shake that devil

wfsl RSS / 01.01.2009. u 02:23

antony
antony

milk studios u new yorku je izlozio radove originalno slikanih kofercica za uzinu, poznatijih medju americkom decom i roditeljima kao lunch-boxes. u pitanju je aukcija americkih selebritija gde sav sakupljeni novac ide u dobrovoljne svrhe - protiv gladi u juznoafrickoj republici.

iz nekog razloga najcesce spominjani radovi cameron diaz ili eve mendes jedva da su se i prodali u skromnom iznosu od 150 dolara, dok je istovremeno konceptualno hladna i hippie romanticna kutija yoko ono dosegla cenu od 1725 dolara. neki su se prilicno razmahali, kao michael stipe - koji je uspeo da foto aparat potopi u cokoladu, a neki su imali pametnija posla kao diana von furstenberg koja je tek presvukla koferce odbacenim materijalom iz svog pogona sivaca jedan.

nas omiljeni rad je svakako dragulj koji je uradio antony hegarty, aka antony and the johnsons - kolaz u kombinovanoj tehnici: farba, flomasteri, papir - fragment nekog svegermanskog prizora uflekanog narandzastom bojom i omiljenim orudjem svakog vandala - crnim acetoncem. antony ovih dana otvara prvu samostalnu izlozbu u londonskoj galeriji isis.

holzer
holzer
wegman
wegman
baechler
baechler
rowley
rowley
ono
ono
mills
mills
stipe
stipe
oberst
oberst
rock
rock

 

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana