Moj Pas - Sve o Psima

mojpas RSS / 22.11.2008. u 13:53

Nakon mnogo razmišljanja šta i kako da odradim rešio sam da napravim jedan sajt o psima koji će pomoći svim ljubiteljima pasa.

Uspeo sam da napravim sajt koji obuhvata skoro sve o psima. Počev od FCI grupe, tj. podele pasa po standardu svetske kinološke organizacije pa do malih oglasa, nečeg za šta vapi Srbija u ovom trenutku.

Velika galerija slika je takodje tu i u njoj možete pregledati hiljade slika pasa. Zanima vas kako izgledaju sve rase pasa na svetu? Možete ih pronaći u galeriji slika. Podeljene su po grupama.

Mali Oglasi - to je nešto, što se tiče kinologije, toliko fali Srbiji da prosto nisam ni razmišljao da to izostavim. Uz jednostavnu registraciju korisnici mogu da ostave oglas koji važi 30 dana i da ga nakon tog perioda produže. Mogu postaviti do 5 slika svojih pasa. Oglasi sa slikom je nešto čega skoro da nema na našem web-u.

Bella
Bella

 

 

 

 

 

 

Naravno, tu je i neizostavni forum sajta gde već mogu da se pročitaju zanimljivi postovi.

Zanimljivosti iz sveta pasa - svakodnevno se postavljaju novosti iz sveta pasa u svetu. Pogledajte kakva sve dešavanja ima u svetu, šta sve psi rade i kako se ponašaju....

Da ne bih sad mnogo pričao, jer ima još dosta toga, posetite http://mojpas.rs i uverite se sami....

 

Ovo je neka vrsta reklame mog sajta ali mislim da vredi pogledati i ukoliko ste ljubitelj pasa onda ćete sigurno naći nešto korisno...

 

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana