Zabavni Park

purenjak RSS / 24.02.2009. u 09:36

Postoje mnogi zabavni parkovi sirom sveta.U nekima sam bio u nekima ne.Prosta stvar.Postoje dva nacina za koriscenje Zabavnih Parkova.Dok se kod jednih placa ulaznica prilikom ulaska u ogradjeni i za to pripremljeni i opremljeni prostor pa se sadrzaji koriste besplatno,kod drugih je ulaz slobodan ali se usluge placaju posebno.Jedno je sigurno,nema zabavnog parka u svetu koji vam pruza sve usluge i sadrzaje besplatno.To sam i ja mislio.Medjutim, postoji jedan ogradjeni i posebno opremljeni prostor u Jugo-istocnoj evropi koji se prostire na nekoliko hiljada kvadratnih kilometara.Zove se Republika Srbija.Zanimljivo je da taj zabavni park u svemu podseca na pravu drzavu.Ima i gradove,sela,planine (sa skijalistima) bez snega, skupstinu, vladu, policiju...Ukratko sve sto bi jedna drzava trebalo da ima.U cemu je onda tu zabava pitate se?? Ima takvih drzava svuda. Priznajem da sam i ja bio zbunjen. U tome i jeste stvar!!! Nista od toga ne radi!!! Samo tako izgleda. Svi artisti u stvari zive u Parku. Nista ne funkcionise kao u drugim zemljama. Ni Skupstina ni Vlada ni Policija ni Sud ni Zakon...Nista. Pa kako onda zive??? To je vec poslovna tajna. To vam nece reci jer ne znaju odgovor. Sta je sustina programa??U tome da je recimo moguce da vam Konzul tog parka u nekoj zemlji pribavi ulaznicu za park preko reda, da vas sakrije i uvede u park nocu. Kad niko ne gleda. Onda vam obezbedi status rok zvezde. Da se osecate vaznim, popularnim, poznatim i sve ono sto sitne ljude i jos sitnije duse cini srecnim. Vode Vas na mesta koja su inace nedostupna ostalim posetiocima. Provedete dan u Skupstini sa poslanicima, posetite neke tzv politicke partije..To nigde nema na svetu.Sigurno.Osim u Srbiji!!Kartu Vam placa park da u njega dodjete.1.000.000 USD. Pa to je preskupo kazu neki. Zavisi za koga. Za neke nije.

Salu na stranu. Interesuje me dali je ona porodica sto je imala 100.000USD da izvadi preko noci i plati kauciju ikada dala jedan dinar pomoci Srbiji. Nekoj bolnici,Skoli,Crvenom Krstu ili nekoj humanitarnoj organizaciji.IKADA??Nadam se da jeste.U protivnom nemam reci da iskazem gadjenje koje osecam pri pomisli na celu stvar.

Poruka je : Da je pravi Hajduk kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati!! Uteci ne znaci i pobeci. Skloniti se pod suknju. Traziti zastitu.Treba se i ispraviti, pokazati od cega si napravljen,preuzeti odgovornost i iznad svega pogledati sam sebe u ogledalu a ne reci P...o!!!



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

mashha mashha 21:03 24.02.2009

$$$

Poruka je : Da je pravi Hajduk kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati!! Uteci ne znaci i pobeci. Skloniti se pod suknju. Traziti zastitu.Treba se i ispraviti, pokazati od cega si napravljen,preuzeti odgovornost i iznad svega pogledati sam sebe u ogledalu a ne reci P...o!!!


"Hajduk" je inspirisao mnoge blogere, i ma koliko neko mislio da treba ispoštovati ustav ili ne- čini mi se da nas sve zajedno povezuje upravo to osećanje gađenja.
purenjak purenjak 15:31 25.02.2009

Re: $$$

Narodski receno " DECKO JE CAVA!! !"

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana