Daljinsko obrazovanje / Distance Learning

rada_kon RSS / 28.02.2009. u 02:21

uživajte uz ovaj mjuz i zamislite da ste u Parizu,  dok čitate... 

Ovoj temi ću posvetiti više stranica u mom blogu ( link je na čupavoj teacherki) jer smatram da je vrlo aktuelna. I sama sam na Distance Learning programu, pisaću i o svom , vrlo pozitivnom, iskustvu o ovom načinu sticanja znanja, certifikata i diploma.

Ovo je samo početak.

cover.jpg



Besplatno preuzimanje knjige o Učenju na daljinu je ovde!

Prva od moji preporuka  : LINK group je jedna od vodećih srpskih kompanija u oblasti pružanja usluga obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija i stranih jezika (kursevi, seminari, studije), projektovanja i implementacije informacionih sistema, izrade softverskih rešenja za upravljanje ljudskim resursima, elektronsko poslovanje na Internetu i edukativnih softvera.Dalje...

 


Moj drugi izbor definicije i načina učenja na daljinu je na stranicama Mingl-a, izvanrednog web sajta za mlade:

Šta je učenje na daljinu?

Učenje na daljinu se u engleskoj Vikipediji definiše kao metod učenja koji ne zahteva da studenti budu fizički prisutni na određenom mestu tokom semestra. Ovaj metod otvara mogućnosti za doživotno učenje studentima iz svih zemalja i svih doba, i daje im šansu da dobiju diplome i sertifikate od gotovo svakog onlajn univerziteta na svetu.

Učenje na daljinu počelo je sa generacijama odraslih koji su želeli da unaprede svoje obrazovanje od kuće, iz vojske ili sa posla. Kursevi su se održavali korespondencijom, tako što ...Priđite teacerki za ceo tekst :)

mua-1.jpg



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana