Partija izneverenog naroda

haileselassie RSS / 04.11.2008. u 12:08

Teskoga srca,moramo sebi priznati da demokratizacija nase zemlje i uvodjenje pravne drzave bilo neuspesno.Ova imaginarna partija zalaze se za radikalnije metode borbe protiv svih zaostavstina iz proslosti.Ovo su neke od tacaka programa ove partije.

SVANUO JE NOVI DAN

1. ukidanje svih postojecih politickih partija

2. uvodjenje vandrednog stanja u vremenu od godinu dana radi borbe protiv kriminala i korupcije i uvodjenje privremene mobilizacije

3. privremeno zatvoriti granice zbog moguceg bekstva osumnjicenih za pljacku drzave

4. revidirati privatizaciju i rasprodaju drzavne imovine u poslednjih 20 godina.

5. restitucija i denacionalicazija.

6. zbog povecanog posla u civilnim sudovima , privremeno vratiti na posao odredjene sudije civilnog i vojnog sudstva uz moguc rad prekih sudova

7. revidirati svako vlasnistvo u nepokretnostima i pokretnim stvarima preko 200 000 evra uz dokaz o poreklu imaovine. oduzetu imovinu rasprodavati na aukcijama i uplacivati u razvojni fond.

8. garantovati svaki cent stranim ucesnicima na tenderima i aukcijama.

Ovo su samo neke tacke oko kojih se stvorila ideja za formiranje ove imaginarne i nepostojece partije. godinu dana bi bilo dovoljno vremena da sredimo stvari u drzavi i da nepravilnu raspodelu bogatstva ipravimo.

svaki ce posten gradjanin lako moci da objasni vlasnistvo nad svojom imovinom a ostali, zao mi je ali verujem da bi vise od polovine dzipova koji krstare ulicama ubrzo postalo vlasnistvo policije i vojske a sav novac zaradjen na povlasticama rezima koji je odneo zivote,ce biti vracen narodu.

 

revolution is the solution

 

 

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana