Kako parkira Kapiten

krivi_stojko RSS / 12.10.2008. u 20:49

"Veliki čovek... velika ličnost... figura, čovek, domaćin... čudo od čoveka..."

Tako ga vide prijatelji. Ko god ode i pročita šta piše na njegovoj web prezentaciji, videće to. Mada, ko god dođe (ili ode) do centra grada Beograda, svakoga dana može da vidi kako "Veliki Čovek" parkira svoj Veliki srebrni automobil nepropisno, blokirajući najveći deo trotoara svojim Velikim Srebrnim, u delu Zetske između Skadarske i Francuske.

A zaboga, Velikom Čoveku je tu zgodno. Šta su sad ti mali ljudi, male ličnosti, figure, mali domaćini, obični (ne-čudo) ljudi tu našli da prolaze po trotoaru. I te majke sa decom u kolicima, i ti starci, i invalidi, ma neka poskoče i pređu časkom na drugu stranu ulice.

Željko Tanasković - "harizma", "ambasador dobre volje", "šampion u ljudskom smislu". On je Kapiten, sa velikim "K". I on to može, on to sme, on to hoće, on to radi, njemu je to doyvoljeno, on ne trpi zbog toga. 

Možda da gradske vlasti razmisle, i naprave jedan veliki parking za Velikog Čoveka, tamo gde je njemu zgodno? Možda da nadležni u policiji razmisle i u regulativi predvide posebno izuzimanje Velikog Čoveka za ovakvo postupanje? Taman posla da Kapiten menja svoje navike.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana