KONACNO, POBEDA!

aguero RSS / 11.10.2008. u 22:16

Srbija-Litvanija 3 - O!Konacno jedna prava pobeda!Ivanovic,Krasic,Zigic.Tri strelca za nas tim,koji gotovo da i ne igraju za svoje timove,Celzi,CSK iz Moskve i Valensiju!Gol Srbije odlicno je cuvao Vladimir Stojkovic,inace igrac Sportinga,koji za svoj tim ne brani od maja ove godine.

Rekao bi neko - uzeleli se utakmica!

Selektor Srbije Radomir Antic verovao je u ove momke,iako treneri u njihovim klubovima smatraju da im bas i nisu neophodni!Ironijom sudbine,jedini zvanicni mecevi u kojima sigurno igraju jesu utakmice reprezentacije!

Bilo je u nasoj fudbalskoj istoriji slicnih slucajeva,ali ne previse.Za reprezentaciju su,recimo,nekada davno,redovno branili rezervni golmani Partizana ili Crvene Zvezde,a ne oni koji su u svojim klubovima standardno nosili dres sa brojem 1.

Litvanija ima dobru ekipu i igra moderan fudbal.Pre nekoliko nedelja pobedili su Rumuniju u Bukurestu.Verovali su u uspeh i u Beogradu.Slomio ih je gol Ivanovica vec u 6 minutu utakmice.

Nasim momcima sve cestitke!

Pogled na tabelu ohrabruje,Srbija na samom vrhu!No,treba odigrati jos dosta utakmica.

Pobedili su i mladi fudbaleri- na gostovanju u Danskoj!

Dve pobede u jednom danu!I to fudbalske!U sportu koji je u krizi i u kome se treneri i selektori menjaju kao na fabrickoj traci.

Da li ce Antic ostati duze od Miroslava Djukca?Jedno je od pitanja....Sledece-Da li ce nasi asovi dobiti novu sansu u svojim klubovima?I tako redom....

Kada izgubimo,a to radimo cesce,pomislimo- Logicno!

Danas se zadovoljno ceskamo po glavi,pitajuci se u neverici - Sta nam to bi?

Pravi odgovor dace prve sledece utakmice obe reprezentacije - mlade i seniorske.Nas prvi tim igra sa Austrijom u Becu.Danas je Austrija neocekivano,kao gost, remizirala sa Farskim ostrvima(1 - 1),pa se ocekuje vrlo teska borba dva stara rivala.Jer,Austrijanci ce nastojati da nadoknade propusteno,a mi bismo da pobedimo i na Prateru!

Mladi ce opet sa Dancima,ali kao domacini...

Najvaznija sporedna stvar na svetu,fudbal, mozda ce nam tako,posle duzeg vremena,odvratiti paznju od (propale) politike!

Bar nama pravim muskarcima!

Zene su,kad je fudbal u pitanju,uglavnom ravnodusne!

 

P.S.

Kad rekoh "pravim muskarcima"-setih se jedne strelice Duska Radovica, koja je izletela dok smo davno pratili jedan od derbija Partizana i Crvene Zvezde na stadionu u Humskoj ulici.Dusko je bio okoreli Partizanovac,koji,recimo, ne bi  ujutro dosao na posao samo kad njegov tim izgubi Derbi.U trenutku o kome govorim,Partizan vodi sa 1-O,Dusko je vrlo raspolozen,pa kaze:

-"Svi pravi muskarci danas na stadionu gledaju fudbalski derbi Partizan-Crvena Zvezda.Kod kuce ih njihove zene varaju sa muskarcima koji to nisu!"

Ni danas ne znam zasto mu je bas to palo na pamet.I ne secam se kako se utakmica zavrsila!

Negde pred kraj,otrcao sam kuci!

 

 

 

 

 



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 01:13 12.10.2008

Duško je prava legenda

(iako je Partizanovac)
A Litvanija je rupeština od ekipe (nemam pojma kako su pobedili Rumuniju ?????), mi smo sa njima odigrali 3 utakmice za 3 godine i ne sećam se da su stvorili ijednu priliku za gol i mislim da mogu biti prezadovoljni rezultatom (da smo imali malo maštovitije napadače mogli smo da damo 7 golova), i prošli put u Bg nismo iskoristili penal (Savo), a pre nekih 5-6 godina smo ih ugazili u prijateljskoj utakmici 5:1 (nemam pojma kako su dali taj gol). Sigurniji su mi bodovi protiv Litvanije nego protiv Farana :)))
aguero aguero 01:22 12.10.2008

Re: Duško je prava legenda

Ma,i tri je dosta.Kada smo poslednji put dali tri komada?!Da smo dali vise,digli bi nos-i u Becu popili patos.Naslov bi bio Patos na Prateru!Dobar naslov,ali bolje da ga ne mecemo,a!?
NNN NNN 10:38 12.10.2008

Re: Duško je prava legenda

Nešto nemam poverenja u austrijski fudbal, verujem da su jako slični Litvancima.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana