklonik brze i nezdrave hrane, ali je zato veoma pohvalan kad je kvalitetna hrana u pitanju. Da se ne lažemo, ovde je akcenat na kvalitetu a ne na kvantitetu.

 

Ali ovo nije sve, postoje prave pogodnosti za sve zainteresovane. Recimo, ako kupite mozak odmah, dobićete na poklon svih šest čula, od kojih specijalno izvajam oči, uši. Oči zbog petogodišnjeg školovanja na akademiji umetnosti, a pošto je smer bila fotografija, profesiolnalna deformacija im je prevelika preciznost i vizuelno pamćenje. A ako mozak naručite odmah, dobićete celu lobanju sa njim da sve to lepo spakujete, plus kosu koja je extra kvaliteta koja može da vam periodično donese novčane prihode ako je budete gajili i prodavali za perike ili šta već. Ali ako naručite moj mozak u narednih 15 minuta uz ceo paket dobijate i porciju zuba na kojima postoje samo 3 plombe koje su estetski fantastično urađene i naravno nijedan zub ne fali.

Ako kupite srce uz njega gratis dobijate fantastični senzibilitet, šta da vam kažem, pravi umetnički, koji posedije odličnu intuiciju, ali kao i svakoj drugoj intuiciji treba joj verovati. Ali to nije sve , ako odmah naručite moje srce, dobijate sve exstremitete da održavaju srce u potpunoj formi i brinu o njemu.

Ja nisam običan pijačar, ja sam očajan i zato vam za kupljen par bubrega dajem na poklon bešiku i sve urinalne kanale, mislim, ipak neću da vas oderem.

Ko naruči pluća odmah, taj postaje srećni dobitnik dušnika, koji se odlično uklapa uz ta pluća, potpune kompatibilnosti, iste marke i fantastičnog kapaciteta i sve to pasuje ko lego kockice.

A ovo je ubedljivo ponuda koju nećete moći da odbijete; ako kupite moj pankreas iz njega dobijate gratis ceo penis od kojeg će žene vrištati i beskonačno tražiti još, sa oba potpuno funkcionalna jaja. Mislim, šta treba još da vam kažem, zar ponuda nije sjajna.

Pošto sam svestan da se želudac slabo prodaje, tržište nije baš razvijeno, uz njega pod obavezom ide i jednjak, ždrelo i grkljan, ipak nek se nađe, pa kad menjaš ti uradi polu generalku.

Ali ne bi ja bio ja kad mi srce ne bi bilo veliko, tako da ako kojim slučajem naručite više organa od jednom, po mogućstvu sve, dobijate na poklon svu koštanu srž (naravno sa svim kostima) i svu krv, koja je odličnog kvaliteta, obogaćena svim krvnim zrcima u količinama koje ćete moći i da prodajete, a ako ste iole kao ja, povremeno ćete je davati u humanitarno-medicinske svrhe. Ali to nije sve, ako poželite  komplet organizam, da ne kažem čoveka, na poklon dobijate moju već izabranu životnu saputnicu da vam zajedno ispunjavamo želje i zapovesti.

Eto, mislim da je ponuda odlična i da se nećete prevariti, hvala na strpljenju.

 

vaš

Uspešni student sa propalim životom

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana