COSA NOSTRA TOURS

rivera RSS / 08.11.2008. u 23:45

Poslednjih meseci mafijasi se bas natrcase!Jedni iz Srbije u Crnu Goru,drugi iz Crne Gore u Italiju,treci iz Hrvatske u Srbiju,cetvrti iz Rumunije u Madjarsku...Uskovitlao se ceo Region!

Putevi njihovog hodocasca do bezbednih zona znani su i neznani.I nisu to laka putovanja!Odluke o putovanju donose se,po pravilu,na precac,iskljucene su opsezne pripreme - licna higijena,kupovanje i pakovanje gardarobe...O pranju i peglanju odece da i ne govorimo.

Po pravilu,krece se iz stojeceg stava,trci se neprestano.Katkada i bez neophodnih dokumenata.Uvek sa opasni m naoruzanjem-hekleri,kalasnjikovi,zolje,bombe,mali top na rasklapanje...Tesko do bola.Ali samo se zuji.

ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!Kao zunzare.I vrlo retko u rojevima!Ti putnici su osobenjaci - i u najlepse krajeve odlaze sami.A,izgleda,odlicne su platise.Placaju koliko god treba,ne gundjaju,ne zale se na kvalitet soba,kreveta....Cak im i ne odgovaraju apartmani sa puno prozora i mnogo svetla,prostrane terase,bajan pogled.Ne!njima je bunker najbolji smestaj!

The last minute!Njima trebaju takvi aranzmani.Ili,cak i oni koji su minut posle tih aranzmana.Spremni su da se uhvate za tockove aviona koji vec uzlece,da jure za brzim vozom,da se prevoze svakakvim kamionima...

Uvek izbegavaju aerodrome,autobuske stanice,zvanicne granicne prelaze...To sto je za sve druge obavezno,njima je bez veze!Ne vole guzvu,aerodromske usluge,osmehe carinika,zemaljske i zemljane stjuardese...turisticke vodice...Ne bukiraju i ne cekiraju!

Dosta je sto ubijaju!

Bez sumnje,to su tipovi avanturistickog duha!Ljubitelji najopasnijih sportova.

Po pravilu uzimaju kartu samo u jednom pravcu!Ako treba,plate i povratnu,ali se sigurno ne vracaju u istom aranzmanu.

Nikada niko u nekim novinama,u rubrici Pisma citalaca ,nije procitao njihovu zalbu na neku hotelsku,ili bilo koju drugu turisticku uslugu.Oni se ne zale!

Uostalom,kao i njihovi klijenti!

Cap-carap!I gotovo!Bez reci,bez jauka.I najcesce bez ikakvog i icijeg uzdaha.

I sto je posebno vazno - veliki su vernici!Stalno se mole Bogu.

Da ih ne uhvate!

Posle ubistva Iva Pukanica i Nika Franica,vlasnika i direktora zagrebackog Nacionala,sudeci po vestima u raznim medijima,bilo je bezanije na sve strane!

Jurnjava kao u crtanom filmu.Jedni beze da ih ne uhvate,a drugi jure u krug ne znajuci kuda su oni prvi pobegli.

I sve deluje tako haoticno!

Kazem po pravilu,jer i ovde ima izuzetaka - ali retkih,vrlo retkih,jer jedan je Milo!A ima i predsednicki imunitet!

A koliko shvatam,svi koji jure kao muve bez glave,dobro su stojeci!Sta je njima tesko da plate,samo da ima ko da se organizovano bavi njihovom jurnjavom.

Recimo - COSA NOSTRA TOURS!SILEROVA TRAVEL,MURKAIR,BANDITHOPE....itd,itd.Ima posla k'o pleve.I love!Prosuta svuda po ulici i Ilici...Samo treba da se neko priseti,sagne i pokupi to blago!

Podrazumeva se - i da cuti kao zaliven!Nema da se hvale kolegama i komsijama:"Kad biste samo znali ko je danas preko nas otputovao tu i tu....Ma,Zveki,licno!"

Nova vrsta turizma!Veoma prosperitetna!Dosta vise sa tim seoskim turizmom i banjama za nerotkinje.

Dosta!

Za ovu vrstu turizma postoji ogromna akumulacija buducih korisnika - prepuni zatvori na sve strane.Cim ih puste,vasi su!

Operativna akcija hrvatske policije posle zlocina ispred zgrade Nacionala nosi naziv Balkan expres!

Cak je i glupim pandurima sinulo!

A nasi turisticki radnici nikako da se dosete...Svi prodaju jedno te isto - Baleare,Dominikanu,Sejsele,ovo te ono more,Rodos,Larnaku,Bodrum...

Evo sad prilike da se diljem planete napuni i po neki podrum!

Sa pogledom ni na sta.

Za debelu lovu,naravno!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana