Nekreditni novac spas za Srbiju!

egzekutivemanager RSS / 13.11.2008. u 14:52

Ovom prilikom koristim situaciju da vam u celosti izložim moj životni projekat:"Nekreditni novac".
Međutim, prvo ću ovde na ovom blogu ponovo da pozovem ekonomistu Branka Dragaša da se ponovo izjasni o mom projektu,valjda neko od njegovih ljudi prati ovaj blog.Naime,ja cenim Dragaša kao stručnjaka koji zna,a na ovom video materijalu možete čuti kako Dragaš veoma lepo govori o samo nekim,samo nekim elementima ove velike svetske finansijske krize,koja je zaista duboka i trajaće godinama,jer je zasnovana suludom kreditnom politikom zaduživanja, fiktivnim novcem,i "beskonačnom" suludom potrošačkom filozofijom života i politikom,što je za običnog čoveka i državu koja to sledi...dužničko ropstvo!

Sve se to zasniva na životu na nerealnim mogućnostima:imaš stan,kuću,kola,bazen,ali i "omču oko vrata" koja će sve više da steže,"guši i davi",kako pojedince,tako i države!

Zna se da su u SAD još 1971 godine donele odluku da se odriču pokrića u zlatu za svaki dolar i sada se plača cena,i plaćaće se još kada počnu sve više da "tonu" njihove fiktivne i izmišljene transakcije po berzama, koje su čisto klađenje,može da bude,ali i ne mora...!

I to je najveći problem za ceo taj nakaradni sistem!

Ja sam Dragašu jednom prilikom dao moj projekat o nekreditnom novcu.
Sa ekonomsko-finansijske tačke gledišta Dragaš zna da Nekreditni novac može spasiti i Srbiju i svet,ali Dragaš mi je rekao da se mi ne možemo boriti protiv novog svetskog poretka,jer smo mi "mala zemlja".

Ja kažem....ne radi se o tome uopšte, mi možemo da se izborimo za sebe...!

Međutim,shvatam ja njega,znam ja za to,znam da je nekreditni novac "pretnja" svetskim oligarsima i bankarima,ali ako bi Srbija implementirala moj projekat,mi bi se u ekonomsko-finansijskom smislu spasli,izašli bi iz ekonomske i privrdne dubioze sigurno,i posle bi naš primer mogle da slede i druge zemlje.

Mislim da se ne varam ako tvrdim da ovaj blog može da mi obezbedi kontakt sa nekim iz vrha u vladi Srbije,da bi im se prezentovao moj projekat.Molio bih zato vlasnika bloga ili ko je već glavni,ako bi mogao da mi obezbedi da ovaj moj projekat dođe do nekog političara iz vrha,jer verujtemi,zaista...nekreditni novac može stvarno spasiti Srbiju u ekonomsko-finansijskom smisli i da mi budemo u tom domenu nezavisni ,a samim tim ni svetski moćnici ne bi mogli da manipulišu sa nama i da nas ucenju raznim stvarima da bi nam dali kredite,jer smo iovako prezaduženi,dugujemo oko 30 milijardi $!! ... i ko će to da vrati i kada...!

Dajte ljudi, pomozite,ne toliko meni, jer ja sam penzioner,već Srbiji,našoj deci,našim budućim generacijama,svima nama...pokušajte da mi obezbedite kontakt sa nekim iz političkog vrha, da se upoznaju sa nekreditnim novcem da bi se razrađivao plan za spas!

Sada vam u celosti izlažem ceo moj projekat,evo, sve možete pročitati na mom blogu:
Nekreditni novac spasa za Srbiju !

Onima kojima nešto nije jasno sa stručne strane gledišta,sa stanovišta ekonomskih zakonitosti, slobodni su da mi se obrate i sve ću ovde objasniti kroz diskusije.
Dakle,pročitajte sve tekstove pažljivo i posle ćemo diskutovati.
Ljudi... moramo se angažovati,jer iduća godina će biti najteža i odlučujuća!!
Dinar će sigurno krahirati,ne može valuta biti jaka,a privreda nula!

Ne plašim nikoga,ali sa realnošću se moramo suočiti.

Jedino nekreditni novac to može spasiti!

Ne uzimajte kredite više,pomognimo Srbiji,sebi...!

pozdrav.

Moj blog:
Nekreditni novac spasa za Srbiju !



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana