Vojvodino što si tako ravna

ludvig92 RSS / 12.02.2009. u 13:58

 vojvodina.jpg

ili fotokopija jednog neposlatog pisma:

 

 

Poštovane građanke i građani severne srpske pokrajine,

počinjemo ovo dobronamerno pismo obraćajući vam se onako kako vi volete da čujete jer naravno znamo da vi u toj našoj pokrajini imate te "tripove" o građanskim slobodama i jednakostima i istim pravima za sve i da tu zivi nekoliko desetina naroda i da se govore različiti jezici i slične bahanalije; počinjemo dakle da bi izrazili najdublje poštovanje prema vama iako se naravno sa tim prozapadnjačkim naopakim vrednostima nikako ne slazemo. za nas ćete uvek biti braća...i sestre...jel...

elem, dragi stanovnici neotuđivog dela naše zemlje vi ste verovatno upoznati da su različite interesne grupe poslednjih godina pokušavale da vas zavade sa nama. sve je kulminiralo sramnim predlogom jednog dokumenta koji su pokušali da usvoje a koji će naravno biti odbačen. radi se, naime o ljudima za koje ste vi izgleda glasali na različitim izborima, ali mi naravno znamo da im niste davali legitimitet za tako štogod blesavo i suludo. da li verujete, poštovani narode, da su oni u vaše ime pokušali da preko kvazi teznji ka nekoj autonomiji da stvaraju drzavu od vas, zasebnu. jeste jeste nemojte da se čudite. pogani su oni, kad vam velimo. ta manite sad te priče o tome da vi uopšte nećete da se odvajate i da nikog ne mrzite i da samo oćete šta vam pripada, ta valjda mi znamo bolje od vas šta vi mislite, pobogu. oni bi vas postepeno godinama hipnotisali pa biste vi lagano počeli da im verujete, a to bi sve išlo preko onih kriminalaca iz brisela i soroša i raznih drugih, da biste vi na kraju počeli da ištete i evropske zakone i prava i ko zna šta sve ne. verujte nam mi dobro znamo za te planove i tu smo da vas zaštitimo. prema tome vi glasajte uvek za koga god oćete, to vam mi ne sporimo, samo ćemo ponekad da intervenišemo kad ti nesposobnjakovići što ih birate počnu da rade nešto naopako kao sad.

Eto tako dragi naši sugrađani, nemojte da vam pune glavu tim pričama, pa zar nam nije svima ovako lepše, da smo zajedno i u sreći i u tuzi, i u mulju ovom, ostavite nama da procenjujemo šta je dobro za vas i koliko vam čega treba, znate da ćemo mi to na ravne časti, deo onoga što svaki mesec stvorite će uvek ostati da imate za leba, a ostatak, dragi građani, ništa ne brinite, ide u prave ruke.

S poštovanjem,

dobronamerni prijatelji



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 20:28 12.02.2009

e da je Svabi `naka zemlja??

Joj , i vi `ocete od sela - drzavu ... Bolje nek usvoje neki dokument da postignete kvotu i dobru cenu proizvoda koje izvozite ... zali Boze one ravnice i lepote sa takvim narodom ...( na sve vas mislim djuture)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana