DOs and DONTs

marie_m RSS / 02.10.2008. u 20:01

  U svom beskrajnom životnom mimohodu, u onim vremenskim intervalima kada zamišljaš da radiš nešto korisno, a u stvari samo uzaludno traćiš vreme na internetu, čitajući raznorazna sranja i blogove ( pripada kategoriji onog prethodnog, ali toliko masovno kao pojava da se sintaksički izdvaja), naiđoh jedan dan i na nešto mnogo glupo ali mnogo dobro.

  Naime, reč je o jednom sajtu. Viceland.

  Koncipiran kao krajnje subjektivan, viceland je mesto gde izvesna gospoda kritičari seru ( oprostite na izrazu ) o nebičnim pojavama u našem društvu. "Našem" je u ovom slučaju prilično relativan pojam, s obzirom da se radi o američkim socijalnim deformacijama, ali činjenica da je to tamo sada kul i da se nosi ili radi, znači da će to vrlo uskoro stići i do nas. Kritičari su surovi, ocenjuju pozitivno samo devojke, u skladu sa svojom heteroseksualnom prirodom, ali su pre svega iskreni i skroz su u pravu.

  Zanimljivo je i treba pogledati. Ako ništa, onda bar zbog egzotike ljudskog bića koje je sastavni deo nas. I verujte, dobro je. Samo ćete se još jednom uveriti koliko ste normalni.

http://www.viceland.com/

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Blogovi autora

Svi blogovi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana