Neverni Toma

aguero RSS / 19.09.2008. u 21:46

 

             Mnogo je onih koje cude i zabrinjavaju raskoli u jednoj  velikoj stranki.Negde u Africi...Oni su se pobunili protiv Njega.Prvo je otisla Pcelica Maja,pa Cica Toma,a i Mali ce uskoro,samo se jos ne zna ni kud ce,ni s kim ce, ni kad ce.A bili su,onako borbeni, vec godinama na samom pragu vlasti!Sa 3o,33 ili 35 posto glasova na izborima.

             Javljaju svetske novinske agencije.

             Ali niko ne zna sta ce biti.

             Ovako posvadjani i podeljeni, sa svojim novim strankama ,u bliskoj buducnosti osvojice  zajedno i vise od 51 posto glasova!Sami sebi bice dovoljni za Vladajucu koaliciju!

             Tamo negde,u Africi....

             Dumaju Baba Vange.

             A On ce i dalje biti njihov Bog!Njihova Sudbina!

             Danas ovo zvuci nestvarno.Cak pomalo paranoicno,ludo.Njemu,godinama zatocenom izmedju cetiri zida,ovo moze da izgleda kao pravi plan povratka na vlast.I oslobodjenja iz tamnice (u koju je stigao zbog neke  nedosanjane Velike granice). Kad vec drugacije nije moglo!

             Samo je bilo pitanje dana kada ce im,javljajuci se iz daleka  i sa velikih visina kao duh Hamletovog oca,narediti da krenu sa realizacijom!Njima,koji danas, kobajagi, ne mogu(vise) ocima da ga gledaju(ustvari, usima da ga slusaju)!

             Dosetili se politicki analiticari.Napokon!

            



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 20:58 01.10.2008

Sećanje na mlados'

K'o da čitam sebe od pre mesec i nešto :) klink

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana