Kako nas Harry Potter navlači na pedofiliju

Queeria RSS / 09.07.2007. u 02:28

 

zavera001.433.jpg

Napomena: Na samom početku želeo bih da naglasim da ovaj blog nije plaćen od strane distributerske kuće Tuck, niti od strane Katoličke crkve i ovi evrići što vire iz mog džepa su se tu našli sasvim slučajno (prenosio sam neke gajbice preko vikenda).

Bliži se beogradska premijera petog dela sage o Hari Poteru, a ja sam tužan jer ću tada biti na Exitu. Da mi je neko ponudio da biram između nastupa ruralnog - igram preperevku umesto da sečem uši kao što doliguje - Van Gogha i premijere Harry Pottera sa sve crvenim tepihom – ne moram ni da vam kažem šta bih odabrao. Ali pošto mi to niko nije ponudio, već su me potplatili gomilom karti za Exit samo da se kao velika blogerska zvezda pojavim i uveličam spektakl, ja ću novog Harija gledati sa zakašnjenjem. Onog ko je zakazao premijeru Harija za prvi dan Exita treba kazniti pretvaranjem u žabu na neodređeno vreme ili onog ko je smislio da Exit počinje kada je premijera Harija. Ne zanima me, dogovorite se ko je kriv, i neka taj bude kažnjen.

Kao što se iz priloženog može zaključiti veliki sam fan Hari Potera. Dok sam se još zaluđivao i glumio dobrog ujaka, kupio sam sve knjige o Hari Poteru na poklon nećakinji. Naravno da je to bio izgovor i da dete nije ni stiglo da dođe na red od mene. Dok nisam sve pročitao, nisam se smirio. I naravno da sam čim bih pročitao jednu knjigu gledao film u potrazi za izbačenim delovima i kako je šta predstavljeno.

I onda se desio četvrti deo. Klinci iz knjige više nisu bili klinci na ekranu. Pojavio se Viktor Krum i Cedric Diggory – ekstra frajeri. Harry Potter se skida i odlazi na kupanjac sa velikim zlatnim jajetom. Što bi rekao Cartmen: „That movie has warped my fragile little mind.

zavera002.434.jpgDa se razumemo, ne plašim se ja za sebe, pošto kao osvedočena sponzoruša nikad ne bih mogao da budem pedofil, jer maloletnici nemaju kintu, niti teorijske šanse da poseduju automobil, a kamoli neku nekretninu sa trocifrenim brojem kvadrata – što je a must ako neko misli s mnom da se muva. Ali se plašim za sve one koji nisu bili jakog karaktera kao ja. Glavno pitanje je koliko je film „Hari Poter i vatreni pehar“ regrutovao novih pedofila? Ja kažem milione. Ali to nije bilo dovoljno, nego se još Daniel Radcliff slikao golišav i skidao u predstavi „Equus“ (nisam gledao, pričali mi).

Posle svih ovih činjenica da li postoji neko ko ne veruje da iza ovoga stoji zavera pedofilskog lobija?

A lepo je Katolička crkva govorila da je u pitanju zlo i da knjige treba spaliti zajedno sa sve vešticom Dž. K. Rouling koja propagira satanizam, ali niko nije hteo da ih posluša. Šta ćemo sad? Milioni novoregrutovanih pedofila su oko nas - eno u Holandiji i partiju napravili. A tek šta rade u Vranju, ne želite ni da znate.

I sada nam stiže peti deo „Hari Poter i Red feniksa“ i tu počinje čitava konfuzija. Dok smo s prethodnim delovima bili apsolutno sigurni da kada neko kaže da se pali na Hari Potera to slučaj pedofilije, sa petim delom ništa nije jasno. Harry Potter u filmu ima 15 godina, dok Daniel Raddcliffe za dve nedelje puni 18 godina, Rupert Gring (Ron Weasley) već ima 19, dok Emma Watson (Hermione Granger) ime tek nešto više od 17. I sada dok neko gleda film i kaže „što je ovaj Ron Weasley seksi“ jel da ga ’apsimo i spaljujemo ili koj moj da mu radimo? Ja sam zbunjen i ne znam šta da mislim. Zato se obraćam vam da mi pomognete da rešim ovu dilemu.

Unapred zahvalan,

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com

Atačmenti



Komentari (26)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Boris_Treci Boris_Treci 02:41 09.07.2007

Da i ja budem banovan! :)

Rešenje, dragi Peđa, je da prestaneš da gledaš Hašiš Putera! :)
No, ako si ipak slabijeg karaktera onda je rešenje da se uvede (ajd Jovo nanovo) javno spaljivanje veštica i pedofila! Svako kome se digne na Hašiša odma na lomaču - pa nek' onda razmišlja šta i kako! Zato, ako imas dirty-mind misli, samo u privatnosti doma svog! Tu ne mogu da ti upadnu, osim ako i "oni" (ti koji upadaju) nemaju neke dirty misli! A te ćeš već i sam znati savladati!

A zaista je "zanimljivo" videti koliko tih pedofila zaista ima u redovima raznih crkava po svetu!!! Sta li im je uzrok nemamo pojma...

Gute nacht, mein Damen und Herren.
Pozdrav
Queeria Queeria 09:37 09.07.2007

Re: Da i ja budem banovan! :)

Da prestanem da gledam Harija? Pa jesi li ti normalan!!! Prestao sam da pušim, da se drogiram, da se opijam, sad samo fali da se odreknem Harija!!! E pa ne može... Ja glasam za spaljivanje...
bobo bobo 18:43 09.07.2007

Re: Da i ja budem banovan! :)

Queeria
Prestao sam da pušim,..

I...?
Jesi se ugojio? :-o :)))

P.S. jel' ti neko platio $5 da otkrijes sliku?
Queeria Queeria 19:06 09.07.2007

Re: Da i ja budem banovan! :)

Jesam, ugojio sam se...
Zamisli niko neće da plati 5$... a sve ide u humanitarne svrhe...
bobo bobo 20:21 09.07.2007

Re: Da i ja budem banovan! :)

Queeria
Jesam, ugojio sam se...
Zamisli niko neće da plati 5$... a sve ide u humanitarne svrhe...

Promeni humanitarnu SVRHU :))
ElectricDreams ElectricDreams 07:51 09.07.2007

...

Pedofilija je jako ozbiljna tema i tu nema zezanja. Takvo ponašanje je za svaku osudu!

Sa druge strane, problem viška hormona u ishrani dovodi do toga da klinci mnogo brže sazrevaju. Koliko puta se desilo da vidim klince koji bi bez blama mogli da prođu sa 25 god. a jedva da imaju 17 :( i to jeste problem. A rešenje ne postoji.
sabi sabi 08:56 09.07.2007

Re: ...

Pa mozda da jedu manje virsli, salama, mesnih preradjevina. To je bre sve puno hormona rasta kojima se sirovina za njihovu proizvodnju, tj.stoka i zivina, svakodnevno pumpa, i kako onda da im ne posastu grudi u cetvrtom trecem razdredu osnovne, odnosno, kako da oni ne porastu i sazreju sa 15-16...
Queeria Queeria 09:46 09.07.2007

Re: ...

Ono što meni nikada neće biti jasno jeste čemu služi Age of consent. U Srbiji je 14 godina, ali šta to konkretno znači? Ono što sigurno znam jeste da imati seks sa osobama mlađim od 14 godina (ako ste punoletno lice) se računa kao slučaj pedofilije. Ali šta ako imate od 14 do 18 godina (mlađi ste maloletnik), da li je to i tada pedofilija ili nešto sasvim drugo? Da li je kažnjivo, ako ste punoletno lice, imati seks sa mladjim maloletnikom (14-18)? Da li to znači da kada ste bili u vezi s nekim ko ima 15 godina a vi 17 ipo morate da raskinete kad napunite 18 jer odjednom je ta veza nelegalna? Meni tu ništa nije jasno...
Aspazija Aspazija 16:05 09.07.2007

Zakon kaze sledece:

Ako maloletnik (14-18) ima seks sa detetom (manje od 14 godina), isputuje se stepen njihove zrelosti i ukoliko se ustanovi da ne postoji znacajnija razlika u njihovoj dusevnoj i telesnoj zrelosti, ne postoji ni krvicno delo obljube sa detetom!

Seks punoletnika sa maloletnikom (14-18) nije krivicno delo, naravno, ukoliko je uz pristanak! (Zabranjena je vanbracna zajednica punoletnog i maloletnog lica! A dozvolu za brak moze dobiti maloletnik koji ima najmanje 16 godina!)

Je l' sad jasnije?
Queeria Queeria 16:23 09.07.2007

Re: Zakon kaze sledece:

Hvala, najzad mi je jasno...

Znači paliti se na Hari Potera 5 nije krivično delo, ali jeste ako se pališ na Hari Potera 1,2,3,4.
Aspazija Aspazija 16:26 09.07.2007

Re: Zakon kaze sledece:

Ma, pali se na koga god hoces, za to ti niko nista ne moze.... Vodi racuna sta radis!!! ))))
berlinac berlinac 20:05 15.08.2007

Re: Zakon kaze sledece:

Care
MMMila MMMila 08:21 09.07.2007

I krimici ...

Eh, i krimici nas navode na kriminal, trileri na ubistva, komedije na smeh....

Kud bi nam bio kraj kada bismo to konacno shvatili, a!!!

:)
Queeria Queeria 15:27 09.07.2007

Re: I krimici ...

A pornići na ...
Nietzsches Aprentice Nietzsches Aprentice 08:29 09.07.2007

...

Kapiram da je ovde blogerima dozvoljeno da pisu o svemu i svacemu ali ovo je vanserijski glupa tema za blog (pa cak i za razmisljanje)...
ElectricDreams ElectricDreams 14:38 09.07.2007

Re: ...

Nietzsches Aprentice
Kapiram da je ovde blogerima dozvoljeno da pisu o svemu i svacemu ali ovo je vanserijski glupa tema za blog (pa cak i za razmisljanje)...


Ništa nije glupo za razmišljanje. Postoje samo više i manje škakljive teme.
Nietzsches Aprentice Nietzsches Aprentice 15:22 09.07.2007

Re: ...

Pa ne bas, npr. razmisljanje o tome zasto je saksija crvene boje umesto bordo staje rame uz rame uz ovu temu po stepenu besmisla. Postoje i produktivniji nacini da se uposli mozak...
Queeria Queeria 15:26 09.07.2007

Re: ...

Reče neko ko nema preča posla nego komentariše besmislenu temu...
Nietzsches Aprentice Nietzsches Aprentice 22:11 09.07.2007

Re: ...

Kraj pauze na poslu, nista vise...
adam weisphaut adam weisphaut 09:12 09.07.2007

Ali to nije bilo dovoljno

Ali to nije bilo dovoljno, nego se još Daniel Radcliff slikao golišav i skidao u predstavi „Equus“ (nisam gledao, pričali mi).

Posle svih ovih činjenica da li postoji neko ko ne veruje da iza ovoga stoji zavera pedofilskog lobija?


Inace Equs mi je bio deo syllabus na faxu, i iskreno me interesuje kako bi prosecan citalac HP reagovao kada bi ga procitao. Btw radi se o psihijatru koji dobija slucaj hipersenzibilnog tinejdzera koji je oslepeo konje i tokom terapije reispitava i samog sebe i smisao svog postojanja. Secam se da sam se u jednom trenutku citajuci delo bio i doobro zgrozio, no uglavnom smo takva dela radili (jedna preporuka za Pedju C. Curchill Cloud Nine)
Queeria Queeria 09:51 09.07.2007

Re: Ali to nije bilo dovoljno

Zanimljivo... Evo sad baš čitam na Literary Encyclopedia o Cloud Nine... Zanimljivo... Thanks
Nemui Nemui 22:21 09.07.2007

Kupio nećakinji, kao...


Queeria Queeria 22:24 09.07.2007

Re: Kupio nećakinji, kao...

He, he, he, divno :)
Nisam jedini :))
ElectricDreams ElectricDreams 18:29 11.07.2007

Re: Kupio nećakinji, kao...

Ovaj je bolji:

Someone Someone 17:40 16.08.2007

5$

Kako se placa za otkrivanje slike ? :g
Someone Someone 11:18 17.08.2007

send

Ili bolje posalji mi sliku celu na primammail@yahoo.com

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana