Petar Luković:Mladić može da ubije!

a.andjelkovic RSS / 29.12.2008. u 15:40

Budimo, za promenu, racionalni: ako Služba, B92 i RTS znaju sve, čak i da se Mladić šetka po stanu u vunenim čarapama kaki boje, da povremeno levitira, igra šah, redovno gleda informativne programe RTS i B92 - kako je moguće da ne znaju gde se đeneral Ratko nalazi? Kako je moguće imati „uvid" u intimne detalje asketskog života ratnog zločinca, a pretvarati se da ne znamo gde je i ko ga čuva?

                                                      Jebeš celinu, važni su detalji!

 Sa portala LDP-a 29.12.2008.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danas je bloger LDP-a,krenuo na srpsku pamet,naravno bez logike,kao sto se i zaposlio.Preko noci,ali sada gleda i da naplati.To sto "Sluzba" zna gde je bio,imputira joj se i da zna gde je.Pored tolikih informativnih razgovora,na temu "Mladic",besmisleno bi bilo da ne dodju i do nekakvih saznanja.Bivsi "pohadjac",sada bloger LDP-a,zna i da je Ratko Mladic ratni zlocinac,samo ga u Hagu jos optuzuju.Perica    Lukovic ga i osudi.Stize u zurbi da prebroji i mrtve i one koji se javljaju na izbore.Za genocid Srba nad ustasama,njegove tvrdnje i svedocenja pobise,Piter Galbrajt,Karl Bilt,Elizabet Ren,Franjo Tudjman,Stjepan  Mesic,mnogi srpski grobovi i kolone izbeglih Srba.

Ne vredi,ne priznaje Pera,optuzuje sve Srbe da znaju,ali da kazu gde je Ratko,nikako.Laze ministar Ljajic,laze MUP,laze "Sluzba",laze narod srpski,u genima im,ali Pera bi nagradu do Bozica,pa makar nas sve osudio.                                                                                                         ratko25cl1as.jpg  karremans.jpg

Nije Pera,bloger,jedini koji bi za Ratka nagradu,ima Mladic prijatelje i u Holandiji.Oni ga se odrekose,od kada im pade Vlada.Do tada su mu se, iz njihovih prica i hvalospeva- divili,a Boga mi i pribojavali.Kada  pobegose iz zone njihove odgovornosti,stize Perica i prebroja mrtve.Na srpska groblja ne ode.Gde on     nadje tih 8.000.pobijenih,pokoj im dusi,morao bi nekome da posvedoci.                                      

              General Vinko Pandurevic,pricao mi je o Oricevim "junacima",koji su se ka Tuzli probijali i u borbama ih je  izginulo oko 700,a srpskih boraca oko 250.Verujem mu,ratnik je.                                                   Pero,blogeru,tesko se do novca dodje,smisli novu pricu.Nisi jedini koji bi ga prodao,ali ne da ti se.Kriju ga svi, bas od tebe.                                                                                                                                                   Srbiji i Srbima,Mladic je potreban u Hagu.Tamo neka mu dokazu zlocine,ako ih ima,nemoj nas da ubedjujes.Od tebe nema razloga da ga toliko njih krije.Nevazan si.

                           Drzi se svog psovackog recnika "Jebes celinu,vazni su detalji"                  

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upozorenje:
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na portalu LDP.
LDP zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da li je ovo govor ljubavi koju promovise LDP ili samo pristojan govor?Ako je protiv Srba,da li LDP ovo ne dozivljava kao nacionalnu mrznju,Srbi su u pitanju,pa moze.Pera je bloger,on je institucija.                   

Ni za promenu,Lukovic Peri,nemoguce je da bude racionalan,a voleo bi.To je rodjeno-iracionalno!

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana