BABY TV CHANEL I SBB POŽAREVAC-NEKA, SAM ĆU!

tiana.stepanovic RSS / 09.02.2009. u 12:29

E, narode, da znate da su me ovaj put oduševili ovi iz SBB Požarevac! Oduševili toliko da to moram da podelim sa svima koji hoće da ovo pročitaju.

Dakle...

Već skoro mesec dana u opusu programa koje imamo od SBB-a nema Baby Tv Chanel-a. Zvala sam da pitam zašto i dobila odgovor da čekaju receiver pošto im se postojeći pokvario i da će sve biti dovedeno u red za par dana.

Moje dete 10 minuta dnevno gleda taj kanal. Ma, da ga gleda i samo minut, taj minut joj znači, jer peva njene omiljene pesmice.

I tako smo mi- čekali. Dan, dva, dva para dana, četiri para dana... evo, sad će mesec.

Poludim, naravno, danas, pozovem ih ponovo, oni kažu da im SBB Kragujevac još nije isporučio receiver. Tražim broj SBB Kragujevac - tamo ništa ne znaju, mora da se proveri sa službom nabavke, najbolje da se pismeno obratim  direktoru SBB Požarevac. OK. Zovem ponovo SBB Požarevac, prebaci me operater na direktorovu kancelariju - niko se ne javlja.

I, šta sad?!

Znam! Kupiću satelitsku antenu, i prestati da koristim nepostojeće usluge SBB-a! Za te, ne baš ni male, pare, koje im dajem svakog meseca, hoću da imam kanale kako treba. Ili ću da otvorim svoju firmu, pa da imaju bar neku konkurenciju, pošto ovako, kad drže monopol, nemaju ama baš nikakvog razloga da poštuju bilo koga od svojih korisnika. Da ja ostavim roditelja da me mesec dana čeka da čuje kako napreduje njegovo dete u školi, završila bih na disciplinskoj komisiji, ako ne i van škole. Pa, i oni će da završe van moje kuće - for good.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana