USPAVANI BEOGRADJANI

aguero RSS / 13.10.2008. u 09:46

U medjuvremenu,preko noci u Dubljanskoj ulici srusila se i peta kuca!Urusila,tacnije,zbog rupetine u kojoj je trebalo da budu izgradjene cak cetiri etaze-za garaze!Nad tim garazama planirana je izgradnja cetiri sprata plus krov.Sve u svemu-12 velikih stanova!Pozamasna investicija,dobra zarada!

Ogorceni stanari izjavili su novinarima da je investitor neki Bosanceros koji intenzivno gradi po Vracaru,i da ovo nije prvi slucaj havarije na i oko njegovog gradilista!Optuzuju ga i za spregu sa opstinskim i gradskim mocnicima.

Ovaj graditelj prepoznat je kao Bosanac.Po celom gradu mozete sresti i druge investitore....O mnogima uglavnom nema preciznih informacija-ko su,odakle su,sta rade,odakle im novac....

Cinjenica je da je medju njima veliki broj dodjosa-onih sa strane,koje je u nas grad naneo ratni vihor.Raspolazu,uglavnom,sumnjivim kapitalom.Na sumnjiv nacin i dolaze do zemljista za gradnju i svih neophodnih dozvola.

Dok Beogradjani dremaju na svom bunjistu,uljuljkani u neku svoju beogradsku kolotecinu,vredni investitori ruse stare kuce po Cuburi,Dorcolu,Dusanovcu i drugim delovima lepog starog Beograda.Na njihovim mestima nicu velike,ruzne zgradurine,bez duse...Ali,i takve donose ogromne zarade graditeljima.

Beogradjani su ljuti.Besni na obesne!Ali,nema vajde!

Ne mogu se investitori deliti na Bosance,Crnogorce,Uzicane,Valjevce,Krajisnike i shodno opstoj predstavi o njihovim moralnim i poslovnim osobinama praviti selekcija ko moze da radi i gradi,a ko ne!Ali Beogradjani mogu i moraju da zastite svoj grad.U krajnjoj liniji-da zastite i sebe!Zamislimo samo kako je ljudima koji su ostali bez svojih kuca u Dubljanskoj ulici na Vracaru.A uskoro ce hladna jesen i zima!

Ima i Beogradjana koji grade,otvaraju velika gradilista....Ni oni nisu nista bolji.Po pravilu,svi su bliski Demokratskoj stranci,ili imaju nekog svog tamo.Tek su oni zasticeni kao Beli medvedi!

Na njih,i njihove patrone u DS,gradjani uzeg gradskog jezgra posebno treba da budu kivni- centar grada uvek je bio najjace uporiste ove stranke.Vracar posebno.

Nije ovo tekst protiv DS-a.Ima graditelja koji imaju podrsku i nekih drugih stranaka.No,buduci da DS vec godinama 'drzi' Direkciju za izgradnju grada i 'deli' placeve za izgradnju stanova i poslovnog prostora,medju investitorima u Beogradu ova stranka ima najveci znacaj.U svakom pogledu!

Spavajte ,Beogradjani,u svojim malim toplim kucama.Dok su jos na svom mestu!



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 00:13 14.10.2008

Bilo i u vestima...

Pa se možda ljudi razbude...
Nego ne postižem da pročitam, brzo pišeš :)
aguero aguero 10:44 14.10.2008

Re: Bilo i u vestima...

Pa,kad sam dokon!A svasta mi pada na pamet.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana