Gradonachelnik i vanzemaljci

neverovatnimiki RSS / 07.01.2009. u 15:25

  Gradonacelnik jednog Zavicaja u Srbiji je ovih dana izgleda bio meta otmice i manipulacije vaznemaljaca.

  Naime,gradonacelnik gospodin Predrag Umichevic,ovdasnji,je poput Deda Mraza(ili Bozic Bate,ako ne verujete u Coca-Cola-u) ,u prednovogodisnjoj noci izneo jednu ekskluzivu.Najavio je ulaganje od 250 000 000 evra u izgradnju rafinerije gasa u nasem lepom gradu Zavicaju.

  I tu je sve zavijeno u velu misterije,poput neke epizode Dosijea iks.Cini se da zavera ide negde izvan upobichajenih vladinih zavera protiv lokalnog,domicilnog stanovnistva,iznad samog Pusaca Srbije,njegovog velicanstva Vozda KaraBorisa Serbskog.Izgleda da su se neke vanzemaljci upleli u citavu situaciju.

  Naime,poreklo samog gospodina Umicevica je nepoznato.Osim osnovnih podataka da je njegovo poreklo na bazi ugljenika sve ostalo je u magli kvantne fizike.

  Gospodinn Umicevic se na poslednijm izborima koji su odrzani po starom zakonu o lokalnoj samoupravi kandidovao za gradonacelnika Zavicaja ispred Demokratske stranke.I tu je izgubio u drugom krugu od gospodina Sase Radosavljevica barbie-girl-a,Dragana Shormaza,diplomiranog pravnika ovdasnjeg.

gospodin Umicevic
gospodin Umicevic

   Na sledecim lokalnim izborime je DS osvojila najvise mandata u lokalnoj skupstini i time stekla pravo da kandiduje svog coveka na celo lokalne samouprave,koji ce se najbolje starati o  interesima grada.Ni tu,u svom maticnom opstinskom odboru DS-a gospodin Umichevic nije imao vecinu(nije imao ni manjinu)glasova. 

   Ali je time sto nije dao poverenje gospodinu Umicevicu,lokalni odbor DS-a je raspusten od strane Vozda Serbskog KaraBorisa.A sam gospodin Umicevic je rukopomazan za gradonacelnika od strane pontifeksa maksimusa Tadica.

  Gospodin Umicevic svoje poreklo ni legitimitet ne crpi iz volje gradjana i politickih stranaka,kako je to normalno u normalnim zemljama.

  Ali tu tek pocinje misterija.Novogodisnjim obracanjem i obecanjem gospodin Umicevic je doveo celokupnu lokalnu zajednicu nasega cvetnog Zavicaja u opasnost.

  Cini se da sudbina Zavicaja ide u ruke nekih vanzemaljskih bica koja nemaju pojma o stvarnosti.

  Jer kada neko za celokupnu naftnu industriju nase lepe domovine,ponudi 400 000 000,onda je krajnje glupo da neko drugi za jednu rafineriju ponudi 250 000 000.Jer je to krajnje glupo.Sto ulagati 250 000 000 kada je pre samo par nedelja za 400 000 000 mogao da dobiej celokupni naftni potencijal jedne zemlje,a ne samo jednu bednu rafinerijicu?

  Jedini odgovor na ovo pitanje je da ponudjaci nisu nii bili na nasoj planeti do pre nepunih mesec dana.I da su tek sada doleteli na nju.Spremni da ulazu u potencijale nase zemlje,ali totalno neobavesteni u vrednosti nafte i gasa u zemlji pasulja na brdovitom Balkanu.

   I sada je gradonacelnik Umicevic spreman da udje u posao sa nekom neposnatom vrstom zivota,koja pojma nema o cemu se sve ovde radi.A upravo u tom neznanju lezi opasnost po lokalnu zajednicu Zavicaja.

  Da li je resenje da angazujemo inspektora Draguljceta koji je jedini sposoban da stane na kraj najezdi vanzemaljaca i naplati im kaznu za parkiranje na trgu ispred gradske vecnice ili da u pomoc pozovemo gopodina Moldera?To je veliko pitanje koje ce muciti stanovnike Zavicaja,te Uspavane Doline sa Bezglavim Konjanicima koji jure u buducnost ...

http://www.sdcafe.rs/viewtopic.php?f=2&t=13362&st=0&sk=t&sd=a

 

gospodin Draguljce
gospodin Draguljce

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

saphiria saphiria 21:19 07.01.2009

misterija

sjajan text
preporuka naravno

haha ima i u mom Zavičaju sličan slučaj sa vanzemaljcima
Ako rešite misteriju, javi
omega68 omega68 23:24 07.01.2009

Re: misterija

saphiria
sjajan text
preporuka naravno

haha ima i u mom Zavičaju sličan slučaj sa vanzemaljcima
Ako rešite misteriju, javi

Opasan si ti neverovatni....Svaka čast za tekst.
neverovatnimiki neverovatnimiki 23:39 07.01.2009

Re: misterija

Ma opasan sam,ali nisam ni do sape nasem inspektoru Draguljcetu,zaduzenom za preprodaju magle bez dozvole.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana