TURA ZA BEDZA

trafficante RSS / 25.02.2009. u 01:29

                Bila je sreda .Tek tretja u tekutjem mesecu.Bio sam donekle pogubljen izmedju ,regularnih GOSTINSKIH tura,koje su vukle mi BAKSHISH i gazdinskih TRULIH bahatisanja ,sve zarad prestiza i opshteg uveseljavanja drushtva koje je jedva chekalo NOVU TURU ZA BEDZA.

               Prohladan,klasichan dan.Kesha i nije bilo.Ja sam kelneriso ,kao i  inache.Gosti izmishljaju ,gazde te trpaju SNAZNO,i sve se deshava TU NEGDE IZMEDJU.Tik oko ponotji chekash shankersku MILOST.Il da ti natochi par deci lava ili sam sebi da nabudzish pazar sa istim ,a frajer preko  SHANKA                da ti tek onako USPE par deci tekile zarad par stotki BAKSHISHA shto bi mu SVEJEDNO pruzio ,tik posle ponotji.

             Onda bi mi se ,NAKOO,poshteno pripishalo, pa bih i otisho putem ,totalno pojebanoh toaleta,i sve bi mi bilo zbrchkano,kada bih prazne beshike i chiste pameti snimio cele tri banke KSHISHA u zanjem dzepu od pantalona.

          predamnom bi pljusnule samo dve opcije.ILI DA ODEM NA RULET PA PROBAM DA NAPRAVIM KIRIJU ZA SLEDETJI MESEC,ILI DA POJURURIM NEKU OCHAJNU DOMATJICU U OBLIZNJOJ RUPACHI KOJA JA SHLJAKALA SVU NOTJ.SVE BI MI BILA STVAR MOTIVACIJE.Gazde su znale da okrenu turu provincijskoj pichetini,koja bi ili pristajala na neki BEJLIS u ponotj,pa posle snaznog nakoksiranog kreshenda i imala o chemu da zbori na stepenishtu UNIVERZITETSKE BIBLIOTEKE.

            Tu sam se i pecao SNAZNO.RODJENI KONTRASH.KAD GOD BI GAZDE JEBAVALE jeftinu fukaru,JA BIH I GONIO KUGLU DA PADNE OKOLO ZELENOG POLJA NA njihalu STRAVE.U drugom sluchaju bi lizao MINDZU ,kiselu ,shtrokavu sa par ORBITA naoruzan,ali vishe neg pomamljen BESOM.

               BIO JE TRULI CHETVRTAK,mlad i sav mi je lichio ,na dobitno kolo LIGE UEFA.

          POPRILICHNO ODVALJEN SAM GONIO PIVO U ZELUDAC.Nijednog ,jebenog,trenutKa nisam ni kontao kako izgubih pedeset evra na maloj seriji.POSLEDNJIH DESET TJU RADO DA POCEPAM NA TROSTRUKI DZONI BEZ LEDA.platinasto plava riba se smeshi na moj gubitak.ONA NIKAD NE GUBI.SAMO UKUCAVA POENE.KAD PUKNESH KO ZVECHKA,PLJUSHTI JOJ PROCENAT,ako si dobar tu notj JE  polivash bakshishom.

od kshisha zivish,a tu je i vops gistro besplatan za prave igrache.

     Za deset soma kurvu mozesh da naterash na bilo shta. Lutka deluje zlatno,totalno strejt.Deset soma je davno proguto magnet ,a ja tju sve dati od sebe  da mi bash petak ,nenadano  zamirishe na

njenu picu,na mome jastuku al notjas totalno FREE.

                    GAZDE SU SINOTJ OSTALE SUVIH PALAMARA PA SHTO BI IM ROB NJIHOV DELIO redak trenutak.

                KVOTA NA MENE SKACHE IZ TRENA U TREN I TU SAM SA ZLATNOM CHIROKICOM U PRASKOZORJE............... 

AtačmentiKomentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 14:14 25.02.2009

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahha

Iskreno i bez tabu-a ..

pisi nam jos , licno su mi se uvek ovakve istine dopadale.
nimalo ulepsane i upakovane nego bas takve kakve jesu .
Zao mi je sto mnogi kelneri , kelnerice, gazde , pevacice (ove nepopularne)
ne pisu , jer smatram da bi ti ljudi iz "nocnog zivota" imali toliko toga i
istinitoga , surovoga , duhovitoga da napisu i oslikaju danasnju realnost ...
samo pisi ..
odlicno .

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana