Dnevnik jednog Lale (2)

normalan1 RSS / 06.10.2008. u 23:56

Jebeš ga braco, mislim, juče bio večiti derbi. Pobiše se srpski nacionalisti Gaj i Moreira. Kaže moj komšija “zvezdaš” Bogdan, kako je taj Moreira rekao Gaju da je GAY pa je čovek, normalno, poludeo i polupao pola stadiona sve sa gledaocima.

Mi ovde dva atara dalje imamo selo GAJ i niko nikoga ne razbije kad tamo ide, preko Deliblata i Kovina, jer nema bolje veze! Opušteno, autobusom!

Znaš, ‘ajde da ne krjamo mi jezik sa tim Moeirama! Gaj ili Gej to nam je blizu, da se ne brukamo… A i Uroš je naš, jel? Biće deset godina TAMO GDE TREBA pa kako mu volja GAJ ili GEJ??



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

luda_banacanska_baba luda_banacanska_baba 20:28 07.10.2008

Lale banderaši?

Šta je sad ovo, moliću lepo, ništa ne razumem...
Ko mi dira moje Gajeve i Deliblate i Kovine, kakvi Gejovi, ju, ju...
Jel to Gay ispadne isto kao što ih zovu ovde pederaši, ili banderaši, jer ovi prvi mi ništa ne smetaju, ali ovi drugi mi se na glavu popeli, ustvari nije na glavu, nego penju mi se po banderi i seku mi žice, froncle prave, bruka jedna, da se čovek najedi .
Priznajem mada, ima par godina kako mi se niko nije tako popeo, al' sećam se u ono vreme još onoga što nije hteo da ide, pa je posle ipak otišao, pa je na kraju svoje priče zaistinu i skroz otišao.... uf izgubim 'vako misao šta počeh pričati... da, onomad u to vreme mi se popeše negde oko poslednji put (inače voleli su svako malo da dodju te mi se popentraju) i kažem ja samo vi drugovi secite, nije problem, ne bunim se, valst je vlast, poštujem, pa dovedem i vežem šarova za banderu... posle ga i odvežem, al' ne pre nego popismo komša i ja po par piva na klupici. Nije on čak ni bio opasan (šarov, ne komša), samo voleo tako da lane, a ponekad samo da ujede i to uglavnom poštara, on se bio navik'o i nije se bunio, a i pelcovali ga bili s onom vackinom što četir' godine si miran (poštara, a i šarova)... ali ovi s bandere nisu se navikli, nego me utužili sudu, ja se žalio posle, otkud sam ja znao da su oni gore i kad misle silaziti, srećom propade i vlast, pa i tužba se zagubila, a šarova nema već odavno, otišao i on nekako baš oko onog vremena kad i onaj što ga već gore pomenuh...
normalan1 normalan1 07:29 08.10.2008

Re: Lale banderaši?

Kanda je sve dobro prošlo, mogao je poštar da tuži šarova, pa šarov banderu, pa da se tužbe ne pogube, pa da još neko ode TAMO GDE TREBA i pravi društvo Urošu koga na pravdi Boga osudiše(nije se tužba izgubila) na celu deceniju jer je samo 'teo da narani pandura bakljom pred TV kamerama i "Delijama" i kad sam već kod Delija vic iz današnjeg KURIRA,(to je ono što se prodaje na kioscima a nisu novine):
Zbog čega se navijači Crvene zvezde zovu Delije?
Zato što, kad otvore novine, upru prstom u tabelu i traže: ‘de li je, ‘de li je, ‘de li je...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana