JAVNI I INTERNI SERVIS(SIBICARENJE)

aguero RSS / 06.10.2008. u 18:32

       Sve cesce gledam HRT.Mozda i vise nego RTS.Bolji su,naravno,ali na RTS-u su nase teme,pa moram i to.A.T. ce odmah reci da HRT ima pet puta veci budzet,sto nije tacno.No,nije mi namera da se raspravljam sa bilo kim sa naseg Javnog servisa.Hocu da konstatujem da na HRT-u nema privatnih reklama voditelja udarnih i drugih emisija.HRT ima svoj fundus (garderobe),ili voditelji nose svoju odecu,HRT ima svoje frizere i sminkere.HRT na odjavnim spicama nema interne reklame.Posle ozbiljnih politickih i drugih rasprava,panela sa uglednim gostima,preko odjavnog rola RTS-a idu reklame"sponzora"!!!Cesto od tih reklama ne vidimo imena realizatora programa.Mozda to nekome nije vazno,ali odjavna spica ide svuda u svetu,jer su i ti ljudi,koje ne vidimo,deo programa.

Danas kada gradjani placaju tv pretplatu,kada je RTS Javni servis,ne zelim da znam gde se voditeljka oblaci i sminka.Po njenim pitanjima i po njenom ucestvovanju u raspravi tokom emisije videcu kako se spremala i to je jedino sto je vazno.Kako se opremala-nije!

Direktor A.T. to tolerise,ako se uopste i bavi svojim poslom,a ne reaguje ni glavni urednik-bilo kakav vid marketinga,pa ni ovaj izvedeni ne dolazi u obzir kada je u pitanju profesija zvana novinarstvo.

Ja to sibicarenje zovem  i - ciganisanjem.Na privatnim,komercijalnim televizijama to je podnosljivo,ali se ni tu ne preporucuje.Jer je ruzno!

Javni servis,RTS ima garderobu,obnavlja svoj fundus,ima kozmeticare,sminkerke i frizere.Sta oni rade?

Interne reklame na kraju emisije devalviraju sve.I ono dobro(ako je) napravljeno u toku emisije.
Ako nista drugo,kao tv pretplatnik,koji redovno izmiruje svoju obavezu,ZAHTEVAM da Javni servis Srbije To ukine pod hitno!

 



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 23:01 06.10.2008

Logičnije ime je

MEDIJSKA JAVNA KUĆA SRBIJE
aguero aguero 10:44 07.10.2008

Re: Logičnije ime je

I meni se cini,ali ja sam,ipak,njihov kolega!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana