Gasiranje

uniceps RSS / 04.01.2009. u 00:10

"Ladna?"
"Ladna?"
Bajatović: Isporuka gasa redovna

Posledice spora Moskve i Kijeva oko isporuke gasa, prve su osetile balkanske zemlje, ali Srbija za sada nema problema sa isporukom, kaže Dušan Bajatović. 

Bajo, jel' tvoja izjava znaci da se ne sekiramo do kraja godine...domace?

...ili da krenemo na casove plesa u Ruski dom, da usavrsimo zakavkaske narodne plesove jer od toga, kazu, moze covek dobro da se zagreje. To je ono kad skakuces s noge na nogu u sedecem stilu, ali bez stolice. E sad, nama Srbima je lakse da ovladamo tom vestinom, pod uslovom da se sa Najki presaltamo na opanke, pa mozemo i za njih da se uhvatimo. Nosimo domace!

Rusi su totalni geniji: uspeli su da izvezu svoju cuvenu ratnu zimu van granica svoje zemlje i tako se pridruzili oponentima(?) s druge strane bare, koji takodje gaje isti koncept, jos od Pustinjske Oluje.

Vlado, tzare!

Sad mi nesto pade na pamet: izgleda da je prezime (a posebno za vreme zime) poteklo od onog "Put in". (prim.prev. butnem ti ga). Opasno. Vladin kod. Rone, eto prilike za popravni. (ne ti Jeremy, nego Howard!)
Uh, dodje mi da se kandidujem za Predsednikovog savetnika za energetsko-vokabularna pitanja, ukoliko ova moja upravopomenuta teorija nije vec Bajata.

Atačmenti

Tagovi



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana