Ovaj grad nikad ne spava...a ni ja u njemu:)

jackie.brown RSS / 02.11.2008. u 00:45

Ne znam sta da mislim??
Nekad je zivot crn a u vecini slucajeva beo, saren ili konfuzan...Ili sam ja daltonista??
Pomutili mi se hormoni, znam i zasto, nisam dzaba tako zaboravna(zabavna:)), a sve znam na kraju. Mozda u meni mali zivot sad ceprka i pita gde na svetu je on i kad ce napolje, a mozda sam sve istripovala i polako ludim.
Uglavnom, bila sam u Beogradu tih proslih 10 dana, uzivala u svakojakim ponudama glavnog grada, nocni zivot je fantastican, sta da vam kazem, ja gastajbajterka, zadovoljim se i malim stvarima, samo nek ima hleba i igara!!
Shvatila sam odmah na pocetku, kad sam pocela svoju turisticku karijeru, , vazna je ljubav: prema ljudima,postojanju.. i uzivancija na svakom koraku..prijatelji, naravno i onaj koji te grli dok spavas...sve ostalo- manje bitno:)
Beograd je prelep grad; nije najlepsi ali je najdrazi. Cine ga zgrade uspomene isprepletene ulice sa secanjima, ovde zivi moja baka, ovde onaj glumac, ovde sam radila, ovde u ovom cosku plakala, ljubila se kod Spomenika, krila se iz stuba, vozila trolom, kupovala cvece, napila ...

Nije mi lako da dodjem tu, popijem 4-5 tableta za smirenje koje mi je prepisao doktor u Engleskoj protiv straha od letenja i zamislite kako mi je vec u startu lepo, onako grogi, kad sletim, i udahnem topao BG vazduh, a taxista kaze, Dobrodosla, aj' pozuri!!

Cim se smestim, par Red Bullova je neophodno da podignem energy level i spremna sam za LUDOVANJe!!....tesko meni, kao da vise nemam 32...ne idem kuci dok ne obidjem SVE klubove i kafane, ne potrosim sve pare i izljubim sve prijatelje!! Islikam se jedno 150 puta i onda mogu kuci...

A onda , imam i posebnog prijatelja za grljenje dok spavam..To moze samo u Beogradu!
I dok spavam, sanjam SVE: i Beograd i boje i osmehe, lica, vetar, zagrljaj..sanjam da sam ja-JA, da su mi se zvezde uplele u kosu, da mi je noc postala drugarica i on me greje i smejem se u snu, znam...SAD znam:) Brrrrrr!:)

Znam da su moji prijatelji najveci prijatelji EVER, da je moja porodica najlepsa na svetu, da je moj spavajuci prijatelj, zaista moj prijatelj i da nema veceg bogatstva na ovom svetu nego sto ga imam ja kad dodjem u Beograd!!

Znam da sam i ovaj put ponela nesto vrlo vazno, jedan X&y, nesto divno..i srecna sam zbog toga, vise nego sto sam i htela..

Sada je ceo jedan svet u meni. Samo se smeskam.

Atačmenti



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jaril Jaril 01:02 02.11.2008

:-)

Sada je ceo jedan svet u meni. Samo se smeskam.
И ја се смешкам са тобом. (И више од смешка.)

А заборавност, тек ће... само да буде здравља

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana