Jednodnevna ekskurzija do Zvečana

queeria92 RSS / 18.02.2009. u 17:32

ekskurzija.5973.JPG 

Dok sam išao u osnovnu i srednju školu jako su me radovale ekskurzije, jer su bile najlepši i najzanimljiviji deo školske godine. Na njima smo se družili, opijali, drogirali, tuckali, jebuckali i pravili razna sranja. Sve nam je bilo oprošteno jer smo bili mladi i ludi. Bio sam jako tužan kada su ekskurzije otkazivane zbog ratova ili loše ekonomske situacije.

I dan danas se radujem ekskurzijama i za njih imam vremena bez obzira na obaveze, posao, porodicu, decu... Nije bitna destinacija, niti da li je organizuje planinarsko društvo, klub penzionera ili skupština, važno je da je dobro društvo i da je dobra zeza. Apsolutno je razumljivo što sam sa velikim oduševljenjem prihvatio poziv da sa mojim drugarima iz DSS i NS i ostalim patriJotama odem na jednodnevnu ekskurziju do Zvečana. Nije mi čak ni smetalo što sam morao da ustanem jako rano.

Nažalost, uspavao sam se pa sam u žurbi da stignem na autobus zaboravio da ponesem sendvič, grickalice i sokiće. Dobro je da sam se toplo obukao, umotao u šalove, stavio kapu i rukavice, jer je juče baš bilo hladno. Kada sam stigao na dogovoreno mesto, već su svi stigli, a ja sam onako zadihan od žurbe i hladnoće imao crvenije obraze od Andrije Mladenovića, a zbog neispavanosti veće podočnjake od Aleksandre Janković.

Javio sam se vođi puta, da me nađe na spisku i kaži koji je moj autobus. Kakav sam baksuz mene su smestili da sedim zajedno sa Aleksandrom Janković. Pokušavam sam da me nekako premeste od nje, jer svi dobro znaju da se Saška i ja baš nismo u dobrim odnosima i da je malo falilo da se počupamo u skupštinskom restoranu, ali mi nije uspelo. Još je veštica prva sela i zauzela sedište pored prozora. Šta je tu je. Seo sam pored nje, jedva joj rekao zdravo, na koje ona nije odgovorila i pokušao da spavam. Na ruku mi je išlo to što se Saška toliko namirisala nekim odvratnim parfemom da me je to opilo te sam brzo zaspao.

Posle nekoliko sati spavanja, već je svanulo i ja sam tražioprve naznake zezanja. Saška je čitala najnoviji roman Nikolaja Velimirovića „Zašto Isidora Bjelica prodaje više knjiga od mene" i ignorisala ostale putnike. Izgleda da nisam jedini s kim ona ne razgovara. Pogledao sam oko sebe da vidim ko je još u autobusu.

Prvo sedište u VIP sekciji je bilo prazno, jer je bilo rezervisano za Voju, koji se zbog opravdanih razloga nije pojavio. Kasnije sam saznao od jednog člana DSS, koji je želeo da ostane anoniman, da ga Zorica nigde ne pušta, jer je pukao na izborima. Kaže, taj član DSS koji je želeo da ostane anoniman, da je Koštunica u jednoj vrsti kućnog pritvora, čak i da sumnja da ga Zorica lema. Drugo sedište u VIP sekcija je takođe bilo prazno, jer je bilo rezervisano za Velju, a svi znamo zašto on nije krenuo. Meni je stvarno bilo žao što on nije tu, jer je poznato da je Velja veliki veseljak, tako da bi ekskurzija bila pun pogodak.

S mnom u busu od poznatih skupštinskih zvezdi bili su Šormaz, Lidija, Andrija, već spomenuta Saška, Sloba Samardžić, Miša Aligrudić i Boža Delić. Dok smo putovali ka Zvečanu atmosfera je bila pomalo penzionerska. Ma i na penzionerskim ekskurzijama je bilo više života. Možda su drugari bili umorni, jer je poslanički posao jako naporan i isisa svu životnu energiju. Zato treba da dobiju povišicu plate. Možda je razlog za očajnu atmosferu bio taj što Palma nije krenuo s nama. On je poznat po tome što na put povede žirafu koja izvodi razne tačke, majmune koji se majmunišu i Betovena koji nam na uvce svira na usnoj harmonici. Nažalost Palma je sa svojom trupom otišao u Pariz, a ja sam osuđen da se dosađujem s ovim penzionerima. Saška je jela svoje posne sendviče, nikoga nije nudila pa ni mene, a meni su krčala creva od gladi... Gledao sam okolo da li će se neko pošaliti da me ponudi nekom klopom, jer očigledno da od lanč paketa nema ništa. Za vreme Slobe, kad smo išli na organizovane ekskurzije, uvek smo dobijali lanč pakete. Ponekad čak i dnevnice. Ova svetska ekonomska kriza je baš uzela maha.

Jedva sam dočekao prvu pauzu da u kafani pored puta pojedem pljesku. Krajem oka dok sam gledao kako mi se prži pljeskavica, video sam kako Andrija odlazi u wc. Rekoh prodavcu pljeskavica da on nastavi sa svojim poslom i da ću se brzo vratiti. Morao sam da proverim da li su istinite priče da se Andrijin buzdovan po zemlji vuče. Ali, na moju veliku žalost u WC-u nema pisoara, već samo kabina. Izašao sam razočaran, čak sam i apetit izgubio. Uzeo sam pljesku i ušao nazad u bus. Držao pljesku u ruci, razmišljao, a Saška, koja nije napuštala autobus, me je gledala popreko. Kada sam se povratio u realnost, pojeo sam hladnu pljesku, zbog koje sam podrigivao sve do Zvečana.

Atmosfera je bila mrtva, sve dok nismo ušli na Kosovo. Tada kao da je pala bomba. Svi su se razmahali kao nenormalni, a meni ništa nije bilo jasno. Lidija je izvadila gomilu četku i preparata za kosu. Počela je da je tapira, popravlja uvojke i da troši tonu laka za kosu, za makar još jednu ozonsku rupu. Saška je izvadila šminku i korektore za podočnjake i krenula da se ulepšava. Andrija je od Lidije pozajmi crveni karmin da dodatno zarumeni obraze. Sloba Samardžić je doterivao brkove. Šormaz stezao mider. Aligrudić je prao zube. I mene je pogodio ovaj talas sređivanja, te sam i ja malo popravio šminku i frizuru.

Kada smo stigli u Zvečan, lepo su nas dočekali, baš onako kako dolikuje. So, hleba, slatko, voda, rakica... Spremili su i kulturno-umetnički program na kojoj smo doneli jednoglasnu Deklaraciju o nevaženju jednostrane nezavisnosti. Kada smo to uradili, svi smo skočili na noge lagane i počeli da se ljubimo, vrištimo od sreće, čestitamo jedni drugima, jer smo uradili veliku stvar za Srbiju. Čak smo se Saška i ja izljubili i zakopali ratne sekire. Nakon toga priređen je krkanluk. Kad smo se najeli i zapili, vođa puta je rekao da je vreme da se krene. Neki poslanici su se toliko našljokali, da su se jedva popeli u autobus. Saška je glasno negodovala: „Sram vas bilo. Došli ste na srpsko Kosovo da nas brukate. Kako vas nije sramota. Pijandure jedne".

Autobus je krenuo. Saška i ostali baksuzi su seli na svoja mesta, a mi cool ljudi smo otišli na kraj autobusa i počeli da se veselimo uz narodnjačke hitove. Lidija je pevala „Ciganka sam mala", a mi ostali smo glumili prateće sokalne vokale. Šormaz je, kada više nije bilo kamera, skinuo mider i opustio kaiš na pantalonama. Kuku, al' taj čovek može da pojede. Taj bi i Palminu žirafu pojeo, samo da može. Andrija je kasnije pevao Severinine hitove „Muškarcu samo treba kurva" i „Da nisi možda gej". Ja sam predstavio svoje znanje Jecinih hitova „Baš je dobro biti ja" i „Ko ti to baje"... Sve vreme je kružila pljoska sa domaćom rakijom prepečenicom, tako da smo se još više ubili od alkohola. Kad nam je alkohol pomutio mozak, završili smo sa veseljem i vratili se na svoja sedišta da, kao svi pijanci, spavamo. Saška je vrtela svoju brojanicu i molila se za spas čovečanstva. Meni se u glavi mutilo i osećao sam kako propadam u sedište. Stomak mi je zavijao, sigurno od one sarme što smo klopali u Zvečanu. Na kraju desilo se ono neizbežno. Ispovraćao sam se Saški po crvenoj „Kosovo je Srbija" majici. Ona je krenula da vrišti i da me udara Biblijom po glavi. Zaustavili su autobus i po ciči zimi me izbacili napolje. Od hladnoće sam se odmah otreznio. Autobus je krenuo put Beograda, a ja sam ostao sam na autoputu.

Posle nekoliko sati stopiranja, jedva sam se dovukao do kuće. Bacio se u krevet sav slomljen i umoran. The best ekskurzija ever, ali sumnjam da će me opet pozvati da se družim s njima, iako sam bio spreman da platim troškove hemijskog čišćenja za Saškinu majicu.

Ako se neko pita, zašto su mene zvali na ekskurziju, odgovor leži ovde:
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=123593

Predrag M. Azdejković
www.kvirija.com

Atačmenti



Komentari (69)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

loader loader 17:55 18.02.2009

Hadži-Querria

Nakon pohođenja putnog pravca novopečena Srbija - sveta srpska zemlja,
slobodno ga možemo zvati kao u naslovu komentara .. :)
queeria92 queeria92 18:02 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

A ako odem u Jerusalim, ondak ću biti hadži na kvadrat?
loader loader 18:32 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

A ako odem u Jerusalim, ondak ću biti hadži na kvadrat?
Uh, tu sad velika napetost može biti stvorena. Naime, ako bi se dobilo "hadži-na kvadrat", to bi značilo da Jerusalem vredi isto koliko i Sveta srpska zemlja. Jer, kvadrat se dobija samo kad se neka vrednost pomnoži istom tolikom vrednošću, odnosno sama sobom. To bi značilo da su nama Jerusalim i Sveta srpska zemlja isto. E, tu je, u tom izjednačavanju, bojim se, ogromno potencijalno žarište unutrašnjih sukoba među nama koji na svakom koraku branimo Svetu srpsku zemlju, ponavljajući da je ona Srbija. Kako bi Voja, kako bi Velja, kako bi Aleksandra ... - prihvatili tvrdnju da je značaj Svete srpske zemlje samo onoliki, koliki je značaj Jerusalima?! "Valjda je Sveta srpska zemlja po značaju veća od nekog tamo Jerusalima!!" - zarikali bi nabrojani srpsko-pravoslavni narodni prvaci puni ljutnje i nezadovoljstva zbog ovog nepravednog poređenja i omalovažavanja našeg duhovnog pra-ognjišta !! I razbijali bi tanjire po skupštinskom bifeu, i opet bi onako usput išamarali jadnog Rasima, i ko zna kakve bi zulume počinili nad tekovinama mlade antisrpske demokratije koja je donesena sa zapada i eksperimentalno zasađena u novopečenoj Srbiji. Napravio bi se moleban, mnogoljudan i velikosrban, radi iskaljivanja pravde i neutralisanja pomenute uvrede na račun Svete srpske zemlje. Zato - čak i ukoliko bude nekog odlaska u Jeruzalem - bolje neka ostane samo ono "hadži"..
queeria92 queeria92 18:39 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

1,75 Hadži - ni manje, ni više - moja poslednja ponuda!!!
loader loader 18:42 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

Poslednja ponuda ?
Hm, ja uvek verujem u konstruktivan dijalog, ali... - opšte je poznato
koliko su
Voja i Velja
tvrdi pregovarači !
queeria92 queeria92 19:02 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

Prodato

Mislim na ovo hadži, ne na Kosovo!!!
loader loader 20:32 18.02.2009

Re: Hadži-Querria

Pa, podrazumeva se, jer i nema prodaje Kosova. Ne može ga biti.
Prema našoj tradiciji,
Kosovo se ne prodaje,
nego se izdaje !
Tu je svetla tradicija koju je začeo Brankoviću Vuče,
a kvalitet te tradicije održali su ovi novi domaći izdajnici... (epitet "plaćenici" se naravno ne odnosi na Kosovo, koje se ne prodaje, već na ovaj preostatak Srbistana)...
Dakle ... da se i zalije nakon hadžiluka %% %% .. Jakako, u bocama je rasol od 24 grada, za "lečenje" od onako sadržajnog hadžilučenja ! :)


igo7 igo7 18:00 18.02.2009

Pedjice...

Pedjice, bas si se lepo nasminkao :)

Nema sumnje da je Kosovo u srcu tvome...
queeria92 queeria92 18:03 18.02.2009

Re: Pedjice...

Satima sam se šminkao Ali je vredelo!!!
bobo92 bobo92 18:38 18.02.2009

Re: Pedjice...

queeria92
Satima sam se šminkao Ali je vredelo!!!

Bas si sexy sa bradom, nemoj da se brijes.
queeria92 queeria92 18:42 18.02.2009

Re: Pedjice...

Misli se na sliku koja visi na sajtu monda

A ta brada je delo photoshopa... ja sam ćosav
bobo92 bobo92 18:47 18.02.2009

Re: Pedjice...

queeria92
Misli se na sliku koja visi na sajtu monda

A ta brada je delo photoshopa... ja sam ćosav

Da,da ali ova na blogu...
e jebi ga...bas ti lezi.
queeria92 queeria92 19:01 18.02.2009

Re: Pedjice...

Da ličim malo na pravo muško
bobo92 bobo92 08:06 19.02.2009

Re: Pedjice...

queeria92
Da ličim malo na pravo muško



Ma ne bre, nego da golica
Biljana Beba Knežević Biljana Beba Knežević 18:06 18.02.2009

Juče

nisam smela na ulicu od "Demonstranata", golobradih i odbeglih iz škole, koje su mi srce slamali povicima:"Kosovo je Srbija i nedamo Kosovo!" Delovali su potpuno opijeni i srećni, jer su pobegli iz škole.

Preporuka
queeria92 queeria92 18:16 18.02.2009

Re: Juče

Delovali su potpuno opijeni i srećni, jer su pobegli iz škole.


I ja sam isti takav bio kad sam bio mlad

I naravno da će to biti opravdani izostanak.
Ribozom Ribozom 18:23 18.02.2009

Jel ovim?

http://www.flickr.com/photos/christiankorsager/394286257/in/set-72157594542751738/
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:35 18.02.2009

E ste

pevali Crnog leptira? A Utunelu usredmraka...?
queeria92 queeria92 18:41 18.02.2009

Re: E ste

Više se i ne sećam šta smo sve pevali. Alkohol popio mozak
AlexDunja AlexDunja 18:46 18.02.2009

Re: E ste

pevali Crnog leptira?

bez crnog leptira nije moglo da prodje...
to je stara ekskurzijska tuzbalica.
ne - za - o -bi - la - zna.

ps.steta sto ste ti i saska opet
pokvarili odnose...
bas mi bilo drago zbog vas dvoje kad sete se
ono pomirili.
(ona vodi u onoj anketi, cini mi se? a?
bobo92 bobo92 18:47 18.02.2009

Re: E ste

Jelica Greganović
pevali Crnog leptira? A Utunelu usredmraka...?

Djurdjevdan.
queeria92 queeria92 19:03 18.02.2009

Re: E ste

Djurdjevdan.


Koja verzija? Zorica Brunclik ili Bjelo dugme?!
bobo92 bobo92 08:05 19.02.2009

Re: E ste

queeria92
Djurdjevdan.


Koja verzija? Zorica Brunclik ili Bjelo dugme?!

Pink verzija naravno, kakvo belo dugme, to je out.
toma miletic toma miletic 18:47 18.02.2009

a aligrudic?

dobar text, slatko sam se nasmejao.....najjaca je saska koja taba biblijom..

a sta je aligrudicem, da te nije slucajno startovao?
queeria92 queeria92 19:03 18.02.2009

Re: a aligrudic?

a sta je aligrudicem, da te nije slucajno startovao?


Nije, on je od onih baksuza, koji nisu hteli da se vesele.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:35 18.02.2009

Re: a aligrudic?

Stiskale ga hulahopke...
queeria92 queeria92 19:42 18.02.2009

Re: a aligrudic?

Stiskale ga hulahopke...


Dugačke gaće domaćinke!


NNN NNN 19:52 18.02.2009

Re: a aligrudic?

Stiskale ga hulahopke...
I tanga preko njih!
Nego, je l' istina da ima silikonske usne?
bindu bindu 19:22 18.02.2009

.

Na ruku mi je išlo to što se Saška toliko namirisala nekim odvratnim parfemom da me je to opilo te sam brzo zaspao.



i posle sam sanjo;
avemarija avemarija 19:38 18.02.2009

Tebe,

crni Pedja ,covek nigde ne moze da posalje,a da ne napravis skandal.
Da se nisi nalokao i ti bi igrao masne fote , ko zna mozda bi i Andreju uspeo da skines , ubedjena sam da tracevi nisu tek onako.
Opak je on. Celo Lekino brdo bruji o tome { Tetovska i Mikloshiceva , posebno}.

ih bre ,salji ludog u vojsku ,pa placi za njim !
queeria92 queeria92 19:40 18.02.2009

Re: Tebe,

Da se nisi nalokao i ti bi igrao masne fote , ko zna mozda bi i Andreju uspeo da skines , ubedjena sam da tracevi nisu tek onako.


To se radi na višednevnim eskurzijama... Kada prespavamo u nekom hotelu, pa ludujemo po sobama.
avemarija avemarija 20:00 18.02.2009

Re: Tebe,

Kada prespavamo u nekom hotelu


Pa bas si out ! Svet je otisao napred ,sve je ubrzano ,zestoko, nema se vremena,vreme je novac....
Da nisi navikao da pre "ludovanja" jos i operes zubice i javis se mami da ste stigli,boguhvala, zivi i zdravi,a ?
queeria92 queeria92 20:19 18.02.2009

Re: Tebe,

Pa bas si out ! Svet je otisao napred ,sve je ubrzano ,zestoko, nema se vremena,vreme je novac....
Da nisi navikao da pre "ludovanja" jos i operes zubice i javis se mami da ste stigli,boguhvala, zivi i zdravi,a ?


Naravno da operem zubiće, očistim ih koncem i koristim tečnost za osvežavanje daha!!! Ja bre znam šta je red!!!!
Blade Runner Blade Runner 19:48 18.02.2009

Jbt

prava gej parada!
Unfuckable Unfuckable 20:31 18.02.2009

a jel Sloba

Samardžić svirao gitaru u busu, ja tako čuo
on mi deluje kao praaaavi majstor za štimung, ozbiljan - a šeret
queeria92 queeria92 20:37 18.02.2009

Re: a jel Sloba

Kao bivši vlasnik kafića, za štimung i puštanje muzike bio je zadužen Šormaz.
Unfuckable Unfuckable 20:57 18.02.2009

Re: a jel Sloba

auh
a ja čuo da Sloba ima sjajan rad desnom, ma i po faci mu se poznaje
ok, kad kažeš - Šormaz
znači Sloba je više, onako...podvriskivao u terci
adam weisphaut adam weisphaut 20:44 18.02.2009

To je bila neka hippie tura ?

sofka.larousse sofka.larousse 20:51 18.02.2009

tužno

ali genijalno.
queeria92 queeria92 20:59 18.02.2009

Re: tužno

Što bre tužno?! Baš smo se lepo proveli.
skyspoter skyspoter 21:45 18.02.2009

bas si se namucio.

a mozes kao i ostali da ides dole

ovde
queeria92 queeria92 21:51 18.02.2009

Re: bas si se namucio.

Pa kažu mi, ja ne bih znao, da je juče u Prištini bilo mnogo bolje zezanje i druženje.
Exitus Letalis Exitus Letalis 22:35 18.02.2009

Re: bas si se namucio.

queeria92
Pa kažu mi, ja ne bih znao, da je juče u Prištini bilo mnogo bolje zezanje i druženje.

bilo.
queeria92 queeria92 22:39 18.02.2009

Re: bas si se namucio.

AHA, navukao sam te na tanak led. Bio si u Prištini. PRIZNAJ. IZDAJNIČE!!!!
avemarija avemarija 00:09 19.02.2009

Re: Tebe,

Naravno da operem zubiće, očistim ih koncem i koristim tečnost za osvežavanje daha!!! Ja bre znam šta je red!!!!


Uh bre, sto si cakan !
Da te covek pojede a da ni ne trepne....
49 41 49 41 22:57 18.02.2009

Siluete

na MOSTU
49 41 49 41 23:05 18.02.2009

Teci, teci

IBAR VODO ladna.

i mi niz njega.
mannitou.jr mannitou.jr 00:45 19.02.2009

Mrkvica Antonič ???

Još da ti je, tako promrzlom i očajnom, stao Slobodan Antonić!!!

LJUBAV U DOLINI JORGOVANA bi se našla u svim knjižarama i kioscima...

PLAMENI UVOJAK je nepravedno izostavljen iz teksta!!!
Ko sme da priča i piše o Kosovu ili Rusiji bez Mrkvice Antoniča!?

queeria92 queeria92 01:03 19.02.2009

Re: Mrkvica Antonič ???

Ima upalu prostate, nije mogao da pođe...
mannitou.jr mannitou.jr 01:17 19.02.2009

Re: Mrkvica Antonič ???

queeria92
Ima upalu prostate, nije mogao da pođe...


Oporaviće se valjda do poslaničke ekskurzije u Moskvu.

Bolje ti je da sediš sa Mrkvicom Antoničem, nego sa otrovnom i podbulom Paraskevom Blajh.
queeria92 queeria92 01:45 19.02.2009

Re: Mrkvica Antonič ???

Joj, hoću i ja na ekskurziju u Moskvu. To je sigurno nekoliko dana, avionom.... Vodite mene, vodite mene, vodite mene...
mannitou.jr mannitou.jr 03:19 19.02.2009

Re: Mrkvica Antonič ???

queeria92
Joj, hoću i ja na ekskurziju u Moskvu. To je sigurno nekoliko dana, avionom.... Vodite mene, vodite mene, vodite mene...



Kakvo bi tek lickanje palo po sletanju na Domodedovo!?

Topla dobrodošlica... NAŠI smo!!!

Mrkvica Antonič, realan.
Koštunica, poletan.
Velimir Ilić, vaspitan.
Unihop Aligrudić, muževan.
Čombe Šormaz, atraktivan...

Malo Moskve čini čuda!!!

Još ako ekskurzija padne oko Eurosong-a!?
jesen92 jesen92 00:59 19.02.2009

ne kapiram

..zasto su se toliko lickali, mozda sam preskocila taj deo u citanju....ko vas je docekao? neke vazne osobe, dobri frajeri, ribe....sta je u pitanju?
queeria92 queeria92 01:04 19.02.2009

Re: ne kapiram

Dočekali su nas naši srpski drugari sa Kosova
jesen92 jesen92 01:53 19.02.2009

Re: ne kapiram

..i toliko lickanje za drugare....ne verujem ti..
leopold_lady leopold_lady 02:11 19.02.2009

I ja sam volela ekskurzije....

u osnovnoj i srednjoj školi Peđo dragi.... Samo kad sam ja išla na ekskurzije seksa nije bilo.... Bar ne da ja znam... Generacije posle su bile demokratskije - pa su uvele tu modu.....

Za političare nemam šta da ti pametno kažem - od pre neki dan sam zaključila da bolje da nemam mišljenje nego da imam mišljenje koje će stvoriti 100- ne komentara iza mene kao Re,pa Re od Re .... Plusevi,minusevi......Itd... Što još jedan post da uništim sa time?

Elem,kad sam kod ekskurzija - čula sam da će deci u osnovnoj školi ukinuti rekreativnu nastavu.To me je zaista iznerviralo...Kao nemaju para da deca idu u školu u prirodi....Ne,nego treba da sede u klupama,da nemaju fizičko,da ne idu u prirodu,kad dođu kući da sednu za kompjutere.... I šta onda da očekujemo od te dece sutra.... Da će biti zdrave generacije ??? Teško.....
queeria92 queeria92 04:03 19.02.2009

Re: I ja sam volela ekskurzije....

Elem,kad sam kod ekskurzija - čula sam da će deci u osnovnoj školi ukinuti rekreativnu nastavu.


Nek idu na rekreativnu preko facebooka.
m.yov m.yov 02:31 19.02.2009

Grupna fotografija

... A vidi Saskicu kako je slatko ispala na ovoj grupnoj fotografiji gore.... Mislim da joj je prijalo tvoje drustvo, zato nemoj da si na kraj srca....:)
Daj postuj jos fotografija sa samog event-a.....:))... Ili ih stavi na "FEJS" pa taguj prisutne:)
queeria92 queeria92 04:05 19.02.2009

Re: Grupna fotografija

To je Aligrudićev aparat. Valjda će uskoro da okači na fejs.
aquariusoptimist aquariusoptimist 07:50 19.02.2009

Pedja,

prihvatio poziv da sa mojim drugarima iz DSS i NS i ostalim patriJotama


Kako je doslo do toga da druzina profound strejtera pozove well known homosexual na ekskurziju ?
Covekoljublje?
queeria92 queeria92 13:51 19.02.2009

Re: Pedja,

Pa lepo sam na pisao na kraju tehta:


Ako se neko pita, zašto su mene zvali na ekskurziju, odgovor leži ovde:
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=123593
aquariusoptimist aquariusoptimist 21:39 19.02.2009

Re: Pedja,

queeria92
Pa lepo sam na pisao na kraju tehta:Ako se neko pita, zašto su mene zvali na ekskurziju, odgovor leži ovde:http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=123593

Tesko mi je da poverujem da je to u pitanju.
sentinel26 sentinel26 09:12 19.02.2009

Ekskurzija - I čin

Мили Боже што Те нема
Декларација се нова спрема
У Звечану у изгледу
Тринаеста сад по реду

Дремократе, нарадњаци
Натражњаци, одмах баци
Састали се као ђаци
Шорке, Лики, Андро, Сашка
Боки, Мики, Брко, башка

Код Звечана кад су стигли
Галаму су одмах дигли
Поништите ништаво што прије
Не признајте што признато није

Ој Звечане мали граде
Ко ти такво име даде.
................................
................................
P.S. - Nastavak pjesme vam ne dam dok ne središ Brkine ukrase, na ovoj slici izgledaju ofucani.. Ne može to bre tako ! Tamo se još uvijek primjenjuju njegovi planovi. Ti Pedja i Saška možete da dogurate samo do por(tir)parola.
Dalje nešeć moći ! Dalje nećeš moći ! O-o-o-o- ...!



queeria92 queeria92 13:53 19.02.2009

Re: Ekskurzija - I čin

Ja te ohrabrivam da napišeš zbirku narodne poezije
rapunzel rapunzel 14:54 19.02.2009

Mene

muči da li je Lidija (kao dokazana dama) imala salonke na nogama?
Mislim, kad po ledu Beogskom jurca u salonkama valjda može i na ekskurziju.
Za Saškicu svi znamo da se preobuva...
queeria92 queeria92 14:57 19.02.2009

Re: Mene

Likica je rođena sa štiklama.
goranstojic goranstojic 18:34 19.02.2009

Re: Mene

Zar je moguce da niko nije napisao ijednu rec koja se ne slaze sa autorom ovog teksta?
queeria92 queeria92 19:59 19.02.2009

Re: Mene

Zar je moguce da niko nije napisao ijednu rec koja se ne slaze sa autorom ovog teksta?


Izgleda da sam blokirao sve neistomišljenike
49 41 49 41 21:42 20.02.2009

Re: Mene

goranstojic
Zar je moguce da niko nije napisao ijednu rec koja se ne slaze sa autorom ovog teksta?

Ja, slikom;
slikom da kazem!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana