Mesec u Strelcu.....

jackie.brown RSS / 22.08.2008. u 19:46

Protegao sam se kao lav i ustao iz kreveta. Vec je 9h. Pustio muziku, napravio sebi kafu i dodao malo viskija da se povratim u zivot i sad sedim, citam vesti i uzivam.

Bacio sam pogled na ulicu i u tom trenutku cuo zvuk mobilnog- poruka. Jebe mi se za sve, mislim, dok gledam ljude koji zure na posao. Bas bi mi prijao dobar sex!

U to, kao kec na desetku, javlja se ljubavnica koja je prethodno poslala mess. Izgleda nije mogla da ceka. Vec sam krenuo i pomislim sam sretan sto su zene nestrpljive, a ja ,ovako opusten i pasivan...Jebe mi se za sve.

Sanjao sam neki cudan san, javili su mi da mi je Mesec u strelcu, i jedva cekam da JE bacim na sto i zaboravim na ludo astrolosko iskustvo u mom bikovskom snu.zato bolje da ubrzam korak i uzivam dok mogu , mora i to neko da radi!

Ulazim u kancelariju i kazem da cu da joj iscepam gacice a njoj samo sto ne explodira mozak, i necu sad da vas gnjavim detaljima, bio je dobar sex.

Ja sam izasao kao pobednik, a ona ostala onako smrvljena u stolici, da memorise scene i pati sto nije sa mnom a nego s njim.The winner takes it all!!

Pitam se da li mi je imalo stalo...?

Pijem duplu Irish kafu da se razbudim i koncentrisem na radne zadatke.Do 5 radim i ne bih sad o tome, jer nije za svacije usi, ozbiljan i odgovoran posao uglavnom. Vec me hvata neka melanholija, rado bih da me neka zagrli i ususka u krevetu pored sebe. Zovem JE(no.2) i kazem da je cekam na starom mestu u 6. Stan je jedan od onih gde se izgubite u vremenu, spoj starinskog i modernog. Duvamo travu i pijemo vino, ona me zagrlila i pricamo gluposti. Bas volim sto me voli, tako mi prija ta njena zabrinutost za mene i kako polako mili svojim prstima po mome telu. Vodimo ljubav, gledamo se i znamo koliko vrede nasi trenuci. N

aravno, rekao sam joj da ne moze nicemu da se nada, sve je to samo sex.

Oblacim se i nije mi milo sto idem ali ceka me izlazak i vecera sa zenom.

Mislim da su 3 zene u istom danu prilican uspeh..

Kod kuce razmisljam o proteklom danu i u poslednjem trenutku zena javlja da joj je let otkazan i da mi je telefon bio iskljucen celo popodne pa nije ranije javila. Odlicno, pridruzujem se ortacima i odlazimo u nas klub.

Polako ali sigurno, ubija nas alkohol. Tu je jedna mala, ima finu tetovazu, stalno se vrcka i povlacim je u separe, ona se smeje i pada. Moja ruka je vec na njenoj butini, ona je u soku, nije ocekivala da ce ovo da joj se desi..A ni ja! Narucivao sam i njoj, Mladost ludost, tako je zovem:)

Kad smo krenuli iz kluba, pitam je da je ispratim, uvlacim u naredni pasaz i moje ruke su na njenoj zadnjici,ona mi otkopcava kais, okrecem je licem prema zidu i ostalo je uslo u legendu..i u nju.

Uzimam taxi, prvo nju odbacim do kuce i obecavam da sutra idemo u Zoo park da gledamo  zivotinje i pozelim da se brzinom svetlosti srucim u krevet.

Ona, od popodne, zove me i pita jesam li ok. Videla me kroz staklo dok sam sedeo sa drustvom. Pita , ko je mala, ja kazem cerka od prijatelja.Hajde dodji, nedostajes mi...

I eto mene u njenom zagrljaju, zena mi ionako dolazi sutra, pa je steta da se budim sam. Srecan sam sto cu nocas sanjati u velikom zagrljaju moje mackice, koja ce me ujutru probuditi poljupcima kako samo ona to ume.

Sanjam, javljaju mi, podznak mi je lavu....

Atačmenti



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

trener92 trener92 22:09 22.08.2008

'Imagination'.....

or sweet dream...

ujutru probuditi poljupcima kako samo ona to ume.





(mora na YuoTube da se pritisne, da bi se otvorio, )

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana