Pevaj ujko, pevaj rode, daj sestriću razonode

queeria92 RSS / 05.03.2009. u 22:17

Palma i sestrići
Palma i sestrići
Mrzim sneg, naročito kad krene da se topi. Mrzim kišu, naročito kada duva jak vetar. Mrzim i jake vrućine, naročito kada moram da radim. Jedino volim proleće, koje više ne postoji. Zato sam iskoristio današnje relativno lepo i relativno sunčano vreme da se sa svojom unukom prošetam gradom. Šta vas boli uvo odakle meni unuka?! Za potrebe ovog teksta imam unuku. Umetnička sloboda! Elem, gde sam stao? Da, izveo sam malo unuku po ovom relativno lepom i relativno sunčanom vremenu u park. Sedi dete po ceo dan u stanu i uči, te je rad da malo protegne noge i da se nadiše relativno čistog vazduha. Bila je i penzija pa možemo posle i na kolače. Šetamo se tako parkom i gledamo kuce koje veselo trče parkom i zapišavaju teritoriju, penzionere koji igraju šah, mlade ljubavnike koji se grle i ljube... Idemo tako parkom i naiđemo na jedan čudan ljubavni par.

Na jednoj klupi sede Palma i njegova žirafa i strasno se ljube. Zaskočio Palma žirafu, kao da žirafu nikad ljubio nije. Žirafa hvala bogu ima ekstra duboko grlo te može da izdrži nalete Palmine jezičine. Pita mene unuka šta rade ovo dvoje i zašto se ljube, a ja ne znam šta da odgovorim. Preznojavam se i u glavi smišljam neku laž, te joj na kraju rekoh da su to ujka i sestrić. Ujka je ovaj visoki što ima veliki vrat, a sestrić je ovaj mali debeli ćelavi. A što se ljube u usta, - pita mene unuka. Pa sigurno zato što se dugo nisu videli, - te je uhvatih za ruku i ubrzah hod kako bi što brže pobegli od njih.

Krenusmo mi dalje parkom, a na sledećoj klupi sedi Tadić. Pored njega veliko ogledalo sa masivnim baroknim ramom. Drži ga sa obe ruke i ljubi svoj odraz u njemu. Ljubi ga tako strasno, kao da ogledalo nikad ljubio nije. Ogledalo hvala bogu kvalitetno te se nije slomilo od naleta Borisove jezičine. Pita mene unuka šta rade ovo dvoje i zašto se ljube, a ja ne znam šta da odgovorim. Preznojavam se i u glavi smišljam neku laž, te joj na kraju rekoh da su i to ujka i sestrić. A što se ljube u usta, - pita mene unuka. Pa sigurno zato što se dugo nisu videli, te je uhvatih za ruku i ubrzah hod kako bi što brže pobegli od njih.

Ne može čovek više normalno da se prošeta parkom.

Krenusmo mi dalje parkom, a na sledećoj klupi sede Vuk Jeremić i Miladin Minja Kovačević. Zaskočio Vuk Minju, kao da Minju nikad ljubio nije. Minja hvala bogu jak i izdržljiv te može a izdrži nalete Vukove jezičine. Pita mene unuka šta rade ova dvojica i zašto se ljube, a ja ne znam šta da odgovorim. Preznojavam se i u glavi smišljam neku laž, te joj na kraju rekoh da su i to ujka i sestrić. A što se ljube u usta, - pita mene unuka. Pa sigurno zato što se dugo nisu videli, te je uhvatih za ruku i ubrzah hod kako bi što brže pobegli od njih.

Već mi je bilo muka od šetanja po parku, te se uputismo ka izlazu, ali na poslednjoj klupi u parku sedeli su Velja Ilić i Vojislav Koštunica. Zaskočio Velja Voju, kao da Voju nikad ljubio nije. Voja hvala bogu navikao na grubosti te može da izdrži nalete Veljine jezičine. Cima mene unuka za rukav i pokazuj na njih.

- Vidi, vidi, opet ujka i sestrić. Ajoj što je sestrić ružan. Hajde da ih bijemo.

- Iju, to nije lepo. Mi smo civilizovani i ne bijemo druge ljude, koliko god da nam se gade.

- Ali zašto? To je tako zabavno. Hajde da im skačemo po lobanju. samo malo.

- Šta je s tobom dete? Ne može.

- Mooooooolim te. Evo ponela sam i portabl bejzbol palicu. Ti ne moraš ništa da radiš, samo gleda i pazi da niko ne naiđe. Ja ću sama da im lomim koske.

- Smiri se već jednom. Kakvo je to ponašanje!

- Hajde da ih bijemo. Da satremo bolesne monstrume, mamu im jebem.

Nisam mogao da prepoznam svoju unuku. Lice joj se zacrvenelo. Puna besa i mržnje. Uplašio sam se njenog ponašanja. Velja i Voja su se zagrlili i tresli se od straha, dok ih je ona psovala i spremala da ih prebije. Video sam u daljini policajca. Mahao sam mu i pokušavao da ga dozovem. Kada je prišao, sve sam mu objasnio i insistirao da uhapsi moju unuku i da spasi Velju i Voju.

- Jeste da si mi unuka, ali ovakvo ponašanje ne mogu da tolerišem, - rekao sam joj dok ju je policajac odvodio sa lisicama na rukama.

Izvinio sam se Velji i Voji zbog pretrpljenog straha i neprijatnosti, a oni su nastavili da se ljube.

 

 

Predrag M. Azdejković

Volim Srbiju onoliko koliko ona voli mene

www.queeria.com

Atačmenti



Komentari (106)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

alpeot alpeot 22:24 05.03.2009

Posle ove izjave zirafinog sestrica...

Vlada vise ne moze opstati. Istaknuti clan vladajuce koalicije daje homofobicne izjave. Zaista sokantno.
queeria92 queeria92 22:35 05.03.2009

Re: Posle ove izjave zirafinog sestrica...

I ova izjava mu je biserna:

man ray loves me man ray loves me 08:27 06.03.2009

Re: Posle ove izjave zirafinog sestrica...

da citiram prijatelja: pa za njega je to svakako bolje (da cuva ovce). ali realnost je da je on jedini u evropi, sa stanom u parizu, a mi se ovde ...
jednatanja jednatanja 09:33 07.03.2009

Re: Posle ove izjave zirafinog sestrica...

jao, jao, jao
ervetor ervetor 09:50 07.03.2009

Re: Posle ove izjave zirafinog sestrica...

Ako sam dobro shvatio Palmu, moracemo u Evropu bez pedera.
Ima li on neko konacno resenje pederskog pitanja ?
Gde da ih smestimo, izolujemo a zatim istusiramo, pa da nam konacno kao srpskom narodu krene na bolje ?

A sad ozbiljno, mislim da je kod akcije u sava Centru napravljena samo jedna greska. Mislim da je trebalo mozda publici se obratiti nakon filma, kad pocnu da aplaudiraju. U fazonu, hvala sto ste tako pametni pa shvatate da je bitnije sta se u Srbiji desava danas nego u Americi pre 20 godina...

Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:24 05.03.2009

lice sa tv-a

A ja kada bih u zivo videla ovog debelog ciku, mislila bih da ce nesto ruzno da mi uradi pa bih pobegla. Ovaj cika je ruzan, sija mu se ccela i ima neprijatan glas. Ovaj cika je odvratan.
alpeot alpeot 22:27 05.03.2009

Re: lice sa tv-a

Jelena Pavlović
Ovaj cika je odvratan.


To sto je odvratan manje-vise, mnogo je bitnije sto je glup i zatucan. A sedi u vladi. I kreira drzavnu politiku. Ajoj, pa Srbija je zaista u vlasti likova koji nisu pri sebi!
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:28 05.03.2009

Re: lice sa tv-a

alpeot
Jelena Pavlović
Ovaj cika je odvratan.


To sto je odvratan manje-vise, mnogo je bitnije sto je glup i zatucan.

alpeot
Jelena Pavlović
Ovaj cika je odvratan.


To sto je odvratan manje-vise, mnogo je bitnije sto je glup i zatucan.


Tacno, glup, zatucan i odvratan.
g.radicevic g.radicevic 22:37 05.03.2009

Re: lice sa tv-a

el to onaj sthto mu Betoven
svirao na
svadbi?



em voli klasiku (cecu,jecu....), em chovek EUropej(v)ac
pa shta bi vishe
Dušan Maljković Dušan Maljković 22:46 05.03.2009

Re: lice sa tv-a

I ja volim klasiku, ali i Cecu, a naročito Jecu!

man ray loves me man ray loves me 22:48 05.03.2009

Re: lice sa tv-a

pa shta bi vishe

masinu za asfaltiranje. (ovo je bojim se jagodinska fora, posto je gospodin palma kao "graditelj infrastrukture" nocna mora koja ide unaokolo i ljudima asfaltira njive.)
inace zao mi je sto nemam slike glavnog gradskog trga pre i posle gospodina palme. to bi govorilo vise od hiljadu reci.
JJ Beba JJ Beba 13:39 06.03.2009

Re: lice sa tv-a

man ray loves me
pa shta bi vishe

masinu za asfaltiranje. (ovo je bojim se jagodinska fora, posto je gospodin palma kao "graditelj infrastrukture" nocna mora koja ide unaokolo i ljudima asfaltira njive.)
inace zao mi je sto nemam slike glavnog gradskog trga pre i posle gospodina palme. to bi govorilo vise od hiljadu reci.

a kažu jagodinci da se svi poslovni sastanci, ručkovi i brančevi (hahaha) moraju dogoditi u restarnu zoo vrta
(valjda je on vlasnik ili neko njegov)

takođe kažu, da se proslava 8. marta mora organizovano sprovesti po jagodinskim restoranima i kafanama u trajanju od celog viukenda kako bi sve žene lumpovale i njine đuvegije a sve sa ciljem promovisanja porodičnog života i da se kinta obrće (u kafanama)
reket koji lokalni mesari plaćaju uvidu nogica, iznutrica i kostiju kao rana za životinje u zoo vrtu je i dalje je na snazi.

palma preduzetnik, obrće kintu.
man ray loves me man ray loves me 13:49 06.03.2009

Re: lice sa tv-a

pa koliko ja znam vrt i park su izgradjeni od dobrovoljnih i 'poludobrovoljnih' priloga privatnika. otkad je dosao cekam da objavi bankrot gradskog budzeta, ali to se ne desava. posle sam skapirala kako radi zakon odrzanja.
gocana7 gocana7 14:27 06.03.2009

Re: lice sa tv-a

alpeot

Jelena PavlovićOvaj cika je odvratan.To sto je odvratan manje-vise, mnogo je bitnije sto je glup i zatucan. A sedi u vladi. I kreira drzavnu politiku. Ajoj, pa Srbija je je zaista u vlasti likova koji nisu pri sebi!

To je i onaj cika koga na TV nece pitati ko je ubio novinara Panica u Jagodini. Nece ga nista pitati ni o Arkanu, njegovom drugu. Ma nista ga nece pitati, cak ni od kuda mu bogatstvo, kako je devedesetih profitirao.

Eh kako smo zaglibili verujuci u Taleta.
die hard die hard 22:33 06.03.2009

Re: lice sa tv-a

palma preduzetnik, obrće kintu.


Sto se tice preduzetnika, neke svako ko zeli procita knjigu Beli tigar, dobio autor Bukera za 2008.Bas dobar preduzetnicki almanah.
ervetor ervetor 10:10 07.03.2009

Re: lice sa tv-a

Ima tu jedna druga stvar, koja mi je pala na pamet dok gledam onog sivonju od kursadzija i samo kad se setim kakve smo nekad zabavljace imali a sad narod zabavlja jedan obican srpski bik.
Ali, kazem nesto mi je palo na pamet kada se on pobunio sto se pare naroda daju za NVO koja se bori za prava homoseksualaca... ... dakle placaju li i homoseksualci porez ?
Bogami placaju.
Ako placaju porez to znaci da ih je ova drzava priznala i da kao poreski obveznici imaju prava da deo iz budzeta dobiju i oni, i da onda te pare potrose tako sto u zooloskim vrtovima gledaju majmune, slonove, zirafe, bizone, bikove i nahrane ih smokijem koji su kupili od svojih para...
queeria92 queeria92 12:08 07.03.2009

Re: lice sa tv-a

Ima tu jedna druga stvar, koja mi je pala na pamet dok gledam onog sivonju od kursadzija i samo kad se setim kakve smo nekad zabavljace imali a sad narod zabavlja jedan obican srpski bik.


Tačno tako. Ne postoje više kvalitetni humoristički programi. Vrlo, vrlo retko... Ja još uvek čekam svoju šansu, da me neko otkrije
Predrag Brajovic Predrag Brajovic 17:02 07.03.2009

Re: lice sa tv-a

queeria92
Ima tu jedna druga stvar, koja mi je pala na pamet dok gledam onog sivonju od kursadzija i samo kad se setim kakve smo nekad zabavljace imali a sad narod zabavlja jedan obican srpski bik.


Tačno tako. Ne postoje više kvalitetni humoristički programi. Vrlo, vrlo retko... Ja još uvek čekam svoju šansu, da me neko otkrije

Бојим се да је наша средина још увек сувише конзервативна за тебе. Ево, рецимо, погледај овај текст: са епизодом о Жирафи и Палми нико не би требало да има проблема, али оно што следи може понекоме прелити његову моралну чашу.
man ray loves me man ray loves me 22:31 05.03.2009

znate li vi

da palma ima stan u parizu? a u parizu, za razliku od jagodine, ima homoseksualaca, i to kolko oces. ovde mu ne smetaju.
sto jasno pokazuje da jedan covek kao sto je gospodin palma zna da postuje pravila u normalnoj zemlji gde je naravno na dnu gde mu je mesto, a tamo gde ga pustaju, on se izivljava.
queeria92 queeria92 22:39 05.03.2009

Re: znate li vi

Sutra izađe Palma i izjavi: "U Parizu nema homoseksualaca".
man ray loves me man ray loves me 22:42 05.03.2009

Re: znate li vi

[...]
U Parizu nema homoseksualaca
ali ima neverovatno mnogo ujaka i sestrica koji se enormno dugo nisu videli... prakticno na svakom cosku. a tek tetke...
queeria92 queeria92 22:44 05.03.2009

Re: znate li vi

Kuku, samo da ih moja unuka ne vidi
bobo92 bobo92 22:47 05.03.2009

Re: znate li vi

man ray loves me
ali ima neverovatno mnogo ujaka i sestrica koji se enormno dugo nisu videli... prakticno na svakom cosku. a tek tetke...

man ray loves me man ray loves me 23:12 05.03.2009

Re: znate li vi

MR, nakupilo se bisera od onog teksta.
Kako sada da pisemo pismo Danu?
ne mozemo da postignemo. inace ja sam na poslu od jutra do sutra, tako da sam odustala od te ideje.
aquariusoptimist aquariusoptimist 23:27 05.03.2009

Re: znate li vi

queeria92
Sutra izađe Palma i izjavi: "U Parizu nema homoseksualaca".


Smejte se vi svi,
ali zamislite kako je jagodinskim homoseksualcima.
Kao da i bez Palme nije dovoljno lose...
Ja taj horor od zivota ne mogu ni da zamislim.
man ray loves me man ray loves me 23:30 05.03.2009

Re: znate li vi

ali zamislite kako je jagodinskim homoseksualcima
last time i checked autoput je bio prohodan. (kazem ovo kao neko iz jagodine koji ga je davno iskoristio.)
NNN NNN 01:15 06.03.2009

Re: znate li vi

a tek tetke...
To je OK (ako su mladŽe)
bobo92 bobo92 01:16 06.03.2009

Re: znate li vi

man ray loves me
ali zamislite kako je jagodinskim homoseksualcima
last time i checked autoput je bio prohodan. (kazem ovo kao neko iz jagodine koji ga je davno iskoristio.)

Ali to na zalost nije resenje a ni mogucnost za svakoga.
bobo92 bobo92 01:20 06.03.2009

Re: znate li vi

man ray loves me
MR, nakupilo se bisera od onog teksta.
Kako sada da pisemo pismo Danu?
ne mozemo da postignemo. inace ja sam na poslu od jutra do sutra, tako da sam odustala od te ideje.

Videcu ja da ukomponujem u The Palm & The Zarko paket i da umotam u masnicu centra sava, sa posvetom predsednika himself.
man ray loves me man ray loves me 08:18 06.03.2009

Re: znate li vi

Ali to na zalost nije resenje a ni mogucnost za svakoga.
slazem se. drugo resenje je da se poseku palme i posadi kukuruz.
@bobo izvini sto ne mogu da se ukljucim u pismo.
aquariusoptimist aquariusoptimist 08:38 06.03.2009

Re: znate li vi

man ray loves me
Ali to na zalost nije resenje a ni mogucnost za svakoga.slazem se. drugo resenje je da se poseku palme i posadi kukuruz.


Ma znas...mozda je moja reakcija malo zesca...ali
Ovde kod mene gejevi zive normalno, hodaju ulicom drzeci se za ruke, neki dan dve lezbe sa kinescetom u bagiju stadose pored mene , ljude stiti zakon.
Sad
fast forward do Jagodine, Raske, Uba...
Palma ko iranski A. koji kaze mozda ima poneki gej u Iranu.

Hvala onome u koga ne verujem da ce ova moja nocna dezurstva uskoro biti gotova, ubise me vesti iz Srbije.
Ovoliko nerviranje...
man ray loves me man ray loves me 09:14 06.03.2009

Re: znate li vi

Ovoliko nerviranje...
ma daj. gde si bio devedesetih kad se sad nerviras.
palma je, sto bi reko dzojs, canker (canker is a disease of plants, cancer one of animals). prvi simptom te bolesti je divlja gradnja. kad bi video na sta lici glavni trg, sve bi ti bilo jasno. posle toga, anything goes.
aquariusoptimist aquariusoptimist 10:13 06.03.2009

Re: znate li vi

kad se sad nerviras


Da, u pravu si.
Umesto da uzivam ovde i jednostavno zaboravim Srbiju, ja se nerviram.
Ne znam samo da li sam patriota ili budala.
man ray loves me man ray loves me 10:57 06.03.2009

Re: znate li vi

zavisi gde si u USofA. najverovatnije si patriota, a ako si u Kaliforniji onda ne znam sta da ti kazem.
aquariusoptimist aquariusoptimist 11:01 06.03.2009

Re: znate li vi

man ray loves me
zavisi gde si u USofA. najverovatnije si patriota, a ako si u Kaliforniji onda ne znam sta da ti kazem.


U DC.
Kazi mi sad.
man ray loves me man ray loves me 11:04 06.03.2009

Re: znate li vi

e onda je u redu. not like you're missin the surf.
aquariusoptimist aquariusoptimist 12:33 06.03.2009

Re: znate li vi

Kaliforniji


Gledam sta rade u Cal. sa gej brakovima, kako se igraju ljudskim zivotima i sudbinama.
Uzas.
die hard die hard 22:40 06.03.2009

Re: znate li vi

Kuku, samo da ih moja unuka ne vidi


Ti samo tupis, kad ces ko neki sa bloga da objavis zbirku sabranih prica?Je l ce to neko da objavi?Pa probaj, mozda i `oce.
bobo92 bobo92 22:44 05.03.2009

!

Pevaj ujko, pevaj rode, daj sestriću razonode




Bravo Pedja za ovaj tekst!


Volim Srbiju onoliko koliko ona voli mene

queeria92 queeria92 22:44 05.03.2009

Re: !

Hvala ljubičice :)
Inner Party Inner Party 22:52 05.03.2009

Soundbite

Ipak morate priznati da covek ima smisao za soundbite. Njegove izjave su cisto zlato za TV i radio...

scabies scabies 23:00 05.03.2009

Palmina unuka

Ne znam sta Palma kaze unuci kad vidi da se ljube muskarac i zena? Da su ujak i sestricina?
Za razliq od Palme, ja znam da postoje i drugi razlozi da se dvoje ljudi ljubi.
queeria92 queeria92 23:06 05.03.2009

Re: Palmina unuka

Za razliq od Palme, ja znam da postoje i drugi razlozi da se dvoje ljudi ljubi.


Koji sad, majke ti?!?! Opet nešto izmišljavaš.
g.radicevic g.radicevic 23:09 05.03.2009

Re: Palmina unuka

Koji sad, majke ti?


pa nisu se dugo videli,

queeria92 queeria92 23:12 05.03.2009

Re: Palmina unuka

Ja ne smem da kažem šta sve radim kad se dugo ne vidim sa svojim "sestrićem"
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:18 05.03.2009

Sreća

što niste sreli i Pahomija...
alexlambros alexlambros 23:21 05.03.2009

Re: Sreća

što niste sreli i Pahomija...


pa nadbiskup bio zauzet ekumenskim dijalogom pa nije imao vremena da proseta
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:25 05.03.2009

Re: Sreća

Samo da ga opet ne uvate u dijalogu...
scabies scabies 23:44 05.03.2009

Re: Palmina unuka


Koji sad, majke ti?!?! Opet nešto izmišljavaš.

Da se vole. Tako su meni govorili kad sam bila mala.
Posle otkrila jos neke razloge...ali da budem ipak fina, moze naici Palmina unuka-da ne trujemo dete...
NNN NNN 01:19 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Ja ne smem da kažem šta sve radim kad se dugo ne vidim sa svojim "sestrićem"
Poskakuješ od sreće?
queeria92 queeria92 01:51 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Igram preperevku
Kazezoze Kazezoze 14:41 06.03.2009

Re: Sreća

Jelica Greganović
Samo da ga opet ne uvate u dijalogu...

sentinel26 sentinel26 15:21 06.03.2009

Re: Palmina unuka

queeria92
Igram preperevku

Pedja, daj molim te nadji onu čuvenu sliku - poljubac izmedju Bore Čvorbe i Koštunice.
Ta slika ruše sve budalaste izjave o ljubljenju na ulici ( javnom mjestu ).
queeria92 queeria92 16:00 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Ja se te slike ne sećam
sentinel26 sentinel26 16:25 06.03.2009

Re: Palmina unuka

queeria92
Ja se te slike ne sećam
Ja sam je vidio najmanje dva puta, jednom na portalu e-novine, zaviri malo u njihovu arhivu ako možeš.

angie01 angie01 16:31 06.03.2009

Re: Palmina unuka

angie01 angie01 16:35 06.03.2009

Re: Palmina unuka

i josh

angie01 angie01 16:38 06.03.2009

Re: Palmina unuka

a, ima i ovako

queeria92 queeria92 17:07 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Ja stvarno podržavam sve perverzije, ali ovo je bolesno
JJ Beba JJ Beba 17:25 06.03.2009

Re: Palmina unuka

angie01
a, ima i ovako


a ima i ovako
angie01 angie01 17:48 06.03.2009

Re: Palmina unuka

JJ Beba

angie01a, ima i ovakoa ima i ovako



e, jbga JJ-ova tvoja je najboljsha, nekako je nezna i deluju zadovoljno.
queeria92 queeria92 18:04 06.03.2009

Re: Palmina unuka




Ovo je slika NE OSTAVLJAJ ME MRKO!!! Ali ga Mrka šutnuo
man ray loves me man ray loves me 18:34 06.03.2009

Re: Palmina unuka

eto - ko nije gledao gomorru od m. garronea o napuljskoj mafiji, tamo su iste ovakve njuske. od solarijuma do bacanja toksicnog otpada na tudje njive - covek je pokazao sve.
bobo92 bobo92 18:57 06.03.2009

Re: Palmina unuka

queeria92

Ali ga Mrka šutnuo

Mrka im je daddy.
JJ Beba JJ Beba 22:33 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Ovo je slika NE OSTAVLJAJ ME MRKO!!! Ali ga Mrka šutnuo

pogle samo taj Mrkin pogled...nežan al odlučan
JJ Beba JJ Beba 22:36 06.03.2009

Re: Palmina unuka

e, jbga JJ-ova tvoja je najboljsha, nekako je nezna i deluju zadovoljno.

neeee....


.....ovi deluju zadovoljno i srećno

lupio mu je bengalca samo tako
die hard die hard 22:45 06.03.2009

Re: Palmina unuka

Savršena fotomontaža


Mnogo savrsena , kolko god to glupo zvucalo!
Zekaan aan Oceaan Zekaan aan Oceaan 01:53 07.03.2009

Re: Palmina unuka

Savršena fotomontaža


Nije fotomontaza. Evo Wikipedia objasnjava o cemu se radi (preuzeto sa http://en.wikipedia.org/wiki/Giraffe):

Necking
........
Another function of necking is sexual, in which two males caress and court each other, leading up to mounting and climax. Such interactions between males are more frequent than heterosexual coupling.[15] In one study, up to 94% of observed mounting incidents took place between two males. The proportion of same sex activities varied between 30 and 75%, and at any given time one in twenty males were engaged in non-combative necking behaviour with another male. Only 1% of same-sex mounting incidents occurred between females.
madam_mym madam_mym 18:58 07.03.2009

Re: Palmina unuka

NE OSTAVLJAJ ME MRKO!!!


ili "rekoh pazi Slavko - metak!!!"
man ray loves me man ray loves me 20:11 07.03.2009

Re: Palmina unuka

Necking
brilliant!
Zekaan aan Oceaan Zekaan aan Oceaan 02:52 08.03.2009

Re: Palmina unuka

man ray loves me
Necking
brilliant!


Ako je vec tako zasto jos uvek imam nula preporuka?

BTW pitam se sta ce Palma da uradi ako sazna da su zirafe (a bogme i zirafani) cesce gay nego straight? Da li ce da ih zabrani u iz gay-cistoj Jagodini?
JJ Beba JJ Beba 23:13 05.03.2009

ovce

nisam videla da je neko okačio ovce....

Palma u stvari sve ovo govori iz ljubavu prema ovcama
voli svoju dejzi
man ray loves me man ray loves me 23:17 05.03.2009

Re: ovce

ja bih rekla, onako frojdovski, da se on lozi na svog sestrica koji verovatno cuva ovce po okolo-jagodinskim pasnjacima. pa kad odu zajedno na kik-boks, pa zenba, pa zoo vrt...
retko ga vidja...
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:19 05.03.2009

Re: ovce

Grešiš...ja mislim da nije sestrić u pitanju, nego ovce.
alpeot alpeot 23:20 05.03.2009

Re: ovce

JJ Beba
on to sve iz ljubavi prema ovcama


Ta nemojte kasti!
g.radicevic g.radicevic 23:24 05.03.2009

Re: ovce

on to sve iz ljubavi prema ovcama


mislish



ovim
JJ Beba JJ Beba 23:24 05.03.2009

Re: ovce

alpeot
JJ Beba
on to sve iz ljubavi prema ovcama


Ta nemojte kasti!

slušaj, onolka ložnjava na zoo vrt nije bez osnova.


u fundamentu ljubavi prema životinjama je ovca dejzi
queeria92 queeria92 23:24 05.03.2009

Re: ovce

Imaš gore snimak sa ovcama
alpeot alpeot 23:26 05.03.2009

Re: ovce

JJ Beba

u fundamentu ljubavi prema životinjama je ovca dejzi


Aha, razumem... A upoznali su se na proplanku iznad Jagodine? A zirafa, molim te, da li je ljubomorna?
alpeot alpeot 23:28 05.03.2009

Re: ovce

queeria92
Imaš gore snimak sa ovcama


Pedja, zasto izmisljas. Nemamo snimak sa ovcama, a bas bismo voleli.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:29 05.03.2009

Re: ovce

JJ Beba JJ Beba 23:29 05.03.2009

Re: ovce

queeria92
Imaš gore snimak sa ovcama

videla

jedino da javimo Palmi da ni sa ovcama ne može baš da bude siguran


prevariće ga dejzi
JJ Beba JJ Beba 23:32 05.03.2009

Re: ovce

alpeot
JJ Beba

u fundamentu ljubavi prema životinjama je ovca dejzi


Aha, razumem... A upoznali su se na proplanku iznad Jagodine? A zirafa, molim te, da li je ljubomorna?

pa to Palma pokušava da vodi Dejzi na kratkom lancu...
loži je
dunja73 dunja73 00:10 06.03.2009

Re: ovce


Daisy i Mooshammer
crab crab 03:47 06.03.2009

new

skoro tek sam poceo da citam tvoje tekstove...da li mislis da moze da se promeni svest gradjanina Srbije? I kad?
queeria92 queeria92 13:44 06.03.2009

Re: new

da li mislis da moze da se promeni svest gradjanina Srbije?


To je jako težak i dug proces, ali mislim da može.
die hard die hard 22:57 06.03.2009

Re: new

To je jako težak i dug proces, ali mislim da može.


Deluje kao da je jako dug proces da se promeni/modifikuje svest posetilaca ovog bloga, a o gradjanima Srbije je malo rano govoriti.
crab crab 03:57 06.03.2009

back

zakljucana ti je prica"Fashion police" pa ne mogu da ostavim komentar....da li mislis da si TI, stanovnik male teritorije u istocnoj Evropi, kompetentan da pricas da li je neka Galianova ili Lagerfeldova kreacija za tvoju modnu policiju??? Da znas nesto, uveliko bi bio u fashion industriji...nije mi namera da te pljujem, samo mi je muka od komentara ljudi koji su dalekooooo
corn mouth corn mouth 05:15 06.03.2009

Re: back

"Da znas nesto, uveliko bi bio u fashion industriji..."


queeria92 queeria92 13:05 06.03.2009

Re: back

Da znas nesto, uveliko bi bio u fashion industriji...nije mi namera da te pljujem, samo mi je muka od komentara ljudi koji su dalekooooo


Kao potrošač mogu da pljujem ili hvalim određene proizvode.
ElectricDreams ElectricDreams 07:17 06.03.2009

WOW



Nije palma naivan Što meni ne daju par ovih momaka na dva sata... neću im ništa, najke mi!!!

Edit:
Auh... dobri ovi jagodinci :)
man ray loves me man ray loves me 08:30 06.03.2009

Re: WOW

Auh... dobri ovi jagodinci :)
jeste, ali sta ces kad su svi ujkoseksualci.
ElectricDreams ElectricDreams 10:43 06.03.2009

Re: WOW

jeste, ali sta ces kad su svi ujkoseksualci


Ma takvi su najbolji za sex... kad osete tvrdo u ruci, znaš kako se preobrate :)
markonio92 markonio92 12:58 06.03.2009

Re: WOW

man ray loves me
ujkoseksualci

bocvena bocvena 14:04 06.03.2009

Re: WOW

Ujkoseksualci - to mora ući u sledeći Klajnov rečnik! Genijalno!
bobo92 bobo92 18:50 06.03.2009

Re: WOW

ElectricDreams


Ma takvi su najbolji za sex... kad osete tvrdo u ruci, znaš kako se preobrate :)

How very dare you!
bobo92 bobo92 18:54 06.03.2009

Re: WOW

man ray loves me
Auh... dobri ovi jagodinci :)
jeste, ali sta ces kad su svi ujkoseksualci.



Ovo mora da udje u urbandictionary.
aramon aramon 13:53 06.03.2009

Kad sam procitao...

... "Na jednoj klupi sede Palma i njegova žirafa i strasno se ljube" - Umro sam xD xD xD

U medjuvremenu vaskrsnem (kao svaki pravi hriscanin koji ne zeli meet injection).
Dodjem do "Hajde da ih bijemo. Da satremo bolesne monstrume, mamu im jebem!" i umrem opet

Kvirche, fantastican si.


Kako da Palma objasni unuku kad ga pita zasto se ljube dva muskarca:

"Vole se". Tako kratko. Siguran sam da bi detetu bilo potpuno jasno.
queeria92 queeria92 14:12 06.03.2009

Re: Kad sam procitao...

Kvirche, fantastican si.


Jel to znači da mogu da gostujem u seriji Absolutely fabulous?
aramon aramon 14:28 06.03.2009

Re: Kad sam procitao...

Por supuesto señor, vaya señor.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana