Lepa i gola

cybecho RSS / 02.02.2009. u 14:21

Neko je nekad rekao "ako trazis lepu i pametnu devojku, onda ustvari trazis dve". Veci deo zenske populacije ce se sigurno usprotiviti tome. Naravno, razumljivo je. No, ja cu se sa tim delom zenske populacije sloziti, odnosno delimicno cu se usprotiviti navedenoj tvrdnji. Zasto delimicno? Kada bi se to reklo nekoj devojci to bi direktno uticalo na njen ego. Ni jedan covek nije imun na takve stvari. Poenta je samo kako uspe da iskontrolise svoje ponasanje. Zapravo, ta tvrdnja degradira zensko bice, denaturalizuje je. Zasto? Svedoci smo da zivimo u vremenu kada devojke definitivno nisu bile ono sto su nekad. Naravno, ja nisam bio savremenik nekih proslih vremena, ali sudeci bar po onome sto sam slusao, stojim iza iznetog. No, to je posledica nekih drugih stvari, kao sto je socio-tehnoloski napredak. Imam devojke koje apsolutno nezainteresovane za vezivanje, ljubav. Prakticno, cilj im je samo da zadovolje svoje potrebe, da uzivaju u tome i da pritom se ne obavezuju i ne snose nikakav oblik odgovornosti. Dakle, govorim o neobaveznom seksu i besciljnom zezanju. Oni malo iskusniji ce reci da su takve devojke emotivno tupe, da su izgubile bilo kakav osecaj za nekim normalnim vrednostima itd. No, bas suprotno! Poenta lezi bas u tom postupku ne vezivanja i bezanja od odgovornosti. Jer, sta bi se onda desilo? To bi sigurno uticalo na njenu savest. Odatle se vidi da i nije bas toliko emotivno tupa. Ako ne postupa po nekom normalnom sistemu vrednosti ne znaci da ga i nema. Plasljive su. Plase se obaveza. Ja takve devojke ne bih okarakterisao kao emotivno tupe, vec kao emotivno lenje. Veliko procenat takvih devojaka je imalo neko lose iskustvo u ljubavi. Rezultat toga je takvo ponasanje. Strah, neverica, neobavezni seks, dosada, lezbejstvo itd. Zapravo, kada bi neka od njih otkrila koliko je to ustvari lepo, produktivno, nadahnjujuce...nisu ni svesno kako bi im se zivot promenio i krenuo na bolje. Nisu glupe, vec samo su neiskusne, jer takve devojke nisu imale prilike da steknu iskustvo u ljubavi, vec samo u seksu. Jedno bez drugog je bezvredno. Ovo prvo (seks), je zivotinjski nagon. Sama ljubav, je samo poezija i rec. Nesto sto ne postoji, a opet je sa druge strane prisutno. Spoj te dve komponente cini ono potpuno. Onda je seks seks, a ljubav ljubav. Veoma prosto. Ovaj deo sam napisao samo kao pripremu za razumevanje, da bih odgovorio na ono zasto se delimicno slazem sa devojkama.
Svaka je devojka posebna na svoj nacin, utoliko vec sto je devojka. Bar kad posmatram iz ugla muskarca. Pa cak i one "emotivno tupe" devojke, imaju zapravo dusu. Traziti lepu i pametnu devojku ne znaci traziti dve, vec iz jedne izvuci te osobine, jer ih svaka poseduje, a o ukusima se ne diskutuje :) Muskarac koji je u stanju da to uradi je ono sto cini smekera smekerom. Pojam smekera se danas koristi u razno razne svrhe i njegovo shvatanje je totalno iskrivljeno. To ne znaci biti samo zavodnik, vec i pruziti neku iskrenu emociju.
Mene kad pitaju koji je moj tip devojke ja imam cesto obicaj da im kazem "lepa i gola". Nailazio sam na zacudjujuce izraze lica, neke devojke su mi cak rekle i da sam "vulgaran" itd. Sve su to tupsoni, naravno dok im ne objasnim sta podrazumevam pod tim "lepa i gola". Lepa znaci da je lepa, da ima sve potrebne fizicke atribute jedne zene, da je pametna tj. da pre svega ima svoj stavi da je psihicki cvrsta i jaka. Ovo gola je zapravo povod zbunjivanja i negativnih reakcija. To je samo predstava one unutrasnje lepote. Gola znaci da nije licimerna, da je iskrena i da nema tajni. zapravo to pretstavlja odsustvo prepreka koje sprecavaju vezivanje dvoje ljudi.



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 02:59 09.02.2009

Koja je uloga žene u seksu?

-Da bude prisutna!

Blogovi autora

Svi blogovi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana