Ко не учествује на "Беовизији 2009" ? група ВОЖД

korceba RSS / 31.01.2009. u 02:51

 

Након објављивања списка учесника музичког фестивала "Беовизија 2009" постало је јасно да ни пету годину за редом, наша песма није ушла у избор међу 20 које ће добити прилику да учествују на поменутом фестивалу.

Остаје нам да верујемо жирију, а ко жели да чује песму којом смо ми конкурисали (и можда упореди са "примљеним" песмама), може да је послуша на:http://www.megaupload.com/?d=3PLRONZA

Песме са новог албума: http://www.grupavozd.com/?a=Artikli&t=32

Хвала!Горан Корцеба, група ВОЖД

 



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

jednatanja jednatanja 13:17 02.02.2009

Vokal

vam je dobar, autentičan, tekst simpatičan, aranžman isto solidan, samo mislim da je pesma ipak više za domaću publiku...

Kladim se da će medju izabranih 20 biti i onih koje neću moći odslušati do kraja, ali šta da se radi.

Ne odustajte...
medjutim92 medjutim92 13:32 02.02.2009

ko gubi ima pravo da se ljuti :)

.. meni pesma stvarno nije nista narocito, mada cu misljenje dal je zasluzila da ode na beoviziju moci da donesem tek kad cujem primljene pesme, dotle mogu samo da lupam..

produkcija je ok, muzika klasican reciklirani mejnstrim sto za festivale nije problem, al tekst mi je los, pominjanje Ruskinje i Srbije za udaranje na emocije glasaca (sto domacih sto potencijalnih istocnoevropskih) ima smisla za takvo takmicenje, ali meni to para usi.. glupo mi je kad pisac hoce samo da nesto postigne pesmom a da njom nema sta da kaze..

inace verujem da je ekipa bliska ziriju progurala operaciju trijumf i slicne, ipak ce oni sigurno da dovuku najvise para na sms glasove.. a ima svakakvih nekakvih za koje niko nije cuo.. Pozitivan haos? OT Bend? Ja kao pratim domacu scenu, al pojma nemam ko su ti ljudi..

Cerka Zeljka Samardzica? i rezerve Voja Nedeljković i Koktel bend !?

u svakom slucaju, glupo je kukati na Beoviziju na ovaj nacin, svi mi znamo/znate kakvo je to takmicenje i kako se dolazi, i kao verujete u objektivan ziri, a kad vas ne prime zalite se.. cisto sumnjam da biste se ovako zalili na proces selekcije da ste prosli :)

sportski pozdrav

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana