Srbija: Neprijatnost mi je drugo ime

r0811n RSS / 07.01.2009. u 15:41


 

                           

            Ja sam neprijatna i nepristojna.Ja sam Srbija. Niko nije kao Ja! Nema te kurve koja se može meriti samnom. Nema te gospođe koja je licemernija od mene. Nema tog sveta koji je sama ideja prostakluka kao ovaj moj! Ja sam Vrh! Niko ne divlja tako u sebi samoj kao Ja!

            I meni samoj je neprijatno (to me naravno uzbuđuje, ovlažim se smesta) kad vidim svog Predsednika koga sve kurve u meni obožavaju. A kad progovori, kada čitav sat prosipa one neopevane banalnosti kao neko veče na Javnom servisu, i to još onim svojim baršunastim glasom, ja otvaram smesta sve svoje kafane, penjem se na stolove i vrištim, ružno i pakosno jer, neprijatno mi je, ali to je jače od mene, volim to. Ja sam trijumf beznačajnog, nečega što je ništa, ja ne znam ko sam i po tome sam jedinstvena, znam! I to me opija, hrani moju vitalnost i divljam, divljam vekovima sobom i okolinom jer moja strast je ogromna.

            Istina i u meni se ponekad (retko, doduše) pojavi neki virus pristojnosti i reda, kao neki dan onaj general, ponoš beše li (he,hehehe), ali jaka sam ja, i moj Predsednik, i vojska je moja i biće ruska i partijska jer ja, Srbija o tome odlučujem.Danas mi je nekako lakše. Sve se najzad složilo. Dugo su me mučile sumnje, sve se nešto u meni borilo, istina ne previše, ali ipak. Nikako da se rasterećena predam svojim nagonima i krenem da se krešem gde stignem. Te roditelji, te familija, te komšije, dopizdilo mi. Najzad sam samostalna.Imam svog Predsednika, svoju vladu, skupštinu, vojsku, sve imam. I to po svojoj meri. I sve je moje.Svoga tela gospodar! Jebe mi se.

             Nema te kurve koja može da se meri samnom. Nema ni jedna, da tako kažem takvu ,,spoljnu,, politiku. Ovaj moj mali je pravi tehničar, neviđeno! A da, zaboravila sam, ja sam potpuno opremljena, mislim seksualno, imam sve i mogu kako  hoću, savršeno. Malo turam, malo mi ga zavlače. Važno je da ja o tome odlučujem, ne pitam šta košta, takva sam.

            Iznutra, u sebi, sve sam organizovala.Svi organi (unutrašnji) savršeno rade. I tu imam jednog malog, debelog, da se brine o tome. Malo-malo pa hapsi, a sve više ga vole. Čudo jedno. Kažem, najzad se složilo. Ipak, ovo sa Predsednikom mi je bio najbolji potez. Šteta što nije iz prve. One štih probe pre toga su mogle da me skupo koštaju. No kvarna, kakva sam, sasekla sam to u korenu. Zamalo da se otme kontroli. Bilo baš kritično! No, Službe mog imunološkog sistema savršeno su odradile posao. Kao i uvek uostalm, ne bih ja bila Srbija da nije tako. Odmah posle postavila sam novu garnituru, ovoga puta bez greške. Evo, radi ko sat. Ovo sa generalom je jedini incident, ali niko nije smeo da pisne. Dok je stigla supa, sve već zaboravili. A i jasno im je.U stvari, došlo ko poručeno, ako njemu, generalu, nije prošlo – kome će?

           Kod nekih drugih ženski to ne bi prošlo tek tako.Recimo kod Francuske, Italije ili Španije. To su fufice koje kao glume pristojnost. Palo bi tu nešto, vlada, Predsednik, treslo bi se nešto. A čemu? Bolje ovako, kao kod nas kurvi, a ja Srbija sam prva među njima. Otvoreno brate. Nemoj da me foliraš, i svima jasno,ne?

To su prednosti nepristojnosti i prostakluka. Čista istorija. Učiteljica!

Uostalom, eto im, kao čiste im ruke, tim fuficama,  a pukle načisto.

E sad da ih vidim! Nek mi sad dođu u moj kupleraj!

            

             

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana