Zene ili Ribe u vojsci !?!?

eizo RSS / 28.11.2008. u 14:54

E sad ovako, pazi 'amo, slusaj bre' od svih tema koje sam mogao da ovde uvalim, ova je definitivno najgluplja, ne zato sto sam stoka muska sovinisticka (jesam), nego zato sto sam blago zbunjen situacijom koju ne da ne znam da resim nego ...

 

Evo ovako,  ja radim u vojsci, sto se moze zakljuciti po celicno cvrstoj zadnjici (hvala na komplimentu gospodine pukovnice), homofobiji i nedostatkom bilo kakve pismenosti i gramatike u blogu.

    E dakle ovo je problem,od skora u nasoj maloj vojsci pojavile su se pripadnice pametnijeg pola, sto je izvor nevidjene srece za sve one dame koje su udate ili u vezi sa pripadnicima vojske muskog pola (bolje da vas ostavi zbog druge zene nego zbog muskarca), ali eto i prvog problema naime ja kao neko ko treba doticne da obucava u raznim tehnikama kao naprimer samoodbrana i borba prsa u prsa (moracemo da menjamo ime te discipline) dolazi do za mene u najmanju ruku za***** situacije.

    Kako bre da udarim zenu, sa muskarcima to nije problem, kad lepo ustanem u 4 sata da bi u 6 uveliko budio vojsku u kasarni nije mi problem da ih celo jutro razbijam od batina, ali ko bre normalan moze da udari zenu, imam utisak bre ako nedaj boze zakacim neku od njih neki od ovih mojih majmuna ce me zakucati.

    Da odmah nesto rascitimo ja protiv zena nemam nista (...sto deluje...)niti imam nesto protiv zena u vojsci (hej, daj zeni snajper kad je u onim danima i uperi je ka protivniku i uzivaj,kao sto su Rusi pokazali za vreme Drugog Svetskog Rata), ali ko ce bre mene da obuci kako je treba da se odnosim sa vojnikom kom nemogu da opalim samarcinu (nemogu ni sad, ali oni to neznaju), situacija je veoma ozbiljna zene ce pre ili kasnije provaliti, za razliku od muskih regruta stalno bre razmisljaju sto je jako iritantno, ceo sistem vojske se zasniva na gluposti, radis nesto a nepitas zasto i tako cela stvar radi kroz vekove, zene ce to potpuno upropastit.

Sta jos...a da, kosa, u nasoj vojsci jos nisu utvrdjena pravila oko toga, kako da kazem bilo kojoj zeni u uniformi da treba da se osisa na pankerku, prilicno sam siguran da ce kod nekih operacija promene pola lakse proci, ovih problema nema sa tipovima oni se vec sisaju kao bojleri, ali kako to reci zenama ?

Postoji dosta razloga zasto svi u vojsci nemaju dugacku kosu:

-nezelis da izgledas kao devojka pod tusevima okruzen tipovima koji nisu videli svoju devojku/decka mesec dana

-nezelis da imas lepsu kosu od svog celavog nadredjenog

-i nezelis da ti se ista zakaci za nosac zatvaraca i povuce glavu napred a zatim istu razbije kad se zatvarac vrati nazad ogromnom brzinom (smesno ali istinito)

O psiholoskom efektu da nepricam, ljudi kad dodju u vojsku se istraumiraju priznali ili ne kad ih osisaju na kratko, kako ce to da prodje kod lepseg pola nemam pojma.

I sta kog mog da radim kad se zena rasplace, a pretpostavljam da ce se i to desiti, jel treba da reagujem ko sa tipovima ?!?! (sta places ko devojcica ***** ** ******** ** ** ***** ******** *** ******) tesko zar ne.

Ma milion problema koje sad ni ne znam da navedem...

U ime svih nas staresina kojima problem predstavlja samaranje zena (obojci) ako bi Nacelnik Generalstaba mogao malo da razjasni proceduru mi bi bili jako zahvalni.Posto smo od razmisljanja jako operisani, sto se da zakljuciti po prvoj ideji da jednostavno sve regrute strpamo u istu zgradu (boze pomozi)



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana