Osudice se sami

a.andjelkovic RSS / 23.11.2008. u 19:21

"Nekakav Medjunarodni sud pravde u Hagu",nece u dokazni postupak da uzme vase poluistine.Znaju da postoje mnogi dokazi,njima relevantniji. Stigao je LDP brzo do "liberalne " ideje,kako lako da obrise ljude,etiketirane kao nepodobne.Ljude mogu da eliminisu moderatori. Cudne li biografije, blogerove.Sam o sebi pise u trecem licu ili mu je neki dramaturg sastavio, svakako ne g-dja Biljana Srbljanovic.Ona je licnost sa ponosom,od integriteta.Ne bi pristala na to.Bloger je to sam smislio.Karakterna osobina mu je da je pohadjao VI gimnaziju(na Zvezdari).To bice rodjeno je,pise,u Kraljevu (Rankovicevo)kasnije opet Kraljevo.Diplomirao na Masinskom,sa cistom desetkom,pise.    Odmah,sutradan ujutru,zaposlio se u "Dugi" i to kao novinar.Cekali su takav kadar,da ih remontuje.To jos 1976.godine,valjda da proganja Latinku Perovic i Marka Nikezica,retroaktivno.Ostao mu komunisticki "liberalni" sindrom.Provereni borac protiv velikosrpskog hegemonizma.Sada je, pohadjac gimnazije,otvorio fioku sa svim srpskim zlocinima.

Rekao bi neko,neupucen,da pred nasim sudovima nisu procesuirani.Vecina zlocina je,pise on,od "srpske JNA".Sem majora Tepica,Slava mu,neznam ni jednog,a da nije u Hagu.Mozda misli na Spegelja, Kadijevica,Broveta,sve srpski hegemonisti.Miro Barisic ,ubica ambasadora Rolovica,pogibe ti kod Benkovca.Dosao kao instruktor i obucavao ih kod Pule,dok ga Srbi ne ubise.U borbi.Kraljevo ti dade i Jansu.Gledasmo skoro kako njegovi ubijaju decu, vojnike na odsluzenju vojnog roka.Predali su se, podignutih ruku ih pobise.Petar Lukovic,pohadjac, zna ponaosob svaku zrtvu kod Hrvata,ali nije cuo za Zapadnu Slavoniju,Mratovacka jama,njemu je plitka,Medacki dzep nepoznat.Petrovac(bosanski) i put bratstva-jedinstva,epizodica.Zato je bloger,za njega nema cenzure,prolazi.Moderatori LDP-a,na njega cekaju.On je za spasavanje Detroita,boli ga taj problem Amerike.Raduje se sudjenju Srbiji i ocekuje da nas osude.

Alois_Stepinac2.jpg      x22267163432085467172.jpg   ustase_australija_geelong.jpg

         Stepinac i Pavelic                  Blaženi Ante Pavelić           "Hrvatski Dom Ante Pavelic"...                                                                                                           AUSTRALIJA

TUĐMAN I MESIĆ O NDH                                                                                                                         Franjo Tuđman je 24. februara 1990. godine u Zagrebu rekao: „NDH nije bila samo puka kvinsliška tvorba i fašistički zločin, već i izraz povijesnih težnji hrvatskog naroda.“ A Stjepan Mesić je u Australiji 1992. godine, pred hrvatskim iseljenicima izgovorio čuvenu rečenicu da je Hrvatska dva puta pobedila u drugom svetskom ratu, prvi put proglašenjem NDH, a drugi put pobedom antifašizma.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nezavisna Država Hrvatska (u kojoj je Dinko Šakić ubijao Srbe,Jevreje,Rome i nepodobne Hrvate) po mišljenju lokalnoga "svecenika,temelj je današnje domovine Hrvatske”,a to je teza koju je godinama zagovarao prvi  hrvatski predsednik (nakon Ante Pavelića) i otac hrvatske nacije – Franjo Tuđman. “To je razlog da se svaki pošteni Hrvat ponosi imenom Dinka Šakića”, izjavio je za novine pop Vjekoslav Lasić, dodavši da je “ponosan što je na odru vidio Šakića u ustaškoj uniformi”.

Bivsi ambasador Amerike,u Hrvatskoj,gospodin Piter Galbrajt je u Hagu,pod zakletvom,jasno izneo da je postojala odgovornost, ne samo vojnog,vec i politickog vrha.Tudjmana je upozoravao,ali je Tudjman sa odobravanjem prihvatio progon.Gospodinu Karl Biltu je zabranjen ulazak u Hrvatsku,rekao je da Tudjman mora da odgovara za bombardovanje Knina.Na sudjenju hrvatskim generalima u Hagu,specijalni posmatrac UN za ljudska prava,gospodja Elizabet Ren,takodje pod zakletvom,potvrdila je da su hrvatske snage,tokom akcije namerno gadjale civilne mete u Kninu,ukljucujuci i stambene cetvrti. Pohadjac,Petar Lukovic,zuri u Europu,obmanjujuci decu da su Srbi pevali "ubij,zakolji...",ali to su bar mogli da cuju i vide sami,bez laznih sugestija."Srbe na vrbe" i "ubij,zakolji, da Srbin ne postoji" posle svih ratova,pevaju nam na sportskim takmicenjima."Delije" su im u Zagrebu, na tu pesmu odgovorile sa "tako je dobro vidjeti te opet,staviti ruke na tvoja ramena,kao nekad poljubi me njezno,za dobra,dobra stara vremena..."

Takvu Evropu,kako je LDP dozivljava,ja ne zelim.Dolazila je ona nama ovde,iako smo u njoj. Dolazila je u zurbi,NATO avionima.Ne zelim je takvu, iz etickih razloga,iz gadjenja,iz ponosa.Protiv sam tih nasih ziherasa,koji misle da ce ih takva odrzati na funkcijama,opravdati sve njihove lopovluke.Protiv"Delte" sam,naseg Mekdonalda.Ucinilo mi se da LDP stvara jednu novu,mladu generaciju,koja moze da gradi novu realnu Evropu, na svojoj kulturi,ne ocekujuci da ce se otvoriti nekakav americki kisobran,da sve te skorojevice zastiti.Nece se to nikada desiti.Stvarace se samo nekakvi novi ekonomski ugovori,bez osnova,bez buducnosti,ali sa velikim izgledima za nove masakre.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aleksandar D.Andjelkovic  (23.11.2008, 13:54)

Poluistine

Takvo promovisanje tuzitelja,bez ijedne, sigurno Vama poznate cinjenice o hrvatskim zlocinima tokom gradjanskog rata,necasno je.Unapred nas osudiste, uz vase dokaze.

Sa sajta LDP-a, Petru Lukovicu(blogeru)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

joca  (24.11.2008, 18:13)

Re:Tko je Srbiji podmetnuo Vukovar?

bravo pero, od tebe nisam ni ocekivao drugaciji komentar.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belocrkvanin  (24.11.2008, 12:56)

Re:Poluistine

Nisu poluistine g.koji brani nešto što se odbraniti ne može.Moj sin je dobio po odsluženju vojnog roka 1991 g.poziv na"vežbu".On je odbio da tamo ode.Posle se uspostavilo,da su ti pozvani otišli da "osvajaju slobodu" u Vukovar.Kada su ga "oslobodili",tamo više nije bilo nikoga,jer su se živi smestili u konclogor u Begejcima u Banatu,gde su proveli dve godine iza bodljikavih žica.Hrana i način života,prepolovio je hrvatske logoraše,koji su kada su se vratili u Hrvatsku,bili u istom stanju,kao i prisvojeni lipicaneri,koji su osvojeni u tom ratu,a posle vraćeni Hrvatskoj.Da se rat odvijao u Srbiji,imali bi pravo u svemu.Ali,poštovani gospodine,ondašnji "dobrovoljci",koji su harali po istoćnoj Slavoniji,sada traže RATNE DNEVNICE,iako Srbija nije bila u ratu!?

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aleksandar D.Andjelkovic (25.11.2008, 18:07)

 

Re:Poluistine(opet)

Vi ste imali srece da Vam se sin vrati sa redovnog sluzenja vojnog roka.Mnogim roditeljima,koji su bili u Vasoj situaciji,sinovi se ne vratise.Nije se rat u Hrvatskoj vodio samo u Slavoniiji.Vukovar sam video samo jednom,bila je Skupstina SAO Krajine,u Borovu selu.Tada je preimenovana u Republiku Srpsku Krajinu. Posmatrci su bili Buda Kosutic i Jugoslav Kostic.Tada izabrase za Predsednika Gorana Hadzica.Predsedavao Mile Paspalj.Uz veliko protivljenje delegata iz Dalmacije, Hadzic bi izabran,bez protivkandidata.

Svi zarobljenici,Hrvati pod oruzjem, menjani su za srpsku decu,koja su po kasarnama zarobljavana. Ne sudise ni Mandu,oslobodise je.Kasnije je za casu rakije,na Zagrebackom kolodvoru prepricavala,koliko je i na koji nacin u Vukovaru,pobila srpske dece.Neka im je,ovde je pred istraznim(sudskim) organima dala detaljnu izjavu.Svedocili i njeni saborci.Svakako da je zivot,bilo cijeg deteta,vazniji od osudjene Mande.Secam se,kako ih je na razmeni docekao B.Glavas,pohvali ih za ustasluk.Ne behu mrsavi,ljubise se sa njim.Samo iz "Lore",takve Srbe ja ne videh,a iz Gospica otkopase Srbe iz jama.Mnoge jos ne nadjose.

Nase zlocince osudismo. Nemoguce je, da u ratnim situacijama,poremeceni umovi ne isplivaju na povrsinu.Nasa drzavna politika to svakako nije bila,oni se svojom hvale.Razlika je i u tome ogromna.Demokratski me nadglasaste,Pera Lukovic i Vi.Gde da se prijavim?Nisam anonimus,a ne pristajem i ne priznajem da su Srbi genocid nad Hrvatima izvrsili. Kod nas se prikrivalo,sada se krije,ali u Izraelu,u muzeju holokausta,postoji zaseban deo o zlocinima u Jasenovcu.Pocinise ih ustase nad Srbima.

Radujte se zivotu Vaseg sina,ima ih koji izgubise decu.Vi imate i unuke,a u ratnim uslovima to sto je vas sin uradio,zove se-DEZERTERSTVO,u svim drzavama kaznjivo.

Sa sajta LDP-a

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Re:Analiticarski kes

Belocrkvanine,rec "srbijanac" u srpskom jeziku ne postoji.Srbi po lokalitetu mogu da budu Bosanci,
Krajisnici,Crnogorci,Hercegovci,Sumadinci,Moravci,Kosovci...ali iskljucivo Srbi.Austrougarski recnik ima
termin "srbijanac".Pogrdan naziv za Srbe iz Srbije,ali tebi tako drag.Nadji negde "bugarijanca","talijanca",
"madjarijanca"...Nepristojno je da narod srpski,ziveci u Srbiji vredjas u kontinuitetu,a moderator bi mogao,da hoce,nekada bar da ti napomene,ne da ti tekstove ne objavljuje.Pozivaju se na pristojan govor,LDP i ne dozvoljava u svojoj napomeni,vredjanje.Opomeni se sam,moderatoru prijas.

07.12.08. 21:48 sajt LDP-a (moderator LDP-a,nije odobrio.Aleksandar D.Andjelkovic)



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana