BILO KUDA ZAŠTITA SVUDA

normalan1 RSS / 05.12.2008. u 17:05

Grom udario ljubavnike... (Press od 31.10.2006)

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) preživeli udar groma dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije


BEOGRAD -
Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije! Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe u nedelju uveče kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Kako Press saznaje, ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u Urgentni centar, odakle su prebačeni u Centar za opekotine u Zvečanskoj ulici! Posle ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na lečenju. Dežurni lekar potvrdio je da je Mirjana smeštena na Odeljenje intenzivne nege, ali da joj život nije ugrožen.
- Pacijentkinja je svesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze - potvrdio je dežurni lekar bolnice u Zvečanskoj ulici.
Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, neposredno posle prijema povređenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal!
- Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povređene Mirjane M.. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: "Pa, ja sam njen muž!" Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povređena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla - navodi naš sagovornik.
Prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede jer je bio u ulozi "provodnika".
- Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu.. Muškarac je imao više sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj - navodi naš sagovornik..

....

Sad, vi zamislite na kom "mestu" je elektricitet prešao iz njega u nju, pa ćete shvatiti koliko je nagrabusila!

P.S. Da su koristili zaštitu, imali bi "izolator"

Naravoučenije: Bilo kuda ZAŠTITA svuda!

 Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana