biZbuZZ u Niskoj Banji!

ivanajocicb92 RSS / 22.10.2008. u 13:07

biZbuZZ 2008:

 http://bizbuzz.itseminar.org/

biZbuZZ - već treća po redu konferencija o internet poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, beneficijama, prednostima i novom tržištu i mass mediju - Internetu. Tradicionalno mesto održavanja Niška Banja, prostorije hotela „Radon" u periodu 29 - 31. oktobra 2008. godine.

Izlagači na biZbuZZ-u su realizatori uspešnih projekata koji su imali veliki uticaj na domaću Internet scenu i zajednicu. Tu su da bi svim zainteresovanim gostima predstavili svoj „put do uspeha" i dali smernice za pravac daljeg razvoja.

Tema konferencije: Web sadržaj: značaj i upravljanje

U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, prakse najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima.

Značaj i priprema sadržaja na Internetu je glavna tema trećeg biZbuZZ-a. Posvećivanje celokupne konferencije ovoj temi ukazuje i na sazrevanje našeg poslovnog tržišta, uviđanjem da je sadržaj neophodan preduslov za potpuno iskorišćavanje biznis potencijala Interneta.

Ciljna grupa konferencije biZbuZZ su mala i srednja preduzeća, privrednici za koje je veoma bitno da osvoje nova tržišta, da se na Internetu predstave na najbolji mogući način i da što je najbitnije budu primećeni u svojoj branši.

Želimo da Vam kroz ovaj projekat predstavimo uspešne slučajeve, nove mogućnosti, nova tržišta, a sve u cilju unapređenja i smanjenja troškova vašeg poslovanja.

Ovogodišnja konferencija pod nazivom „Web sadržaj: značaj i upravljanje" izložiće najbolje modele i strategije za predstavljanje Vaše firme i Vaše ponude na Internetu, najefikasnije ciljanje Vaših potencijalnih klijenata kako na domaćem tako i na „svetskom" Internetu.

Od ideje do realizacije - do željene destinacije!

BLOG! novo mesto za nove ideje. Tu smo da ideje sprovedemo u delo.

BLOG! Očekujemo nove ideje, nove mogućnosti, dajemo priliku blogerima, individualcima, svakome ko želi da se obrati Internet populaciji sa "friškim" idejama, da nam pomogne u realizaciji projekata, svako ko je spreman na više od priče, svako ko je spreman da napravi promenu i dobar buzz!

Vidimo se u Niškoj Banji, dobar povod za bolje ideje!

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana